Ammattikasvattaja on suuri luuseri

multinikkihäirikölle

Jumaliste, että multinikin törkeydellä ei ole rajaa.
Epävakaa skitsofreenikko elää harhoissaan, kyllä se sinusta roiskuu joka puolelle.

Mielisairaat työttömät eivät lomaile välimerellä, eikä välimeren vieressä, ei yksin, eikä kaksin.

Ja kiusaamisasian esillä pitäjää vihaat erityisesti?

Niinhän ne harhaiset kiusaajat yleensä.

11

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raivoa????

      Sulla menee nyt tooooooosi huonosti. Parisuhdeongelmia?

    • sairaasta häiriköstä

      Anteeksipyyntösi litkautit palstalaisille riehumisestasi jokin aika sitten, mikä tiedettiin jo silloin, että sillä ei ole mitään merkitystä. Epävakaa skitsofreenikko kun on yhden kerran yhtä ja toisen kerran toista.

      Tänä aamuna olet sotkenut taas joka ainoan ketjun ja suurin huolesi on, että "kuka pitää kiusaamisasiaa esillä täällä". Varmasti kalikka kalahtaa oikeaan kohteeseen sinulla, niin törkeästi olet palstalaisia kohtaan täällä esiintynyt.

      On sinulla nyt hirveä kestäminen tässä kun poliisia myöten kiusaamisasiassa on erikoislääkärikin palstalaisten kanssa samalla linjalla ja sinun suosikki sairaan vihan kohteena ovat ls-asiakasperheet, jotka ovat joutuneet kärsimään monenlaisesta viranomaisvääryydestä ja mielivallasta viime vuosikymmeninä.

      Mutta sinun sairautesi näkee syytä sielläkin ja silloinkin, missä sitä ei ole eli aina vain vanhemmissa.

      Olet kiusaajana sitä luokkaa, että sinut pitäisi sulkea yhteiskunnan ulkopuolelle täysin, telkien taakse voimakkaasti lääkittynä, josko sinusta ihmistä saataisiin sittenkään.

      Jos joku on tietämätön aiheesta, niin paranoidinen skitsofrenia on usein ympäristölle vaarallisin tautimuoto. Yleensä ihmisistä ei pysty tekemään nettidiagnooseja, eikä nytkään ole kyse siitä, mutta harvinaisen hyvin tuon diagnoosin kriteerit tämän palstan kiusaajaan istuvat.

      Taudille tyypillistä on, että henkilö pitää itseään ylempänä muita, hän kuvittelee taitonsa ja tietonsa ylimaallisiksi suorastaan, hänellä on hirveä pätemisen tarve, ei siedä pienintäkään hylkäämiskokemusta, jollaiseksi hän katsoo esim. sen, että hänelle ei vastata, häntä ei kunnioiteta jalustalla olevana yksilönä. Täyttää pitkälle luonnevammaisen kriteerit, mutta kyse on paljon pahemmasta.

      Hän kokee räjähtävää vihaa aina, jos häntä tai hänen mielipiteitään vastaan käydään jollain tavalla. Hän pystyy välillä kokoamaan itsensä, hämäämään toisia täydellisesti varsin selvillä ja jäsennellyillä kirjoituksillaan aika ajoin, mutta kyse on koko ajan todella sairaasta ja vaarallisesta henkilöstä.
      Hän on erittäin epävakaa, räjähdysherkkä, täynnä hirvittävää vihaa kohderyhmäänsä kohtaan, yksi sairauden tunnusmerkki on, että hän pystyy tästä tunnetilasta tarpeen vaatiessa muuttumaan hetkessä toiseksi ihmiseksi ja hänellä on harhoissaan ja nettikirjoituksissa erilaisia hahmoja. Hän pystyy esittämään nuorta äitiä, vanhempaa miestä, sossua, sossun asiakasta, häirikkö teiniä, aikuista, hän imee eri tahoilta tietoa itseensä, että voisi esiintyä jonkin ammatin edustajana, vaikka olisi niin sairas, että ikinä ei työhön kykene.

      Oli hänen roolinsa kulloinkin mikä tahansa, aina toiminnan motiivina on viha, vallan halu ja pätemisen tarve. Hän ei tunnusta/tunnista sairauttaan, esim. valheroolejaan hän pitää taitonaan ja oveluutenaan, eikä tajua, että terve ihminen ei käyttäydy noin. Toisaalta hän tiedostaa valheensa ja kuvittelee toisten toimivan samalla tavalla, siis elävän valheessa.
      Terve ihminen ei keksi itselleen erilaisia hahmoja, eikä sepitä omasta elämästään vinoutuneita kertomuksia, mutta sairas henkilö luulee toisten elävän samanlaisissa harhoissa ja valheissa kuin hän itse.
      Hänelle sattui pieni lapsus keväällä kun sotki vahingossa yhteen rooliinsa väärän nimimerkin. Siitä hän joutui sellaisen raivon valtaan, että sotki hetkeksi koko palstan, varasti toisten kirjoituksia ja nimimerkkejä, koska yritti siten peittää oman virheensä. Olihan se noloa kun "ammattikasvattaja" kirjoittaa Wenerin jonain, voi voi.

      Netissä hän voi pystyy käyttämään valtaansa vain tunnetasolla, siksi hän käyttää typerää stereotypiaa ls:n asiakasvanhemmasta ja ylläpitää itselleen sairasta roolia, milloin hän lomailee suurin piirtein Karibian auringossa vailla huolen häivää, vaikka hänen elämänsä on todellisuudessa kaikkea muuta. Hän elää harhoissaan elämänsä vastakohtaa, koska kuvittelee sitä myös stereotypia palstalaisen elämäksi ja toivoo täten satuttavansa kirjoittajia.

      Siinä tuo "ammattikasvattaja" pähkinänkuoressa, pelkkä nettikiusaaja, joka kuuluisi sairaalahoitoon. Enempää en viitsi moiselle aikaani uhrata.

    • Tervettä?

      Täh? Kaikenlaista selittäjää täällä on...

    • Huh huh

      Mietin vaan, että kukahan tässä ei käy ihan täysillä?

    • Kuka auttaa??

      Tervettä tuo loputon raivo?

    • voimia

      Juuri näin. Kannattaa miettiä mitä aloittaja täällä tuskaansa kirjoittelee.

      • Hävisitte

        Narsistiset kirjoitukset aiheuttavat raivoa. Aloittaja on ihan oikeassa tuon yhden nimimerkin ja teidän muidenkin puolustelijoiden suhteen. Ei tuo teidän jatkuva palstalaisten kiusaaminen ja muukaan ulosantinne ole normaalia. Oman elämänne kurjuus on ihan itse aiheuttamaanne, palstalaisten elämää on taasen sossut ja teidän kaltaisenne häiriköineet.


    • Kysyvä ei eksy?

      Olisko teillä antaa esimerkkejä siitä miten Ammattikasvattaja on teitä kiusannut tai loukannut?

    • The Truth

      "Aloittaja on ihan oikeassa tuon yhden nimimerkin ja teidän muidenkin puolustelijoiden suhteen. "

      Ei ole kuin yksi multinikki-häirikkö. Tässäkin ketjussa
      Tervettä?
      Kuka auttaa
      Huh huh ja
      Kysyvä ei eksy
      ovat yhden ja saman henkilön postauksia, nimimerkkeinä mitä milloinkin, yhteen aikaan ammattikasvattaja ja lukuisia muita.

      Ei ole mitään puolustajia, häirikkö vain puolustelee itseään.

      On hän huolestuneena kysellyt ennenkin, onko todisteita.
      Miettiköön sitä kaikessa rauhassa sairaassa mielessään.

      • Yö Sorjonen

        Mä myönnän. Kirjotin kaikki tekstit tässä ketjussa. On niin kova kankkunen. Sori.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1555
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe