Onko 22v naisella mitään mahdollisuuksia löytää miestä?

Miehen kaipuu.

Siis sellaista, joka on oikeasti kypsä eikä halua pelkkää seksiä. Ehkä voisi jo perustaa perheenkin.

Kaipaan rakkautta, hellyyttä ja hyvää seksiä, mutta pelkään että kukaan ei halua vakavaa suhdetta opiskelijan kanssa.

17

375

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sarkasmisami

      Ei todellakaan.

      22 vuotias nainen ei ole juurikaan haluttu parisuhdemarkkinoilla.

    • Mitä, mitä?

      Onko tää nyt joku vitsi?

      Itse olen 20-vuotias mies ja haluan noita samoja asioita parisuhteesta kuin sinäkin. Kukaan nainen vaan ei halua minkäänlaista parisuhdetta juuri minun kanssani.

    • 168 m

      Hanki nyt vähän elämän kokemusta nuori neiti, se on suuri velvollisuus meiän tulevana lapsllemme... perhen perustaminen ei ole mikään "harraste" vaan todella työllistä, lähte työharjoitteluun vaikka filipineille tai israelin kibutzin, tehkä jotain ja oppi oma itsestäsi, haasta itseäsi niin tulet huomamaan että sulla vailla paljon tiettämystä eämästä, perhen perustaminen voit miettiskellä uudestan kun olet yli kolmekymppinen ja eikä halua enää leikki ja olet rahoittanut jota pitkäjänteisyyttää löytyy perhe jutun varteen

    • sori vaan

      On mahdollista mutta sellanen mies ei välttämättä ole mikään komea kuten kaikki naiset haluaa komean miehen. Nainen saa aina miehen jos on vähänkin nätti. Jos sulle kelpaa tavis niin on paljon taviksia jotka olis onnellisia kun joku niistä kiinnostuu. Valitettavasti kaikki naiset ovat pinnallisia joten et löydä muita kun pelimiehiä ja seksin vonkaajia.

    • Ihan varmasti löytyy oman ikäluokkasi miehiä, jotka ovat valmiita sitoutumaan suhteeseen. Perheen perustamisella ei kannattaisi pitää kiirettä, jos on vielä opinnotkin kesken.

      • Vielä sen verran, että todennäköisemmin se nuori mies löytyy kuitenkin sieltä opiskelu- tai muista kaveriporukoista kuin netistä. Netistä ikäisesi nainen saa taatusti paljon yhteydenottoja, mutta niiden joukossa tuskin on niitä tasapainoisia, seurustelusuhdetta hakevia ikätovereitasi.


    • tämä selvä

      Taas näitä höpö juttuja. Nainen saa miehen helposti jos haluaa.

      • Ja aina kun nainen saa miehen niin myös mies saa naisen ;)


    • dddddeeeeeeeeee

      Seksi on oleellinen osa parisuhdetta. En kuitenkaan neuvo pitämään kiirettä ja väkisin runttaamaan parisuhdetta jos sitä oikeaa ei löydy, olet kuitenkin varsin nuori. Parempi oppia ensiksi elämään ja kannattelemaan omaa elämää yksin ja vasta tämän jälkeen etsiä sopivaa kumppania joka on tehnyt samoin, ettei vain pelosta ja turvallisuuden tunteesta kumppania etsitä. Toki senkin saa tehdä jos todella tietää mitä tekee.

      Vaimoni 40 minä 49, tapasimme viisi vuotta sitten, nyt naimisissa ekaa kertaa ja onnellisia. Joskus se vaan vie aikaa ennen kuin oikea löytyy. Seurustelin kyllä aiemminkin ja jätin taakseni kun en kokenut oikeaksi. Pyynnöstä olisin monasti voinut mennä naimisiin mutta todennäköisesti ero olisi tullut kuitenkin. Itsekästä puolin ja toisin. Moni taas menee huumassa naimisiin, useammankin kerran, että mikä sitten kullekkin sopii.

    • sanon vaan

      Seksi on tärkeintä. Jos pane niin ei ole rakkauttakaan.

    • rutinatpois

      Aika erikoista etsiä 22 v. tyttönä netistä sulhoa. Kun kaikki opiskelijakuppilat ja - kapakat ovat täynnä sinkkumiehiä sopivassa iässä. Sinulta puuttuu selvästi elämänkokemusta ja ihmistuntemusta, itsetuntoakin. Sekun annat niiden ehdotella seksiä, se kuuluu pelin henkeen. Et vain mene itse aktiin asti, nautit huomiosta ja "tarkennat hakua".
      Tällä elämänkokemuksella sitä osaisi jo baarillisesta nuoria miehiä sinulle erotella kourallisen potentiaalisia aviomiehiä. Mutta ujonsorttiselle tytölle, tervetuloa S24-treffien ihmemaailmaan. Tai ehkä Match-com tai toinen maksullinen seuranhakupalvelu paremmat..no kuitenkin, heti laitat ikää ym. kynnyskriteereitä koskevat rajoitukset sille, kuka voi viestitellä sinulle. Muuten tulee epämukavat oltavat vaarikerhon pommituksessa.

      Ja sit: varsinkin jos olet nätti ja kuvallinen, selaat haulla lähialueen 20-30 v. miehet läpi ja tutustut huolella profiileihin. Itse valitsemalla kiinnostavat kohteet pääset paljon parempaan tulokseen kuin odottamalla lammasmaisesti röyhkeimpien ehtivän ensin sinua kehumaan ja taivuttelemaan treffeille.Kunhan et hurahda tummaan machoon kuvan perusteella, löydät monia kiinnostavia (ujoja) kunnollisia miehenalkuja. Esim. joku 22-24 v. poika, jolla ei ole koskaan edes ollut tyttöystävää, veisi sinut vihille ilomielin.

      • crisse -89

        Tää on sen saman 4-kymmpisen pervon provo joka täällä jatkuvasti paasaa vanhemman miehen ja nuoremman naisen suhteesta. Hyi yök, sil varmaan jo stondaa.


      • kaikkee nähnyt
        crisse -89 kirjoitti:

        Tää on sen saman 4-kymmpisen pervon provo joka täällä jatkuvasti paasaa vanhemman miehen ja nuoremman naisen suhteesta. Hyi yök, sil varmaan jo stondaa.

        En tiedä tuosta hemmosta mitään mutta lienee jokaisen oma asia kenen kanssa lyö hynttyyt yhteen kun kumpikin haluaa. Meillä jokaisella on omanlaisia mielitekoja, mitä sitten lieneekin.

        Iäkkäämpi mies kun löytää nuoren naisen ja heillä synkkaa yhdessä niin mies on muiden mielestä pervo. Kun vanhempi nainen löytää nuoren miehen niin se on pantteri.

        Tiedän pariskunnan jossa mies oli 20v. ja nainen noin 45v. kun löysivät toisensa. Tuosta on nyt kulunut 30 vuotta ja ovat edelleen kimpassa.

        Pitäisikö tuota ulkopuolisen jotenkin arvostella? -enpä usko.


      • tätinen
        crisse -89 kirjoitti:

        Tää on sen saman 4-kymmpisen pervon provo joka täällä jatkuvasti paasaa vanhemman miehen ja nuoremman naisen suhteesta. Hyi yök, sil varmaan jo stondaa.

        Olisit lukenut kerran läpi niin ei tarvisi vauhkota. Nimenomaan eka on ikärajoitus laitettava maun mukaan max 25-30 v. jotta pervosedät ja ne "nuorekkaat, urheilulliset" nelikymppiset pidetään erossa itsestä.


    • aksus1

      mailaa mulle [email protected]
      kelpaa täydellisesti
      haluan rauhallisesti etenevän suhteen
      ota yhteys

      • Etsin kunnes löydän

        Riippuu siitä, mistäpäin Suomea olet. Itse etsin naista 22-30 v. Haluaisin kivan naisen, ja jos kemiat sopivat yhteen, niin perheen perustaminen haaveissa. Ei pelkkä seksi. Terv. Satakunnasta.


    • Niin...

      En halua pelkkää seksiä vaan haluaisin ihan kunnon parisuhteen. Haluaisin myös lapsia ja olla heille niin hyvä isä kuin mahdollista. Olen luotettava, rehellinen ja avoin. Olen myös empaattinen ja tunteikas, ymmärtäväinen ja avarakatseinen, osaan keskustella, kuunnella ja käyttäytyä, ymmärrän monenlaista huumoria enkä sanoisi itseäni miksikään tylsimykseksi. Teen asioita usein spontaanisti, minulla on mielikuvitusta, olen utelias ja kokeilen mielelläni uusia asioita. Viihdyn välillä ihan rauhallisesti kotona, mutta välillä tykkään tehdä myös jotain muuta ja käydä jossain.

      Suomi24 Treffeissä aniharva on tähän mennessä ollut kiinnostunut vaihtamaan sanaakaan kanssani, vaikka haen elämänkumppanin ohessa myös uusia ystäviä, juttukavereita yms. Siltä varalta, että jotakuta sattumalta kiinnostaisi tutustua tällaiseen mieheen, voin kertoa, että Satakunnasta löydyn, olen 31-vuotias ja nimimerkkini siellä Treffeissä on nelisanainen, eräästä kappaleesta lainattu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1868
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1808
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1791
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1125
    Aihe