Uskonnon perusopintokokonaisuus ateisteille

Usko Pois

Suomessa on kehitetty ateismiin perustuva yliopistotasoinen PerusUskonnon opintokokonaisuus.

Lahko käyttää eri uskonnoista peräisin olevia "tieteellisiä" menetelmiä ja suggestiivisia keinoja jotta voidaan alistaa lahkon ulkopuoliset lahkon mielivallan alle.

Lahkon käyttämiä "tieteellisiä" menetelmiä ovat mm.
Tervehenkisyyslahkolainen Diagnostiikka (TD), Uskonhäiriöiden Luokittelu (UL), Standardoidut Uskontomittarit (SU) ja Saatanallinen Critiikki Ihmisen Depressiomiseen (SCID-II).

Lahkolaisten mielestä kyse ei ole lahkosta eikä uskonnosta vaan yleisestä elämänlaatua parantavasta ateistisesta toiminnasta, jota levitetään paremman maailman luomisen periaatteella.

Jos joku yrittää kumota jonkun lahkolaisen toiminnan tai lahkon käyttämän menetelmän, niin sitten koko lahko käy suurella joukolla sen onnettoman kimppuun, joka uskaltaa kyseenalaistaa lahkon edustajan toiminnan.

Omien uskonkappaleidensa sekoittamaa lahkoa vastaan ei yhdellä ihmisellä tai isommallakaan joukolla ei ole juuri yhtään mitään mahdollisuuksia, vaikka olisi kyse isommastakin joukosta.

Lahko käyttää itsestää termiä Mielen Terveyttäjät.

Erään arvion mukaan lahkoja luokiteltaessa muun muassa Jehovan Todistajat on luokiteltu maltilliseksi ja oppiaan tuputtamattomaksi vapaa-ajattelijaryhmäksi Mielen terveyttäjät -lahkoon verrattuna.

Lahkolaisten leimattua jonkun ihmisen lahkon oppien vastaiseksi niin siitä ei pääse millään irti elinaikanaan.

Mielenterveyttäjä -lahko on pitänyt tarkasti huolta siitä, ettei heidän Pyhää Uskontoaan vastaan nousta tai muuten seuraa Suuren Mielenterveyttäjän rangaistus, kaikille niille jotka kyseenalaistavat suoraan tai vaikkapa välillisesti lahkon toimintaa.

Mielen Terveyttäjä -lahko pitää kirjaa kaikista ihmisistä ja jos joku uskaltaa kyseenalaistaa jonkun Mielen Terveyttäjä -lahkolaisen mielipiteen, niin se kirjataan armotta Suureen Syntikirjaan, johon kirjataan kaikki syntymästä kuolemaan asti.

Suuren Mielenterveyttäjän suuttuessa epäuskovainen suljetaan tarpeen vaatiessa Pyhään Parannustemppeliin, jossa Mielenterveyttäjä-lahkolaiset järjestävät hoitokokouksia ja muita rituaalisia menoja.

Pyhissä Parannustemppeleissä käytetään epäuskon poistamiseen Pyhiä Kemikaaleja, joita epäuskovaisille tarjotaan joko vapaaehtoisesti tai muilla keinoin, mikäli epäusko luokitellaan suureksi.

Pyhästä Parannustemppelistä epäuskovainen päästetään pois vain ja ainoastaan siinä tapauksessa että allekirjoittaa todistuksen, jossa vakuuttaa uskovansa Suuren Mielenterveyttäjän oppeihin ja että häntä on kohdeltu Pyhäkössä asiallisesti, painostamatta ja kaikin puolin hyvin.

Sen jälkeenkin Mielenterveyttäjä-lahko pitää epäuskovaista tiukassa kontrollissa, jotta tämä ei jälleen luisu pois Mielenterveytys-uskosta.

Mielenterveyttäjä -lahko pitää koko ajan yllä valmiutta siirtää langennut uskovainen Pyhäkköön, jossa hänet "hoidetaan" terveeksi.

Mielenterveyttäjä-lahkolaisuus on levinnyt viime vuosikymmeninä ympäri Suomea ja
jäsenmäärä on kasvanut kymmeniin tuhansiin.

Mielenterveyttäjä -lahkoon ovat alttiita liittymään sellaiset ihmispoloiset, joilla on pakonomainen tarve päästä määräilemään muita ihmisiä. Mielenterveyttäjä -lahko tarjoaa heille loistavat toimintaedellytykset, sillä lahkolla on hyvin paljon valtaa yhteiskunnan eri tahoilla.

Mielenterveyttäjä -lahkon iskettyä silmänsä johonkin ihmiseen, on ihminen vailla toivoa, sillä Mielenterveyttäjä -lahkon Suuresta Syntikirjasta löytyy aina perustelut sille, että yksilöä voidaan potkia päähän ja häneen kohdistaa Parantavia Riittejä niin paljon kuin lahko katsoo tarpeelliseksi.

Mielenterveyttäjä -lahkolaiset käyttävät vastustajiensa eliminoimiseen "Paranoidisuus"-leimaa ja "Salaliiton Näkijä"-leimaa, jolla vastustajat saadaan erittäin tehokkaasti nujerrettua.

Tiedossa ei ole, että kuinka paljon suomalaisia on parhaillaan suljettuna Mieleneterveyttäjä -lahkon suljetuissa Pyhäköissä ja kuinka montaa valvotaan Mielenterveyttäjä -lahkolaisten aktiivisilla toimilla muutoin vuorokauden ympäri

Erään huhun mukaan lahko pitäisi Suomessa tarkkaa kirjanpitoa jokaisen kansalaisen tekemisistä ja kirjanpitoon merkitään kaikki lahkon vastustajat "Paranoiduus" ja "Salaliitto"-leimalla, jotta kaikki lahkon jäsenet osaavat kertoa toislleen että kyseessä on epäuskovaisen.
Siten kaikki lahkolaiset saavat osallistua Epäuskon Poistoprosessiin.

Lahkolaisten Suuri Syntikirja löytyy kuulemma netistä hakusanoilla "Valtakunnallinen Arkisto"

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uskon Voitto

      Lahkolla on hajautettu opinlevittämisverkosto. Verkosto on hajautettu eri puolille yhteiskuntaa ja tavoitteena on kuulemma pitää lahkon toiminta mahdollsimman hyvin piilotettuna yhteiskunan rakenteisiin.

      Lahkolla on huhujen mukaan Lahkon Viralliseen Tieteeseen perustuva yliopistotasoinen Perusopintokeskitysleirikeskus joidenkin tahojen Suomen Rektaalialueeksi kutsumalla rajatula alueella.

      Tieteeseen perustuvia uudenaikaisia menetelmiä ovat mm:

      - TaroT
      - TeeLehdistäEnnustus
      - KahvinPuruAnalyysi
      - Tieteellinen Venustelu Kuutamolla
      - RäpylästäEnnustelu
      - Laadullinen Noppa-Analyysi
      - SatunnaisArvailun Kritiikin Kumoamisen Perustelusysteemi perustuen Satunnaisiin Arvauksiin
      - Hatusta vai Hihasta - päätelmäsysteemi

      Opinnot antavat valmiudet toimia Valtion KriminaattiPsykolopaattipolistologina, joka tekee Loistavia Päätelmiä Ihmisten Syyllisyydestä sen mukaisesti mitä Viiripää-Opistosta valmistunut Politologinen Päättäjä vaatii.

      Nykyiset Tieteelliset KriminaattiPsykolopaattipoliisilogia-menetelmät on rakennettu kehäpäätelmäkyselysysteemiksi, jolla voidaan osoittaa kenet tahansa syylliseksi ihan mihin tahansa riippumatta siitä vastaako syytetty vai ei.

      Valmistuttuaan Lailliseksi KriminaattiPsykolopaattipolistologiksi saa Vallan osoittaa kenet tahansa syylliseksi ihan mihin vain halua ja sen myötä Itsetunto kasvaa mittaamattomiin, sillä Rajaton Valta Ihmisten manipuloinnissa on osoittanut Suomessa jo monta kertaa voimansa ja suomalaisen oikeusvaltion toimintaa ihastellaan jo maailmanlaajuisesti.

      Maailmanlaajuisen ihastelun huomaa siitä, että Suomi on rajattu ulos yhä useammista kansainvälisistä systeemeistä.

      Alan perusopinnot koostuvat Ennustamisen Perusopinnoista, joihin pääset mukaan vaikka http://www.utu.fi/fi/yksikot/ffrc/Sivut/home.aspx

      Uusimpana Ennustamisen kohteena ovat sivuston mukaan "Pirulliset ongelmat", joten aivan äkkiä ei Ateismi-opintojen tutkimusaiheet näytä loppuvan.

    • Miinuksia kiitos

      Mikäli olet lahkolainen anna plussa aloittajalle

      Mikäli et tunnista olevasi lahkolainen anna plussa aloittajalle

      Mikäli olet lahkolainen voit jättää plussat antamattakin. Ihan miten haluat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe