Liían pitkä nainen?!

Hujoppi

Milloinka miesten mielestä nainen on liian pitkä?
Olen itse 185cm pitkä ja olen huomannut että osalle miehistä olen liian pitkä vaikka he olisivat yhtä pitkiä tai pidempiä kuin minä. Miksi näin?

11

481

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maku kysymys

      Maku kysymys! Itse lähtisin mieluusti sinun pituisesi kanssa treffeille, tai miksen pidemmällekkin, ja itse olen myös 185cm ja mies. Mutta onko väliä sillä onko hujoppi tai pätkä: ei minusta yhtään mitään, vaan se sisin on tietenkin

    • Omalle kohdalle niin sillon kun joutuu taittaa niskoja kattomaan ylemmäs, sillon on liikaa pituutta.. suosittelen sillon kattelemaan niitä hyvin hujoppeja miehiä :)

    • Pätkäläinen

      Pituus on jännä juttu, olen "vain" 175cm pitkä ja muutaman kerran treffannut miehiä joiden profiilissa pituus on 185 tai jopa pidempi,, ja joka on livenä ollut minua lyhyempi...... minulle pituus ei ole ongelma, mutta jostain syystä miehet on olleet hämmentyneitä. Ja joo, minulla on pituus profiilissani.

      Miehillä pituus korreloi ns vahvuuden kanssa, ehkä he siirtävät tämän näkemyksensä naisiin, jos on pitkä nainen, he mieltävät hänet myös vahvaksi. Ja se saattaa pelottaa pitkääkin miestä.

      Kanna vain ylpeästi pituutesi, mies jota pituutesi häiritsee, ei ole arvoisesi.

    • nrbdfnbdk

      Olen 181 pitkä mies ja olen kyllä käynyt parinkin minua selvästi pidemmän naisen kanssa treffeillä. Jotenkin sitä tuntee itsensä vähän vähemmän mieheksi itseään pidemmän naisen seurassa, mutta ei tuo tunne nyt mitenkään kovinkaan suuri ole ollut enkä ole antanut sen häiritä treffejä ja tuntemuksia naista kohtaan. Joiltakin naisilta olen kuullut sen etteivät he halua treffata itseään lyhyempiä miehiä ja joiltain miehiltä että pidemmät naiset pelottavat heitä tai he pitävät heitä vähemmän naisellisina. Meitä on moneksi.

      Kun pituutta naisella on jo kuitenkin tuon verran, niin minusta se on hyvä tuoda esim. nettideittiprofiilissa esiin jo ihan alusssa, niin välttää sitten niitä ihmisiä helpommin joille tuo asia voi olla ongelma. Jos miehen lyhyys ei ole sinulle itsellesi ongelma, en alkaisi tuota pituus asiaa kuitenkaan yhtään sen enempää esiin tuomaan, luulisi että jo pelkästään sen oman pituuden kertominen karkottaisi ne joille asia on ehkä ongelma.

      Minulla on 187 pitkä lapsuuden ystävä joka kertoi aikoinaan kauhuissaan käyneen treffeillä lähes yhtä pitkän naisen kanssa ja tunteneensa itsensä todella vaivaantuneeksi sillä hän on aina tottunut siihen että naiset ovat häntä sen 10-20 senttiä lyhempiä. Mies ei vain ollut tiennyt omaa reaktiotaan oman pituiseen naiseen ennen tuota, sillä hän ei ollut koskaan treffannut yli 180 pitkää naista.

    • NN NN

      Naisen fysiikka menee siten että lyhyemmällä on helpompi saavuttaa ideallinen lantio-vyötärö-hartiasuhde.

      Samoin 155cm naisen suhteellisen isokokoiset tissit ovat oiekasti pienet ja näin ollen säilytävät ryhtinsä ja uhmaavat gravitaatiota paljon paremmin kuin suhteessa vastaavankokoiset pitkällä naisella.

      Pitkiä, näyttäviä ja hyväkroppaisia naisia on mutta kuten edelleä kerrottu, se on harvinaisempaa.

      Siksi me pitkät miehet saatamme suosia lyhyempiä, meille muutoin pituudella ei liene merkitystä, tavallaan näin pitkänä miehenä tykkään /- 160cm naisista.

    • er45

      Itelle ei pitkissä naisissa ollut muuta ongelmaan kuin että sängyssä tuntuu siltä ettei siellä ole kuin pelkkää kättä ja jalkaa, ja ne on aina tiellä :)

      Sellanen taskuraketti on paljon helpommin käsiteltävissä, sen kun kääntää oikeaan asentoon ja jatkaa menoa.

    • IEM123

      195 cm mies ja treffannut naisia pituudeltaan 146-183.

      Pienessä naisessa on kyllä jotain käsittämätöntä vetovoimaa. Tuntee itsensä todella miehekkääksi kun jaksaa nostaa ja kääntää.

      Pitkä nainen taas hmm jotenkin myös korostaa omaa komeutta ;-). Siis kommentit "näyttävä pari" tms ei ole harvinaisia. Pitkän naisen kanssa myös esim tanssiminen on helpompaa ja takaa päin sen tekeminen seisaallaan on kivaa.

      Eli pituus ei siis ratkaise, vaan ulkonäkö ja luonne.

    • Hujoppi kans

      No jaa, omasta mielestä vain huono itsetunto tai peräti asennevammat... Johtuuko nuo asennevammat siitä, että naisen "pitää" olla helkkarin pieni ja siro, eli jotain max 160cm/40kg..?:/
      Ja kaipa se on joku alkukantainen pelkokin, että jää jyrätyksi helpommin tai jotain;):D
      Mutta eihän se todellisuus mene näin, sopusuhtaisuus nyt kuitenkin on se valtti, mikä naisessa merkitsee kivan ja hyvän luonteen lisäksi. Ja pitkä nainen on kyllä kaunis ainakin mun mielestäni, joten en myöskään oikein ymmärrä näitä jätkiä, kun on pitkissäkin miehissä, jotka pitävät naisen pituutta negatiivisena asiana.
      Itse olen noin 190cm ja kyllä mä ainakin itse ottaisin mieluustikin pitkän naisen kumppanikseni, jos valita voisi. Siis puhun nyt vain ulkonäöstä, vaatiihan siihen sitten muutakin sieltä henkiseltä puolelta. Ja tuolla pitkällä tarkoitan tosiaan pitkää, eli olisit ainakin pituutesi puolesta mulle passeli leidi:)
      Eli älä nyt ainakaan luovuta, kyllä meitä pitkistä tykkääviä miehiäkin on olemassa:)

    • hah hah hah hah

      Pitkien naisten iskeminen on ihan naurettavan helppoa suurehkossa yökerhossa jossa on tarpeeksi väkeä. Itse olen 192 pitkä mies ja lähes joka kerta pääsen ainakin tanssimaan jonkin 175 pitkä naisen kanssa ihan vain hymyilemällä ja sanomalla että: "hei, sinäkin olen pitkä, lähdetkö tanssimaan?" :D

    • Hujoppia lyhempi

      Minulle kelpaisit pituuden puolesta. :) Olen sinua yli 10cm lyhyempi mies. Pitkät naiset saavat itsestään epävarmat miehet epävarmoiksi tilanteesta, eivät pysty olemaan tilanteen herroja kun nainen on pidempi ja haukkuvat itseään pidempiä naisia peittääkseen omaa epävarmuuttaan ja yrittäen siten esittää vahvempaa kuin ovat. Toivottavasti sinä tai joku kaltaisesi hujoppi tulet joskus vastaan :) haluaisin minua pidemmän puolison. :) Pidän pitkistä naisista!

    • JonTheBoe

      Minä olen 186,5cm ja olisin vain ylpeä jos ns. kävelisit vierelläni.

      Mutta milloin on liian pitkä, varmaankin reilusti yli 190cm saattaa olla jo, varsinkin erittäin hoikkana taas hankala jo naiselle itselleen.
      Noin pitkiä naisia toki harvoin tulee vastaan, ainakaan normaalikokoisia jotka huomaan.
      Ehkä sitten rotevia amatsoneja joita en ole huomannut, mutta jos naisellisuudesta puhutaan, niin 185cm ei ole pituus eikä mikään pilaamaan sitä.

      Todennäköisesti miehet, joita naisen pituus haittaa potevat huonoa itsetuntoa tai alemmuuskompleksin jollakin tapaa... mutta sekin taas on sun omasta mieltymyksestä kiinni millaisista miehistä pidät : )

      Ilmeisesti et ainakaan siitä mikäli miestä haittaa.

      Mun naisihanne ehkä pituuden suhteen on juuri yli 175cm.
      180cm saattaa olla usein muuten siro joten asiaa ei suoranaisesti edes ajattele, ainakaan minä en ajattele.
      Katselen ihan muita piirteitä kuin pituutta, mutta harvemmin seuraksi tosin on eksynyt tasamittainen nainen.
      Joskus toki ja ehkäpä muut huomaavat ja kommentoivatkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe