Se oli tässä se elämäni

i'm dead

Nhyt se on kohta loppu.

21

1408

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voinko auttaa? Haluatko puhua jostakin? Kertoa jotakin?

    • kiinnostunut123

      Millä tavalla sinun elämäsi loppuu? Oletko 94-vuotias ja tunnet, että solujesi jakautuminen päättyy kohta lopullisesti? Laitatko nukkumaan käydessäsi Raamatun auki yöpöydälle ja kääriydytkö kunniakkaasti Suomenlippuun, koska vaistoat, ettet korkean ikäsi vuoksi enää herää huomisaamuna?

    • Loppu.

      Sama juttu. Ei vaan jaksa enää mitään. Täs vaihees ei apua enää kannata tarjota.

    • loppua

      Mun pitäisi yhden syyn takia jaksaa lusia täällä vielä 1-2 vuotta. Mutta sitten olen vapaa kuolemaan, ihanaa, en aio epäonnistua siinä. Apua ei ole olemassa näin pahoihin ongelmiin. Paitsi eutanasia, mutta sitä ei saa Suomesta.

    • koitetaan

      tsemppaa.

    • täh

      Koita vielä etsiä jotain nautittavaa tästä elämästä. Varmasti sellaisiakin asioita vielä löytyy. Kaikkihan me kuollaan lopulta, ei sillä etteikö varaslähtöökin voi harkita, mutta ei se kannata koska et tiedä mitä elämällä on vielä sulle tarjottavanaan. Kuten sanotaan A Permanent Solution to a Temporary Problem...

    • Samassa veneessä

      Täällä toinen, terve. Irtisanoin juuri asuntoni ja olen täysin tuloton. Nyt sen on pakko olla menoa. Muut saavat tyhjentää kämpän jäljessäni.

      • Hei, toivottavasti olette vielä täällä maan pinnalla.
        Minä täällä painin kanssa tuskani kanssa. Otin juuri lääkkeitä sen verran että tuska hiukan hälveni. Kuka meitä voi auttaa kun emme itse jaksa, ei jaksa läheisetkään. Itse olen kaksisuuntaisesta eläkkeellä. Saisivat ampua ettei tarvitsisi kituuttaa tätä elämää laskujen maksun merkeissä.
        Aina vaan kotona kotona kotona - ei ole ketään ei mitään. Intohimoni metsään ja sienestämiseen on mennyt eli EI OLE MITÄÄN, paitsi viina ja sillähän saa ikävän pitkän loppuelämän. Juon huomenna tai ylihuomenna - tänään en jaksa edes viinakauppaan.


    • 11+19

      Poliisiaikoina muistan kuinka kevään/syksyn tulon näki hälytyksistä. Kevään ensimmäinen päivä ja ruutu oli täynnä itsareita malliin "hyppäsi junan alle, yhteentörmäys tukkirekkaan suoralla tiellä, hyppäsi parvekkeelta alas jne."

      Viina ja lääkkeet eivät auta. Kannattaa kokeilla jotain uutta, mielellään ulkona tapahtuvaa aktiviteettia. Meidät kun on tarkoitettu luontoon, eikä sisälle tietokoneiden taakse.

    • kyä näi o

      30 talvea nähtyäni tajusin, että en ole enää nuori ja tästä eteenpäin elämä on pelkkää alamäkeä. Lapsiakaan ei minulla ole, joten eipä minun elämälläni ole suurta merkitystä. Jonain päivänä pitäisi vain ottaa kohtalonsa omiin käsiinsä vielä kun pystyy. En tosin ole aikeissa törmäillä kulkuneuvoihin tai kulkuneuvoilla, se on liian kallista ja sottaista. Pullollinen hiilidioksidia on paljon halvempi ja siistimpi tapa.

      > Kannattaa kokeilla jotain uutta, mielellään ulkona tapahtuvaa aktiviteettia. Meidät kun on tarkoitettu luontoon, eikä sisälle tietokoneiden taakse.

      Kaunis ajatus ja olen samaa mieltä. Niin mukavaa kuin metsässä oleilu onkin, se ei kuitenkaan pysäytä ajan (eikä nivelten) kulumista tai tee minusta enää tervettä.

    • Ei kannata

      Lukekaapa huviksenne esim. Michael Newtonin kirjoja. Niiden avulla valaistutte ymmärtämään että olemme itse valinneet ennen tähän elämään inkarnoitumistamme nykyisen elämämme; perheen mihin synnyimme, ulkonäkömme, sairautemme, haasteemme. Jos nyt on kovin vaikeaa, ehkä edellinen elämä on mennyt ruusuilla tanssiessa joten nyt on toisenlaisen kokemuksen vuoro, tai sitten olemme valinneet haasteet oppiaksemme jotain. Yhtä kaikki, kaikki kuuluu sielunsuunnitelmaamme. Jos teet itsarin, et suorita suunnitelmaasi loppuun (itsari ei voi kuulua suunnitelmaan) joten tod.näk inkarnoidut nopeasti uudelleen, ehkä vielä pahempiin oloihin kuin nyt, niin kauan kunnes olet oppinut itse itsellesi antamasi läksyt.

      En ole mikään jeesustelija, en kuulu mihinkään kirkkoihin tms, minulle on vaan täysin itsestäänselvää että "elämme vain kerran" on täyttä paskaa. Itsellänikään ei kovin helppoa ole aina ollut mutta minua ainakin lohduttaa ajatus siitä että ihan itse olen valinnut nämä olosuhteet itselleni.

      • ....................

        Ehkä sinun itsesi kannattaisi lukea vaikka Aku Ankkoja tuollaisten sijaan, saisit ainakin realistisemman käsityksen elämästä.


      • Ei kannata
        .................... kirjoitti:

        Ehkä sinun itsesi kannattaisi lukea vaikka Aku Ankkoja tuollaisten sijaan, saisit ainakin realistisemman käsityksen elämästä.

        Kiitos vaan vihjeestä, itse asiassa luenkin usein lapsieni Aku Ankkoja, kuten myös Seiskaa ja Tieteen kuvalehteä. Ja olen nimenomaan realisti.


      • 34534554

        Hohhoijaa tätä new age -paskaa.. Oot pahempi ku jeesustelijat.. Mikset mee samantien saarnaamaan tuota paskaa vaikka Afrikan nälkään kuoleville sen Michael Newton idiootin kanssa kun ootte niin valaistuneita.


      • yksi elämä riittää

        Siis ihan hirveä ajatus, että juotuisi vielä toisen elämän kitumaan täällä. Itse yritän selviytyä edes tästä yhdestä. Kauheat haasteet olen sitten itselleni valinnut, kun en meinaa niistä selvitä ja olen tainnut olla edellisessä elämässä joku miljonääri, kun näin paskan elämän sain. Mitähän on mahtanut päässäni liikkua näitä olosuhteita valitessa?

        Kiitos sait minut nauramaan.


    • jokunen7
    • The sign

      Tee se.

    • sanna.k00

      kirkkocafeessa sättää eräs ville.koo joka on vakavasti masentunut

    • tervesielujamieli

      Onneksi en itse koe masennusta :)

      (mutta tulevaisuudesta ei koskaan tiedä)

    • lukekaa edes

      http://www.uskoontulo.net/

      "— Täällä erilaiset, eri-ikäiset ihmiset kertovat, kuinka ovat löytäneet uskon Jeesukseen ja kuinka heidän elämänsä on muuttunut. "
      Itse uskon, että Jeesus voi muuttaa ihmisten elämän. Jos ei ole ketään muuta vierellä, niin Jeesus ei ainakaan hylkää.

      • valitsin oikein

        Minäkin olisin jo mullan alla, ellen olisi avannut Raamattua ja lukenut, mitä siinä on. Jos ei ole enää mitään, ei paljon enää häviä sillä, että ryhtyy luottamaan Jumalaan. Pienin askelin elämäni on parantunut ja nyt voin sanoa jo olevani ajoittain jopa onnellinen. Vielä kuitenkin on matkaa edessä.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe