Tapahtumien superviikonloppu ??? Ja p*skat!

yleisöryntäys

Lahden paikallismedia (lehdet ja radio) mainostivat Superviikonloppua (15.-16.8.2014) joka saisi kaupunkilaiset suurin massoin liikkeelle kun tapahtumia olisi vaikka muille jakaa.

Siis täh? Mölkynheittoa kisapuistossa. Puupalikalla heitellään toisia puupalikoita? Okei, ihan kiva mökkipeli kolmen promillen kännissä (ehkä), mutta mikä ihmeen superviikonlopputapahtuma tuo on? Kävin katsomassa. Ei ollut yleisömenestys, luulempa että suurin osa niistä parista kymmenestä hengestä jotka toisten pelaamista sivusta seurasivat olivat itse osallistumassa ko. tapahtumaan, eivät ns. katsojia.

Viereisellä jalkapallokentällä oli FC Lahden ja Turun Interin ottelu joka sen sijaan oli kerännyt yleisöryntäyksen katsomoon! Tätä tapahtumaa ei tietenkään Superviikonloppuun mainostettu???

Läheisen kentän samanaikainen juniorienkin ottelu oli kerännyt enemmän yleisöä kuin tuo mö-lö-kyn heittely.

Entäs sitten joku runomaraton. Ei ny v*ttu oikeesti. Siinä vasta massatapahtuma. Hoh-hoijaa! Vetää vertaa tangomarkkinoillekin.

Ja vielä Lahti Block Party Rautatienkadun puolikkaalla Aleksin ja Hämeenkadun välissä. Paikalla ituhippipilvenpolttajia ja Patinasta raahatut pari lutikkaista sohvaa. Vihreän liiton mainoskoju tottav*tussa tietenkin, jotain hevonpaskaruokareseptejä, kompostivessaesittely ja mitälie hamppukoruja. Lavalla mölysi joku reggea-bändi ja yksi "taiteilija" maalasi katuun jotain tuherrusta...

Eihän noi tapahtuman järjestäjät pilvipäissään edes tajua mitä englanninkielinen sana Block tarkoittaa. Se on vähän niin kuin kortteli, eikä mikään h*lvetin osapätkäkävelykatu, joka kaikenlisäksi ei edes ole mikään kävelykatu, kun siinä ei voi vapaasti kävellä jäämättä Sokoksen tavaratalon jakelukuorma-autojen alle???

Sen sijaan Kansainvälisillä Eurooppamarkkinoilla teatterin parkkipaikalla kävi varmasti runsaasti ihmisiä. Myös Isojano tapahtuma Hartwallin tehdasalueella sai kansanjoukot liikkeelle. Jälkimmäisestä tapahtumasta ei lahtelaismedia tietenkään hiiskunut mitään, koska eivät halunneet ilmaista mainosaikaa jakaa, vaan se piti ostaa ilmoituksin!!!

Ei s**tana tätä Lahden meininkiä, tää on kun jostain hölmöläisnäytelmästä revitty. Kaikki ne Lahden Superviikonlopun megatapahtumiksi mainostetut tapahtumat (höyryjuna-ajelu, runomaraton, Block Party, mölkynheitto) keräsivät yhteensä taatusti kymmenen kertaa vähemmän yleisöä kuin tuo em. jalkapallo-ottelu, Isojanosta nyt puhumattakaan...

7

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kivaa oli markkinoil

      toi Block Party kenties olikin homojen ja sivarien sekä totaalikieltäytyjien (hinttien) hommaa.

      Sen sijaan tuolla kansainvälisillä markinoilla oli hyvä herkut kävin perjantaina.

    • kyl se siitä...

      Huono päivä?

    • Jano jäi

      Oliko Isojano jo? Miksen ole nähnyt mainontaa?

    • _Timppa_

      Lahti Block Party on ehdottoman hyvä juttu, kiitos järjestäjille. Mölkkykin on ihan kiva peli, eikä siihen tarvita pisaraakaan alkoholia. Runotkin toimivat ne saavat ihmismielen aukeamaan.

      Tuota aloittajan kirjoitusta voisin sanoa ns. Lahtelaiseksi asennevammaksi. Sinä itse kärsit asiasta eniten, eikä kukaan muu. Onneksi poikkeuksiakin löytyy.

    • hämmentynyt

      Aloittaja on selvästi kade Lahden asukkaiden omaehtoiselle toiminnalle.
      Rahalla tehdyt rahastus-tapahtumat olisi hyvä laittaa verolle ja vapaaehtoiset ilmaiset partyt siten nousuun!

    • Soittakaa apua!

      Kyllä siellä Lahdessa tapahtumia piisaa. Tarvi ku parin vetää vintti pimeeksi, niin jo alkaa sattuu ja tapahtuu. Eikä vain yhtenä päivänä vuodessa, vaan jussien, joulujen, pikkujoulujen, uusien vuosien lisäksi pikkuperjantaisin, viikonloppuisin ja monina muinakin päivinä. Lähtee usein lapasesta krapula-aamun olojen seurauksina.

      Siinä alkoholissa on se ainut hyvä puoli juuri siinä, kun sitä ei ole mikään pakko juoda. Mä oon elellyt kohta 6 vuotta täysin absolutistina, ja kyllä on säästynyt paljon rahaa, vaivaa ja monelta murheelta ja kommellukselta.

      • ankeeta ja kankeeta

        joo samaa mieltä aloittajan kanssa.tuli kaveri lahteen ja sanoin et tänä v.loppuna paljon porukkaa ja tapahtumia.kyllä hävetti,joku tasan yks pelle pyöri tuhannen kännissa kun joku bändi soitti.oli kourallinen ihmisiä.ja lahden baarit niin kammottavia huonosti sisustettuja räkälöitä.lähiöbaaritkin on siistimpiä ja persoonallisimpia.kaveri nauroi että tääkö on lahden yö elämä.tasan yks katu jossa muutama räkälä jossa vaa karaokee.lahti on junttipaikka ei siitä vain pääse mihkään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe