Gladiaattori-poliisi kävi

mitä väliii

virkapuvussa,virkamerkkiä esittäen halailemassa 10v istuvaa huumevankia!!!Näin poliisi Suomessa vuonna2014 Suomessa.

25

432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rouva Tappinen

      Mitä Aarniouskovaisuusasiantuntijat tapauksesta lausuvat? Olkaapa hyvät, areena on teidän niinkuin on ollut jo kauan. Onko mielipiteitä vai viekö kissa kielen?

    • possuspeciell

      Enää ei ihmetytä, että poliisin resurssit ei riitä Hilma koiria pelastamaan ojista, kun on kiire hoidella omia kaverisuhteita virka-aikana. Ja kuskailla Cheekkejä keikoille pillit päällä.

      Aarniospesialistina pakko lausua sen verran, että Aarniohan sijoitettiin Porvooseen sähköttömään selliin aikanaan juuri tästä syystä, että innokkaat virkaveljet eivät kävisi turhan tiuhaan kädestä pitelemässä vangittua ja ottamassa haravointivinkkejä vastaan.

    • yhteensopivia

      Rosvo ja poliisi ne yhteen soppii, huomenna pannaan pussauskoppiin.

      No, mikä niitä yhdistää? V. vähä-älyisyys ja suuret luulot itsestään.

      Rehellinen poliisi on satuolento !

      • niiiiiin

        Steroidit maistuu molemmille.


    • Loppu

      Nyt ihan jokainen tykönänsä päätelköö mikä on todellinen suomen poliisin taso.sehän määräytyy sen heikoiman lenkin mukaan..aarni.kiukkonen .jotsenlahti..jne...satoja nimiä..rikosen teko prosentti on poikkeuksellisen suuri...

    • keijoset

      Voisi luulla nolottavan tuota halatuksi tulluttakin...

      • märkämirri töissä

        Vanki panee poliisia vankilassa....mikäs siinä..kansalainen kiittää


    • POLIISI ? ? ?

      Poliisit-televisiosarjassa esiintyneen Helsingin poliisilaitoksen vanhemman konstaapelin Marianne Kiukkosen epäillään syyllistyneen useisiin rikoksiin.

      Tuorein esitutkinta on käynnistynyt toukokuisesta tapauksesta, jossa hän ilmaantui etukäteen varoittamatta virkapuvussa Helsingin vankilaan ja halusi päästä tapaamaan erästä vankia. "Hän tuli tänne kuulustelemaan vankia. Niin hän esitti", sanoo Helsingin vankilan apulaisjohtaja Tero Uuranmäki.

      Rikosepäilyn mukaan kyse oli kuitenkin kuulustelun sijasta yksityisestä tapaamisesta.

      Uuranmäki vahvistaa, että vankila teki Kiukkosen toiminnasta tutkintapyynnön kesäkuun alussa. Valtakunnansyyttäjänvirastosta puolestaan kerrotaan, että tutkintapyyntö on johtanut esitutkinnan aloittamiseen.

      Lisäksi Kiukkosta vastaan on nostettu rikossyytteet kahdesta muusta tapauksesta, joissa hänen epäillään katsoneen viranomaisrekisterien salaisia tietoja ilman perusteita. Kiukkonen kiistää toimineensa väärin missään näistä tapauksista.

      Tuoreimman rikosepäilyn osalta hän kiistää, että olisi vankilaan mennessä väittänyt olevansa kuulustelemassa vankia. Kiukkonen ei kuitenkaan suostunut täsmentämään HS:lle, mistä tapaamisessa oli kyse.

      "Ihmisillä on elämässä erilaisia asioita hoidettavina", hän sanoo.

      Helsingin vankila järjesti Kiukkoselle tapaamisen vangin kanssa kuulusteluhuoneeseen. Kyseinen vanki on HS:n tietojen mukaan Cannonballin entinen jäsen, joka sai maaliskuussa kymmenen vuoden vankeustuomion huumerikoksista. Kiukkonen vahvistaa vangin henkilöyden.

      "Hän ei ole ollut jengiläinen pitkään aikaan. Olen tuntenut hänet 90-luvulta lähtien. Olemme aikoinaan treenanneet yhdessä. Siinä ei ole mitään epäselvyyttä. Kun tulin poliisiin töihin, sanoin tuntevani entisen elämäni kautta rikokseen syyllistyneitä", Kiukkonen sanoo.

      Tuoreimmasta rikosepäilystä uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. Sen mukaan Kiukkosen ja vangin tapaaminen sisälsi kuulustelutilanteelle epätyypillisiä piirteitä kuten halailua. Kiukkosen partiotoveri odotti lehden mukaan häntä autossa vankilan ulkopuolella ainakin puolitoista tuntia.

      "Olen antanut tästä asiasta Helsingin poliisilaitokselle selvityksen ja minulle on sanottu, että se on ookoo. Kukaan ei ole kertonut, mistä minua epäillään, eikä minua ole kuulusteltu. Minusta on pöyristyttävää, että joudun vastaamaan näistä asioista ensin medialle", hän sanoo.

      Kiukkonen on myös lähettänyt kommentteja aktiivisesti vankilassa tapaamansa miehen Facebook-seinälle.

      Miehen profiilissa on muun muassa julkaistu viime vuonna kuva, jossa Kiukkonen poseeraa hymyillen virka-asussa kuntosalilla. Kuvan alla Kiukkonen kertoo olevansa kahvitauolla. Lisäksi ketjussa keskustellaan miesseuran hankinnasta Kiukkoselle.

      Kiukkonen myös tsemppaa miestä tammikuussa julkaistussa statuspäivityksessä, jossa mies haistattelee keskusrikospoliisin tutkinnanjohtajalle ja syyttäjälle.

      Kiukkosen aiemmat rikosepäilyt koskevat kahta eri tapausta vuonna 2012.

      Kihlakunnansyyttäjä Tero Kekki kertoo, että molemmissa tapauksissa kyse on rekisteritietojen perusteettomasta katsomisesta. Toisessa tapauksessa hänen epäillään myös kertoneen salaisia tietoja luvattomasti eteenpäin.

      Tapausten vuoksi häntä vastaan on nostettu syytteet kahdesta henkilörekisteririkoksesta, virkasalaisuuden rikkomisesta ja virkavelvollisuuden rikkomisesta. Asianomistajia eli mahdollisten rikosten uhreja on yhteensä neljä.

      Kiukkonen kiistää syyllistyneensä rikoksiin.

      Oikeudenkäynti on määrä järjestää Helsingin käräjäoikeudessa 2. lokakuuta.

      Helsingin apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäki ei halua ottaa kantaa yksittäistapaukseen. Yleisellä tasolla hän kertoo, että jos rikosepäilyjä tulee ilmi, aina arvioidaan henkilön edellytyksiä hoitaa nykyisiä tehtäviään.

      Vanhempi konstaapeli Kiukkonen on tullut tunnetuksi myös Fitness-alan ammattilaisena. Hän esiintyi Poliisit-sarjassa Jim-televisiokanavalla, joka kuuluu samaan Sanoma-konserniin kuin Helsingin Sanomat.

    • Tito Tieto

      Doping testit pitäisi olla pakolliset Poliisin ammatissa.

      • immu imuttaja

        Hyvä palvelu poliisilla. Pesää sitä tarvitsevalle vankilaan


    • Viralta pano

      Ei pelkästään kiukkonen vaan hänen partio kaverinsa joka on ollut tietoinen tehtävän laadusta,ja silti odotteli autossa kun tapahtuma oli käynissä (kiukkosen vierailu vangin luona) median pitäsi kysyä oliko tehtävä esmiesten tiedossa? ja miksi kiukkonen saa jatkaa tehtäviensä hoitamista ollessaan rikostutkinnassa ja oikeudenkäynti edessä.
      tämä on perin outoa esmihiltä lakaista maton alle tämä ja vastaavat "tehtävät" jotenkin saattas tulla mieleen,yhtymä kohdat tapaus aarnion keissin kanssa....poliisien ja rikollisten yhteenliittymä ja rikosten suhde toisiinsa..toivottavsti sjä.haavistokin herää...
      se on nyt loppukin uskottavuus poliisin mennyt totaalisesti ja vastuussahan on paatero..ja kumpp..ja päivi räsänen nukkuu ruususen unta..umistaen silmänsä todellisuudelta..sais erota..kuten paaterokin..millainen isäntä selaiset koirat...

      • 12+12

        Yritä nyt rauhoittua niin, ettet tukehdu. Poliiseilla on joka päivä kymmeniätuhansia tehtäviä, ei jokaista suinkaan esimiehelle ilmoiteta.
        Virkamies voidaan panna viralta joko oikeuden päätöksellä, tai nimittävän viranomaisen. Nimittävä viranmainen harvoin laittaa virkamiestä suoralta kädeltä viralta, vaan ensin pidättää virkamiehen virantoimituksesta. Se taas riippuu siitä, minkä suuruisesta rikoksesta epäillään, epäilläänkö kansanmurhasta vai siitä, että katseli Kaivopuistossa liian pitkään merelle rantatietä autolla ajessaan.


      • ovela kettu tuo
        12+12 kirjoitti:

        Yritä nyt rauhoittua niin, ettet tukehdu. Poliiseilla on joka päivä kymmeniätuhansia tehtäviä, ei jokaista suinkaan esimiehelle ilmoiteta.
        Virkamies voidaan panna viralta joko oikeuden päätöksellä, tai nimittävän viranomaisen. Nimittävä viranmainen harvoin laittaa virkamiestä suoralta kädeltä viralta, vaan ensin pidättää virkamiehen virantoimituksesta. Se taas riippuu siitä, minkä suuruisesta rikoksesta epäillään, epäilläänkö kansanmurhasta vai siitä, että katseli Kaivopuistossa liian pitkään merelle rantatietä autolla ajessaan.

        nii just. em.poliisi haki vain tärkeitä tietoja rikollisuuden torjuntaan entiseltä jengityypiltä, ja tietojen "lypsämiseen" tarvitaan erillaisia naisellisia kikkoja, siksi kai miespuolinen poliisi odotti autossa.


    • pesä tasoittaa tietä

      "miksi kiukkonen saa jatkaa tehtäviensä hoitamista ollessaan rikostutkinnassa ja oikeudenkäynti edessä." varmasti samasta syystä, kun miksi kävi vankiakin tapaamassa.

    • Mätä poliisilaitos

      "Ei pelkästään kiukkonen vaan hänen partio kaverinsa joka on ollut tietoinen tehtävän laadusta,ja silti odotteli autossa kun tapahtuma oli käynissä (kiukkosen vierailu vangin luona) median pitäsi kysyä oliko tehtävä esmiesten tiedossa"

      Juuri näin, kiinnostavaa olisi tietää minkä syyn tämä partio on antanut keskukselle olla vastaanottamatta tehtäviä.

      Olivatko tiellä järjestämässä "puhallusratsiaa" vai oliko keskus tietoinen partion toimesta, ehkä jopa jonkun poliisipäällikön käskystä?

      • Laiskurit ulos

        Poliisipula on valhetta kun on aikaa istua puolitoistatuntia autossa tekemättä mitään. Poliiseja on liikaa, vähemmälläkin pärjätään.


      • juueijuu
        Laiskurit ulos kirjoitti:

        Poliisipula on valhetta kun on aikaa istua puolitoistatuntia autossa tekemättä mitään. Poliiseja on liikaa, vähemmälläkin pärjätään.

        Riippuu alueesta...


      • Lisää laiskureita
        juueijuu kirjoitti:

        Riippuu alueesta...

        "Kiukkosen partiotoveri odotti lehden mukaan häntä autossa vankilan ulkopuolella ainakin puolitoista tuntia."

        Hirmuinen poliisipula, poliiseja on saatava enemmän laiskottelemaan.


    • samat eväät

      Tulee ihan Jutta mieleen.

      • Jutta Fani

        Jutta on ihana!


    • pilkku-----poliisi

      Sanassa "gladiaattoripoliisi" ei ole tavuviivaa.

    • Karmeita faktoja
      • ilmankos...

        Kytät käyttää paljon hormoneja, siksi niiden pennutkin ovat vammaisia.


    • kiitos infosta

      Hyvä linkki!

    • Ei saa nauraa

      Jutta ja superkuurit on hyvä ohjelma!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      353
      4006
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1749
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1497
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1305
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      199
      1268
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe