Ps on isänmaallisin puolue.

Isänmaallinen Ps

Isänmaallisuuteen kuuluu omista heikoistakin ihmisistä huolehtiminen sekä oman maan säilyttäminen itsenäisenä. Epäisänmaallisuutta on hyljätä omat heikot ja samalla taata miljardilainoja Kreikalle kuten sateenkaarihallitus teki ja joten tekee tuon hallituksen rippeet Subbin johdolla. Perussuomalaiset " taistelee" Suomen itsenäisyyden puolesta ja sille on tärkeää huolehtia heikoista suomalaista kuin myös se että meidän ei tarvitse enää osallistua kriisimaiden rahoittamiseen(siitähän kärsii eniten köyhät). Ps kannattaa myös pienyrittäjyyttä, ne voivat ja saavat kasvaa isoiksi, ne työllistää. Ps suosii myös suomalaista osaamista, tuotteita. Ps:lle tärkeää että Suomessa on uskottava oma puolustus.

31

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hölmöily on in !

      PS;n isämaallisuus siis tarkoittaa, paljon ääntä vähän tekoja, ainakin tähänastisesta toiminnasta päätellen.

    • kepukin epäisänmaall

      Kepu myös epäisänmaallinen. Kepun Alde ryhmän tavoitteena on täydellinen liittovaltio. Ihmisen ja eläimen pyllystä tulee välillä kakkaa ja samaa kakkaa on kepun meppi Olli Rehnin puhe että wikipedia kertoo Aldesta väärää tietoa. Uskovaisille tiedoksi että jos teille ennen sanottiin että on synti äänestää muuta kuin keskustaa niin kyllä vanhat puolueet ovat muuttuneet niin epäisänmaallisiksi että ollee synti äänestää isänmaan vihollispuoluetta eli vain Perussuomalaiset rakastaa isänmaa Suomea ja sen asukkaita. Tämä on lyhyt oikea totuus .

      • tästä lähtee

        Keskustapuolue ei puolueena voi kauan jatkaa
        koska nytkin sillä on kaksoiskärki

        Väyrynen ja Olli Rehn ovat eri puoluetta todellisuudessa

        ja
        koska Keskustalla ei globalisoituvassa Euroopassa ole kumppania

        ei ole maalaisliittoja enää missään länsimaassa
        (Alde on kaupunkiliberaarilen maalaisliitonvastainen ryhmittymä)

        Johtopäätös

        Meidän Perussuomessa ei oikeastaan kannata taistella Keskustaa
        vastaan vaan katsoa voiko sen kanssa tehdä yhteistyötä
        se häviää puoluekartalta kuitekin

        SosDem häviää ja siirtyy Perussuomeen ja jonkin verran kokoomukseen
        ja ehkä aivan vähän vasliitto-vihreisiin

        Vasliiton kannattaisi liittyä nyt vihreisiin ja hiukan demareihin ne vanhat

        Takiaispuolueita rkp, kd , vihreät, vasliitto vastaan ei kannata käyttää
        ruutia ne nyt ovat jonkinlaisia pienen piirin höyrynpoistoputkia
        mutta tietenkin tärkeää on että niiden kanssa ei pelehditä
        Soini on antanut tästä kauppiaan tuotevastuuturvan kuluttajasuojan

        Perussuomi, Kokoomus ja sitten hajoavat sosdem keskusta
        tästä neliköstä tämä kilpailu lähtee


      • Soinin äänestäjä

    • Aarrekammion hoitaja

      Tosiasiassa Yrjönkadun Soinipalatsissa huolehditaan vain kullan maailmanmarkkinahinnan heikentymisistä.

    • Antipersut huutaa

      Nythän sinä olet aivan väärässä. Isänmaallisuutta on palstan antipersujen mukaan määräys ja budjettivallan luovuttaminen EU:lle. Isänmaallisuutta on hävittää suomen puolustus. Isänmaallisuutta on luovuttaa maa sotimatta toisten armoille, sillä rähinöinti ei ole rakentavaa. Isänmaallista on jättää omista huolehtiminen ja huolehtia kaikista, lopputuloksen ollessa niin kallista ettei autetuksi tullut omat eikä vieraat. Ajettiin vain itsemme ahtaalle. Isänmaallisuutta on myös tukea globaaleja suuryrityksiä ja unohtaa "omat ja pienet", sillä ei ole rakentavaa pitää huolta suomalaisista yrityksistä, yrittäjistä ja työntekijöistä. On globaalia ja itsenäistä ajaa suomalaisyritykset konkurssiin ja tukea globaalien yritysten toimintaa.

      Onneksi on muunlaistakin ajattelutapaa.

      • kysyjä.

        niin ja millä rahalla tämä tehdään? ja miten sinä estät sen että yksityinen yritys ei siirtyisi "rajojen taakse"? eli sinne missä tuotantokustannukset ovat paljon halvemmat? saisiko vastauksen? muutakin kuin että "vit.un homohurri, turpa kiinni".


      • Antipersut huutaa!!
        kysyjä. kirjoitti:

        niin ja millä rahalla tämä tehdään? ja miten sinä estät sen että yksityinen yritys ei siirtyisi "rajojen taakse"? eli sinne missä tuotantokustannukset ovat paljon halvemmat? saisiko vastauksen? muutakin kuin että "vit.un homohurri, turpa kiinni".

        Osoita missä kohdassa minä puhun yritysten siirtymisestä ulkomaille. Tuossa puhutaan vain mikä on isänmaallista ja mikä ei. Globaalin yrityksen tukemisesta puhuessani en tarkoita yritysten siirtymisellä suomesta pois vaan sitä että pienten suomalaisfirmojen hyvinvoinnista ei pidetä huolta mutta globaalit, suomessakin toimivat firmat saavat kyllä tukea.
        Toisekseen minä en vastaa suomalaisyritysten suomessa pysymisestä enkä ole mikään vientijohtaja, että mitäs minulta kyselet. Mainio vastaus eikös, itkupilli.
        Sanotaanko näin että vaikka toimintatapana ei ole järkevää, niin jos yhteisövero olisi 2%, työnantajamaksut olisivat puolta nykyistä pienemmät niin ei lähtisi suomesta yrityksiä ulkomaille. Sillä se voidaan estää mutta onko se taloudellisesti järkevää, se on eri asia.
        Miten sinä saat yritykset pysymään suomessa, työpaikkojen määrän kasvuun, talouden nousuun. Ainiin sehän oli se vastaus että työtä. Konkretiaa ei ole eikä tule, sen verran idioottia porukkaa täällä pyörii.

        Hei vatipää, onks muuten kiva kun Valio on kuralla, työttömiä tulee, Stockmanin venäjäosasto kärsii, tulee suomalaisia työttömiä, talous taantuu. Onks kivaa kun tätä niin toivoit. Vaikutus Venäjään vaan ei ole sellainen kuin toivoit, sillä asiantuntijatkin arvioivat että Venäjä saa elintarvikkeensa mistä vain.

        PS. Ihailemasi sivistysvaltion ( Yhdysvallat, jossa joissakin osavaltioissa on voimassa kuolemantuomio) eräs yritys nimeltä EXXON poraa öljyä siperiassa, pakotteista huolimatta ja Putinkin on kiitellyt yhteistoimintaa. Katsos jenkit ostavat vaikka natseilta öljyä, Ja sinä ihailet sitä valtiota, jonka puudelina ihailemasi EU häärää.


    • kysyjä.

      vai että pidetään huolta heikommista. kerro toki millä rahalla tämä perSSujen mukaan pitää tehdä, kun te perSSut haluatte "rajat ja tullit takas".

    • Pelle-laho

      Halla-ahon kääntyminen muslimin juoksupojaksi kertoo persujen takin pyörivän ja pyörivän....

    • Oi Suomi katso sinun

      Siniristi lippumme, sulle valan vannomme

      • PerusSuomi ok

        /Oi Suomi katso sinun päiväs koittaa


    • ei liittovaltiota

      Helppo ymmärtää kun kaikki muut ek puolueet haluavat Euroopasta liittovaltion ja siihen mukaan Suomen. Salsa tulisi olemaan koko Euroopan herra. Ei me isänmaalliset helpolla maatamme roistoille luovuteta. Emme ole yksin, kaikissa Euroopan maissa on liittovaltio vastaisuutta, onneksi

    • P.Äreistö

      Itse en ainakaan voi pitää isänmaallisena puoluetta, jonka kansanedustajan mielestä ulkovallan Suomen kansalaisiin kohdistama urkinta on positiivinen asia.

    • Hellä-laho

      Halla-aho torjuu venäläiset jousipyssyllään hurja ilme naamallaan.

    • P.Äreistö

      Onkos lahtarikaartit herätetty uudelleen henkiin, kun täällä joku tituleeraa itseään suojeluskuntalaiseksi?

    • P.Äreistö

      Jaahas. Lahtarikaarti ryhtyy teurastamaan työläisiä ikään ja sukupuoleen katsomatta niin kuin vuonna 1918? Sehän se tämän porukan pääasiallinen saavutus oli. Sitten evakuoidaan vanhaan malliin vainajilta rahat, sormukset ja jopa saappaat, jos sattuvat olemaan ehjät? Maallamme on asevelvollisuusarmeija, eikä tallaisille lahtarikaartien pelleilyille ole sijaa maassa joka pyrkii edes etäisesti muistuttamaan demokratiaa.

    • AND THAT'S TRUE

      Samuel Johnson:

      "ISÄNMAALLISUUS ON ROISTON VIIMEINEN PAKOPAIKKA."

    • Yksi kysymys on tärkein. Olemme olleet EU:ssa n. 10v eurossa hieman vähemmän. Mikä onkaan tulos? Voisiko joku EU ja euro myönteinen selittää, miten tähän on päädytty?

      Olemme velkaantuneet jatkuvalla syötöllä. Työttömyys lukumme on hirvittävä. Koulu järjestelmämme ajetaan alas. Kuitenkin nyt kun on tulossa uusi jäsenmaksu EU:lle se on suurempia mitä koko EU;n monet maat maksavat, eli 1150med euroa.

      Otamme vastaan sosiaalipakolaisia Afrikasta. koulutamme heidät ja tavoite on naurettava ja moneen kertaan mieleemme iskostettu. Suomi TARVITSEE Bussikuskeja. Jopa pääkaupungin liikenne pysähtyy ilman mamu bussikuskeja. Herra isä sentään miten on näin päädytty?

      kun nyt on ollut kohta reilu 4v. tämä sixbak hallitus ja saanut voimaa monikulttuurisesta yhteisöstä, niin miksi ollaan nyt tässä?

      Ps. toimistoon ovat uusfasisitit heitelleet kiviä ja uhkaavat käydä käsiryysyyn ps. puolueen johtohenkilöiden kanssa. Onko tämäkin sitä monikulttuurista yhteisöä, jossa mustallakin on ihmisarvo, mutta ei ps. puolueen ihmisille, joita on tälläkin hetkellä reilut 500 000 henkeä.

      Nyt on uho päällä, mutta valitettavasti ei järkeä.

      • Kyllästynyt . . . .

        Miten olet nuo 500.000 henkeä saanut puolueen ihmisiä ? Oletteko keränneet "pulloihin" teitä 2011 äänestäneiden henkiä ? valitettavasti ne eivät tule auttamaan pioluetta tulevissa vaaleissä, henget kun eivät ole äänioikeutettuja. Muutenkin olette töpänneet kerta kerran jälkeen ja nyt tämä lapsellisuuden huippu "hyökkäys demokratian pesään" . . . . . ei ..lvetti sentään, liika on jo liikaa persuiltakin.


      • kysyjä.

        sinulla tuo matematiikan ja kirjottamisen taito kertoo hyvin siitä että sinun kohdallasi "koulujärjetelmä" (on muuten yhdyssana) on jäänyt kovasti puutteelliseksi.
        anteeksi että huomautan mutta

        1) suomi liittyi eu.n jäseneksi 1.1. 1995. elikkä kohta kaksikymmentä vuotta sitten, ei kymmenen niin kuin sinä lasket...

        2) eu:n alkuaikana suomi rikastui huimaa tahtia. bkt kasvoi jopa maailmanennätysvauhtia kasvun ollessa 3-5 pronsentin luokkaa vuoteen 2008 saakka. silloin pamahti päälle usa:n finassikriisi ja se löi maailman polvilleen. kyse ei siis ollut suomen hallituksen tai eu:n tekemästä mokasta vaan jenkkien mokasta.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_talous#mediaviewer/File:Fi_real_gdp_growth.svg

        3) koulujärjestelmämme, joka on siis edelleen yhdyssana, on pysynyt vuodesta toiseen kuosissaan. nytkin hallitus antoi lisää rahaa peruskoulututkinnosta vastaaville tahoille. itse parikymentä vuotta opettajana toiminut en ole todellakaan havainnut mitään alasajoa missään vaiheessa.

        4) ennen kuin suomi oli eu:m jäsen suomi oli maailman nopeiten velkaantuva valtio ja meillä oli silloin ennätystyöttömyys. lisäksi maamme korkotaso huiteli yli 15 pronsentin lukemissa pahimmillaan.

        5) voisitko tarkemmin kertoa mitä sosiaalipakolaisia suomi ottaa ja mistä maasta? siisn oikein kunnon viiteiden kanssa. ja näiksi lähdetiedoiksi ei kelpaa mikään "paikallisen ostarin parkkipaikka". jos heität tuollaisen väitteen niin sinun pitää osata myös perustella ja paikantaan se kunnolla.


        ps. juu tiedän. sinä et vastaa yhtään mihinkään. olet tyypillinen perSSpoliitikko joka heittelee vain väitteitä mutta ei vastaa niiden sisällöstä millään tavalla. mieti kuitenkin että miten kävisi jos perSSuministeri omaksuisi tuon saman käytöskaavan? eli vastaan vain kivoihin kysymyksiin...


      • Booring . . . . . .
        kysyjä. kirjoitti:

        sinulla tuo matematiikan ja kirjottamisen taito kertoo hyvin siitä että sinun kohdallasi "koulujärjetelmä" (on muuten yhdyssana) on jäänyt kovasti puutteelliseksi.
        anteeksi että huomautan mutta

        1) suomi liittyi eu.n jäseneksi 1.1. 1995. elikkä kohta kaksikymmentä vuotta sitten, ei kymmenen niin kuin sinä lasket...

        2) eu:n alkuaikana suomi rikastui huimaa tahtia. bkt kasvoi jopa maailmanennätysvauhtia kasvun ollessa 3-5 pronsentin luokkaa vuoteen 2008 saakka. silloin pamahti päälle usa:n finassikriisi ja se löi maailman polvilleen. kyse ei siis ollut suomen hallituksen tai eu:n tekemästä mokasta vaan jenkkien mokasta.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_talous#mediaviewer/File:Fi_real_gdp_growth.svg

        3) koulujärjestelmämme, joka on siis edelleen yhdyssana, on pysynyt vuodesta toiseen kuosissaan. nytkin hallitus antoi lisää rahaa peruskoulututkinnosta vastaaville tahoille. itse parikymentä vuotta opettajana toiminut en ole todellakaan havainnut mitään alasajoa missään vaiheessa.

        4) ennen kuin suomi oli eu:m jäsen suomi oli maailman nopeiten velkaantuva valtio ja meillä oli silloin ennätystyöttömyys. lisäksi maamme korkotaso huiteli yli 15 pronsentin lukemissa pahimmillaan.

        5) voisitko tarkemmin kertoa mitä sosiaalipakolaisia suomi ottaa ja mistä maasta? siisn oikein kunnon viiteiden kanssa. ja näiksi lähdetiedoiksi ei kelpaa mikään "paikallisen ostarin parkkipaikka". jos heität tuollaisen väitteen niin sinun pitää osata myös perustella ja paikantaan se kunnolla.


        ps. juu tiedän. sinä et vastaa yhtään mihinkään. olet tyypillinen perSSpoliitikko joka heittelee vain väitteitä mutta ei vastaa niiden sisällöstä millään tavalla. mieti kuitenkin että miten kävisi jos perSSuministeri omaksuisi tuon saman käytöskaavan? eli vastaan vain kivoihin kysymyksiin...

        Rikastuminen tuntuu tulleen velaksi, joka muuten on tuplaantunut, jo ennestäänkin hölmöillystä n. 50 miljadista jota tollot käyttivät puolustessaan suomen markan arvoa, muita hienouksiasi en edes viitsi edes enää kommentoida, kuin sanalla, kusetusta !


      • heehh...
        kysyjä. kirjoitti:

        sinulla tuo matematiikan ja kirjottamisen taito kertoo hyvin siitä että sinun kohdallasi "koulujärjetelmä" (on muuten yhdyssana) on jäänyt kovasti puutteelliseksi.
        anteeksi että huomautan mutta

        1) suomi liittyi eu.n jäseneksi 1.1. 1995. elikkä kohta kaksikymmentä vuotta sitten, ei kymmenen niin kuin sinä lasket...

        2) eu:n alkuaikana suomi rikastui huimaa tahtia. bkt kasvoi jopa maailmanennätysvauhtia kasvun ollessa 3-5 pronsentin luokkaa vuoteen 2008 saakka. silloin pamahti päälle usa:n finassikriisi ja se löi maailman polvilleen. kyse ei siis ollut suomen hallituksen tai eu:n tekemästä mokasta vaan jenkkien mokasta.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_talous#mediaviewer/File:Fi_real_gdp_growth.svg

        3) koulujärjestelmämme, joka on siis edelleen yhdyssana, on pysynyt vuodesta toiseen kuosissaan. nytkin hallitus antoi lisää rahaa peruskoulututkinnosta vastaaville tahoille. itse parikymentä vuotta opettajana toiminut en ole todellakaan havainnut mitään alasajoa missään vaiheessa.

        4) ennen kuin suomi oli eu:m jäsen suomi oli maailman nopeiten velkaantuva valtio ja meillä oli silloin ennätystyöttömyys. lisäksi maamme korkotaso huiteli yli 15 pronsentin lukemissa pahimmillaan.

        5) voisitko tarkemmin kertoa mitä sosiaalipakolaisia suomi ottaa ja mistä maasta? siisn oikein kunnon viiteiden kanssa. ja näiksi lähdetiedoiksi ei kelpaa mikään "paikallisen ostarin parkkipaikka". jos heität tuollaisen väitteen niin sinun pitää osata myös perustella ja paikantaan se kunnolla.


        ps. juu tiedän. sinä et vastaa yhtään mihinkään. olet tyypillinen perSSpoliitikko joka heittelee vain väitteitä mutta ei vastaa niiden sisällöstä millään tavalla. mieti kuitenkin että miten kävisi jos perSSuministeri omaksuisi tuon saman käytöskaavan? eli vastaan vain kivoihin kysymyksiin...

        " koulujärjestelmämme, joka on siis edelleen yhdyssana"

        ai että yhdyssana. ja lause alkaa pienellä alkukirjaimella,,,jookosta hoh hoijaah.....


    • Ei koskaa ääniä

      Persut on roistoja ja roska väkeä ja ei takuulla pienen ihmisen asialla vaan kusettajija kokonaisuudessaan ja takin liepeet heiluu,,tilanteen mukaan kun kumartavat missä luulevat avun itseleen saavan.moinen ääri järjestö pitää kieltää hetimiten,,ja porukassahan on "mukamas lakimhinen itseään pitävä konkurssi keisari petoksen tekijä ja vastaavia muitakin suorastaa säälittäviä milenterveys ongelmaisia..oman edun tavoittelijoita...

      • blaablaabjaa

        Sekavaa teksitiäsi lukiessa, voisi kuvitella sinun kirjoittavan itsestäsi.


    • Rauha tärkeä

      Ja rauha

    • ei nappaa ps

      Mitäs persut ovat oikein saaneet aikaiseksi? Skandaaleja, sotkuja ja rahat helsingin soini-eliittille.

      Tavalliselle kansalle ei ole ps antanut mitään.

      Ps on minusta hyvin anti-isänmaallinen puolue. Pääasia mitä ovat tehneet ja mihin ovat keskittyneet on Suomen ja suomalaisten haukkiminen. Persut etsimällä etsivät suomesta kaiken huonon ja haukkumalla haukkuvat suomea sillä ajatukselle että sillä pelillä saisi ääniä vaaleissa.

    • Suomen parhaaksi

      Ei liehu tangoissa eu liput kun Suomi laitetaan kuntoon

    • hyvä aloitus

      Aloittaja: Kiitos

    • totuuksiavainyksi

      On vain yksi totuus. Aloittaja kertoi sen.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe