Ärsyttävimmät mainokset!

Nyt_Meni_Hermot

"Hotelli? Trivago".

Taas se tuli, kaksi kertaa samalla mainostauolla. Verenpaine nousi ja tuli hirveä halu ryhtyä hajottamaan jotain. Itse mainoksen vielä kestäisin, mutta että JOKAISELLA mainostauolla ja vielä useammin kuin kerran. Ja vaikka kuinka monella kanavalla. En usko sitten yhtään siihen, että nyt kun tuo mainos ärsyttää niin sitten joskus aikojen päästä muistan, että "Ai niin, se Trivagohan lupasi hommata parhaan hotlahuoneen". Ja P*SKAN MARJAT, en ikinä tule käyttämään Trivagoa!

"Iskä ja Elias".

Varsinkin se mainos, missä mukula vaan aukoo suutaan ja muka puhuu. Eihän sen suu edes mene yhtään sanojen mukaan! Olisivat ottaneet semmoisen mukulan siihen, joka kykenee muistamaan ulkoa muutaman lauseen. Ärsyttävä on myös se kilpaharjausmainos. Olen kyseistä hammastahnaa käyttänyt jo useita vuosia; mainokset takia olen harkinnut merkin vaihtamista.

"Martina ja hengenpelastajat"

Tarviiko tähän lisätä mitään. Oletteko muuten katsoneet, miten Martina Aitolehti hetkuttaa takapuoltaan videon lopussa? Se on niin oudon näköistä, että kun kuulen kyseisen biisin tulevan telkkarista, mun on pakko nähdä se kohta lopussa.

"Bubble witch Saga 2"

Tiesittekö, että noittalaakssoon on ssssaappunut uusssssi kupplanoitta?


Sitten on se shampoomainos, missä kerrotaan kampaajien tietävät, että hiuksen lisäksi pitää hoitaa myös päänahkaa. Ja se muijan kysyvä ääni siinä sitten: "Päänahkaa?". Sellaisella "Mitä helvetti*, ei voi olla totta, ei kukaan mulle kertonut"- äänellä.

Erityismaininta VitaePro-mainoksille. Niillä on täysi potentiaali seurata Trivagon jalanjäljissä.

31

3160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nyt_Meni_Hermot

      Se K-Menun lihaisan grillimakkaran mainos on kanssa aivan älytön. Miten se, kun se jätkä pyörittelee läskipäätänsä ja pitää jotain ihmeääniä, liittyy siihen makkaraan?

    • Hyi_hitto

      Aivan hirveä mainos on se Magnumin tämän vuoden mainos. Se "Hyvää syntymäpäivää, nautiskelijat". Se ääni, kun se ämmä puraisee sitä jäätelöä. Se on vastenmielisin ääni minkä tiedän! Ja sitten sen ämmän ilme. Ei todellakaan näytä siltä, että olisi pelkkä Magnum jäätelö suuhun menossa vaan ihan joku muu magnum. Hyi hitto!

      • Anonyymi

        Se magnum ompi jalkojen välissä sijaitseva hauskanpitoväline joka alkaa p-kirjaimella joo että tällaista näin varhaisena lauantaiaamuna.


    • Kova katselija

      Aloittajan kynästä on tullut sellainen vuodatus , että aivan kuin itse olisin ollut asialla !

    • pystytkö siihen?

      Trivago-mainoksen suunnittelijat, toteuttajat sekä kaupalliset kanavat, jotka tätä esittävät, pitäisi saattaa oikeudelliseen vastuuseen.

      On selvä, että mainoksen katsominen (ja eritoten kuunteleminen) aiheuttaa vakavia terveyshaittoja: korkeaa verenpainetta, mihin liittyy kohonnut infarktin riski sekä mielenterveysongelmia.

      Kuinkahan moni puoliso on saanut pataan tämän mainoksen jälkeen. Johonkinhan aggressiot on purettava.

    • Anti-trivago

      No nythän Trivago on sitten muuttanut mainoksiaan.

    • vältän soneraa

      Soneran laajakaista-mainokset on todella ärsyttäviä. Tulee mieleen puhelinmyyjähäirikkö, joka esittää saman kysymyksen kuin mainoksessa. DNA ja Elisa/Saunalahti ei ärsytä ihan niin paljon.

    • kyllä_on_tyhmää

      "Ensimmäinen vain miehille suunniteltu hammastahna; Pepsodent White now men".

      Typerä mainos. Typerä tuote. Typerää on eritoten se, että tuotteen pakkauksessa annetaan ohjeet, kuinka annostella tahnaa lapsille. Tämä nyt ei sikäli liity mainokseen, mutta miten ihmeessä joku hiton hammastahna voisi olla suunniteltu vain tietylle sukupuolelle? Se, mikä tuotteessa on suunniteltu miehille, on ns. tekninen pakkaus. Toivottavasti tahna ei myy ja se vedetään pois markkinoilta turhuutensa takia.

    • ihan viduust

      Codetabs mainokset. Se "Äiti, yskänlääke kaatui" on jo ihan käsittämättömän ärsyttävä ja se toinen missä yhdellä ukolla on kiire lentokentälle ja toinen rykii ja kaivelee jostain aurinkolipan päältä lääkettä ylittää "juonellaan" mitä v*ttua -asteikon kymmenkertaisesti.

      • Kuolemantauti

        Niinpä. "Sori, että kesti. Ysk. Pakko ottaa yskänlääkettä". Joo, kuolemantauti päällä selvästi. Mieluummin käytän tästäkin lähtien - kun aivan pakko on - niitä hirvittävän makuisia litkuja.


    • kelausvimma

      Kaikki mainokset ovat huonoja,kuka niitä enää nykyisin katsoo,kiinnostaisi tietää?

    • Aivopesua

      Trivago-mainos on tullut varmaan jo vuoden ajan joka vitun mainoskatkolla ainakin kaksi kertaa, ja joka vitun kanavalla. Trivagoa mainostettu kohta jo miljardeilla? Voiko hotellihuoneiden välittämisellä oikeasti tienata niin hirveästi, että mainostamiseenkin menee jo pienen valtion vuosibudjetin verran?

      • Anonyymi

        Hotellihuone Auschwitzista ilman palveluita ja mukavuuksia.


    • Syyttävä katse

      Pirkan mainos.Kaikkia kakkuja maistettu ja mykkä, oudosti, syyttävästi mulkoileva nainen pitelemässä yhtä rohmuttua kakkua ja pöydän alta konttaa riiviö, naama töhnässä viattomana, syyttelemään pirkkaa.
      Eniten ärsyttää se kakunpitelijän ilme ja puhumattomuus.

    • boikotoin sitä

      "Sekö laittoi soppaan Koskenlaskijaa....." "kosimaan? tultiin?" Mit vit?? Nykyään mainostoimistot osaisivat varmasti tehdä viihdyttäviä ja jopa hyviä mainoksia, mutta noilla ärsyttävillä mainoksilla saadaan muistamaan tuotemerkki. Kai ne on jossain tutkimuksissa todenneet, että negatiivisella mielikuvalla ei ole niin väliä ja kauppa käy...

    • huhhutihuh

      Saarioisten mainokset. Argh! "Sano tszzoritszo". Ja mitä tarkoittaa olla Suomen suosituin ja muut. Nämä Saarioisten mainokset ärsyttävät ihan kokonaisuutena ja muutenkin ärsyttää mainokset, missä selkeästi myydään lapsilla.

      K-Supermarketin mainoksissa ei varsinaisesti ärsytä itse mainokset, vaan se, että ne painottavat niitä muka-halpoja hintojansa. "Täällä on aivan ihana valikoima. Ja hinnat, ne ne vasta ihania onkin!". Läheisessä K-Supermarketissa oli kanssa juuri ne superpäivät ja hinnat vaan nousi, kun vaihtoivat parin hyllyn paikkaa.

      Se mainos ärsyttää kanssa, kun on se "Älä aliarvioi esimerkin voimaa". Joo periaatteessa ihan kiva, mutta mitä sitten jos joskus pieraisee tai röyhtäisee? Ihan hyvä opettaa lapsille, ettei semmoisia luonnollisia juttuja tarvitse hävetä ja pidättää, kunhan nyt ei esim. jossain koulun juhlatilaisuudessa, todistusta hakiessa housuunsa p*sko.

    • kiekkoleijona

      Ennen tehtiin humoristisia , suomi makuun sopivia mainoksia , vaan nykyään vissiin kaikki tehdään ulkomaisiin kaavoihin , tai tuodaan valmiina ulkomailta nämä mainospätkät.

    • omanni

      Onneksi hyviäkin mainoksia,se Oltermanni-mainos on niin erinomainen kuin olla voi,kaksi tyttöä puhumassa slangia ja lopuksi otetaan selfie

    • Anonyymi

      Simo vaatehuoneelta, K-kaupan Väiski. Legendaarisia mainoksia.

      Nykyään arsyttävin on tuo Taloonpistecom. Äijä vetää taustalla jotain hilipilitanssia, voi vittu!

    • Anonyymi

      Ratiopharm lääkemainokset, eikö yhtään teennäisempiä näyttelijöitä löytyny mainokseen.

      • Anonyymi

        K supermarket ja cittari mainokset, voi juma sentään, että se akka on siinä ärsyttävä! ! Tavallista paskempi ruokakauppa !


    • Anonyymi

      Mainoksia tulee aivan liikaa. Se ärsyttää.

    • Anonyymi

      Mtv 3 on aamulla ennen kello yhdeksää alkanut mainostamaan vagisan emätinvoidetta, nainen kertoo siinä jo aamusta ja me katellaan aamupala suussa jotta mitä, on pakko vaitaa kanavaa, alkaa todellakin oksettaa moinen mainos.

    • Anonyymi

      Tämä joka saatanan mainoskatkolla esitettävä Lidlin mainos. Arman sönköttää: "Kun Lidl tuli suomeen, vaimoni tuli raskaaksi, sattumaako?"

    • Anonyymi

      en tiedä mutta joskus yöllä klo.1-3 kun tulee naisten kuukautishommien mainoksia niin tuntuu että onhan varmasti suunnattu oikein.minä kysyn vaan.

    • Anonyymi

      reva esiin kuukautisten aikana,ja ne siteet siellä jalkojen välissä,vittu että ei typerimpiä mainoksia ole kuin tamppooni ja erilaiset pikkuhousunsuojat.eiköhän ne akat hoida tänkin ilman mainostusta.

      • Anonyymi

        Vagisan mainos se pyörii koko ajan päivästä toiseen.


    • Anonyymi

      Häät ennen hautajaisia ohjelmamainos ällöttää. Jo siksi, että Iina Kuustosen naama on jo painajaismaisesti kaikkialla. Suomen ainoa naisnäyttelijä ilmeisesti?
      Powerin limboamismainos myös hirveä ja kaikki vakuutusyhtiöiden mainokset yök!

      • Anonyymi

        K kauppojen mainokset ja se löylynlyömäakka ihan hirveetä !!


    • Anonyymi

      Kaikki k-kaupan mainokset on todella ärsyttäviä ja sen takia en käy k-kaupoissa.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe