RAYn pelit....

vakuuttunut

jeps! voitot ja häviöt tasan tarkkaan pelaajakohtaisia....väittävät kaiken perustuvan sattumaan...aito sattuma ei käyttäydy systemaattisesti....vaan pelien pelaajat on kaikki yksilöity ja loput jo tiedättekin.

28

263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • marvinn

      Tuli Ray:sta mieleen että mikä ihme siinä on että jos menet noihin Prisman potti-peliluoliin niin niistä ei voita MILLÄÄN mitään.Ihan normi peleistä joissa saa max 1e panoksen niin niistä joskus tulee ihan hyvinkin,mutta noissa peli luolissa joissa saa vähän isomman panoksen niin niistä ei voita mitään.jos pelaa vaikka 2e panoksella 20-30 peliä niin ehkä 3 kertaa voi voittaa minimivoiton.Ja minulle näin on käynyt monta kertaa.

      • lopettanut pelit

        niinpä niin....säädetyiltä vaikuttavat ja jos pelaajat on profiloitu.....on sinulle annettu tarpeeksi voittoja ja nyt on takaisinperinnän aika. Tarkoittaa että on jatkuva tappioputki jotta palautat monin kerroin 'voittamasi' porkkanat. Huomattu on myös että samoilla pelaajilla on 'tuuria' aina, eli sattumasta ei voi olla kyse rayn peleissä.


    • kännissäaägowjqh

      Mä voitin prismanpeliluola vituu joo 200€

      • kännikallelle

        tottakai känniselle antoivat jotta palautat sen monin kerroin takaisin kännissä tietenkin...viduu


    • natsit onlinessa

      Kyllä ihmetyttää miten "TAITAVA" on se pelimies joka voitolla pelailee vuosia. Itse kun enemmältä osin olen pelannut hupiraha pelejä joista saanut oikeaksi rahaksi muutettuna merkittäviä voittoja ja kun sopivan tuntuisiin hetkiin mennyt oikealla rahalla mukaan on aina tullut turpiin turpiin. Vain muutamia parin tonnin voittoja tullut vuosien aikana jotka ovat aika erikoisen haisuisia piikkejä alkuvuoden puolella ?
      Lopputulos on ollut aina lopettaminen täysin kannattamattomana rahapelejä hallitsemattomasti pelailevana huonona pelaajana ongelma pelaamisena ? ?
      Jälkimaku jää aina väkisin et tutkivat taustat kenellä on varaa vain hävitä ja jonkun sosialismin puitteissa jakavat voittoja mielestään tarpeisiin ja härnäys voittoja ihan niille ryökäleesti häviäville.

    • 18+9

      Tähän vedotaan palvelimissa kaikkialla jopa täälläkin joku gumbleri. Pelipajoissa on viranomais valvontaa... Aarnion tyyppistä valvontaako jonka ymmärtää täys 0.0 aivoinen apinakin ettei sillä ole mitään merkitystä onko valvontaa vai ei. Aarniostakin sanoi poliisi kollega tutkinnan alussa et nyt on tapahtunut erittäin vakava väärin käsitys. lol. Venäjä uhittelee kenties virittelee uusinta asetekniikkaa ja ketä viranomaista kiinnostaa ykkösasiana rahapelien oikeellisuus vaiko myydäänkö niissä takaovenkautta hasua vai alaikäistä.

    • testattu & todettu

      Kritiikkiä esittäneet eivät voita yhtikäs mitään eli sekin todistaa että jonkinmoinen tunnistus&seuranta liittyy RAYn pelialueisiin ja peleihin. Huonolla tuurilla ei ole mitään tekemistä sattuman kanssa, etenkin kun se toteutuu siten että joka paikassa aina viereisllä koneilla voitetaan ja kriitikko ei saa mitään. Hyvä kun paljastitte epäilyjen olevan oikea arvio.

    • uskottavuus katoaa

      Entä tämä. Ladbrokesilla vastasivat et pelitilin sulkeminen ei onnistu koska eivät voi todentaa tiliä. Miten semmoisella tilillä on voitu tehdä talletuksia rahalla pelaamiseen. Ei ole tuntunut häiritsevän yhtään. Hautaavat itsensä omaan puupäiseen ahneuteen.Tälläisellä tyylillä online pelien järjestäjät voivat pian alkaa varaamaan ikkuna paikkaa Amsterdamista.

      • nyt jum se loppuu

        Ei vieläkään ole saatu tilin lukitsemista tai sulkemista aikaiseksi. Salasanan sai vaihdettua kyllä mut tiliä ei löyty sen sulkemiseen XD Pitääkö ne ihan nuijana XD

        Raylla pelaan enää puolen vuoden välein sentillä ja 19.99 kotiutus. Pääkallo vala ja piste perk


      • 6+6
        nyt jum se loppuu kirjoitti:

        Ei vieläkään ole saatu tilin lukitsemista tai sulkemista aikaiseksi. Salasanan sai vaihdettua kyllä mut tiliä ei löyty sen sulkemiseen XD Pitääkö ne ihan nuijana XD

        Raylla pelaan enää puolen vuoden välein sentillä ja 19.99 kotiutus. Pääkallo vala ja piste perk

        Taitaa voiton avaimet olla jotenkin tileissä. P***illekkin voi hävitä kuukausia.


      • ihme juttu

        ei vieläkään vastausta. sähköpostilla vain joku 4.700, 000.00 usd huijaukselle lemppaava äfärikirje. Näköjään raha ei joillekkin kelpaa kun pitää noin tyrkyttää. Nih mitä sillä rahalla tekisi kunhan on vain peliä. Raha se on sivuseikka.

        Please do reconfirm to this bank as a matter of urgency if this woman is from you or not so that the federal government will not beheld responsible for paying into wrong account, if this woman is not your representative, you requested to fill and send this information’s for verifications purpose so that your fund valued ($4.700, 000.00 usd) will be remitted in to your nominated bank account.

        Kindly reconfirm to the bank the following

        1. Bank Name:
        2. Bank account number:
        3. Route number:
        4. Swift code:
        5. Bank name:
        6. Company name:
        7. Position:
        8.Address:
        9. Working Id/ int’l Passport:
        10. Age:
        11. Your telephone number:


      • yksi poissa

        Congratulations itelleni. Nyt se on poikki. Ei ole parhaita tiedettyjä netticasino pelipaikkoja auki sitä yhtäkään. Pari rosvo platechiä mut ne jää kun kaadan joskus vielä sähköpostin. Loppujen lopuksi ihan hauska homma.


    • Kysytääs nyt näin päin, että millainen aidon satunnaisarvonan pitäisi olla?

      • huuuuiiijjjaaauuusta

        sellainen jossa tulisi myös suurempia voittoja jotka pelien voittoluetteloissa....mutta kas kummaa...marja tyrni-turhapuro- , vuorenpeikko-jne mökkipelit ym. eivät anna lainkaan suurempaa voittoa ja useimmiten ei edes pienempiä voittoja. Suuremmat voitot tuovat kuviot eivät näissä rayn peleissä osu kohdalle edes 'satunnaisesti' eli pelit ovat ohjelmoitu, maipuloitu sellaisiksi että ne eivät niitä annakaan. Joten johtopäätös: pelit eivät ole satunnaisarvontaan perustuvia vaan ennalta määriteltyjä ohjelmia pyörittäviä rahankeruulippaita.


      • .........

        'satunnaisarvonta' = ehkä kyseessä pelaajien biometrinen tunnistus, profilointi jne manipulointi....jonkinmoisia voittoja näkyy saavan useimmiten samat 'äveriäät' jne silmäätekevät tyypit...
        Pelien systemaattinen toiminta on paljastanut sen ettei kyseessä ole 'satunnaisarvontapelit' vaan jotain muuta......pitäkää pelinne...eivät enää kiinnosta


    • Suuremmat voitot ovat aika epätodennäköisiä. Joten ne saa satunnaisesti arvottuna aika harvoin. Esimerkiksi kunigasvärisuora tulee noin kerran nelästäkymmenestätuhannesta jaosta kekskimäärin. Satunnaisuus on vaan sellaista, että voit saada vaikka kaksi kunigasvärisuraa lyhyen ajan sisään ja seuraavan saamiseen menee 100 000 jakoa.

      Mitään biemetrisiä tunnistuksia anikaan ray:n peleissä ei todellakaan ole. Satunnaisarvonta rittää ray:lle tuomaan voittoa n. 0,9:n odotusarvolla ja kaikki alle yhden odotusarvon sijoitukset on satunnaisesti arvottunakin on pelaajalle kannattamattomia eli pidämmällä pelaamisella häviää varmasti.

      • ..........

        huijausta ja vedätystä kaikki...biometriset tunnisteet ovat nykypäivää....kunnes toisin todistetaan


      • 8+11

        Tuo se pelit on pilannutkin. Iso voitto tai häviö ajattelu. Välistä kaiken vie pelien järjestäjä joka duunailee laajennuksia mut eiköhän vielä narunpää vielä tule vetävään käteen.


    • H.P. pelifirmat!

      Pelatkaa netissä demo-ilmaispelejä niin näette että pelit ovat rahankeruuta varten. Ilmaispelissä heti suuren voiton tultua, alkaa niissäkin takaisinsyönti. Eli kaikki on ohjelmoitu toimimaan siten että pelien tarjoaja saa vaan voittoa ja pelaajat putsataan. Sattumaan perustuvia pelejä ei ole olemassa, kaikki on vain suurta huijausta ja ihmisten manipulointia aivosairauteen nimeltä peliriippuvuus.

    • RÄhis

      Mulla kaveri töissä rayssä ja sanoi, että ilmaispeleissä on parempi voittaminen ja palautukset kun sitten niissä kun pelaat rahasta.
      Ketään ei vaan kiinnosta...

    • kusinenRAY

      Aina kun pelaan RAY:n koneita kortilla, joka ikinen penni menee sukkana. Sattumaako vai ohjelmoitu juttu? Epäilen jälkimmäistä. Kortilla pelatessa tietää jo etukäteen että menee kymmeniä pelejä ilman yhtään voittoa.

      • ei voittoa

        Niistä ei voita edes käteisrahalla joten ohittakaamme mokomatkin rosvolaarit.


      • kusinenRAY
        ei voittoa kirjoitti:

        Niistä ei voita edes käteisrahalla joten ohittakaamme mokomatkin rosvolaarit.

        Käteisellä pal. pros. on yleensä edes lähellä luvattua, kortilla EI MITÄÄN jakoa. Naurettavaa kusetusta RAY!


      • ja pazzkat
        kusinenRAY kirjoitti:

        Käteisellä pal. pros. on yleensä edes lähellä luvattua, kortilla EI MITÄÄN jakoa. Naurettavaa kusetusta RAY!

        viime aikoina pal.possa ollut tasan nollaa, eli kynintään.


    • Hoopotusta a´la ray

      Sattumaa a´la ray. Kuvittele että on kolme omenaa ja saat valita niistä mielivaltaisesti yhden mutta et tota keskimmäistä sillä se on pelaajan.Ymmärsittekö.Jos otat sen vahingossa palauta se paikoilleen ts"pyöräytä uusi kierros ja valitse sitten vasen tai oikeanpuoleinen mutta et missään nimessä keskimmäistä sillä se on ray:n herran omena.

    • Hei, ihan ***** järjestö koko systeemi ei ikinä kannattaa pelata tämä RAY peleijä, se on suora ryöstö, LOPETTAKAA TÄMÄ ***** PELI!!! Laitat sisään 100 € saat takaisin 10€,,, elikä niillä on ohjelma ja ne voidaan säättää konetta voitto prosenttillä 10, 20, 30 ja niin kuin ne halua, ELIKÄ ME AINA HÄVIÄ SATASIÄ JA PALJON!!, LOPETTAKAA TÄMÄ PELI KOKONAAN!!!

    • TÖRKEÄ RYÖSTÖ, KANNATTAA PYSÄHTYÄ TÄMÄ HULLU RAY PELI!!!

    • zzz77

      Rayn hedelmäpelit menneen aivan törkeän huonoiksi. Sinne on tehty enemmän a enemmän tilanteita joissa pelaaja "melkein voittaa" ja se houkuttaa pelaamaan lisää.
      Mulla meni montena päivänä sukkana ihan viiiuh monta sataa euroa, yhteen pelikoneeseen tungin peräkkäin yhtensä 3 tai 4 20e seteliä (erittäin tyhmää) ja ei tullut kertaakaan voittoja kuin max 3e jotka veti pois tasaisin väliajoin, tulos NOLLA.

      Käsittämätöntä. , ma ainakin päätin etten laita sinne enää euroakaan. Luuleeko se ray todella että ihmiset hakkaa niitä sen jälkeenkin vaikka homma on mennyt jo todella ahneeksi. Lisäksi tuo toimitusjohtaja on todella ällöttävän näköinen mies. Juuri näyttää siltä kuin kuvittelinkin mielessäni, kun mietin millainen ja minkä näköinen ihminen voi pitää firmaa pystyssä toisten ihmisten ongelmilla! Itse en pystyisi siihen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe