Eroanko itsekkäästä miehestä?

Suohirviö

Olen seurustellut vuosia lähes kolmikymppisen miehen kanssa, itse olen vähän nuorempi ja opiskelen toisella paikkakunnalla, en kuitenkaan kaukana. Mies on hyvin itsekäs ja tekee aina oman päänsä mukaan. Baareilua hän ei kovin paljon enää harrasta, mutta jokaisiin kissanristijäisiin pitää päästä mukaan. Rakastan kyllä miestä ja meillä on pitkä historia yhdessä. Mutta rajat alkaa tulla vastaan.

Ongelmamme on se, että mies ei näe mitään ongelmaa! Olen ehdottanut tälle ameeballe patikkareissuja, eräreissuja, melontareissua, seksiä siellä ja täällä, moottoripyöräreissuja, elokuvailtoja - mihinkään hän ei suostu. Mutta jos saman ehdottaa jokin hänen miespuolinen ystävänsä, lähtee hän sinne samantien. Meillä ei siis ole käytännössä mitään yhteistä tekemistä koskaan. Illat istumme toinen koneella pelaamassa ja toinen telkkaria katselemassa. Seksiä on nykyään harvemmin, koska häntä ei kuulemma vain enää haluta niin usein. Olen kysynyt toiset naiset, kyllästymiset, masentuneisuuden, työstressin ja kaiken, mutta mistään ei ole kuulemma kyse.

Eikä tässäkään vielä kaikki. Nimittäin emme pääse yhteisymmärrykseen nykyään enää mistään. Olen antanut hänelle listan asioista, joiden täytyy kuukauden sisällä muuttua, tai lähden kävelemään. Nyt se oli taas hyvin lähellä. Koko lauantai meni tapellessa siitä, vietämmekö yhdessä aikaa vai lähdetäänkö istumaan iltaa miehen ystävä pariskunnan luokse. Mies on saikulla, palaa maanantaina töihin ja halusi pois jo sohvalta. Minä en halunnut lähteä ryyppäämään vaan olisin halunnut tehdä jotain kivaa miehen kanssa, joten kauhean tappelemisen jälkeen mies lähti siis yksin. Emme ole nähneet muutamaan päivään, koska olin parin päivän reissulla toisaalla. Mies oli siis paikallisessa yökerhossa ja ai että oli niin mukavaa. Nyt seurani taas kelpaisi hyysäämään rapulaista miestä.

Miksi seurani ei kelpaa? Miksi mies on tavattoman itsekäs? Miksei hän lähde kanssani mihinkään? Onko aika puhaltaa peli poikki? Onko enää toivoa?
Olen niin kypsä miehen lapselliseen käytökseen ettei ero edes olisi enää mikään maailmanloppu. Yhteistä koiraa tulisi kyllä ikävä.

Vientiä vaikuttaisi olevan ja seksiäkin tuntuisi olevan tarjolla. Lähdenkö siis litomaan tylsästä, arkisesta, täysin paskasta suhteesta nyt vai silloin kun listan vähimmäis aika täyttyy?

9

277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suohirviö

      Lisään vielä että olemme eronneet useita kertoja, pisin aika erossa oli 2kk. Molemmilla oli uusia sutinoita, mutta palasimme takaisin yhteen. Tästä "uudesta alusta" on nyt puolitoista vuotta. Pidän juhlimisesta kyllä, mutten jaksa enää riekkua kaikkia viikonloppuja baareissa ympäripäissään saati jossain illanistujaisissa, jotka on sitä samaa paskaa eri paketissa. Mies näemmä jaksaa. Haluaisin nähdä ja kokea asioita, reissata ja elää nyt kun ei ole lapsiakaan jarruttamassa menoa. Miestä ei näemmä se kiinnosta lainkaan. Vituttaa yli kaiken tuollainen lapamato, joka ei pistä tikkua ristiin tämän suhteen eteen vaikka tietää tasan tarkkaan, että olen jo puolivälissä ovea lähtemässä. Tuntuu kuitenkin menevän jonkinlaiseen paniikkiin aina eroa tehdessäni, kunnes vetää jälleen kovan kuoren päälle ja alkaa puolustuslinjalle ja siirtämään vastuuta taas toisaalle.

      • Mrs Robinsson

        Etkö jo näe, että haluatte elämältä eri asioita. Siinä missä sinä haluat räppiä pitkin metsiä, miehesi haluaa viettää aikaansa ystäviensä kanssa. Ette koskaan tule suhteessaan onnellisiksi. Vaikka mies tekisikään niin kuin sinä haluat, se tekisi vain sinut onnelliseksi, ei häntä.


    • Suohirviö

      Kyllä minäkin pidän ystävien näkemisestä, enkä todellakaan ole häntäkään estämässä niin tekemästä saati juhlimasta. Mutta mielestäni on pieni dilemma, jos toinen haluaa VAIN nähdä ystäviään, eikä tehdä mitään yhdessä. Kuitenkin tyyppi puhuu yhteisestä tulevaisuudesta ja perheen perustamisesta. Oikeastaan mies lienee enemmän perheihmisiä kuin minä itse. Mutta suuri ristiriita on siinä että halua YHTEISEEN ei tunnu olevan. Miten hän sitten perheestään pystyisi huolen pitämään, kun ei edes yhdestä naisesta.

      • Suohirviö

        Onko siis näin että ero on väistämätön? Nytkin olin jo siihen kallistumassa, mutten kyennyt taaskaan viemään aietta loppuun asti. Mies ei siis muutu, vaikka kolmenkymmenen rajapyykki lähenee? Mistä saan sen viimeisen niitin että ero olisi helppo ja yksinkertainen? Aiemmat eromme ovat olleet riitaisia ja sotkuisia. En haluaisi moista paskaa enää käydä läpi. Toivoisinkin että se olisi kerrasta poikki, eikä mitään takaovia enää jätetä auki.


      • Kommentti Keijo
        Suohirviö kirjoitti:

        Onko siis näin että ero on väistämätön? Nytkin olin jo siihen kallistumassa, mutten kyennyt taaskaan viemään aietta loppuun asti. Mies ei siis muutu, vaikka kolmenkymmenen rajapyykki lähenee? Mistä saan sen viimeisen niitin että ero olisi helppo ja yksinkertainen? Aiemmat eromme ovat olleet riitaisia ja sotkuisia. En haluaisi moista paskaa enää käydä läpi. Toivoisinkin että se olisi kerrasta poikki, eikä mitään takaovia enää jätetä auki.

        Mieti mikä asia teitä pitää yhdessä tällä hetkellä. Ja sitten mieti mitäs jos niitäkään ei olisi. Mitä sä sitten tekisit? Voisiko kenties olla jonkinlaista läheisriippuvuutta eli siiinä mielessä, kun sulla on ollut sotkuisia eroja niin et halua käydä samaa läpi joten se on se riippuvuus( tai pelko) mikä pitää teitä yhdessä.


    • lottamari<3

      Etkö itse osaa päättää mitä sinun on paras tehdä.Luuletko, että täällä kukaan tietää sinun asioistasi sen paremmin.Itse sinun on se päätös tehtävä.Ei kai tuossa tilanteessa, jossa jo voit noin huonosti ole vaihtoehtoja kuin puhuminen ja asian selvittäminen siitä mitä kumpikin elämältä ja parisuhteelta haluaa.Mies ei ilmiselvästikään ole sitoutunut sinuun, eikä todellisuudessa rakasta sinua vaan riippuu muista syistä sinussa kiinni.Tehkää selväksi mitä oikeasti haluatte ja millä ehdoilla ja millä perustalla suhteenne makaa.Jos kyse on vain kamusuhteesta, on parempi erota.

    • Suohirviö

      En kaivannutkaan että kukaan päättäisi asiaa minun puolestani, vaan lähinnä kokemuksia onko jokin kenties ollut samassa tilanteessa. Mutta kiitos, oli varsin valaiseva kirjoitus. On totta että jotain tässä täytyy tehdä. Läheisriippuvuudesta tässä ei todellakaan ole kyse, minä olen aina viihtynyt varsin hyvin sinkkuna. Tämä on ensimmäinen pidempi suhteeni, ellei teiniaikaa oteta lukuun.

      Täytynee järjestää vielä yksi puhetuokio asiasta ja valmistella miestä lähtööni. Ehkä minua säälittääkin eniten tässä mies, joka luultavasti menettää tässä enemmän kuin minä. Hän kuitenkin tuntui haaveilevan perheestä ja yhteisestä arjesta. Hänellä epäonnistuneita pitkiä suhteita on takana enemmänkin. Joten luulisi jo viisastuneen...

      • neuvojaaaa n

        aika moni puheskelee perheestä vain yuollausena utopiana.kysypä hyvällä hetkellä haluaako hän lapsia kanssasi.ja miksi ette voi liikkua yhdessä,en ymmärrä miksi lapseton pari ei nauti yhdessä nuoruudestaan........??


      • Kuulostaa tutulta
        neuvojaaaa n kirjoitti:

        aika moni puheskelee perheestä vain yuollausena utopiana.kysypä hyvällä hetkellä haluaako hän lapsia kanssasi.ja miksi ette voi liikkua yhdessä,en ymmärrä miksi lapseton pari ei nauti yhdessä nuoruudestaan........??

        Ei vaikuta hyvältä. Itse olin suhteessa kahdeksan vuotta samanlaisen miehen kanssa. Kolmikymppisinä aloitettiin ja nyt olen lähtenyt lopullisesti useiden eroyritysten jälkeen.
        Itseäni petin kun odotin että mies vielä muuttuisi parempaan suuntaan ja baari kaverit jäisivät kakkossijalle.
        Niin ei koskaan käynyt ja meno vain yltyi vuosien varrella....

        Sinun miehesi tuntuu olevan aivan samanlainen. Jotkut tietysti muuttuvat jos sattuvat aikuistumaan mutta toiset jäävät ikuisiksi kakaroiksi joiden ei koskaan pitäisi olla parisuhteessa. Sellaiset "teinit" kun ei normaalista suhteesta ymmärrä mitään eivätkä edes halua ymmärtää. Baari vetää ja kaverit. Aina.

        Otat suuren riskin jos jäät. Voit menettää vuosia on-off suhteeseen kuten minä. Mutta kyllä siitäkin oppii, en siis kaikkea kadukkaan mutta paljon helpommalla olisin päässyt jos olisin ymmärtänyt luovuttaa aiemmin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1858
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1798
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1771
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1567
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1112
    Aihe