Kankaanpään poliisin avautuminen

dfhghhdghf

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014081218568344_uu.shtml

Kyllä se on Lepistö niin että yksityinen sektori joutuu jatkuvasti tehostamaan toimiaan ja painimaan kannattavuuden kanssa. Minun mielestäni siinä ei ole mitään väärää jos tekin joudutte vähän tulosvastuuseen.

Muutama kaatunut poliisikaan ei muuta asiaa, on meinaa olemassa vaarallisempiakin aloja kuin poliisi eikä siellä kuolleiden perään kukaan huutele.

18

760

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kurillinen

      Ja on se niinkin, että jos/kun poliisin resurssit ajataan riittävän alas, huomaa osa kansalaisista tilaisuutensa tulleen, ja alkavat rötöstelemään oikein urakalla. Siinä vaiheessa ei enää riitäkään mitkään miedot lääkkeet palauttamaan kuria ja järjestystä.

      • dfhghhdghf

        Meinaakko että poliisi pitäisi olla jokin pyhä lehmä minkä määrärahat täytyisi pitää samansuuruisena indeksikorotuksien kera maailman tappiin saakka vaikka muut tinkisivät omistaan kerta toisensa jälkeen.


    • kyttääjääää

      Niin kauan kun on aikaa ja rahaa kytätä josain karvian välillä tutkan kanssa tai jahdata mopopoikia niin silloin on liika resursseja...

    • sivusta seurannut2

      Silloin oli vielä poliisin resurssit hyvät,kun Koivusillan vanhaa kauppaa remontoitiin rivitaloksi.oli meinaan tavallisen usein poliisiauto sillä työmaalla ja tuskin missään virkatehtävissä!

      • jkjhhhjjllhj

        Taisi Jorma rempata Koivusillan kaupasta itselleen pääoma-asuntoja virka-ajalla. Onhan se tietysti vittumaista tällä nykysysteemillä kunnei voi työajalla hoidella omia asioita, sais sanoo että menkää te sinne piirityskeissiin ku mun pitää pari paperintonta pistoolia kaupata ja täs parhaillaan on yhdelle vuokralaiselle näyttö kesken.


      • äidin pikku mussukka
        jkjhhhjjllhj kirjoitti:

        Taisi Jorma rempata Koivusillan kaupasta itselleen pääoma-asuntoja virka-ajalla. Onhan se tietysti vittumaista tällä nykysysteemillä kunnei voi työajalla hoidella omia asioita, sais sanoo että menkää te sinne piirityskeissiin ku mun pitää pari paperintonta pistoolia kaupata ja täs parhaillaan on yhdelle vuokralaiselle näyttö kesken.

        Voi, voi teitä äitin pikku kriminaaleja kun täytyy täällä avautua toisten asioista ja vielä täyttä sontaa kirjoitellen. Sovitaan nyt niin että laitat sen jallun pois, pippelin takas housuun ja meet kiltisti tekeen niitä läksyjä tai isi antaa sulle illalla piiskaa... Siitä jatkuvasta runkkaamisesta on sulle sanottu jo aiemminkin!


      • vivojoovih
        äidin pikku mussukka kirjoitti:

        Voi, voi teitä äitin pikku kriminaaleja kun täytyy täällä avautua toisten asioista ja vielä täyttä sontaa kirjoitellen. Sovitaan nyt niin että laitat sen jallun pois, pippelin takas housuun ja meet kiltisti tekeen niitä läksyjä tai isi antaa sulle illalla piiskaa... Siitä jatkuvasta runkkaamisesta on sulle sanottu jo aiemminkin!

        Se Jorma älähtää johon kalikka kalahtaa.

        Ps. Me ei sovita sun kans mitään


      • äidin pikku mussukka
        vivojoovih kirjoitti:

        Se Jorma älähtää johon kalikka kalahtaa.

        Ps. Me ei sovita sun kans mitään

        Sori vaan mutta mun nimi alkaa ihan jollain muulla kun J - kirjaimella... Ja se pippeli takas housuun jne...


    • ndncdncdnv

      Poliisi, palokunta, sairaanhoito ja armeija eivät ole suhdannepoliittisia asioita, joista voi tinkiä, kun talous on kuralla
      Ne nyt vaan on pakko olla, oli ajat mitkä vaan.
      Johdossa voisi olla säästämisen paikka, mutta ei kentällä, päinvastoin. Säästäisivät niistä vankilaoloista ja sossun vapaamatkustajista, sekä maahanmuuton hyysäämisestä.

      Osan täällä raapustavien kirjoituksen taso, kyllä kertoo etteivät kaikki ole niitä "penaalin terävimpiä kyniä",...

      • fsadfasfasdf

        On tota valtion ja kuntien suojatyöpaikkojen touhua vähän tullut kattottua sillä silmällä että säästämisen varaa on joka paikasta jos tehokkuus vietäisiin samalla tasolle yksityisen sektorin kanssa. Tietysti siinähän voi tulla työpahoinvointia jos velttoon tahtiin tottuneille yhtäkkiä pannaankin vastuu omasta työstään.
        On kyllä aikaa istua perse penkissä seuroja essolla ja käydä kyttäämässä oman rakennusprojektin valmistumista viikko tolkulla mutta joka välissä ollaan valittamassa kuinka rankkaa työtä tehdään.

        Se kuka väittää ettei ole varaa säästää voi lopettaa puheet penaalin terävimmistä kynistä koska itse ei ainakaan sellainen ole.


    • sivusta seurannut2

      Kyllä kentälläkin on mielestäni silloin säästämisen varaa,jos on aikaa työ aikana aikaa hoitaa omia bisneksiä!Ja tämä on omin silmin nähty.

      • 11+20

        En kerran kun olen poliisiin ottanut yhteyttä kun olis tarvinnut "apua" tai siis poliisin olis pitänyt tehdä työnsä niin silloin ei sitä saanut.
        Kerran kyllä poliisi kävi selvittämässä yhtä asiaa ja ratkaisemassa sen vaikka siihen ei sitten lain mukaan olisi ollutkaan valtuuksia!
        Luotto paikkakunnan poliisiin käytännössä nolla.


    • 12+17

      Onko Kankaanpäässä poliisejakin? Joskus siellä tulee käytyä ja ihmeteltyä, ettei ainakaan liikennettä valvota, sen verran kummallista on esimerkiksi pysäköinti torin ympäristössä.

      • harmittaa minuakin

        Koko torijärjestelyt on aika erikoiset ratkaisut. Kuinkahan moni on niihinkin kivipaaseihin kolhinut autonsa. Miksi sellaisia on pystytetty? Ei järki ole riittänyt kovin pitkälle suunnitellessa ko. aluetta.


    • tuli mieleen

      Poliisi on välttämätön resurssi yhteiskunnassa. Ilman sitä laillinen yhteiskunta ei voi toimia eikä olla olemassa. Poliisinkin resursseja on jatkuvasti typistetty, kuten kaikkialta muualtakin niitä on karsittu. Miksi nykyään ei enää rahaa riitä kuten ennen? Mihin ne nykyään uppoavat. Muutama vuosikymmen sitten poliisejakin oli pitäjien asemilla lukuisasti ympäri vuorokauden, eikä puhuttu poliisipulasta. Kuka ne verorahat nykyään käyttää? Sosiaamenot vievät suurimman osan, mutta miksi? Eikö niiden menojen syihin voida vaikuttaa? Ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin pitäisi satsata vauvasta vaariin muutoin kuin vain akuuttitilanteita hoitamalla. Pitäisi kyetä ehkäisemään akuuttihoitojen tarvetta kaikilla terveyden ja sosiaalitoimen aloilla ennakolta. Jorma Lepistö on minun havaintojeni mukaan hyvä poliisi. Annetaan hänelle vaativassa työssään tukemme ja arvostuksemme. Tukekaamme ja arvostakaamme muutenkin poliisia. He tekevät ympärivuorokautista työtään meidän hyväksemme. Ja mikäli väärinkäytöksistä on epäilyjä, ne pitää viedä poliisiesimiesten tietoon. Niitä ei ole asiallista heitellä täällä netissä. Eihän kukaan meistä pidä siitä, että meitä herjataan ja syytellään täällä verkossa? Ollaan siis ihmisiksi toisillemme, niin saamme itsekin hyvänolontunteen itsellemme ja rauhan mielellemme.

      • kepuli pettää melkein ai

        Ja tietysti pitää muistaa, että vaalit tulossa. Nyt kannattaa pitää pärstä esillä, vaikka ei sekään onneksi aina auta.


    • putkassa olleena

      tohon poliisi hommaan mun mielestä olis järkevää että se joka turhaan poliisia työllistää joutuisi siittä maksamaan. esim jos joutuu putkaan riehumisen takia joutuis maksamaan kyydin. jos tekee ilkivaltaa niin joutuu maksamaan myös poliisin palkan. ja ratsiaan puhaltaessa joutuisi maksamaan edes jonkin moisen sakon joka kattaisi poliisin palkan. jos minut vietäisiin putkaan niin en pistäisi pahaksi jos joutuisin maksamaan siitä.

      • kehittäkää!!

        ..ihan toimivalta kuulostava idea! tuolla konstin saisi lisäresursseja ja konkreettisempaa oppia tukanjuureen - mikä ihmistä neuvoisi paremmin kuin tyhjä lompakko?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe