pizzatori puijonkadulla

steikki

Kuopiossa on mielestäni aika heikkoja esityksiä nämä maahanmuuttajien pizza ja kebab paikat verrattuna muihin suuriin kaupunkeihin, mutta nyt löytyi uusi paikka joka on annoskoossa, maussa ja palvelussa ylitse muiden! Kävin äsken hakemassa kebabin lohkoperunoilla ja normaali pizzan (kinkku,kebab,aura,ananas) mukaan ja hintaa tuli 14€ ja ruuat tuli todella nopeasti vaikka oli porukkaakin.

Ja itse annoksiin, oikeasti kun sain ne käteeni niin heti tuntui että nyt on annoksilla kokoa että pakko ihan punnita keittiövaa'alla nämä. Kebab annos laatikon kanssa 893 grammaa ja pizza laatikon kanssa 978 grammaa!!! Siis oikeesti huh huh, no alettiin näitä kahdestaan syömään ja puolethan näistä jäi syömättä, eli vielä illalla voi ruokailla toiseen kertaan.

Ja kokoakin tärkeämpää ruuan maku. Ensinnäkin kebab oli varmasti kuopion paikoista ainoana kypsennetty tarpeaksi, tumman ruskeaksi. Verrattuna muihin paikkoihin joissa kebab on vaalean ruskeaa, jopa vaalean harmaata sitkeää ns. raakaa. Kebab kastikkeet olivat meidän makuun todella hyvät, kaupungin parhaimmistoa ja lohkoperunat perus hyvää! Ja tämä pizza ei ehkä kaupungin isoin halkaisijaltaan, mutta hiukan reunoja taitellen laatikossa että ei mikään pieni todellakaan. Ja täyteen määrä about kaksinkertainen kilpailijoihin verrattuna! Ja kaiken lisäksi pizza maistui, eikä ollut perus makuinen niinkuin joka paikassa. Salattipöytä oli myös todella hyvä, esim. Jäävuorisalattia tarjolla, harvoissa pizzerioissa ei tätä herkkua löydy...

Olen kohta 20vuotta kuopion pizza kebab paikkoja kierrellyt noin kerran kuussa ja tämä kyllä on yksi parhaista ellei paras! Suosittelen testaamaan, eritoten sinulle joka aioit jotain vtun tyhmää kommenttia tähän viesti ketjuun jättää!

Tämä viesti on ihan suomalaisen kuluttajan kirjoittama, epäilijät voi ottaa yhteyttä [email protected], jos ei muuten usko...

14

2490

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2e1243

      johan oli tilitys. no ei ketään yllätä että tuolta saa hyvää safkaa kun tuo on marizellan jätkien paikka.

    • 7+13
    • 3+14

      Ykköspizza meni keväällä kiinni, joten piti etsiä uusi paikka tilata kotiinkuljetuksella klo 22 jälkeen. (Tämä olikin ykköspizzan harvoja vahvuuksia).
      Pizzat tuli Pizzatorilta yllättävän nopeasti reilun 5km päähän lauantai-iltana. Melkein 30min kuluessa tilauksesta, vaikka pizza-onlinen antama arvio oli n. 60min, mikä taitaa olla oletus muutenkin.
      Pizza oli hyvää ja täytettä oli vähintään kohtuullisesti. Jos jotain miinusta pitäisi keksiä, niin täytelistassa ilmoitetut jalapenot olikin peperoneja.

    • Eiole

      Marizella on tähän saakka ollut ainut ihan ok paikka. Nyt tuolta ei saa enää kunnon kebabia pitsan päälle, vaan pelkkää pussikebabia. Siinä meni viimeinenkin välttävä paikka Kuopiossa.

    • pizza_mies

      Olisiko ehdotuksia

    • Henkseli

      Durand jos haluaa kunnon kehua.

    • Kebabrulla

      Puhelin muutti tekstin

      • Rullakebab

        Kebua


    • edsfras

      Toivottavasti saan tähän asiallisen vastauksen. Onko pitsoissa oikeaa kinkkua/salamia Eikä niitä suikaleita. Jos ei tähän tule vastausta, niin en usko!

    • Anonyymi

      Pizzerioiden "kinkku" on jotain lauantaimakkaran tyylistä kuutiota, näin lähes kaikissa pizzerioissa. Tonnikalassa maistuu yleensä sellainen silakkamainen maku, eli se on huonointa mahdollista tonnikalaa, jos edes tonnikalaa. Juustokin on korvikefeikkijuustoa. Mahakin voi mennä sekaisin johtuen pizzerioiden epähygieniasta. Meille myydään kaikkea sontaa ruokana nykyään, ja siksi pizzerioiden pizzatkaan eivät maistu samalta kiin vaikkapa 90-luvulla, jolloin ne tehtiin laadukkaista aineista, jotka olivat sitä millä nimellä niitä mainostettiin. Nykyään voitot pitää maksimoida, jolloin mennään siitä missä aita on matalin.

    • Anonyymi

      Hei!

      Aikoinaan tuolta sai tämän palstan mukaan parhaat/ makoisimmat/edullisimmat/suositeltavimmat pizzat. Onko kilpalijoita tullut markkinoille?

    • Anonyymi

      Pizzatori Kuopio puijonkatu. Ikinä en ole niin pahaa kebabia maistanut. Maisuu lievästi maksalta. Pitsoista ei kokemusta.

    • Anonyymi

      Rasistiset viestit ja rasistiset ilmaukset ovat Suomi24:n keskusteluissa kielletty.

    • Anonyymi

      Onko Rosina tosiaan paras? Mustosen Tuavi oli kuuleman mukkaan kehunna.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      256
      2442
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      73
      1836
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      336
      1568
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      175
      1539
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1085
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      89
      985
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      180
      811
    8. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      805
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      216
      773
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe