Miten kerätä itsensä huonon myyntipäivän jälkeen?

Myy myy myy myy

Miten saatte kerättyä itsenne huonon myyntipäivän jälkeen? Jos vaikka ette saa tehtyä kauppaa päivän tai kahden aikana niin millä keinoilla jaksatte yrittää eteenpäin? Eikö epätoivo ala huokumaan olemuksestanne?

13

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Helpommin Sanottu...

      Pää pitää nollata. Se on pitkäikäisten myyjien salaisuus. Varmasti huonoja päiviä tulee kaikille joskus. Jos useampi huono päivä tulee putkeen, pitää ruveta miettimään omaa tekemistä eikä välttämättä keksiä mitään uusia jippoja. Vaan ennemminkin palata alkuun ja lähteä liikkeelle puhtaalta pöydältä ja tehdä niinkuin ensimmäisenä onnistuneena päivänä ja lähteä siitä taas rakentamaan uusia strategioita, kun saa onnistumisia.

      Yleensä jos alkaa liikaa miettiä ja muuttamaan niin ainakin mulla menee yliyrittämisen puolelle joka ei auta. Pitäs osata tehdä rennosti ja yksinkertaisesti. Keep It Simple Stupid!

      • Kovaa duunia vaan...

        Tässä on hyvää settiä, juurikin noin homma toimii itselläänkin. Ei saa puristaa mailaa liikaa ja siihen paineeseen täytyy vaan kasvaa, että tulosta tulee vaikka se ei juuri sillä ajatuksen hetkellä kotiutuisikaan.

        Varsinkin nyt kun itse teen asiantuntijamyyntiä, jossa kaupanteon (closing) sykli saattaa olla kuukausista jopa vuoteen, vaatii se aika hyvää organisointia ja oman toiminnan johtamista. Myyntiprosessit toki vaihtelee ja riippuu millä alalla toimii ja myykö kuluttajille vai päättäjille/yrityksille. Yhtäläisyyksiä toki löytyy kaikista, mutta kovaa asennetta se vaatii joka tapauksessa jos meinaa pärjätä, ja vuodesta toiseen...


      • Vak1.edustaja
        Kovaa duunia vaan... kirjoitti:

        Tässä on hyvää settiä, juurikin noin homma toimii itselläänkin. Ei saa puristaa mailaa liikaa ja siihen paineeseen täytyy vaan kasvaa, että tulosta tulee vaikka se ei juuri sillä ajatuksen hetkellä kotiutuisikaan.

        Varsinkin nyt kun itse teen asiantuntijamyyntiä, jossa kaupanteon (closing) sykli saattaa olla kuukausista jopa vuoteen, vaatii se aika hyvää organisointia ja oman toiminnan johtamista. Myyntiprosessit toki vaihtelee ja riippuu millä alalla toimii ja myykö kuluttajille vai päättäjille/yrityksille. Yhtäläisyyksiä toki löytyy kaikista, mutta kovaa asennetta se vaatii joka tapauksessa jos meinaa pärjätä, ja vuodesta toiseen...

        Juu pitää pitää pää kylmänä. Toki tavoitteet pitää aina kuukausikohtaisesti myydä ja huonoja päiviä/viikkoja tulee aina, mutta niin tulee hyviäkin.


    • elämä on elämä on

      Kaikki riippuu millainen esimies on talossa joka aamulla sitten takertuu syyllistävästi eilisen päivän tapahtumaan ratkaisee melko paljon..
      Mä annan vanhempana ihmisenä pienen neuvon olen ollut myyntialalla ja muissakin töissä jo yli 25v niin pieni neuvo työelämään olise myyntiä nikkarointia ym on
      se mitä teet on työtä unoha sillonku työpäivä on ohi työt tuli hyvä tai huono päivä..
      Työt pitää ottaa työnä ja vapaa aika on sun omaa aikaa ja aamulla on uusi päivä ,helpommin sanottu kuin tehty mutta ei kannata murehtia paskaa tulee välillä mutta sitä se elämä on jos osaat niin osaat jatkossakin kunhan et luo itelle turhia paineita tää on vain työtä muista se..

      • Akseli-

        "se miä teet on työtä unoha sillon ku työpäivä on ohi työt tuli hyvä tai huono päivä"

        Ihan hyvä pointti, mut entäs kun sulla on asuntolaina ja perhe elätettävänä niin miten voit unohtaa työt kahden nollapäivän jälkeen?


    • runkkuroope

      Paras tapa unohtaa huono työpäivä on katsoa hyvän päivän raporttia ja vetää käteen.

      Mällit rapsalle ja isku omille kiveksille tsemppaa kummasti seuraavaan päivään.

      • kivestykki

        Ei auta. Istun jääpaloilla vuoratun ämpärin päällä. Kivekset ovat appelsiinin kokoiset... En onnistu ilman pohjapalkkaaaaaa!!!


    • elämä on elämä on

      Akseli mulla on ihan samalla lailla perhe elätettävänä ja se on vaan tosiasia että elämässä on muitakin asioita kuin työ vaikka se perhe,
      On tietenki asioita jotka vaikuttaa omaan suoritukseen mutta jos elämästä tekee liian tavoitteellista se menee persiilleen ihan kokemuksesta sanon sen ja elämä on elämää
      ja tottakai ymmärrän että huoli perheen hyvinvoiinista on aina etusijalla,mutta jos liikaa alkaa miettiin työasioita se kääntyy vaan itseään vastaan..
      Teet työsi parhaasi mukaan se pitää riittää kukaan meistä ei tee yliluonnollisia suorituksia...

    • Huomenna on uusi päivä. Ihan sen ajatuksen kanssa minä ainakin pääsen siitä yli.

      • Divine

        No mutta sinä oletkin hullu...


      • Divine kirjoitti:

        No mutta sinä oletkin hullu...

        Joo kannattaa jäädä märehtimään sitä huonoa päivää ja antaa sen pilata se huominenkin myynti.


    • Myyjä

      Olen tehnyt 10 vuotta myyntiä, 3v b2c, 3v b2b ja 3v myyntikoulutusta ja minulla on vähän erilainen lähestymistapa. Ensinäkin kun myin, niin keskityin vaan joko soittamiseen tai siihen, että olin asiakkaissa. Nämä jutestelut työkavereiden kanssa, kahvitauot ja röökit jätin vähemmälle. Vaikka tein sitä, niin tiedostin, että keskittymällä yhteen asiaan kerralla, niin sain siitä maksimit! ;) Se myös näkyi liksassa.

      Toinen, vähän erikoisempi mutta minulle ainakin toimii on meditaatio. Helpoin tapa nollata ja aloittaa päivä on meditaatioharjoitus. Siinä valitettavasti ei hyväksi tuu päivässä, eikä kuukaudessa. Siitä on hyvä lukea muutama kirjanen, mutta ennen duunia kun vetäsen 20 min meditaation, niin jaksan hymyillä koko päivän ja se auttaa myynnissä, koulutuksissa ja muissa asioissa. Näkee asiat niin yksinkertaisina, kun ne on. Sitähän myös myynti on. Yksinkertaisuutta.

      Reklamaatiotapaukset saattavat olla rankkoja ja puuduttavia kokemuksia, mutta paras tapa tehdä lisää kauppaa, kun hoitaa asiakkaat vaan hyvin. Tässä kuluu energiaa sen verran, että illalla ennen kuin teen yhtään mitään, niin nollaan duunin ja heitän myös 20 minuutin istumisen ja hengitysharjoituksen.

      Eli tässä minun tekniikat. Myyntityössä pitää löytää joku juttu, millä pääset siitä irti kun olet vapaalla. Myyntikouluttajana olen myös tutustunut uudenlaiseen myyntipsykologiaan ja se on tietoinen läsnäolo, jossa saan koulutussessioista uskomattomia kiksejä. Myyntikoulutus välillä muistuttaa jonkun jenkkikomedian huutavalta pastorilta, joka saa joko orgasmin tai jumalan kosketuksen =)

      Tsemppiä myyntiin! Ja älä masennu! Ja kehity aina vaan paremmaksi!

    • mynttisenakanpoika

      Meidän firmassa viikon huonoin myyjä saa päälliköltä sormen peppuun! Me ollaan auto kauppiaita!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe