mikä"mies"tämmönen HEME?

kuset&paskat housuis

niin paljo hörhöjä ku lahdessa on ni tämmönen heme,tapparan mies!onkos näit kusihoususpurguja yhtä paljo liikentees ku ennen?

49

415

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rakennus asfaltti

      se on semmonen pummi mikä loisii toisten nurkissa ja yön aikana tyhjentää jääkaappia ja häipyy tavarat mukana.ei oo kyl aikoihin näkynny,en minä ainakaan

    • tulitikutkin vie

      Olet onnellinen, kun et tiedä kuka se on.
      Joo, eipä tuollaisella tiedolla tee kukaan mitään. Ei edes itse Hemen tarttisi tietää, että kuka tuo Heme on. Niin paljolta ihminen välttyä saa, jos ei tutustu häneen.
      "Onko näitä kusihoususpurguja yhtä paljon liikenteessä kuin ennen?" vähän vaikea vastata tuohon, kun en ole enään vuosiin edes kussutkaan koko Lahden suuntaan. Täällä uudessa kotikaupungissa valkkasin kämpän sijainnin niin, ettei mun vessaan mennessäni tartte pissiä siihen suuntaan missä Lahti ja Heme on. Kyllä täytyy sanoa, että on kieltämättä hyvä olla kun ei tartte Hemen kanssa olla missään tekemisissä.

    • oli rahat loppu

      Se tunnetaan mm. Paavolan Lidlissä. Siellä se on jäänyt rysän päältä kiinni, kun tunki praatwurstia takin alle.

    • Vitoli

      Mukkulan spugeja

    • Mä jotenki arvasin

      Ai, se vaikuttaa tätä nykyää Mukkulassa? Eli siis joo, mä tiiän mist tossa on kyse. Siellä Mukkulassa asuu joku, jonka nurkissa Heme voi loisii. Eipä käy kateeksi sitäkään "toverihyväsuhdetta".
      Sitä mä vaa ihmettelen, mistä näitä oikein löytyykin, jotka viittii majottaa sitä nurkissaan? Varsin onnettomia ihmisiä ovat.

    • kova työmies

      onx heme sellanen musta viiksinen , pitkä paskanen tukka
      ja tuijottavat tummat silmät ? taitaa olla lippis ja farkkurotsikin ? pitkä laiha.
      sit mä tunnen sen.
      ompa mennyt huonoon kuntoon. oli joskus töissäkin eikä siitä ole vuosikymmentä.

    • Liipolan hörhöt

      Ettei nyt kyseessä ole vaan HEMU ? Tumma hiuksinen takkutukka. Entinen liipola asukki. Sehän laahustaa kylillä kaljakassi kainalossa nykyään joka päivä, ja kauheassa soossissa päivästä toiseen. Sääliksi käy.
      On kaveri mennyt huimasti alamäkeä jos muistelee reilu kymmenen vuottakin taakse päin. Ei varmasti herää aamulla normaalisti duuniin.
      No mikä on ollessa, jos on mukavaa?

    • mistä lie mies?

      tää heme taitaa olla joku heme haapio?en tiedä onko lahtelaisia alunperin mut heiluttelee käsiä ja ei varmasti vuoskymmeniin tehny töitä.ja tapparaa hehkuttaa ni oisko tampereelt kotoisin?

    • Melkonen on historia

      Hemu on eri persoona kuin Heme. Heme ei ole koskaan asunut Liipolassa, tosin loisinut sielläkin. Mutta siitä on aikaa jo noin 20 vuotta.
      Hän on alun perin Nastolasta, asunut lähellä Haravakylän tienhaaraa. Siis ihan asunut, kun ei ollut vielä faija potkaissut jätkää pellolle talostaan. Ja ihan kämppäkin on Hemellä ollut, Lahden Rautatienkadulla. Mutta sieltä hän hommasi häädön jo 1989-1990, jotain niitä aikoja se oli. Sen jälkeen hän on viettänyt sitä ihmeellistä kiertolaiselämää ja loisinut milloin kenenkin nurkissa.
      Päästään hän on ollut eläkkeellä jo neljännesvuosisadan verran. Kovasti hän niitä käsiään levittelee: "Hei, kattokaa ny! Ku näil käsillä on tehty töitä 21 vuotta!" Seuraavana päivänä, toisessa pubissa se on 18 vuotta, että mitä niillä käsillä on tehty töitä. Ammattikoulunsa jätti kesken, isänsä firmassa oli oppipoikana puolvuotta ja eläkepaperit, kunnon punaset paperit, tuli käteen siin vaiheessa kun ei hänen sivarinkaan suorittamisesta tullut lasta eikä p**kaa.
      Joo ja en tiiä mist se hirvee Tapparan hehkutus on sille jäänyt päälle? Vois joo luulla, että hän on Tampereelta mutta monen lahtelaisen tappioksi niin ei suinkaan ole. Nastolan poikii on alkujaan. Sais olla ennemmin vaikka Kotkan poikii.

    • rannanjärvi

      no mikä viheltelijä tämä HEMU sitten on?

    • Heitit pahan

      Hemusta mä en osaa sanoa yhtikäs mitään.
      Tuo kuvaus: pitkät mustat hiukset ja juo joka päivä, antaa jotain osviittaa. Mutta mulle täysin tuntematon henkilö. Vastaavasti Heme, niin hänestä mulla riittäisi - yli 20 vuoden kokemuksella - tarinoita kerrottavaksi enemmän kuin kaikista muista tuntemistani lahtelaisista yhteensä.

      • Anonyymi

        Ahtialasta sen nimi on nakki


    • 16+5

      Heme joo, hengaa Vaparin Lidlin kulmilla ja kirjastos. Tapparanmiäs.

    • siivous lahti

      istuuks tää heme siel kirjastonpuistos ja pummailee?vähä semmonen ihme ääninen ja aika laiha tyyppi?kanniskelee reppua tai jotain.

    • hengaileee

      Mukkulan ärrällä.

    • Ei voi ku äimistellä

      Vieläks sillä on se kättely?
      Se Heme kun menee pubiin, niin siellä sen pitää kätellä kaikki tyypit - tutut, puoltutut & tuikituntemattomat - moneen moneen kertaa: "No Heme tässä terrrrve." ja työntää sitä räpyläänsä kaikille.
      Just oli esitelty ja kätelty, niin eiku kymmenen sekunin koko show uudelleen.

      Joskus vuonna 2007 kattelin Paavola Pubissa, kun Heme tuli sinne ja alkoi kättelemään porukkaa. Hyvin tuttavallisesti puhui kaikille, jopa täysin entuudestaan tuntemattomillekin, kaikki kätellen. Hitto jos Paavola Pubissa oli jotain about 20 henkilöö, niin Heme kätteli enemmän kuin Suomen tasavallan presidentti linnanjuhlien vastaanotolla.
      Onko sillä Hemellä joku altshaimeri, vai mitä ihmeen katkoksia niissä korvienvälin kytköksissä, kun se ei näemmä muista kätelleensä juuri muutamaa sekuntia aiemmin?

    • Anonyymi

      Kingi hän on.

      • Anonyymi

        Sekö kingi? Siis niinku häh?


      • Anonyymi

        Kaikki kumartaa hänelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki kumartaa hänelle.

        Sen täytyy olla joku tietyn, pienen ryhmän juttu, missä Hemelle kumarrellaan. Ei kyllä kukaan normaali semmoselle kumartele, eikä ole missään tekemisissä semmosen kanssa. Huonosti on ihmisillä asiat, jos pitää Hemelle kumarrella. Sitä se runsas ja pitkään jatkunut juominen ja sekakäyttö teettää.


      • Anonyymi

        Valtaa kaduilla hemellä on suunnattomasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valtaa kaduilla hemellä on suunnattomasti.

        Toi on paha, toi on jo aika paha. :-)


    • Anonyymi

      Alkaa nettihuutelijoilla puntti tutista Hemen vaikutuspiirissä. Nöyränä ja hiljaa kenkiä katselevat

    • Anonyymi

      Vitut se Heme mikään kingi ole. Pitäkää sitä tapparan miästä kinginä sitten, jos se olisi saanut elämässään edes yhden järkevän asian aikaiseksi, mutta kun ei ole.
      Laittakaa asianne järjestykseen ja ottakaa uusi suunta elämällenne, niin ei tartte pitää jotain Hemeä kinginä. Älkää kuunnelko niitä Hemen juttuja yhtään. Sehän on patologinen valehtelija, ei sen puheita kannata kuunnella. Älkääkä majottako sitä nurkissanne. Lopettakaa sen hyysäys ja pistäkää jätkä ettimään itselleen kämpän jostain. Mitä te sitä nurkissanne majoitatte? Sehän hännystelee ihmisiä ja puhuu kaikille paskaa kaikesta just siksi, että se pääsee hyötymään kavereistaan. Vielä sitä kinginä pidätte. Voi vittu. Nyt vähäsen valoja päälle siellä helvetin Lahdessa, saatana. Sairasta, että semmosta tyyppiä kinginä pidetään.

      • Anonyymi

        Valtaa hemellä on suunnattomasti Lahden kaduilla. Kingi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valtaa hemellä on suunnattomasti Lahden kaduilla. Kingi.

        Kylmä fakta tämä. Heme herättää pelkoa ja kunnioitusta ympäri Lahden


    • Anonyymi

      Hemen hevosenkyrpä tyydyttää tänäänkin Lahen kuumimpia kissoja

      • Anonyymi

        Heme katsoo kiimaisena muita miehiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heme katsoo kiimaisena muita miehiä.

        Heme viriilinä sekä modernina ja avaramielisenä panomiehenä tyydyttää myös halukkaat miehet.


      • Anonyymi

        Nykyaikaa. Ei ole heteroita, on vain biseksuaaleja ja homoja yms.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nykyaikaa. Ei ole heteroita, on vain biseksuaaleja ja homoja yms.

        Tämä on totta, ja Heme on sisäistänyt ajan hengen. Sivistynyt kyntömies jyystää tänäpäivänä sukupuolesta riippumatta kunhan vain kemiat kohtaavat


      • Anonyymi

        Hevosenkyrpä??? HAH HAH! Prinssinakki ennemminkin, jos kunnolla sitäkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hevosenkyrpä??? HAH HAH! Prinssinakki ennemminkin, jos kunnolla sitäkään.

        Siellä taas yksi katkera ämmä. Et tainnut kelvata Hemelle yhtä yötä pidempää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siellä taas yksi katkera ämmä. Et tainnut kelvata Hemelle yhtä yötä pidempää

        Ei katkera vaan asiasta tietävä, toisin ku sinä. Sillä on valehtelematta "juhlakunnossa" noin 10 cm "pitkä" ja 2 cm "paksu" pikkupippeli, että ei todellakaan mikään hevosenkulli. Lisäksi Heme on semmonen hätähousu ja minuuttimuna, että seksi sen kanssa on oikea pikapanojen pikapano ja ihan jäätävän huonoa seksiä. Ihme tuherrusta viiskymppiseltä "mieheltä".
        En tiedä, mitä satuja Heme on sulle kertonut tai mitä oot kuullut, mutta hyvin se sinäkin näytät sinisin silmin uskovan kaiken paskan mitä sulle tullaan selittämään. Tota, just tota se toveruus Hemen kanssa teettää.
        Vai ei kelpaa Hemelle yhtä yötä pidempään? HAH! Kyllä se niin päin menee, että Heme ei kelpaa tuntia pidempään. Ei pysty kattelee, ei voi sietää koko tyyppiä. Hyi saatana.


      • Anonyymi

        Ei kai siellä joku onneton oikeasti ole antanut jollekin pultsarille. Kunnon Lahti-meno


    • Meillä Koillismaalla Kalle Päätalon maisemissa jonkun tyttöystävä on HEMEsti.

    • Anonyymi

      Hei,

      Teen etätyötä tietokoneellani ja voin tehdä sitä missä vain, milloin vain, myös niin paljon tai vähän kuin haluan. Yritykseen haetaan nyt lisää työntekijöitä, joten jos sinäkin haluaisit tehdä töitä tällä tavalla niin ota yhteyttä.

      http://asiakas-palvelut.com/signup-form/?ref=FI1454

      • Anonyymi

        En painele epämääräisiä linkkejäsi, ennenkuin kerrot lisää millainen on toimenkuva.
        Mitä myydään tai tuotetaan?
        Kerro lisää tai haittaohjelmien torjumiseksi en suosittele ketään painamaan linkkiäsi.


    • Tapio Rautavaaran laulu Kulkurin iltatähti kertoo HEME poloisen surullisen tarinan. Kuunnelkaapa...!

    • Anonyymi

      Pikku pöksyt märkänä hemelle...

      • Anonyymi

        Todella erikoinen miesmaku, jos sille pikkarit kostuu.


      • Anonyymi

        Miehekäs mies...voittajan luonne...


    • Anonyymi

      Hemellä 30cm kyrpä ja 50cm hauis. MIES

      • Anonyymi

        Lyhyt kaveri, eiks se oo kokovartalo kyr..? 50 cm, sillä ei ole kuin peräsuoli ulkona.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lyhyt kaveri, eiks se oo kokovartalo kyr..? 50 cm, sillä ei ole kuin peräsuoli ulkona.

        Massiivinen ja kireä vartalo, sekä karjaeläimen penis Hemellä. Kokemusta on.

        Mukkulan Mirkku


      • Anonyymi

        Kaljasta mirkku antoi. Nauru kuului mastoille saakka...


    • Anonyymi

      Hemelle kättä lippaan kunnioitus!

    • Anonyymi

      Käsienpesulaulu kättelyn jälkeen. Heme heme hekki kiipes langalle tuli sade rankka hemehekin vei .Aurinko armas kuvas satehen. Heme heme hekki kiipes uudelleen.

      • Anonyymi

        Heme kruunaamaton lahen kingi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1175
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      14
      1083
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe