Toimintaa vai toimimattomuutta?

Työeläkeläinen

Otsikossahan tuossa sanotaan palstan käsittelevän SKP:n poliittista toimintaa, missä se näkyy jään ihmettelemään? HS gallupin viimeinen tuloshan oli Kokoomuksen nouseminen yhä suurempaan kannatukseen mutta SKP jäi huomiotta ryhmään muut jota ei sen paremmin eroteltu.

Eikö nyt olisi SKP:n syytä alkaa miettimään missä vika on! ja toimia sen perusteella! Onko kansa eli heidän mahdolliset äänestäjänsä, typerää vai onko vika puolueen ohjelmassa ja käytännön toimissa?

Olen tätä aiemminkin pari kertaa kysellyt mutta yksikään komuksi luokittelemani ei ole uskaltanut vastata.

Siinä kun on vain kaksi mahdollisuutta noin äkkipäätään miettimällä, ensiksi kansa = äänestäjät ovat täystolloja tai sitten se toinen ja vielä ikävämpi vaihtoehto SKP ja kommunismi yleensä on vain tolloille jolloin ne muut eli äänestäjät ovatkin niitä fiksuja kun äänestävät muita.

Mitenkä se on komuleiden mielestä ihan suoraan sanottuna?

22

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älkää nyt taas joku tollo sanoko minun toistavan itseäni sillä aikaisempiin alkuihini ei ole koskaan suoraan vastattu. Kokeilkaa ja huomaatte ajattelemisen olevan virkistävää! Toistelen tätä kunnes joku aikuisten oikeasti vastaa suoraan siihen mitä kysytään eikä ala taas sanomaan miten amerikkalaiset intiaanejaan kohtelivat pari sataa vuotta sitten tai neekereitään sen jälkeen.

      Jotain se merkitsee kun Kokoomus sai 22,1% ja te olette yhtenä useasta joukossa muut 1,3% joka sisältää 3 komupuoluetta, köyhät, muutokset, piraatit ja ainakin sinivalkoiset noin päällisinpuolin muistellen. Jos tuon 1,3 jakaa tasan noiden 7 kesken niin kovin suurta pottia ei löydy (alle 0,2%). Tuohan tarkoittaa noin komppaniaa kokoomuslaisia yhtä komua kohden! Lienee siis syytä miettiä alotustani tai heittää hanskat naulaan suosiolla.

      Osaako tähän edes mestari vastata ilman kiemuroitaan ja ärräpäitään (rp) HUUTAMATTA tai onko s.p:llä asiaan selitystä kun aakkossekamelska ei kuitenkaan saa aikaan kuin aivotuhnujaan.

      • AgitBrob

        Ei mestari osaa vastata esittämälläsi tavalla - eikä myöskään esittämääsi kysymykseen. Hän vain käynnistää puppugeneraattorinsa ja postaa jo totutun hölö hölönsä palstalle. Mausteena voivat olla talvisodan kadonneet kartat.


    • Vitunkoväliä sillä

      on, toimiiko kommarit vai eivät...

      • Eihän sillä väliä olekaan vaan kun aina esiintyvät kuin olisivat suurin puolue, työväki ja työkansa määreiden alla. Väki ja kansa ovat huisisti liioiteltuja kun puolijoukkue tai taistelijapari olisi paremmin kohdallaan heidän taistelussaan.

        Minä taas haluan nähdä heidän itse myöntävän oman surkeutensa puolueena.


      • Vitunkoväliäkö sillä
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Eihän sillä väliä olekaan vaan kun aina esiintyvät kuin olisivat suurin puolue, työväki ja työkansa määreiden alla. Väki ja kansa ovat huisisti liioiteltuja kun puolijoukkue tai taistelijapari olisi paremmin kohdallaan heidän taistelussaan.

        Minä taas haluan nähdä heidän itse myöntävän oman surkeutensa puolueena.

        on myöntävätkö vai eivät....


      • Vitunkoväliäkö sillä kirjoitti:

        on myöntävätkö vai eivät....

        Noin ihan ystävällisenä neuvona, tuota nukkahaarukkaa käyttäisin joihinkin miellyttävämpiin hommiin kuin siitä kylillä huuteluun!

        Onko todella suomenlielen ja ilmaisun taito mennyt noin alas jotta pitää moista ilmaisua käyttää joka välissä?


    • uuttako!

      Soinilainen Espoosta määräsi jälleen kerran nostamaan gallupit.
      Tiedämme aloituksen vastauksenkin.

    • VASKIPAJAMESTARI!

      HEI! Eiköhän nyt myös SKP-SKDL rp:hen ole soluttautunut tai päässeet jäseniksi Todella Kovan Linjan Oikeistotoimijat kuten NATSILIIGA ja erilaiset Henkitietoseurat? Kun nyt SKP-SKDL tuhoutui täysin 1980-luvun Kasinoseikkailuissa ja kun NL tuhoutui myös lähes täysin ns. PUTINA-kuvioissa kuten myös Party Leader Boris Jeltshin - yhteisön sekoiluissa, niin onko se IHME, jos nyt keskustellaan vain NATSIKOMUT rp:stä eli sellaisten Komujen sekoilusta, jotka kannattavat Johtaja Josif STALIN ja kumppanit tapaan ja tyyliin sellaista aateryvästä, joka väittää siten, että SOSIALISMI voidaan toteuttaa yhdessä kansallisvaltiossa? Jos Sosialismi voidaan toteuttaa yhdessä Kansallisvaltiossa, niin eikö tällöin ole kyseessä VALTIOSOSIALISMI siis joko Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT tai Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT tai Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT? Meidän pitää nyt huomata vielä se asia, että ei todellakaan Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT rp:n tarvitse olla sellaista Sosialismi rl:ää, joka nousi kehiin SAKSA-valtiossa 1930-luvulla siis sellaista Sosialismia, jossa on uskontona Satanismi eli PIRUN PALVONTA, vaan Kansallissosialismi voi olla myös sellaista, joka perustuu siihen, että Talous- ja Yhteiskuntaelämää hallitsee PUOLUE ja TURVALLISUUSPALVELU ja että toteutetaan myös ns. KOMENTOTALOUS.

    • SKP:n kannatus ei hetkessä nouse. Se on selvä.
      Gallupeissa oli 2 mielenkiintoa herättävää juttua.
      Perussuomalaiset jatkavat alamäkeä ja SDP pysyy montun pohjalla. Kokoomus kohoaa pienen notkahduksen jälkeen.

      Kokoomus esittikin heti elinkaaren työajan pidennyksen kylkiäisiksi viikkotyöajan pidennystä. Luonnollisesti entisillä palkoilla, koska esitys kytkettiin kilpailukykyyn.
      Kokoomuksen äänestäjät haluavat tämänlaatuista palkanalennusta.
      SDP:n Rinne esiintyi rehvakkaasti alkuun. Hän esitti tulevan hallituksen puolesta elvytystä. Budjettiesitykseen tulee joitain Kataisen kehysriihen leikkausten perumisia ja toisia leikkauksia tilalle. Tavallinen työmies huomasi, että kyseessä on filunkipeli.
      Perussuomalaiset eivät esitä mitään. Sen otsikkoaika meni vaikka Kreikan valtionvelka on suurempi kuin Kataisen hallituksen muodustumisajankohtaa. Heillä Kotkan malli, jossa puolueenjäsenet tekevät urakkavalituksia, nostavat toisiaan oikeuteen ristiin rastiin, ei sekään vedä. Monenlaiset voimat ympäri maata hakevat omaa karriääriä oikeuselinten kautta. Puolue oli maho syntyessään ja työläisväestö sivistyneistö pakenee siitä. Porvareita ennen äänestäneet palaavat Kokoomukseen.
      SKP ja kommunistit eivät ole uskottavia eriseuraisina. Tavis ei ymmärrä mistä kenkä puristaa. Tulevien vaalien ja tulevaisuuden kannalta kommunistien sanoman uskottavuus riippuu heidän järjestöllisen yhtenäisyyden etenemisestä.
      Kaikilla kolmella puolueella on sama ideologinen pohja ja samankaltaiset päivänpoliittiset tunnukset. Ne...........yhdistyvät!!!!!!

      • Tästä juuri varoitin, sekä mestari että s.p lähtevät vetämään harhapoluille eivätkä pysty vastaamaan esittämääni haasteeseen/kysymykseen.

        Mestarikin vielä tuolla iänikuisella sössötyksellään.

        Ovatko äänestäjät tolloja kun eivät äänestä komuja vai onko koko komurieha tollouden parhaita esimerkkejä. Siivähän se on lyhyesti sanottuna.

        Miksi kommunistit katsovat olevansa niin viisaita jotteivät suostu siihen mitä kansa, työkansa ja työväki haluaa vaan haluaa ahtaa niiden päähän sitä sotkua joka on jo vienyt kansoja turmioon?


      • Niin, kommunistien kannatus ei nopeasti muutu. Kannutuksen ollessa nolla pilkku jotakin prosenttia niin kannatuksen vaihtelut riippuvat jo yksittäisten toverieden innosta äänestää. No, tovereilla alkaa ikä painaa ja äänestysinto laantuu joten pitkässä juoksussa kommunistien kannatus tulee hiipumaan.

        Eduskuntapuolueiden kaannatusten virhemarginaalit mielipidetiedusteluissa ovat suuremmat kun kommunistien yhteenlaskettu kannatus viime vaaleissa. Ja mielipidetiedusteluissa kommunistit kuuluvcat ryhmään "muut".
        Ensin pitäisi päästä puolueeksi, jonka kansa todella noteraa, ennenkuin voi alkaa toivomaan kannatuksen todellista kasvua.

        Kommunistit kuuluessaan ryhmään "muut" ovat täysin marginaaliryhmä ilman pienintäkään vaikutusta yhteiskuntaan.

        Hyvä näin ja Kalle tulee myös jatkossa toimimaan sen asian puolesta, että kommunistit myös tulevaisuudessa kuuluvat ryhmään "muut", johon he kuuluvatkin - puolue, jonka kannatus on virhemarginaalia pienempi.

        .............................


    • "Ovatko äänestäjät tolloja kun eivät äänestä komuja vai onko koko komurieha tollouden parhaita esimerkkejä. Siivähän se on lyhyesti sanottuna."

      Täysin odotettu kommentti. Jos herra haluaa pitää kansalaisia tolloina niin olkoon.
      Itse en voi yhtyä lausuntoon.

      • Siis myönnät täten kommunismin olevan se suurin tollouden pesä. Siinä me olemme kerrankin samaa mieltä.

        Kansa, äänestäjät ovat fiksuja ja siksi eivät äänestä tolloutta eli kommunisteja.

        M.O.T.

        PS. minähän en sanonut ketään tolloksi tuossa kysellessäni vaan annoin sinun valita! Sinä kuten jo sanoin valitsit kuten minä ja kansa yleensä eli ei äänestetä tolloja koska fiksumpiakin löytyy!

        Hiukan tulee mieleen hänen vastauksensa tiimoilta se kamala asia jotta s.p ei oikein ymmärrä mitä hän lukee!


      • Niin, eikö kansa olekin viisas jättäessään äänestämättä kommunisteja!!
        Oletko erimieltä asiasta?

        ..............


    • "kommunismin olevan se suurin tollouden pesä."

      Saat pitää tolloutesi. Sitä herra jankuttaa viestistä toiseen. Herrasemme haluaa pitää tolloina kaikkia niitä puoluelaisia joilla ei ole vähintään persujen kannatusta.
      Oletko tosissasi tyhmä vai teetkö tarkoituksellista tyhmää propagandaa.
      Haukut ja nälvit kansaa ja varsinkin palkkatyöläisväestöä. Vielä enemmänkin. Pidät heitä pilkkanasi.
      Kun sanotaan että propagandasi perustunnukset ovat natsien rotuoppeja liippaavia, sanoja ei ole kaukana totuudesta.

      • Vain kommunismista on kyse ei mistään muusta komut vers. muu maailma. Miksi lähdet muita luokittamaan jonnekin persuihin? Et kuitenkaan vastaa siihen mitä alunperin kysyttiin vaan kiemurtelet kuin mato koukussa.

        Onko se vika kansassa vai kommunismissa kun kannatus on muutamassa vuosikymmenessä valunut lähes kansan neljänneksestä prosentin neljännekseen? Miksi et vastaa siihen suoraan kiemurtelematta? Kannatuksen lassku on ollut noin 99% mutta silti ette älyä tehdä mitään muuta kuin veisata samaa virttä.

        Kyllä se on palkkatyöläisväestö joka pitää teitä pilkkanaan sillä ei Suomen palkkatyöläisväestö ole parin tuhannen kokoinen vaan tuhat kertainen jos riittääkään. Mahtaakohan SKP:n jäsenmäärä paljoakaan ylittää tuota 2000 määrää.

        Sinähän se palkkatyöläisiä halvennat kun väität heitä komuiksi vaikka suurin osa kiertää teidät niin kaukaa kuin mahdollista. Olen itsekin ollut palkkatyöläinen yli 40 vuotta mutta koskaan ei ole tullut mieleen alkaa kommunistiksi. Olen nähnyt liikaa sen aiheuttamia tuhoja. Miten kehtaat yhdistää kommunismin ja palkkatyön? HÄPEÄ!!!

        Mikset vastaa suoraan kiertelemättä?


      • "Haukut ja nälvit kansaa ja varsinkin palkkatyöläisväestöä. Vielä enemmänkin. Pidät heitä pilkkanasi."

        Oho, juurihan me tuossa ylempänä totesimme, että 99,8% palkkatyöläisistä ei ole tolloja jättäessään äänestämättä kommunisteja. Sanoit nimittäin näin:
        "Jos herra haluaa pitää kansalaisia tolloina niin olkoon.
        Itse en voi yhtyä lausuntoon."

        ..........................


    • Kansat eivät ole tolloja vaikka kuinka palstaporvarit niin väittävät. Kansasta perinteinen teollisuustyöväestö on jopa keskimääräistä fiksumpaa ja ajattelevampaa.
      Puolueiden kannatuksella ei asian kanssa ole mitään tekemistä.
      Myöskään sellaiset opit eivät ole nykypäivää, joita oikealta laidalta kuuluu silloin tällöin. Jokin suomalaisista poikkeava kansa olisi vähä-älyisempi tai sotaisempi tai jotain elmpiarvoista.

      Ihmiset ovat ja heidän kuuluu olla olemisen kautta yhdenvertaisia toisia korottamatta tai alistamatta.
      Se että esim. nyt kiihotetaan natosotakiimaa tai onnen ehdoksi sosiaaliturvan ja palkkojen leikkauksia, ne ovat yksityisen pääoman onnea tuottavaan voimaan uskovien katsomuksia.

      Varokaa oikeistolaiset. Kommunistit tulevat. Ihmiskunta tarvitsee heidän näkemyksiään. Ne perustuvat yhdenvertaisten ihmisten maailmaan, jossa sota-aseet eivät ole turvallisuuden perusta.

      • Sitähän minä sanoin, kansat eivät ole tolloja koska eivät äänestä kommunisteja.

        Sinulla lukemisen ymmärtäminen sen sijaan takkuaa pahasti, et tippaakaan näköjään ymmärrä mitä olen kirjoittanut vaan aina vääntelet sitä mielesi mukaan. Tuoko se on sitä kommunismia jossa totuus on pahin myrkky, arvoisa s.p?

        "kommunismi pelastaa" on harhainen, kommunismi ei tule koskaan nousemaan vaan häviämään maan päältä joka jo on alkanut Euroopan sivistyneissä ja kehittyneissä maissa. Jotain tulee varmuudella, aina on tullut mutta se ei ole kommunismia koska se on jo testattu ja huonoksi todettu.

        Olen jo aiemminkin kirjoittanut, kommunismi toimii muurahaispesässä koska se toimii laumaälyn avulla eikä yksityistä ajattelua tapahdu. Ehkä näin on myös kommunismissa ja juuri siksi se ei toimi ihmisillä sillä osa meistä ajattelee.


    • kommunismi pelastaa

      Kommunismi nousee ja tulee ennenpitkää se on aivan selvä asia tämän päivän sairaassa maailmassa.
      Emme voi kuin yhtyä nimimerkki s.partacus sanomaan.

      Suomessa koko perinteinen vasen blokki eduskunnan ulkopuolella on saatava puhaltamaan yhteen hiileen ja näin tulee myös ennen pitkää yleisten olojen kurjistuessa tapahtumaan.
      Anarkistit, sosialistit, me kommunistit (jokainen kuppikunta) ja IPU:n vasemmisto.

    • Palstalaisten..

      mielipide;

      Kommunismi ei toimi edes hullujenhuoneella, saatikka ihmisyhteisössä !

      Joo :)

    • Ei ole s.p:kään saanut useasta kiertely-yrityksestään huolimatta sanottua onko kansa typerää vai viisasta kun se jättää kommunismin syrjään ja pyrkii hyvinvoinnin pelastamiseen.

      Sano nyt suoraan miten on s.p! Älä kiertele!

      Minä ajattelen sen oilevan viisautta! Entä s.p?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe