Naisen kiinnosuksen kohde?

Olen miettinyt, ikää 50 , että minihin naiset oikein, kiinnostuu, ihastuu ja rakastuu? Tietty on olemassa mljonäärejä, mutta onko se rakkautta? Mihin akateemisen, tavallisen, työssä käyvän, itsestään huolta pitävän, aktiiviuherheiiijan oikein pitää suunnata energiansa, jotta löytäisi sen oikean. En juo, polta tai kiroile. Pyrin ottamaan toiset ihmiset huomioon. Olenko liian kiltti, lepsu, huomaamaton lurjus. Olen ollut vuosia ulkomailla kovissa paikoissa, joten peräkamarin pojaksikaan en kelpaa. Luonnetta löytyy, jos kova paikka laitetaan eteen.

Ehkä en vain osaa tuoda itseäni tarpeeksi esille. En niin välitä seurasta, vaan viihdyn ajoittain hyvin yksin. En käy ravintoissa, lavatansseissa, ym. paikoissa, joissa ihmiset käyvät esittäytymässä mitä erikskummallisimmista syistä.

Vinkkejä please! Kiitos!

7

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ……….

      Mihin minä ihastuin: ystävällinen katse silmissä, rauhallinen luonne, älykkyys ja kaiken huippuna se tunne, että meidän on helppo olla toistemme lähellä. Tapasimme sattumalta eräässä tilaisuudessa yhteisten tuttujen ansiosta, kummallakaan ei ollut erityisesti haku päällä. Silti meistä tuli pari ihan hetkessä.

      Jos tämän perusteella pitää vinkkejä antaa, niin 1) ei kannata yrittää liikaa ja 2) kannattaa liikkua ihmisten ilmoilla.

    • Vinkki jotain

      No ehkä ekaks hoidat ton vanhan suhteen selväks ja sit alta kattelee ympärilles.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12428753

      Tuollainen vaikea vanha suhde varmasti vaikuttaa elämääs vielä, ja se saattaa näkyä sinusta.
      Sit voit miettiä missä akateemisesti koulutetut, yhtä alykkäät, alkottomat, tupakoimattomat ja kiroilemattomat naiset mahtaa viettää aikaansa?
      Jokin korkeamman kulttuurin hasrrastus olisi varmaan hyvä.

    • 8+20

      On pelkkää plussaa jos mies on kiltti, *lepsu* yms. Näen argumentissasi kaksi ongelmaa: 1/ "naiset" ja 2/ "tietysti miljonäärit". On toki totta että maailmassa on tarpeeksi ahneita naisia ettei tosirikkaiden miesten tarvitse yksin olla -mutta ihan yhtä totta että naisten valtaosa ei ole ostettavissa millään rahalla. Naiset, tai ihmiset yleisesti, eivät ole niin käytännöllisiä että rakastuisivat siihen jolla on parhaat resurssit -kiinnostukseen ne riittävät, rakkauteen ei.
      Rakastua ei voi geneeristen ominaisuuksien listaan vaikka ominaisuudet olisivat hyviäkin, kiltti, akateeminen jne. Rakkaudentappaja on se että haet "naista", eikä juuri sitä tiettyä naista jonka kanssa haluat olla. Ei ole kiltille, akateemiselle, ikäisellesi naiselle kovin kiva ajatus että kuka tahansa kiltti, akateeminen, samanikäinen nainen kelpaisi -parisuhteessa haluaa olla toiselle erityinen. Tarvitaan persoonallisuutta, ei sitä miten olet "tavallinen kunnon mies" vaan mikä sinussa on erityistä. Ei siis julkkis-erityistä tai shokeeraavaa, vaan lapsuudenmuisto, kiintymys lintuihin, mielilaulu -mitä tahansa mikä on oikeaa itseäsi eikä "perusmiehen peruskelpoisuuslistaa". Sitten vain pistät ilmoitukseen ja ilmoituksen nettiin, jossain on nainen joka myöskin pitää linnuista samoista syistä, ja loppu on historiaa.

    • Kiitos hyvästä viestistäsi! Ensinnäkin kaikki nettijutut on maksullisia ja olen kuullut ja itse kokenut, että sieltä ei miehet seuraa saa. Se on naisten valtakuntaa.

      Toiseksi, olen vaipunut tässä reilun kahden vuoden työttömyyden takia alakuloisuuteen, jollaisesta varmaan ei kukaan nainen ole kiinnostunut. Onneksi sentään tänä vuonna on alkanut piristyä töiden suhteen. Mutta vieläkin puuttuu palkkatyö, se tärkein. Jospa tämä nykyinen oman alani "vapaaehtoistyö" saisi minut pois itsesäälistä. Sillä sellaisessa suossa ryven. Koetan pitää edes jonkinlaista mielialaa yllä urheilemalla. Jos nyt en ole aktiiviliikuja niin hyvin lähellä sitä olen. Hyötypyöräilen, käyn lenkillä, kuntosalilla kävin koko talven ja kevään, mutta en tavannut siellä ns. kiinnostavaa naista. Olen huomannut, että liikunta on paras masennuslääke, ylivoimaisesti!

      On mulla vielä yksikin harrastus. Venäjän kieli. Osaan venäjää kohtuu hyvin. Ilmoittauduin kansalaisopistoon, mutta eka kerta jäi väliin. Täytyy olla topakkana paikalla ensi viikolla. Siellähän voisi olla hengenheimoliaseni!

      Olen yrittänyt herättää henkiin puolisoani (ex) ja poikaani, että vielä palattaisiin saman katon alle. Kävimme jopa katsomassa omakotitaloja. Mutta olemme eriytyneet niin kaus toisistamme, että tuntuu vaikealta ajatella meitä vielä yhdessä. Vaimo ei kiinnostu ja pojalla on luotaan työntävä asenne minuun. Pitää minua luopiona kai töitteni takia. Olin kuusi vuotta ulkomailla töissä ennen eroamme joten varsinaista perhe-elämää meillä ei ole ollut moneen vuoteen. Erossa olemme asuneet v. 2012 alusta alaken. Heille on oma elämänsä, joka ei ole kaltaiseni. Lapseni ovat toiki minun ja rakkaita minulle. Onneksi näen heitä lähes päivittäin.

      Minua kiinnostaa tavallinen, HUUMORINTAJUINEN, nainen, joka ei laske joka penniä eikä ole saita. Pitää olla säästäväinen, mutta sairaalloinen pihiys rasittaa. Ei minullakaan ole ylimääräiseen rahaa. Raha ei ole tärkein ihmisen elämässä. Minusta tuntuu, että ex:llä se on juuri sitä ja on opettanut tämän tavan pojalleni.

      Naisen tulee pitää huolta itsestään, joten en siedä ylipainoisia naisia, anteeksi, että sanon näin suoraan. Muuten saa sitten olla oma persoonallinen yksilönsä. Olen suvaitsevainen enkä pienistä sano.

      On vain niin, että kumppanin löytäminen tällä iälllä on hyvin, hyvin vaikeaa. Eilenkin kaihomieli kävi sielussani, kun näin ikäiseni pariskunnan tulevan yhdessä saunavuuoroltaan. Miksi ei minulla ole kumppania? En juo, en polta, en kiroile, olen hyvin koulutettu ja sivistynyt. On jopa työ. Miksi? Ihan oikeesti masentaa rajusti välillä. Minullakin on haluni ja osaan olla hellä naiselle. En pelkää naista. Vaan ei.

    • 8+20

      No, jos vastaukseni kelpasi niin lisäneuvoa sitten...

      Rakastumiseen vaikuttaa sekin ettet ole oikein varma haluaisitko eksäsi takaisin. Haluaisitko itse seurustella naisen kanssa joka saattaisi vielä karata eksänsä matkaan? Et varmaankaan. Kunnon nainen saattaisi kokea tilanteen suorastaan sellaiseksi jossa haetaan toista naista ja pysyisi kaukana. Olemassa olevat kuviot täytyy selvittää loppuun ensin.

      Nettideitit eivät kaikki maksa, eivätkä todellakaan ole naisten valtakuntaa. Ne ovat miesten jotka pelaavat numeroilla valtakuntaa: itsellänikin oli joskus profiili, ja vaikka sainkin tusinoittain viestejä joka päivä, niin porukka oli a/ naimisissa ja haki salarakasta (en ala) b/ lähetti kommenttia tyyliin "hei kulta, oletpas hyvännäköinen" (lukematta profiiliani ollenkaan ja ollen oman profiilinsa perusteella aivan muuta kuin mitä hain), ja c/ lähetti kuvia sukupuolielimestään (miksi). Järkevää viestiä järkevältä mieheltä, tyyliin "huomaan että pidit tuosta kirjasta, minäkin pidin, mitä muita samantapaisia olet lukenut?" tai "huomaan että pidät pyöräilystä ja asut alueellani, mitä mieltä olet pyöräreiteistä, lähtisitkö kokeilemaan reittiä x" ei koskaan tullut.

      Liikunta on parhautta mutta itse nostan ja juoksen aika tosissani; siinä ei ehdi puhumaan mukavia. Oletkin oikeassa että muut harratukset kuten kielet ovat parhaat. Silti, muista että ex-vaimo vielä kuvassa (lapset tietenkin saa olla) on useimmille sentapaisille naisille joita haluaisit ajatella vakavasti, punainen vaate.

    • Optimisti_N

      Ole ennenkaikkea oma itsesti ja anna "signaalia" itsestäsi" tavalla tai toisella kuten olet tehnytkin esim. kirjoittamalla tänne. Minulle ainakin kelpaisi vallan hyvin noilla ominaisuuksilla varustettu mies. Mutta missä sunkaltaiset miehet piileksii????

      Rohkeutta pitää olla sen verran, että pitää keskustelua yllä, ottaa aktiivisesti yhteyttä naiseen/naisiin. Jos nainen tulee sinua vastaan ja tutustuminen jatkuu, kaikki on mahdollista. Kotona sinua ei kukaan tule hakemaan, ja jos et pidä keskusteluyhteyttä naisen suuntaan yllä, ei siitäkään mitään seuraa. Pitää olla aktiivisuutta sekä naisen että miehen puolelta eli intressien kohdata.

      Onnea etsintään! Aivan varmasti löydät itsellesi ihanan naisen!

    • Minunkaltaiseni miehet piileksivät töissä, vapaa-ajan yksilöharrastuksissaan kuten lenkkeily, hiihto, pyöräily ja uinti. Illat vietän kotona etsien netissä parempaa työpaikkaa ja katson vain vähän TV:tä. TV mielestäni tylsistyttää, joten se on minulla vain harkitusti auki. Neitssä en muuten paljoa viihdy, vain pakolliset työpaikkahaut ja pankkiasiat. Käyn aiakain nukkumaan, joten ei sitä vapaa-aikaa niin hirveesti ole. Onko sulla haku päällä?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe