Barack Obama ja passintarkastus Tallinnassa.

Uutishuone raportoi.

9

321

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uutishuone raportoi.

      Karkea google-käännös uutisesta:

      Viro saavutti Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman vierailun aattona sisärajoilla Schengen-alueen rajatarkastukset tilapäisesti, joka tulee voimaan elokuussa viime päivinä.

      Sisäministeri Hanno Pevkur kertoi Postimees että lentoasemilla ja satamissa on tarkoitus palauttaa normaalin valvonnan tasoa, mutta etelään rajavalvonta voidaan alkaa soveltaa hieman pienikokoinen.

      "Arvostamme tarvetta valvoa etelärajan kussakin paikassa erikseen. Mikä tapa takaisinmaksuaika kussakin moodissa on, se antaa yleisölle ensimmäinen mahdollisuus tietää tarkalleen, "sanoi Pevkur.

      Väliaikaiset rajatarkastukset todennäköisesti voimaan elokuussa viime päivinä. Mitkä ovat tarkat päivämäärät rajavalvonnan on tehokas, se käsittelee hallituksen torstaina.

      "Olisi harkittava väliaikaiseen rajatarkastukset on voimassa 3-5 päivää ennen Obaman saapumista, sekä hänen äraminemise päivä. Suuruus viisi päivää, tämä on mitä meidän on otettava huomioon. Voi hyvin olla, että pienempi versio rajavalvonta on voimassa kauemmin kuin 3-5 päivää, ja täydet palautuu lyhyempi, niin vähän haittaa ihmisille valmistautua. Yksityiskohdat ovat valmisteilla, kun kaikki on selvää, niin me tiedämme sen niin pian kuin mahdollista ", ministeri sanoi.

      Palauttamisen jälkeen rajavalvonta on resursseja vaativa hanke, johon sisäministeriö jotta Defence League ja puolustusvoimat. Missä määrin se olisi tehtävä on vielä julkistettu. Brack Obama osallistuu toimintaan liittyviä vierailu Poliisien 1700-1800, minkä lisäksi puolustusvoimien ja ihmisiä.

      Pevkur, se voidaan jo sanoa, että Obaman vierailu Tallinnan keskustassa liikkuminen on huomattavasti vaikeampaa ja on otettava huomioon, että alueilla, joilla tavalliset ihmiset ei pysty ohittamaan.

      "Tiedot ovat vielä selvitettävä, se riippuu siitä, kuinka suuri vierailija matkustaa luonne maatason ja lentoonlähdön ajan, ja jos hän pysyy tai ei", sanoi Pevkur.

      Yhdysvaltain presidentti Barack Obama vierailee Virossa 3. syyskuuta.

      Viron liittyminen Schengen-alueeseen määrättiin väliaikaiseen rajatarkastukset kerran, huhtikuussa 2010, Naton ulkoministerien kokouksessa Tallinnassa tuolloin. Viro liittyi Schengen-alueeseen 21. joulukuuta 2007.

      Väliaikaiset rajatarkastukset tarkoittaa valtion rajanylityspaikka asiakirja-ohjaus ihmisiä pääsemästä maahan. Euroopan unionin kansalaisten riittää tilapäinen rajatarkastusten suorittamisen aikana sisäisen Schengen-alueen rajanylityspaikka henkilökortti antaa viitteitä muilla oli pakollista matkustusasiakirjaa tai passi. Poliisi ja Rajavartiolaitos hallituksen uudelleen huhtikuussa 2010 avattu kuusi päivää maarajalla 10 rajavalvontapisteessä. Valtakunnanrajan rajatarkastuksia pidettiin 15 veneitä satamassa. Väliaikaiset rajatarkastukset mukana Tallinnan satamassa ja Tallinnan lentokentälle.

      • 2+20

        Sanoitko tuota käännökseksi?


      • Kuten sanottu
        2+20 kirjoitti:

        Sanoitko tuota käännökseksi?

        Kuten jo viestin alussa sanottiin kyseessä on karkea Google Translaten tekemä automaattikäännös virosta suomeen.

        Google Translate toimii varsin hyvin isompien kielien kohdalla, mutta pienten kielten kuten suomen ja viron kohdalla se on vielä varsin vaatmaton.

        Tuo tulos osoittaa konkreettisesti ettei ihmiskääntäjillä ole mitään pelättävää koneiden taholta tällä hetkellä eikä varmaankaan vielä pitkään aikaan.


    • Eipä eroa

      No eihän sinne ole nytkään saanut mennä ilman matkustusasiakirjaa. Erona vain, että nyt on sitten jonoa.

      • Ero on siis että ennen se on katsottu harvoilta, nykyään kaikilta


      • Ei mitään tekoa
        kimlaa kirjoitti:

        Ero on siis että ennen se on katsottu harvoilta, nykyään kaikilta

        Mitä ihmeen tekemistä sillä on, tarkastetaanko harvoilta tai kaikilta. Kun laki sanoo, että asiakirjan on oltava mukana, niin sen on oltava.

        Ei metrossakaan tarkisteta lippuja kuin aniharvoin. Sinusta siis metrossa voi ja saa ajaa pummilla?


    • että näin..

      Erona aivan järjettömät ruuhkat kun ihmiset haluaa laivasta maihin. Ruuhkassa saa tärvättyä kevyesti liki tunnin, ihan niin kuin ennen vanhaan kun passi kateltiin kaikilta. Esim. baltic Queen on lähdössä takasin 12.30 ja aamulla maihinnousu alkaa klo 8 niin aikaa olla maissa on selvästi vähemmän sillä tuo jonottaminen on niin hidasta.

    • Uutishuone raportoi.

      Viro palauttaa sisärajatarkastukset Suomen ja Viron välisessä liikenteessä neljäksi päiväksi. Tarkastukset koskevat laiva- ja lentoliikennettä.

      Tarkastukset 31.8.–3.9. liittyvät Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman valtiovierailuun Virossa 3. syyskuuta.

      Suomenlahden merivartiosto muistuttaa, että Suomen lain mukaan Viroon matkustavilla pitää olla mukanaan passi tai kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ei ole kelpo matkustusasiakirja.

      Jos kunnon asiakirjaa ei ole, matkustaja käännytetään maasta lievään valtiorajarikokseen syyllistyneenä.


      http://yle.fi/uutiset/viro_palauttaa_sisarajatarkastukset_neljaksi_paivaksi/7432470

      • Sitä vanhaa

        Ei siis mitään uutta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      278
      3018
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      78
      1547
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1276
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1200
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1197
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1119
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe