SDP tavoittelee jälleen 100 000 uutta työpaikkaa

100 000

Rinne lupaa nyt! Se on hyvä, että jälleen saamme 100 000 uutta työpaikkaa.
http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CB0QFjAA&url=http://www.sdp.fi/se/nyheter/10-sdp/ajankohtaista/uutiset/1448-sdp-tavoittelee-suomeen-100-000-uutta-tyopaikkaa&ei=qsHtU8j2BMr4yQOPoYDIBw&usg=AFQjCNFgRGnqM9AnW9esT84gWJR_YWv77Q&bvm=bv.73231344,d.bGQ&cad=rja
SDP lupasi jo 2003 100 000 uutta työpaikkaa.

48

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jees, so it goes?

      Joo, samat skabat kuin Urpilaisella. Allekirjoitellaan koko joukko velkarahaa ja lähetetään ne EU:n delegoitavaksi muille. Sitten odotellaan, että Brysseli tarjoaa jonkun mahdollisuuden vaihtaa paikkakuntaa ja duunia.

      Kokoomus on neuvottelujen tekninen osaaja ja siinä ostataan myös "ostaa sieluja", valtiovarainministeri ja pääministeri toimii kuin paita ja peppu. Niitä ei saa ulos kammetua, vaikka valtion kassan pohja häämöttäisi.

      Rinne tulee nähtävästi tekemään kuten Urpilainen teki, koska rouvakin oli aloittelija niin eipä Rinne paljon enempään vikaan voi mennä, jos linja jatkuu.

    • Päiväys puuttuu?

      Eikö muuten sinun linkki ole nyt niistä edellisistä eduskuntavaaleista? Outoa, että demarilehti laita juttuihin päivämääriä. Tieto on silloin täysin epäkelpo myöhemmin.

    • Jo kolmasti

      Itse asiassa Demareilla on ollut tämä 100 000 uuden työpaikan lupaus jo kolmissa eduskuntavaaleissa, 2003, 2007, 2011. Kyllä ne sitovat myös puoluetta, vaikka se onkin muuttunut ay- liikkeeksi Ihalaisine ja Rinteineen.

      Seuraava valelupaus 100 000 uudesta työpaikasta saadaan vuoden 2015 eduskuntavaaliteemana.

    • johan se vie

      Eläkeleikkaus vie 15000 työpaikkaa..

    • Petetyt

      Me työttömät tunnemme tulleemme petetyiksi näillä täyttämättömillä lupauksilla.

      • Likainen peli in

        Mutta petetyksi tuleminen vaatii sen, että ensin luulisi saavansa "aidon diilin" joka sitten osoittautuukin myöhemmin sudeksi.

        Siten demarit eivät "petä" ihmisiä, koska demarin voidaan olettaa pelaavan likaista peliä.


      • Pitävät kansaa pilkk

        Älkää, te työttömät sitten misään tapauksessa äänestäkö demariehdokasta seuraavissa ek-vaaleissa keväällä 2015. Se osoittaisi, että olette ottaneet opiksenne demareiden tyhjistä lupauksista. Minä seuraan vain heidän tekojaaan sekä aikaansaanoksiaan. Eipä ole ollut hurraamista viime aikoina.


    • Demu huijaa

      Demari valehtelee mitä vain saadakseen itselleen loisviran.

    • Paska!

      Suurella suulla on SDP- läiset luvanneet meille jo 10 vuotta lisää työpaikkoja. Ei vaan ole näkynyt. Ihalainen on ihan paska.

    • heh, heh...

      Neljän vuoden välein lupailevat uusia työpaikkoja (100.000 on mukavan kokoinen luku, joka näyttää hyvältä...).

      Sitten aina välillä puhutaan tulevasta työvoimapulasta (näin on vuosikymmenestä toiseen...).

      Kuka vielä uskoo näihin lupauksiin...

      • Ammattihuijarit

        Lupailevat mitä vain. Vaalit on tulossa, niin pitää olla sopivat valheet. Näin pummipoliitikon ökyelämä jatkuu tavallisen kansalaisen maksamilla verorahoilla.


      • Kalossinkuvia tuloss
        Ammattihuijarit kirjoitti:

        Lupailevat mitä vain. Vaalit on tulossa, niin pitää olla sopivat valheet. Näin pummipoliitikon ökyelämä jatkuu tavallisen kansalaisen maksamilla verorahoilla.

        Uskallan epäillä viimeaikaisten kannatuslukujen perusteella, että aika moni demariedustaja tulee saamaan kenkää seuraavissa vaaleissa. Saattaapi olla, että verorahoilla rötvääminen loppuu. Yksi edustaja tuo (tai vie) mennessään 80 000 euroa puoluetukea vuodessa.


    • tpsl 56

      tavoitteet korkealle ja rima alas ei näillä rosenteilla demut saa kun 27 paikkaa ja opposition mitä työ paikkoja siellä tehdään kakka haaveita unelmia urpilaisen malliin.

      • Kehitystä, kehitystä

        Saahan sitä luvata, vaikka kuun taivaalta, kun eivät kuitenkaan pysty sitä toteuttamaan. Kannattaa taas vaalien aikoihin kiinnittää huomio vain ja ainoastaan tekoihin - ei puheisiin. Sillä puhetta tuntuu poliitikoilla piisaavan, mutta näyttöjä aikaansaannoksista on vähemmän.

        Minun arvioni demareiden tulevasta paikkamäärästä eduskunnassa on samansuuntainen kuin nimimerkin "tpsl56". Laskelmieni mukaan demarit tulee saamaan ek-vaaleissa 25-27 paikkaa, joten hurraata ei puolueessa takuulla huudeta. Nykyisin heillä on 42 paikkaa, joten pois lähtee vähintään 15 paikkaa.
        Se on kehitystä sellainen....


      • Brain dead= demu
        Kehitystä, kehitystä kirjoitti:

        Saahan sitä luvata, vaikka kuun taivaalta, kun eivät kuitenkaan pysty sitä toteuttamaan. Kannattaa taas vaalien aikoihin kiinnittää huomio vain ja ainoastaan tekoihin - ei puheisiin. Sillä puhetta tuntuu poliitikoilla piisaavan, mutta näyttöjä aikaansaannoksista on vähemmän.

        Minun arvioni demareiden tulevasta paikkamäärästä eduskunnassa on samansuuntainen kuin nimimerkin "tpsl56". Laskelmieni mukaan demarit tulee saamaan ek-vaaleissa 25-27 paikkaa, joten hurraata ei puolueessa takuulla huudeta. Nykyisin heillä on 42 paikkaa, joten pois lähtee vähintään 15 paikkaa.
        Se on kehitystä sellainen....

        "Kannattaa taas vaalien aikoihin kiinnittää huomio vain ja ainoastaan tekoihin - ei puheisiin."

        Joo, varsinkin kun demarit yleensä eivät päästä suustaan mitään, mitä voisi luonnehtia edes jotenkin älykkääksi.


    • Kyrsiintynyt

      Kuka tuota soopaa uskoo? Tuo porukka on lupaillut työpaikkoja niin kauan kuin muistan,tosin vasta rapiat kuuskymmentä vuotta. Tuo sama p..kasakki on kuitenkin ollut kaikin voimin luomassa järjestelmää joka kuppaa kaiken irtoavan oman loisjoukkonsa taskuihin samalla tuhoten oikeita työpaikkoja. Tällä menolla kaikki
      työllistetyt ovat kymmenessä vuodessa julkisella puolella työssä. Nyt vain 60%.

    • Antista tykätään

      Ainakin Espoossa kerrankin ollaan tyytyväisiä siitä, että Antti Rinne politiikassaan kerrankin suosi pääkaupunkiseudun hankkeita. Ainakin tuon metron jatkaminen Kivenlahteen työllisti heti satoja ja tulee työllistämään lisää. Ainakin Espoon kaupunginjohtaja on kerrankin tyyvyäinen, että valtio osallistuu suurien hankkeiden kustannuksiin. Tämä valtion osallistuminen on ollut harvinaista herkkua, koska kepulaisten politiikkojen punakylä on vetellyt rukseja pääkaupunkiseudun hankkeiden päälle. Kepulaiset ovat hallitusvastuussaan ennemmin rakentaneet korpeen niitä risuautoteitä, jotta risu pääsee hyvin liikkumaan korvesta tien varteen. Sinne niitä rahoja on upotettu kepuvallan aikana ei pääkaupunkisudulle.

      Antti Rinne on oikea kehäkettu, koska on kytkenyt tuon valtion rahan saamiseen ehdon, että asuntoja rakennetaan tuon tulevan metroradan varteen. Tämäkin työllistää satoja jos ei tuhansia pääkaupuniiseudulla olevia. Kyllähän virosta on tänne työmarkkinoille tunkua, mutta jospa suomalainen työntekijä ei ala ahneeksi peräämään huippupalkkoja.

      • rahhookupataan

        Taisi mennä Antti Rinteen hankkeet Pisararadan osalta aivan mönkään, kun juuri tänään radiouutisissa sanottiin, että ei tulee rahoitusta Pisararataan tämän hallituksen osalta. Seuraavalta hallitukselta rahoitus lienee erittäin epätodennäköistä saada, koska keskustavetoisena hallitus keskittyy sullomaan Etelä-Suomessa ja erityisesti Helsingissä ansaittuja veroeuroja pitkin Suomenniemen pieniä kuntia (à 2000 asukasta), jotta ne eivät tuntisi itseään niin köyhiksi ja heikoiksi.
        Tosiasiahan on se, että Helsinki ja Espoo elättävät käytännössä puoli Suomea valtion vuosittain näistä kunnista siirtämillä sadoilla miljoonilla euroilla. Olisi kyllä rahan tarvetta täällä pääkaupunkiseudullakin ilman mitään valtion rahanpoissiirtojakin.


    • Paha demukka

      Verot nousevat ja virolaiset työllistyvät! Tätä se on Demukoiden työllistäminen Suomessa.

      • Kyrsiintynyt

        Ei demukat olekaan puhuneet suomalaisten työllistämisestä. Sehän olisi syrjintää
        jos nimettäisiin erityisesti suomalaiset. Demarien rahahanat kuihtuisivat jos hyväveli
        miehitetyt rakennusliikkeet joutuisivat työllistämäään vain suomalaisia. Se että rahat
        virtaavat viroon ei sossuja hetkauta pätkääkään.


    • Lakkokenraalit

      Koskahan ne SAK:n lakkokenraalit Ihalainen ja Rinne saavat aikaan ne sadattuhannet uudet työpaikat!

    • Nipin&Napin

      SDP päivittää "lupauksensa".

      Annamme uuden arviomme uusista työpaikoista ja tänään tekemiemme havaintojen mukaan tarjoammekin näin vaalien lähestyessä jo 101 050 uutta työpaikkaa.

      http://yle.fi/uutiset/microsoftin_yt-neuvottelut_ohi_suomesta_katoaa_1050_tyopaikkaa/7440512

      Jos taloutemme kehitys jatkaa saman suuntaisesti, voimme jo loppuvuodesta tarjota 125 000 uutta työpaikkaa.

      Sillä lupauksella uskomme säilyttävämme vielä viimeisiä änkyrä-äänestäjiämme ja pysyvämme nipin ja napin vähän yli 10% kannatuslukemissa.

    • Yht. 300 000

      Hienoa, että puolue uudistuu näin nopeasti!

    • Tutias Markkila

      Voi per&kele...butter bärgeletto. Siis Jutta 100 000 uutta työpaikkaa, Rinne 100 000 uutta työpaikkaa ja Vartiainen ainoastaan 100 000 uutta maahanmuuttajaa?
      Ei ihme, että vienti ei vedä, kun "vaje" duunaritasolla on lähes 100 000. Pistäs nyt Vartiainen vauhtia lapaseen, että saamme vientiteollisuutemme nousuun esim. "päiväntasaajavaltioitten" koneinsinöörien "ansiosta".

      Ps. V(i)tuttaa, kun omat insinöörimme eivät voi meitä enään auttaa, vaan maamme "kaipaa" taloutemme kasvun takaajiksi myös "muualta muuttaneita".....

    • Vaalllupausta

      Näillä mennään seuraaviin vaaleihin. Joka tapauksessa 100 000 uuden työpaikan tarve on niin suuri, että se on edelleen hyvä vaalilupaus.

    • 142 678

      Hei Sosialistit! Kuka teistä laski,että tasan 100 000 uutta työpaikkaa syntyisi vaalikauden aikana? Miksi sitten ei 142 678 ollut oikeampi luku? Voisiko saada ne laskelmat tähän liitettynä, kiitos?

    • klalo

      Minkälaisella matematiikalla Sossut ova laskeneet uusien työpaikkojen syntymäärän. Ovatko käyttäneet konsulttia vai ovatko aivan itse laskeneet tämän määrän. Kyllä ne laskelmat olisi nyt syytä esittää jo vihdoinkin.

    • YT:tä pukkaa

      Ilmeisesti veroja ja velkaa tekemällä tuleekin vain 100 000 yt-neuvottelua ja osa siitä saa lopputilin. Useimpien tuosta 100 000:sta käy kalpaten, joutuvat siirtymään halvempaan palkkaluokkaan ja pois työelämästä vaikka miten toimittaisiin. Kun paikka on katkolla, se on varma, ettei paluuta ole.

      Ikinä enää tee töitä kolhooseihin, se on varma. Katsokaan, miten talkoilu rakastunut Satu Silvo, vaikka ala oli heikko laman aikana muutenkin.

      http://www.iltalehti.fi/viihde/2014102218771523_vi.shtml

    • Miten laskettu

      Miten ihmeessä se luku on jälleen tasan 100 000 uutta työpaikka. Miten se on oiken laskettu?

    • tarkka luku

      Luku on laskettu Sosialidemokraattisen laskuopin kaavoilla ja jokaisia vaaleja varten on jo vuodesta 2003 saatu sama luku uusien työpaikkojen synnylle.

    • ero 300 000

      Mutta kun meni tasan 200 000 työpaikka vaikka lupasitte tulevan lisää 100 000! Selittäkää nyt tämä työttömille!

    • Iso ero

      Tämä 300000 työpaikan määrä erona siihen Demareitten lupaukseen on kyllä niin suuri, että ei voi kuin ihmetellä kuka näin pieleen voi ikinä laskelmat tehdä.

    • Kuka laski?

      Jospa siinä olisikin ollut etumerkkivirhe? Silti ero olisi 100% Kuka lie tämä SDP:n matemaatikko?

    • Metaxa*******

      Virhemarginaali huomioiden ylen uusin kannatusmittaus kertoo karua kieltään vihervasemmiston kannattamattomuudesta.

      Keskusta 28,6%
      Kokoomus 15,3%
      Perussuomalaiset 15,1%
      SDP 13,5%
      Vihreät 7,6%
      Vasemmisto 7,1%

    • tajutonta

      Olisivat jo nyt ymmärtäneet lopetta noi lupailut.

    • huh-huijaa

      Vttu mitä kusetusta. Minäkin tavoittelen lottovoittoa.

    • Demuhuorat

      Valehtelevia rikollisia koko joukko.

    • vaalit tulee taas

      Kyllä sossujen kannattaa luvata työpaikkoja vaalimainoksena. Se on jo moneen kertaan käytännössä todistettu toimivaksi syötiksi. Äänestäjien tyhmyys ei ole vähenemässä, siihen voi aina luottaa.
      Duunaritolloja kannattaa hämätä myös lupaamalla, että alvia ei koroteta, eläkeikää ei nosteta ja työn verotusta kevennetään.

    • Miksi teette tämän?

      Miksi te Sos. Dem. puolueen edustajat otatte jo neljänsissä vaaleissa peräjälkeen saman vaaliteeman 100 000 työpaikka lisää, vaikka kolmet edelleiset vaalikaudet tämä lupaus ei pitänyt paikkaansa. Todellisuudessa joka vaalikaudella työttömyys on lisääntynyt paljon.

      • kannattavaa

        ”Miksi te Sos. Dem. puolueen edustajat otatte jo neljänsissä vaaleissa peräjälkeen saman vaaliteeman 100 000 työpaikka lisää”

        No siksi kun kokemusesta tedetään, että se kannattaa. Sillä saa paljon tollojen ääniä ja pääsee taas hallitukseen.
        Katso edellisten vaalien tuloksia niin jopa sinäkin saatat ymmärtää.


    • Nyrkinheristelijä

      Täytyy myöntää, että nyt viimeksi teimme suuren virheen kun otimme palkanmaksajia inhoavan ja heille nyrkkiä heristävän SAK:n marionettijohtajan työministeriksi. Luulimme, että hänessä olisi ollut jotain särmää, mutta todellisuudessa Ay- kenttää olivatkin hallinneet Metalliliiton ja Paperiliiton politrukit.

      Tämä Ihalainen olikin vain marionettinukke, joka pitää enemmän helpoimmista hommista kuten vastuuttomista eläkeyhtiöitten jättipalkkaisista keskusteluhekistä jossa tehdyn työn tulosta ei kukaan pysty määrittelemään.

    • yli 100.000

      Työpaikkoja on luotu ulkomaille, siirtämällä niitä Suomesta pois... onhan sekin saavutus...

    • Metaxa*******

      Onko rakennusala se, johon noita SDP:n kaavailemia uusia työpaikkoja syntyisi? Jos uutisointiin on uskominen, niin eipä taida paljoa "lautapojan" paikkoja alkaneelle vuodellekaan avautuvan?

      http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1420422135465.html?pos=ok-nln

      SDP on toisaalta osaoikeassa uusien työpaikkojen suhteen. Heille niin rakkaaseen byrokratiaan avautunee tänäkin vuonna uusia paikkoja duunareitten kyykyttäjille ja samalla saavat eläkeläisetkin yhä tiukemmin pitää kiinni saamastaan viiden euron setelin kulmasta, etteivät SDP-taustaiset verovaroillamme elelevät loiset ihan kaikkea veisi.

    • Puhy

      Haluamme lisää työpaikkoja ja Sak- laiset pois puolueesta!

    • Vain 100000 työpaikkaa??? Tarvitaan vähintään 400000 työpaikkaa jotta suomalisille riittäisi edes 50000 työpaikka ja loput työpaikat ulkomaanlaislle jota huijataan alipalkalla 2-3vuotta.

    • SAKsamaSDP

      Tämä SAK- puolue on tuhonnut työpaikkamme.

    • Lakkoon

      SAK=SDP ja päinvastoin. Miksi eivät yhdistä toimintojaan?

    • 59095959

      Aikamoisia lupauksia ovat antaneet. Ei ihme, että äänestäjät kaikkoavat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe