Nyt saa riittää! Mielenosoitus 4.9.2014

nytsaariittaa

Nyt saa riittää (NSR) on sitoutumaton kansanliike, joka toimii kansalaisten hyvinvoinnin puolesta tarpeetonta ja haitallista leikkauspolitiikkaa vastaan.

4.9.2014 eduskunta palaa lomalta, joten #NSR menee ilmoittamaan heille heti kauden kärkeen, että Nyt Saa Riittää!

Kokoontuminen 4.9 klo 16:00 senaatintorilla kokoontuminen noin klo 16:30 kulkue eduskuntatalolle jossa artisteja ja puheita.

Mielenosoitus on rauhanomainen ja puoluesitoutumaton. Rasismia ei hyväksytä. Jätä myös puoluetunnukset ja pesismailat kotiin. Astalot, liput ja kyltit on tietysti jopa toivottuja.

Nyt saa riittää! -suurmielenosoituksen yleinen linja:

#1. Leikkausten vastustus
#2. Loppu Suomen myymiselle (vapaakauppasopimukset ja Nato)!

Tule mukaan! Muistathan myös kysyä kaverisi mukaan! :-)



http://nytsaariittaa.info

Lisää tietoa Facebookissa
TAPAHTUMASIVU:
https://www.facebook.com/events/3047065 ... /?source=1

YHTEISÖSIVU:
https://www.facebook.com/pages/NSR-Nyt-Saa-Riittää/246908222165854

KESKUSTELUSIVU:
https://www.facebook.com/groups/nyt.saa.riittaa/

KYYDIT:
https://www.facebook.com/groups/1402312556707201/

14

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuitenkin

      Aika moni, joka jotain netistä tietääkin, ei koske koko Facebookin edes pitkällä tikulla.

    • vallanvaihto

      Totta. En myöskään minä koske. Ja siksi toiseksi EU:n koulutetuilla nopean toiminnan joukoilla ja taisteluosastoilla on rauhaanpakottamismääräys, ja se on voimassa sellaiset muutama tuhat kilometriä Brysselistä. Joukot on koulutettu Suomessa, joten lopettakaa ryppyily - olette myöhässä. Kansalla ei ole enää perustuslain valtiosäännönkään mukaan mitään valtaa. Järjestelmä muuttui diktatuuriksi, ja parasta pitää turpa nyt tukossa. Olisi pitänyt herätä paljon aikaisemmin.

    • tikulla ladon taa

      Maksaakohan joku noille perusintoilijoille, jotka puhuu äänestämisestä ja liittovaltiosta - ja vähättelevät koko Suomen tilanteen, vai ovatko ne vaan tyhmiä, eikä tajua?! Mutta ainakin ne ollut se kaikista suurin vahinko, jolla on onnistuttu peittelemään koko paska. Väittävät vielä jakavansa infoakin.

    • nytsaariittaa

      TTIP:tä ei ole ainakaan vielä virallisesti hyväksytty, eikä NATO:on olla vielä virallisesti liitytty. Ainakin periaatteessa näille asioille voisi vielä tehdä jotain.

      TTIP:stä varsinkin ilmeisesti tietyt sitä puoltavat tahot ovatkin huolissaan, että se ei meni läpi, jos ihmiset ymmärtävät mistä siinä on todella kyse.

      Täältä löytyy joitakin linkkejä aiheeseen:
      http://nytsaariittaa.info/linkit.html

      Leikkauspolitiikkaa varsinkin kannattaa vastustaa, kun Suomi ei ole vielä ihan Kreikan tasolla sentään.

    • ajatuksen kulua

      No, asiaa kannattaa katsoa, kun tuo diktatuurihallitus aloittaa, ja saavatko valmiuslait voimaan kuinka pian, ja sitten ei kyllä tarvitse minuuttiakaan pohtia leikkauspolitiikkaa: se on kerralla leikattu kaikki.

      Kyllähän sitä Stubbin ja muiden kynänpyöritystä nyt ihmetellään, mutta kun ne odottaa sitä H-hetkeä. Itse odotan, kun haluan nähdä miten niiden paniikki alkaa nousemaan.

      Ei niiden tässä vaiheessa kannata mitään muuta tehdä, kuin vähän louskuttaa suuta, että kansa pysyy rauhallisena.

      • rehellisyys suomessa?

        Vaan kaikki se, mitä ei päättäjien toimesta tunnusteta, ei ole olemassakaan. Viimeisin perustuslain uudistus (11/2011) ja siihen tehdyt porsasrekan kokoiset aukot, itsemäärämisoikeutemme kannalta ovat edelleen tiedotusvälineiden toimesta avaamatta. Sekä valtapuolueiden toimesta kertomatta. Siksi tuo Nyt Saa Riittää mielenosoitusliike vaikuttaa hyvältä väylältä saada äänestäjien ääntä kuuluviin.
        Hyvää perustietoa aiheesta avoimen internetin kautta (ainakin toistaiseksi):
        LJL 3/2011 koplaus


    • sitäsaamitätilaa

      Ihan tässä on äänen kuulumiseen liittyviä ongelmia tällaisilla palstoillakin, ja ihan vain muutaman ihmisen kesken, vaikka asiansa ilmaisee faktalinkein, kun se on sitä kamalaa salaliittoteoriaa, jos tuota sanomaasikaan ei ole julistettu Iltapäivälehden lööpissä: HALLITUS JA EDUSKUNTA PETTI KANSAN.

      Äänestys kuten mielenosoituskin ovat joka tapauksessa ihan turhanpäiväisiä yrityksiä - kaikki on tähän mennessä kokeiltu, ja siksi toiseksi kaikki jo menetettykin, joten jokainen mölyäjä tekee enää vain itselleen vahinkoa.

      Vaikuttamisen aika oli jo ennen Matti Nykäsen ensimmäistäkään avioeroa, ja jos kansa on sitä mieltä, että Halme oli erinomainen edustaja Suomen kansalle tai joku missi tai maitotyttö, urheilijoista puhumattakaan, niin olen oikein iloinen tulevasta diktatuurista - ei Suomi tehnyt demokratialla kuin vahinkoa.

      Ja se on nyt nähty. Tuo mistä nyt mielenosoituksessa meuhdotte, olette ihan itse tilanneet. Sinä nimittäin tehtiin täysin demokraattisesti.

    • nytsaariittaa

      NSR yrittää mielenosoituksella saada keskustelua aikaiseksi, että nyt saataisiin tämä politiikan suunta käännettyä.

      Me kyllä myönnämme että huonoja päätöksiä on tehty ihan demokraattisesti.

      Meidän mielestämme niitä vain ei pitäisi tehdä lisää, vaan nyt pitäisi alkaa tekemään parempia päätöksiä.

      Leikkauspolitiikka ei ole Suomessa esimerkiksi vielä mennyt niin pitkälle kuin Kreikassa ja TTIP:n suhteenkaan ei ole tehty virallisia päätöksiä.

      Nyt jos koska on oikea aika sanoa mielipiteensä näistä asioista ja vaatia asiallista keskustelua! :)

    • MissäonRobinhood

      Nyt pitäisi kaikkien tavallisten ihmisten ottaa itseään niskasta kiinni ja lähteä puolustaan niitä asioita mitä meillä vielä on jäljellä. Tämä on meidän kaikkien asia! Kummassakin aikaisemmassa olen ollut mukana, toisessa oli lapsetkin. Itse olen nähnyt mitä yksityistäminen tekee vanhustenhoidolle, jos sitä voi edes hoidoksi sanoa. Parempi sana on säilöminen jolla monikansalliset yritykset tienaa. Eikä huolehdita edes hoitajien ja heidän perheensä turvallisuudesta (ei kunnon suojausvälineitä yms.) saatika sitten muiden asukkaiden joilla ei vielä ole sairaalabakteereita jne.
      Niin kun jokainen on huomannut työpaikkoja on alkanut häviämään ja nyt uusimmat Valiolta. Mitä seuraavaksi? Onko meillä kohta enää mitään mitä puolustaa, ellemme toimi NYT!?!

    • Kappas Vaan

      Tärkeää tiedostaa tuon viimeisimmän perustuslaki "uudistuksen" vaikuttavuudet. Suomen ja suomalaisten itsemääräämisoikeuden kannalta merkittävän toimivallan luovuttaminen on nyt helppoa. Koski se sitten TTIP-sopimusta, EU:ta, Natoa, OECD:tä, Maailman pankkia jne. Budjettivallasta ja verokanto-oikeudesta luopuminen ovat jo käynnissä.

      3 pointin hakusanasetit avoimeen internetiin:
      perustuslain tekstien vertailu
      joukkoistaminen 2017
      harmaa hallinto EU

    • kiinni se ovi!

      Se toimivalta jo siirrettiin, koska se on perustuslaissa. Haloo!

      "Nyt pitäisi kaikkien tavallisten ihmisten ottaa itseään niskasta kiinni ja lähteä puolustaan niitä asioita mitä meillä vielä on jäljellä."

      Meillä ei ole mitään puolustettavaa jäljellä, meillä on jäljellä työtä - ja jokainen katsokoon itseensä, perheeseensä, lähimmäiseensä ja työkaveeriinsa. Ja ympäristön hyvinvointiin.

      Kasvattakoon lapsensa niin, että ne pärjäävät tulevassa maailmassa ja lopettakoon tuhlaamisen, ja itsekkyyden, ahneuden, pahuuden, kateuden ja olkoon olematta katkera siitä mitkä ihan itse omalla toiminnaallaan on tilannut! Ilman ahnetta ihmistä, tämä systeemi ei olisi pyörinyt päivääkään! Seuraavaksi joku keksii ryhtyä syyttämään Jumalaa!

      Tuli tunne, että joku jätti kananlanoven auki.

      • tule alas sieltä!

        Olen ylen kyllästynyt katsomaan ihmisiä ja kuuntelemaan heidän mielipiteitään siitä, että miten maailma pitäisi juuri heidän mielensä mukaan järjestää, ja mitä poliitikot ovat tehneet tai olleet tekemättä. Mutta omassa elämässään, lähiympäristössään ja perheessään he tuskin osaavat enää edes kasvattaa omia lapsiaan!

        Kansalaisilta puutuu kokonaan oma selkäranka, ja aina vika on jossakin toisessa - vähintäin naapurissa - kun ainoa muutos, joka on todellinen ja johon ihminen pystyy todellisuudessa vaikuttamaan - on vain ihminen itse.

        Tuon ihmisen vaatimuksen - tahdon ja halujen hallinnan - evoluution seurauksena kansalaiset kiipeävät juuri kohta takaisin puuhun!


    • nytsaariittaa

      Kyllä nyt on aivan oikea avata suunsa ja vaatia leikkauspolitiikan lopettamista ja TTIP:n hyväksymättä jättämistä.

      Paljon rumia leikkauksia on jo tehty ja niiden seurauksista saamme valitettavasti kärsiä vuosia, mutta nyt voimme vielä kääntää kehityksen suuntaa.

      Leikkauspolitiikka ei ole vielä tuhonnut koko maata.

      Emme ole vielä luovuttaneet kaikkea itsemääräämisoikeuttamme TTIP:n ja muiden vastaavien sopimusten muodossa.

    • nytsaariittaa

      Huomenna sitten kaikki senaatintorille klo 16 ja sen jälkeen eduskuntatalolle!

      Aiheeseen liittyen muuten tässä Riku Rantala näyttää mallia mistä saadaan rahaa leikkausten tilalle:

      "Rantalan mukaan verokikkailu on väärin koska se syö yhteisiin palveluihin tarkoitettuja verotuloja ja rapauttaa näin hyvinvointivaltiota. Verokikkailussa valtio joutuu siis "rötöksen uhriksi".

      Muualla Euroopassa viime vuosina käyty keskustelu verokikkailun haitoista on ollut vilkasta.
      Verosuunnittelu on Hännisen mukaan laillista toimintaa, jossa hyödynnetään lain mahdollistamia keinoja maksaa veroja mahdollisemman vähän. Käytännössä jokainen suomalainen optimoi veronmaksuaan jonkin verran.
      Tilanne muuttuu kun puhutaan miljoonien suuruisista summista ja isoista yhtiöistä, jotka pyrkivät järjestelmällisesti maksamaan vähemmän veroja, esimerkiksi kierrättämällä rahat veroparatiiseissa sijaitsevien holding-yritysten kautta. Tätä kutsutaan aggressiiviseksi verosuunnitteluksi.
      "Se ei ole edes mahdollista tavalliselle työssäkäyvälle ihmiselle, joka maksaa normaalisti palkasta verot ja sillä hyvä", Hänninen sanoo."

      http://nyt.fi/a1305869657646

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe