Olisiko täydellinen sisäinen vapautuminen mahdollista?

VierailevaKirjoittaj

Sen, että yhteiskunnassa esiintyy kielteistä asennoitumista lesbouteen, ei välttämättä tarvitse haitata elämääsi. Näin sillä edellytyksellä, että pystyt estämään sen, että yhteiskunnan asenteet sisäistyvät ja alat tuomita itse itseäsi. Varsinainen ongelma onkin: Miten estää tämän sisäistyminen?

Paras ja nopein tie välttää yhteiskunnan kielteisten seksuaalinormien sisäistäminen olisi ehkä hieman yllättävä. Tämä kävisi siten, että nainen omaksuisi miesten seksuaalimoraalin. Vastakkaiselta sukupuolelta lainaillaan nykyisin vapaasti eri piirteitä, ja olisi täysin mahdollista myös naiselle omaksua miesten seksuaalimoraali.

Kun omaksut miehen seksuaalimoraalin, et voi enää kokea omaa seksuaalisuutta mitenkään vääräksi, sillä miehet eivät koe mitään seksuaalisuutta vääräksi, sillä miehillä ei oikeasti ole mitään seksuaalimoraalia. Miehet on kasvatettu siten, että heidän mielestään kaikki seksi on oikein, ja mikään ei ole väärää.

Seksuaalimoraali, se on yhteiskunnassamme naisten juttu. Vain nainen voi olla seksuaalisesti moraalinen. Vain naiset kammoksuvat ja ovat huolissaan yhteiskunnassa ilmenevästä vääränlaisesta seksuaalisuudesta, ja vain naiset ovat huolissaan siitä, että he ja toiset naiset eivät vain vahingossakaan syyllistyisi väärään seksuaalisuuteen.

Miehille sen sijaan ei ole olemassa oikeaa ja väärää seksuaalisuutta. Heille on olemassa vain hyvää ja huonoa seksiä

Tietenkin voisi väittää, että miehet voivat syyllistyä väärään seksuaalisuuteen pedofiliassa, mutta tätäkään moraalia miehet eivät oikeastaan tarvitse, sillä jos mies ei sairasta pedofiliaa, niin häntä eivät lapset kiinnosta seksikumppaneina. Raiskaus taas on oikeasti väkivallan purkaus, eikä se liity seksuaalimoraaliin.
Maailma on heteroiden maailma ja oikea ja väärä seksi määritellään täysin heteroiden lähtökohdista. Ja heteroiden mielestä väärää seksiä on tilapäinen seksi, eli huoraaminen. Tämä on väärää seksiä käytännön syystä, sillä tilapäinen vapaa seksi uhkaa parisuhteita ja perheitä. Heteromaailmassa väärää seksiä voivat harjoittaa vain naiset, eivätkä miehet. Vain naisten huoruus on kiellettyä, miehillä saa olla seksikumppaneita kuinka paljon tahansa. Heteromaalima ei kuitenkaan miesten moraalin puutteesta huolimatta vajoa seksuaalianarkiaan ja Sodomaksi ja Gomorraksi, sillä vaikka heteromiehet ovat vapaita, niin he eivät löydä mistään naisia haluamiinsa irtosuhteisiin, ja vapaudesta ei oikeastaan ole heteromiehille juuri mitään hyötyä. Naiset pitävät heteromaaliman järjestyksestä huolta.

Vapaudut kaikista syyllisyyden tunteista kun omaksut miehisen seksuaalimoraalin perusasenteen: Kaikki seksi on oikein ja kaikkea pitää yrittää. Samalla hylkäät naisten sisäistetyn tehtävän: On olemassa väärää ja oikeaa seksiä, ja meidän naisten tehtävä on vahtia, että väärää seksi ei esiinny.

Sisäinen vapautesi on siis käden ulottuvilla. On vain yksi ongelma. Muut naiset eivät hyväksy sitä, että sanoudut irti naisten seksuaalimoraalista. Ja lesbot ovat myös naisia. Jos omaksut miehisen seksuaalimoraalin, niin ajattelet kuin mies: ”Harmi, kun naiset suhtautuvat niin kielteisesti seksiin ja pitävät kivaa seksiä vääränä”. Jos lausut tämän ääneen muille naisille, myös lesboille, niin muut naiset pitävät sinua petturina ja rankaisevat sinua siten, kuin petturia kuuluukin rangaista. Joutuisit siis peittämään muilta naisilta sen, että olet hylännyt naisten seksuaalimoraalin ja valinnut miehisen moraalikäsityksen.

0

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

        Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
        Lieksa
        52
        2904
      2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

        1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
        Maailman menoa
        540
        2761
      3. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        32
        1897
      4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

        En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
        Ikävä
        48
        1895
      5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

        Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
        Tunteet
        119
        1768
      6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

        SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
        Maailman menoa
        304
        1707
      7. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        9
        1382
      8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

        Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
        Ikävä
        63
        1168
      9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

        Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
        Maailman menoa
        91
        1168
      10. Ketä ammuttu ?

        Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
        Juupajoki
        22
        1122
      Aihe