Loistavaa tekstiä!

äh-bäläh-wäbäläh

Näin tulisi toimia.

"
1. Koulutetaan vääräuskoisia islamin keskeisten tekstien, Koraanin, Hadithin ja Siran sisällöstä.

2. Koulutetaan vääräuskoisia, jotta he ymmärtävät islaminuskoisten toimineen noiden tekstien mukaisesti viimeiset 1350 vuotta.

3. Koulutetaan vääräuskoisia, jotta he tuntevat islamin valloitusten historian ja sitä seuranneen valloitettujen alueiden ei-muslimiväestön alistamisen, jonka lopputulos oli maasta ja ei-muslimien laadusta riippumatta samankaltainen.

4. Koulutetaan vääräuskoisten mailla asuvia muslimeja, jotta he ymmärtävät islamilaisten yhteiskuntien poliittisen, taloudellisen, sosiaalisen, älyllisen ja moraalisen epäonnistumisen olevan suoraa seurausta islamista itsestään.

5. Kaikki muslimien maahanmuutto vääräuskoisten maille lopetetaan.

6. Otetaan käyttöön kansalaisuuskoe, jossa vaaditaan yksityiskohtaista tietoa kyseisen länsimaan historiasta ja kulttuurillisista saavutuksista (esimerkkinä Hollannin kansalaisuuskoe).

7. Sisällytetään kansalaisuuskokeeseen uskollisuudenvala, jossa tunnustetaan uskollisuus ainoastaan kyseisen maan poliittisille ja oikeudellisille instituutioille. Yhdysvaltojen tapauksessa uskollisuudenvala perustuslaille riittäisi. Myöhemmin tapahtunutta valan rikkomista voitaisiin pitää riittävänä syynä kansalaisuuden kumoamiselle.

8. Tehdään kaikenlaisesta jihadin tukemisesta laitonta. Jihad määritetään pyrkimykseksi poistaa kaikki esteet islamin leviämiseltä ja nousulta ylivalta-asemaan mukaan luettuna asuinmaan (ja muiden länsimaiden) poliittiset ja oikeudelliset instituutiot.

9. Estetään ulkomainen rahoitus moskeijoiden rakentamiselle tai ylläpidolle sekä muille islamiin liittyville instituutioille kuten vankiloissa tapahtuvalle da’wa-työlle.

10. Kielletään vankiloiden da’wa-työ sillä perusteella, että käännynnäisten joukossa on paljon ihmisiä, jotka muodostavat uhan yhteiskunnalle.

11. Kieltäydytään sopeutumasta kaikkiin muslimien vaatimuksiin erityiskohtelusta kouluissa ja työpaikoilla liittyen muslimien rituaaleihin tai sopivaisuuskäsityksiin. Näihin kuuluu niin hijab (siellä missä kielletty, kuten Ranskassa) kuin ylimääräiset tauot päivittäisille rukouksille kesken työpäivän. Tämän kaltaiseen sopeutumiseen vääräuskoisten ei omassa maassaan voi olettaa suostuvan. Toisin sanoen politiikkana tulisi olla: Ei muutoksia islamin takia.

12. Sovelletaan vastavuoroisuuden periaatetta moskeijoiden määrän suhteen. Kun otetaan huomioon kymmenien miljoonien muslimimaissa asuvien ei-muslimien kirkkojen, hindutemppeleiden ja muiden palvontapaikkojen puute, politiikkana tulisi olla vähentää moskeijoiden määrää länsimaissa, kunnes muslimimaissa asiat muuttuvat. Useimmat ihmiset ymmärtävät ja hyväksyvät vastavuoroisuuden käsitteen.

13. Leikataan sosiaalitukia niin, että sellaiset ihmiset eivät voi muodostaa suurperhettä (todennäköisesti muslimiperhe), jotka olettavat valtion takaavan elatuksen. Musliminaisilta oletetaan samanlaista työllisyysastetta kuin ei-musliminaisilta eikä vääräuskoinen valtio (eli vääräuskoiset veronmaksajat) enää tue heidän elämäänsä synnytyskoneina.

14. Moniavioisuuden kieltävän lainsäädännön soveltamista tiukennetaan. Moniavioisuutta harjoittavilta riistetään kansalaisoikeudet ja heidät palautetaan siihen muslimimaahan, josta he tai heidän lähisukulaisensa ovat tulleet. Koska niin monet länsimaiden muslimit soveltavat omissa muslimienklaaveissaan oman, vanhempiensa tai isovanhempiensa kotimaan normeja, väite, että heitä ei voisi palauttaa, voidaan kumota. Länsi-Euroopan maiden ei ole pakko elää loputtomiin maahanmuuttopolitiikassaan tekemiensä valtavien virheiden kanssa.

15. Muslimeille herkkien islamiin liittyvien asioiden, kuten Muhammadin, suhteen ei tehdä myönnytyksiä. Ne, jotka haluavat elää vapaana islamin arvostelusta, voivat halutessaan muuttaa islamilaiseen maahan. Niitä on maailmassa kymmeniä. Ne käsittävät laajoja maa-alueita ja niissä on valtavasti luonnonrikkauksia. Kyse ei ole pienen kansan oikeudesta omaan maahan.

16. Merkittävimpiä islamin jättäneitä loikkareita tulisi tehdä tunnetuksi, julkaista heidän kirjojaan ja tuoda niitä esille. Näin tulisi tehdä vääräuskoisten koulutuksen takia ja siksi, että jotkut islamiin syntyneet houkuteltaisiin luopumaan uskostaan.

Saattaisi integroituminen alkaa onnistua hiukan eri tavalla kuin nykyisellä mokukiimaisten islam-hymistelyllä ja roskaväen perseennuolennalla.

40

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • CCP

      Kumartuneena, jotta hän voisi saada parempi katsoa hänen yksityisiä osia, tassulla vaelsi hitaasti alas kohti häntä odottaa rakkaus reikiä kun taas muut edettiin yksi runsas rinnat piilossa alla rintaansa turkista. Rauhassa kiertänyt sormen ympärillä kasa herkkä lihaa, hengitys tuli työläs kuin hän kevyesti painettaessa ja muljautti rintojen ympärille muissa tassu. Piipittämästä pehmeästi Oh. Haluan tehdä tätä useammin, herätti Renamon piti jännittämistä itseään ja liikuttamalla sormensa välillä hänen tippumisen viilto ja sykkivä Alanko reikä, aina niin usein heilauttamalla kovettunut ydin, joka oli hänen rakkautensa painiketta. Aika lämmittää asioita entisestään hän vaikka;sisäisen palon nyt hyvin ja todella valaistu Vie tassu rintaansa, sitä sovelletaan nyt myös köyhä alue etelään. Yksi tassu soveltaa tippumisen viilto ja toinen hyvin koulutettu reikä, hän liukui sormi klo etanat tahtiin kumpaankin ja korottanut syvä vaikerrus kuin hän tunsi heidät heiluminen ja kierretty kuin ne kiemurteli tiensä. Stimuloiva täysi oikeus paikalla kunnes sormi oli hilted, hän lyyhistyi hänen kerroksessa suihkukaappi, vesi juoksee pois hänen kun hän hävisi hetken mielijohteesta. Enemmän hän vaikeroi, lisäämällä toinen sormi kuhunkin tarvitseville reikään ja tunne intohimo kasvaa yhä enemmän, Im niin likainen Renamon areena I. Tämä toiminta jatkui jonkin aikaa; hänen ruumiinsa nykiminen ja kiemurtelevan kuin hän nyt makasi lattialla suihkussa, kiitollinen on täysikokoinen suihku rakennettu talonsa. Ja tämä nälkä tyytyväisyyteen tuli yhä tuoksu hänen kiihottumisen, feromonit polkumyynnillä ulos elimistöstä gallona kuin hänen intoa nousi. Tämä hajuvesi auttoi rakentamaan hänen kuume jopa enemmän kuin hän syöksyi hänen sormensa sisään ja ulos hänen ruiskuttaminen rakkauden reikiä, täyden hävisi intensiteetti hänen syntymäpäivänsä hoitoon. Kuitenkin hän vain voinut näytä tuoda itsensä huippu ei väliä kuinka kovaa hän kannustanut niitä, ah niin ihana reikää halu. Makaa levällään lattialla, vesi edelleen tippuu malttamattomalle elin taas miettii kuumeisesti of tapa Sate hänen himo.

      Ah Ha hän huusi, hänen ratkaisu hänen ongelmansa löytynyt.Hyvin asioita minun on täällä kanssani. Hitaasti ja tarkkaavaisesti, hän nousi ylös ja kääntyi suihku pois; elin kauan sitten vapaa saippuavedellä ja haisi pois kukkia ja hänen kiihottumisen ja ravisteli itsensä vapaaksi ylimääräinen vesi. Kun oven avaamista suihkussa, rakennettu kimpussa sisältyviä julkaistiin maailmalle ja mailin noin talonsa, muut furries joutuivat yhtäkkiä herätti ja valmis sopimaan lähimpään pörröinen heille. Tarttumalla pyyhe seinään patterin ja nopeasti frotee pois; iloinen siitä, että hänen turkis on nopeasti kuivuva, sitten siirtynyt kohti lääkekaappi kiinnitetty seinään. Saavuttaa sen yläpuolella, hän nosti alas kaksi erityistä pieniä leluja, että hän pitää tällaista tilaisuus; yksi pitkä ja paksu, katettu nubs taas toinen lyhyt ja rasvaa, uurrettu huvin. Päästä osaksi lääkekaappi ja vetämällä erityinen pullo, hän sulki kaapin häntäänsä ja muutti takaisin makuuhuoneeseen. Päivänä takaisin sängylle ja tehdä itse mukava taas päästä osaksi sängyn kaappi ja vetämällä joitakin akkuja, hän readied leluja. Pullon avaamisen hän jatka kaada hyvä loraus nestettä jokaiselle lelun ja hieroi sen päälle antaa jokaiselle hyvä paksu pinnoite. Vara nestettä hänen tassut, hän levitä päällyste outo tahmea neste päälle ja sisälle sekä hänen rakkautensa viilto ja peräaukon reikä, valitsee alhainen Murr kurkussa ja terävä hengenveto kurkkuun kuin kihelmöinti aiheuttama nesteen uudelleen valaistu häntä kiihko kostamaan. Voi tuli huohottaa Luojan kiitos halutessaan käyttää aistillinen liukastetta. Propping vastaan taustalevy, hän hengitti syvään ja otti leluja hänen tassut. Tämä on menossa tuntuu niin hyvältä hän valitti syvästi liikkuvat lelut valitun reiän ja laittamalla niitä vähän kerrallaan.

      • Tikittäjä

        Mitkä helkkarin "tassut"? Hanki parempi käännöskone, moukka.

        admin@localhost


    • CCP

      Ilo räjähti ruumiinsa läpi; Rock aistit ja aiheuttaa mini-orgasmin lelut venytetty valitsemaansa reikä.Kylkiluut lyhyt lelu stimuloi hänen G-piste erinomaisesti samalla kun ojensi hänen pillua huulet jotta päästäisiin hänen rakkautensa nappulaa samanaikaisesti. Pienellä pop se täydellinen tuli hänen pillua ja jättänyt sen squirming noin lelu, koska se venytetty mahtuu niin paksu ja kuvioitu lelu, lahjakkuuteen kokemusta entisestään. Siirryn lelu takaoven, se liukuu sulavasti hyvin koulutettu reikä; stimuloiva kaikki oikeat kohteet sen kanssa hyvät nubs. Kuitenkin, kun se oli puoliväliin hän pysähtyi push ja jätti sen roikkua vaikka peräaukon kanavan tarttui ja kiemurteli noin puoli jo asetettu piirustus nälkäinen uikuttaa hänen. Tarkennus huolellisesti ja käyttämällä kokemus peräaukon lihaksia, Acy veti loput lelu sisäänpäin; syyttely ja voihkii samalla tee sitä ja kerroit menetys rakkautta mehua sekä reikiä. Ooh tämä tuntuu niin hyvältä, mutta ei niin hyvä kuin mikro sinne hän virnisti ilkeästi, muistan monia onnekkaita furries jotka olivat kokeneet hänen takaoven pähkinä. Käyttäen hänen puolueensa pala simuloitu erogeeninen alueilla, Acy alkoi siirtyä hänen lihakset ympärillä lelut; hitaasti mutta varmasti rakentaa painetta kupeensa. Voi lisää antaa minulle enemmän Acy voihki, puristamalla rinnat, jännitystä on esitetty tuoksu feromonit säteilee hänen ruumiinsa, täyttämällä huone lämmin ja eroottinen tuoksu. Sillä tuntui halunnut tuntia, leluja ahtaalle ja kieriskeli sisällä; mehut virtaavat kunkin reiän ja maalasi häntänsä ja sängyn kansi pinnoite hänen kiihottumisen, hänen moans, murrs ja uikuttaa täytti huoneen kuin makea musiikkia.

      Ahhh sen aika lopettaa tämän Acy kuitenkin tunne huippu toisen orgasmin teline hänen ruumiinsa jättäen sen nykiminen ja herkkä vieläkin. Hitaasti, hänen tassut muutti leluja ja haparoi noin pohjan, tunne kytkimen aktivoida niitä. Koukkaaminen kynsiä kullekin kytkimen ja hengittää syvään, Acy jäykistetty itsensä ja kääntää kytkimet. Molemmat lelut ajautuneet elämään;lihava tärisevä ja henkii vastaan ​​hänen g-spot taas pohjan lelu wiggled ympärillä, heilauttamalla hänen klitoris jokaisen käännöksen;paksu yhden kiemurtelevan ja selkäsauna hänen hännän reikä, melkein kuin mikro tuuhea on nyt loukussa siellä. Acy voinut hallita itseään; hän voihki ja murred kuin villi peto kiimassa taas hänen noro rakkauden mehut muuttui torrent joka uhkasi pestä pois huoneesta. Hän clucked levyt, kyntensä ulkonevat ja kaivaa patjan hänen alavartalo kierretty ja fidgeted. Ah ah ah Acy huusi, juoksun ilo nyt Tulimyrsky intohimo kuin se raivosi koko kehon jättäen muut aistit turtuneet. Taistelu lamauttava tunne, hän laittoi päälle hänen edessä ja nosti paisti kuin koira esittää; hännän korkealle ilmaan, ennen kuin niiden vääntelehtimisvasteen lelu hänen hännän reikä ja tarttumalla, jonka tavoitteena on lopettaa se. Varovasti hän liukuu lelu pois, venyttely ja hankausta rengas kuten se teki ennen voimakkaasti uudelleen asettamalla se takaisin sisään syötti hengenvetoon. Jälleen lelu oli liukuu ja takaisin syvempään vaikerrus säteilevät haisunäätä renamons kurkkuun. Jälleen kerran lelu poistettiin ja korvattiin vuonna, nyt suuremman nopeuden ja voiman kanssa lelu terhakka noin kanssa peräaukon kanavan osuma jokaisen ilo voisi päästä. Acy jatkoi syöksyä lelun vielä pikaisesti hännän reikä, etsien hänen lopullisen version kanssa halu;tuoksu feromonit roikkuu voimakkaasti huoneessa melkein vihreä usva, osoittavat hänen kiihottumisen on lähestymässä huipussaan. Im tulossa Acy vaikeroi, lämpöä kupeensa polttava kuin pinta auringosta rasvaa lelu buzzed pois järjettömän hunajassa reikä; hänen anaali reikä henkii käsistä ympärillä paksu lelun törmäsi siihen. Yksi lopullinen askel ja poistaminen lelu hänen hännän reikä, Acy nosti päätään ja huusi IM tulossa.Scream saattoi kuulla mailia ympärillä, kuten pillu ampui rakkautta mehu yli arkkia sänky ja peräaukon lelu pop ulos suuri phutt Kaasua vapautuessa sisältäpäin. Laskeminen päätään takaisin tyyny, Acy romahti loikoilla päälle nukkumaan ja hengitti syvään rakennettu kaasun huoneessa heikko hymy. Mhm yhtä voimakas kuin koskaan hän hymyillä ilkeästi, puristaminen alla pakottaa viimeinen lelu pois ennen ajautuminen pois osaksi puskutöissä kaltainen tila.

    • morfen

      hohhoijaa liikaa taas

      • niggaraggafucka

        Kumma juttu että asiallinen ja järkeenkäypä aloitus yritetään torpedoida.

        Asialla moppe & hännystelijät.

        Tämäkö keskustelupalsta?


    • Bimbelbom

      Olen vakaasti sitä mieltä että jos muslimeita koulutettaisiin oikein ja heiltä vaadittaisiin itseltäänkin jotain niin heistä voisi muutamassa sukupolvessa tulla yhteiskuntakelpoisia.

      • begumähmälä

        Kerropa muuver mitä vikaa aloitusen esityksessä olis?


      • M. Storbongare

        Kestää liian kauan. Kaksi toimenpidettä jotka pitäisi tehdä heti: Ei enää ainuttakaan muslimimamua Suomeen, ja niille jotka ovat lähteneet sotimaan Lähi-Itään elinikäinen porttikielto tänne.

        On selvää että radikalisoitumista tapahtuu ainoastaan muslimien joukossa, ja se pitää ottaa vakavasti.


    • ähmälä ällähhhäääääh

      Niin hiljaa, niin hiljaa, on maanpetturi totuuden edessä...

      Mikäs oli muuten somaleiden keskimääräinen äo? Mikä on länsimaissa käytetty kehitysvammaisuuden raja?

      Moniko mustalainen elättää itsensä?

      Kerro minulle mover.

      • Jpuhunuvitunetbsdojhhtuu

        Mustalaiset tekevät kauppaa. somalit?en tiedä. Arabit? En tiedä. Hmm...somalien aö? Hmm... Olisikohan 70keskiluokkaa 20v olevista eteenpäin jatkossa ellei enemmän. En ole opettaja. Opettajani ei uskonut aö testiin huomattua kuinka hiljainen oikeasti olen ja kuinka hyväkäytöksinen olen. Meillä oli testi ja hän pani lyttyyn sanoilla muutaman ellei enempi taisi olla luokassa. Jotkut tarvivat jtn mikä ei ole lunttilappu ja jotkut tarvitsevat väsyttää muita koska ei ne jaksa muuten olla luokan parhaita.


      • Mikä on rasistin keskimääräinen äo?


      • Jpuhunuvitunetbsdojhhtuu kirjoitti:

        Mustalaiset tekevät kauppaa. somalit?en tiedä. Arabit? En tiedä. Hmm...somalien aö? Hmm... Olisikohan 70keskiluokkaa 20v olevista eteenpäin jatkossa ellei enemmän. En ole opettaja. Opettajani ei uskonut aö testiin huomattua kuinka hiljainen oikeasti olen ja kuinka hyväkäytöksinen olen. Meillä oli testi ja hän pani lyttyyn sanoilla muutaman ellei enempi taisi olla luokassa. Jotkut tarvivat jtn mikä ei ole lunttilappu ja jotkut tarvitsevat väsyttää muita koska ei ne jaksa muuten olla luokan parhaita.

        Mitä luulet että opettajasi olisi sanonut tuosta kommentistasi palautteena?


      • - no
        Mover kirjoitti:

        Mikä on rasistin keskimääräinen äo?

        Ainakin suurempi kuin sinun.


      • Mover kirjoitti:

        Mikä on rasistin keskimääräinen äo?

        sun?

        Omaani en tiedä, mutta sinuun verrattuna sydämeni on söpö ja hellä, eikä islamistinen kivi.


      • Mover kirjoitti:

        Mikä on rasistin keskimääräinen äo?

        Olisi kyllä kiva tietää sinun äo, niin saisimme edes suuntaa antavan vastauksen.

        Mistä tulikin mieleen päärjäämisesi ?

        Varastamalla muilta - on rasistien tapa elää.
        Onko se Mover sinunkin tapasi elättää itsesi?

        Koulutus? Miten ihmeessä sen olet voinut varastaa ? Huijata luntata, mutta minne?
        En ainakaan näe minkäänlaista koulutusta kirjoitustesi takana.
        Oli se mitä tahansa olet häpeäksi kaikelle Suomessa kuten s24.
        Mutta varastamalla ja huijaamalla ei ihminen saavuta mitään oikeaa.

        Uskon äo.ksesi 50.


    • 17. Koska islamilaisuus yksislitteisesti on vahingollinen länsimaiselle yhteiskunnalle, sen kaikki edustajat tulee tuhota. Tarkoitukseen sopii erityiset leirit, joihin on mahdollista aluksi muslimit varastoida, jotta heidän joukkovoimansa vapaassa yhteiskunnassa heikkenee. Leireissä olevia muslimeja voidaan hyödyntää yhteiskunnan moniin teollistuotannollisiin tarkoituksiin. Lopullinen ratkaisu on kuitenkin joukkoeliminointi, jossa biologisen ravintohormonin avulla saavutetaan nopea, tuskaton ja siisti tuho.

      Näin länsimainen yhteiskunta osoittaa ihmisyyden puolustamisen säilyneen korkeimpana ihanteenaan.

      Vuosisadasta toiseen.

      • Listan loppu

        Kiitoksia ehdotuksestasi, mutta se ei oikein sovi tuon listan henkeen, ja on lisäksi Suomen lakien vastainen.

        Huomionarvoista kuitenkin on, että jos sana "islamilaisuus" vaihdetaan sanaksi "vääräuskoisuus", sana "muslimi" sanaksi "vääräuskoinen", sana "länsimainen" sanaksi "islamilainen", ja lopuksi sana "ihmisyys" sanaksi "islam", kuvastaa teksti hyvin tarkkaan islamistien suunnitelmia ja ajatusmaailmaa, vuosisadasta toiseen.


      • Listan loppu kirjoitti:

        Kiitoksia ehdotuksestasi, mutta se ei oikein sovi tuon listan henkeen, ja on lisäksi Suomen lakien vastainen.

        Huomionarvoista kuitenkin on, että jos sana "islamilaisuus" vaihdetaan sanaksi "vääräuskoisuus", sana "muslimi" sanaksi "vääräuskoinen", sana "länsimainen" sanaksi "islamilainen", ja lopuksi sana "ihmisyys" sanaksi "islam", kuvastaa teksti hyvin tarkkaan islamistien suunnitelmia ja ajatusmaailmaa, vuosisadasta toiseen.

        Suomen lakien vastaisia ovat myös kohdat 1-5, 7, 10, 12 ja 13.

        Kyllä - ehdotukseni on Suomen lakien vastainen - mutta sopii siis aika hyvin listan henkeen.


      • - mutta
        Mover kirjoitti:

        Suomen lakien vastaisia ovat myös kohdat 1-5, 7, 10, 12 ja 13.

        Kyllä - ehdotukseni on Suomen lakien vastainen - mutta sopii siis aika hyvin listan henkeen.

        Millä tavalla ne ovat lain vastaisia, on jo vaikeampi kysymys.


      • Listan loppu
        Mover kirjoitti:

        Suomen lakien vastaisia ovat myös kohdat 1-5, 7, 10, 12 ja 13.

        Kyllä - ehdotukseni on Suomen lakien vastainen - mutta sopii siis aika hyvin listan henkeen.

        Jaa, että koulutus on Suomen lakien vastaista? Tuopa oli mulle uutinen. Sopii listan henkeen? Se, että vertaat koulutusta tappamiseen osoittaa miten kujalla olet.


      • Mover kirjoitti:

        Suomen lakien vastaisia ovat myös kohdat 1-5, 7, 10, 12 ja 13.

        Kyllä - ehdotukseni on Suomen lakien vastainen - mutta sopii siis aika hyvin listan henkeen.

        Milla tavalla aloituksen kohtdat 1 - 4 ovat lain vastaisia ?

        - Mover paljastaa ihan vahngossa kokoajan oman islamilaisen sydämensä, sillä vain islamilaisille koulutus on lainvastaista.


      • Listan loppu kirjoitti:

        Jaa, että koulutus on Suomen lakien vastaista? Tuopa oli mulle uutinen. Sopii listan henkeen? Se, että vertaat koulutusta tappamiseen osoittaa miten kujalla olet.

        Minkä takia höpötät?


      • Listan loppu
        Mover kirjoitti:

        Minkä takia höpötät?

        Vastaa äläkä kiertele.


    • Tikittäjä

      Missä aloittaja tuollaista ehdotti?
      Strawman argument sanottaisiin yleisesti.

      • Etkö hyväksy sitten kohtaa 17?

        (Opettele muuten käyttämään oikein viestihierarkiaa!)


      • itse asiassa
        Mover kirjoitti:

        Etkö hyväksy sitten kohtaa 17?

        (Opettele muuten käyttämään oikein viestihierarkiaa!)

        En hyväksy yhtään keksittyjä vihapuheita, joita sinä viljelet.


      • itse asiassa kirjoitti:

        En hyväksy yhtään keksittyjä vihapuheita, joita sinä viljelet.

        Eikö kohta 17 ole linjassa muiden kohtien kanssa?


      • ¢..
        Mover kirjoitti:

        Eikö kohta 17 ole linjassa muiden kohtien kanssa?

        onko tämäkin vitja sinun aloittama provo, kun sensuroit kaikki viestini?


      • ¢.. kirjoitti:

        onko tämäkin vitja sinun aloittama provo, kun sensuroit kaikki viestini?

        Nyt taisit ottaa sen yhden kaljan liikaa. Tästä vitjasta ei ole poistettu yhtään viesti (poislukien muutama omani, jotka uusin).


      • ˬˬ¢ˬˬ
        Mover kirjoitti:

        Nyt taisit ottaa sen yhden kaljan liikaa. Tästä vitjasta ei ole poistettu yhtään viesti (poislukien muutama omani, jotka uusin).

        taas luistit kysymyksen höpisemällä joutavia.


      • Tikittäjä
        Mover kirjoitti:

        Etkö hyväksy sitten kohtaa 17?

        (Opettele muuten käyttämään oikein viestihierarkiaa!)

        Internetissä ei ole mitään "oikein".


      • Ilmo lähti
        Mover kirjoitti:

        Eikö kohta 17 ole linjassa muiden kohtien kanssa?

        Ei ole. Muissa kohdissa ei vaadita ihmisten tappamista kuten sinä vaadit.


      • Viestihierarkia
        Mover kirjoitti:

        Etkö hyväksy sitten kohtaa 17?

        (Opettele muuten käyttämään oikein viestihierarkiaa!)

        Minä hyväksyn sen täysin. Kohdan 17 soveltaminen osoittaisi että olemme lopultakin päässeet pois Impivaarasta, omaksuneet monikulttuurin ja varsinkin menestyksekkäästi kopioineet islamilaisen maailman mentaliteetin ja menettelytavat.


    • Tikittäjä

      Tyypillistä: uutta tulokasta kehoitetaan opettelemaan sen paikan tavoille johon on saapunut, kuitenkaan neuvomatta mistä niitä tapoja voi oppia. Jää tunne, että on loukannut yhteisöä: muualta tullut yrittää osallistua yhteisön toimintaan parhaan kykynsä mukaan, mutta vastauksena on "opettele muuten [...]" viesti ilman neuvoja siitä, miten se opettelu tapahtuisi. Ilmeisesti muualta tullutta ei haluta mukaan.

      Vähän niinkuin...rasismi.

      • browser

        Jos ei haluta mukaan, niin onko pakko tulla? Varsinkin jos kyvyt oppia ovat noin rajalliset.


    • Tikittäjä

      Kyvyt oppia mitä? Miten oppii, jos oppia ei missään jaeta? Painan nappia Vastaa siihen viestiin johon haluan vastata. Jos tämä teidän vindovsserverivermeenne ei osaa muotoilla viestejä luettavaan asuun niin minkä sille mahdan.

      • browser

        Varmasti jaetaan. Jos ei mene perille, eikä edes kouluun löydä, niin paras pysyä poissa kokonaan. Koko maasta siis.

        Mutta totta kyllä, että jo rajalla pitäisi pitää perusteellinen tapakoulutus, kuten "SUOMESSA EI SAA RAISKATA, VAIKKA SIELLÄ PASKASTANISSA SAIKIN" ja "SUOMESSA KATSOTAAN MUSLIMEJA VINOON, OSOITTAISIT KUNNIOITUSTA PELASTAJIASI KOHTAAN ALKAMALLA KRISTITYKSI!"

        Mutta eihän näin suoraan saa sanoa, koska rassismi.


      • grazer
        browser kirjoitti:

        Varmasti jaetaan. Jos ei mene perille, eikä edes kouluun löydä, niin paras pysyä poissa kokonaan. Koko maasta siis.

        Mutta totta kyllä, että jo rajalla pitäisi pitää perusteellinen tapakoulutus, kuten "SUOMESSA EI SAA RAISKATA, VAIKKA SIELLÄ PASKASTANISSA SAIKIN" ja "SUOMESSA KATSOTAAN MUSLIMEJA VINOON, OSOITTAISIT KUNNIOITUSTA PELASTAJIASI KOHTAAN ALKAMALLA KRISTITYKSI!"

        Mutta eihän näin suoraan saa sanoa, koska rassismi.

        Meillä osataan kyllä valikoida henkilöt heille soveltuviin tehtäviin:

        https://www.youtube.com/watch?v=hmTU-r80jDY


      • heijastin roskiin?
        browser kirjoitti:

        Varmasti jaetaan. Jos ei mene perille, eikä edes kouluun löydä, niin paras pysyä poissa kokonaan. Koko maasta siis.

        Mutta totta kyllä, että jo rajalla pitäisi pitää perusteellinen tapakoulutus, kuten "SUOMESSA EI SAA RAISKATA, VAIKKA SIELLÄ PASKASTANISSA SAIKIN" ja "SUOMESSA KATSOTAAN MUSLIMEJA VINOON, OSOITTAISIT KUNNIOITUSTA PELASTAJIASI KOHTAAN ALKAMALLA KRISTITYKSI!"

        Mutta eihän näin suoraan saa sanoa, koska rassismi.

        niin, piti vielä sanoa, että rajalla tosiaan pitäisi opettaa neuvostoliitosta tulevia KÄYTTÄMÄÄN AJOVALOJA saatana.


    • näin homma etenee

      Mamutuskritiikki etenee sosdemruotsissa

      Ruotsissa vallitsi lähes sietämätön palmelais-sahlinilaisuus vuosikymmeniä
      ja sitä seurannut yksipuoluejärjestelmä
      epäilemättä sen takia
      että Ruotsi välttyi sodalta, kaikki olivat kiitollisia kansankodille
      aikansa

      nyt tämä moninapaisuus tasavirtaisuus ja samanarvoisuus on katoamassa
      ja terve mamutusvastaisuus tulossa politiikkaan

      http://www.st.nu/medelpad/ange/fler-valde-akesson-an-human-picknick

      Tal av Jimmie Åkesson (SD) eller picknick för mångfald, jämställdhet och allas lika värde? Det var valet som politiskt engagerade Ångebor ställdes inför i dag.

      Något färre fanns på plats i Spångbroparken där det ordnades en picknickmanifestation på temat "mångfald, jämställdhet och allas lika värde".

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1368
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1125
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1078
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe