Milloin kansa herää

pettynyt suomeen

Milloin suomen kansa ja poliitikot ja päättäjät heräävät tähän katastrofiin? Meillä on valtion elkaa törkeät määrät,osa porukasta saa niin naurettavan pientä palkkaa,että sitä pitää kompesoida sos.avulla,jotta saa pitää edes katon päänsä päällä.Ihmiset kärsii masennuksesta ja jäävät pois töistä,joka aiheuttaa masiivisia lisäkuluja.AIna kehutaanmiten hyvä on olla suomalainen mutta jos vähän seuraa tilannetta muualla euroopassa, niin ei se niin hienoa ole täällä ollenkaan.Pelkästään sairaanhoito on niin retuperällä kuin olla ja voi.Joku 6 kk hoitotakuu on ihan persiistä.Esimerkki: mene terkkariin vaikka suonikohjujen takia, jotka haittaavat jokapäiväistä elämää.Kun pääset sinne lääkärille,jota olet odottanut vaikkapa 3 viikkoa,hän käskee syödä buranaa.Ei muuta kuin uusi aika ja taas kuluu viikkoja,saat hyvässä lykyssä lähetteen ultraan,jonne odotat jopa sen 6 kk ja siitä sitten leikkaukseen odotat taas 6 kk.Vuosi meni sairaslomien kanssa,kannattaako? Eduskunnassa istuu 100 ihmistä liikaa,jotka nostavat omaa palkkaa,käyttävät suvereenisti kansa rahoja ja puhuvat paskaa.
Vanhukset makaa surkeissa oloissa ilman kunnon hoitoa.yms yms.Nyt olisi aika herättää päättäjät ja muistaa, että mistä tämä maa on tehty.Ulkomaille menee yritysten hallinta ja se tie on nähty esim.Nokian suhteen.Siinäkin sai eloppi tehdä,mitä lystäsi ja kansa kumarteli.Loputtomiin riittääisi tätä asiaa mutta barrikadeille on tästä lähdettävä,ei tätmä voi jatkua.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lilli3

      Nokia ei paneutunut riittävästi asiakaspalveluun ja markkinointiin... ja tuskin tarvitsee vääntää rautalangasta miksi...menettely tapahtui varmaan "jonkun" globaalin markkinoinnin sanelemin säännöin...ei sellainen onnistu..vaikka miten hallittaisiin rekrytointi ja asiakkaiden koodaus? Että aletaan informoida asiakkaiden puhelimiin "vikoja" muutaman viikon käytön jälkeen ostosta? Sitten seuraa laitteen palaute huoltoon. Huollossa osat vaihdetaan vanhempiin jne. Ihan sääliksi kävi. Tottakai "avaruus ajan tietotekniikkalla" on jo rajattomat mahdollisuudet? Mutta tämä Nokian kavallus taisi tulla Suomelle aika kalliiksi? Jäikö "kaamee kapula"????

      • Rabbi

        NOKIAn johtoon valittiin "kettumainen" johtaja,joka varmisti firman "myyntikuntoon",syöden sen sisältäpäin.Tyypillistä "villinlännen tyyliin".Suomessa ollaan vieläkin yhtä sokeita.Jenkit sijoittavat rahaa suomalaisiin firmoihin,ja sitten saavat kaksoiskansalaisuuden,jonka jälkeen he sekaantuvat hallinnollisiin asioihin,määräävinä tekijöinä,pelkästään omien etujensa edistämiseen.Karhukopla ryöstää jalometallit kaivoksista,ja pilaa pohjavedet,tappaen kalatkin.Seuraavaksi he patentoivat lähdevedet,ja myyvät ne eniten tarjoaville "kuiville maille".Sionisti tekee rahaa,vaikka myymällä oman isoäitinsä,jos hinta on sopiva.


    • jyu578

      Eihän nää tollot tajua, että tämä on vitsipalsta, politiikkalässytyksille on omat palstansa.

    • Mercurios

      Mitä siinä valitat,tee niinkuin me teimme,jo 50 vuotta sitten,? Pakkasimme matkalaukkumme,ja häivyimme helvetin kuuseen koko maasta.Lammasmainen kansa on susijoukon vietävänä sylttytehtaaseen.Valittamista on kuunneltu vuosikymmenet,sekä nielty propakandaa kolmen AAAn yhteiskunnasta.Luokitus on nyt muutettu kahdeksi AAksi,ja sekin on vain pitkitystekniikkaa,ettei syntyisi mellakoita.Suomalainen on opetettu jo alakoulusta asti olemaan kuuliainen hallitukselleen,vaikka se raatelisi kansalaisiaan kurjuuteen.Maapallon laajuinen ylimistöjen järjestö on päättänyt tehdä kansoista "ORJIA",omia tarkoituksiaan varten,ja sitä ei ole vaikeaa huomata.Paikalliset sodankäynnit ovat osa siitä.

    • Viisas Rauhankyyhky

      Valtion velka jälkeen niinistön on kasvanut 50 miljardista 94.

      Onko katainen komission arvoinen, vai tekikö niin kuin eu:n on tarkoitus, eli velkaannuttaa veronmaksajat ja pienyrittäjät ym.

      Sit vielä halutaan suomalaisia sotimaan, hullujen eurooppaintoisten sotia.

      EI SOTAA VENÄJÄN KANSSA! TV SUOMEN SOTILAAT. (kenraaleista ei tiedä)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3578
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      197
      1672
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1327
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      146
      1208
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      873
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      855
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      52
      821
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      820
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      809
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      792
    Aihe