Monta SIM-korttia

Pieniä valheita

Afrikkalaisella poikaystävälläni on monta SIM-korttia, joita hän vaihtaa aina tilanteen mukaan. Minulle antoi yhden numeron, mutta muita pitää salassa. Eilen hän pyysi apua erään virallisen paperin lukemiseen. Siinä oli hänen nimensä ja taas aivan uusi puhelinnumero. Kysyin, onko tuo uusi numerosi, johon vastasi valehdellen: ei, kun tuo on tämän firman numero. Kun sanoin, että lomakkeessa lukeee, että tuo on nimenomaan sinun numerosi, hän yhtäkkiä myönsi asian. Miksi tuolmaista pientä, mutta ikävää valehtelua pitää koko ajan harrastaa? Otti niin päähän, että pistin miehen sohvalle nukkumaan.

21

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiedän....

      Sellaista se niiden kanssa kuule on, pieniä valheita ja salailuja kaikista mahdollista asioita, vastaukset lyhyitä kysymyksiin, epämääräisiä nekin jos nyt ollenkaan vastaavat, kaikki pitää arvata mitä ne touhuaa, mitään normaalia keskustelua ei arkipäiväisistä asioita tapahdu, omat jutut on omia juttuja.
      Ja tämä ei tule muuttumaan koskaan, olet pihalla kuin lumi-ukko, silloin kun he tarvitsevat apua niin silloin pakko vähän enemmän puhua vaikka ei välttämättä sitäkään asiaa kerrota kokonaan.
      Niiden kanssa on sellaista vääntämistä koko elämä, ettei sitä voi ymmärtää ennenkuin sen elää, en suosittele kenellekään siihen leikkiin ryhtymistä vaikka kuinka kiehtoisi tyypit.

      • Pieniä valheita

        Juuri tuollaista tämä on! Katsotaanpa, niin tänään minua sätitään siitä, etten kertonut suunnitelmistani mitään. Aion mennä kaverin juhliin ilman, että kerron siitä mitään. Ja petaan sohvan valmiiksi. Jos vaika keskustelua shntyisi - tai sitten mies ehkä älyää lähteä lampsimaan.


    • Tiedän...

      Ei se välitä vaikka teet samalla lailla takaisin, sehän on ihan oikea tapa hänen mielestään ja kohta se sanoo ettei ole edes kiinnostunut mihin menet tai kenen kanssa, petaa sitä ettet sinäkään sitten kyselisi hänen suunnitelmiaan tai menemisiään, eikä se välitä että tekee väärin, ne ei ymmärrä tällaisista tunteista mitään, teet niin tai näin ei mitään vaikutusta, kaikki mahdolliset olen kokeillut, hyvällä ja pahalla, keskustelua ei synny, kohta et jaksa enään sinäkään edes yrittää, siihen turtuu, yrittämiseen.
      Mihin se siitä menisi, helpolla pääsee, ne kestää mitä vaan ja miten kauan vaan, päästäkseen omaan päämäärään ja sitähän ne ei kerro.

    • Käytä järkeäsi

      Jokaiselle naiselle oma sim-kortti. Ei tule sekaannuksia.

    • näinkin

      niin, tai sitten eri numeroita tarvitaan erinäisiin bisneksiin........

      • Antirasisti

        Paritus, huumekauppa, huijaukset/petokset, ryöstöt/varkaudet...


    • pin pin pin

      Tuttuapa hyvinkin. Minä otan ylös kaikki vieraat numerot jotka saan käsiini ja soitan. Eri naiset ja eri bisnekset. Sotkepa joku nainen teidän väleihin niin hirveä sota siitä miten tämä nainen on pilannut kaikki ja yrittää rikkoa pyhän avioliiton. Puhuminen, ei onnistu. Hänellä on joku täysin oma elämä ja maailma missä elää jota ei ole tarkoitettu minun tietoisuuteeni. Kaverit hmm. Pitävät yhtä ja suojelevat toisiaan. En edes enää ole kiinnostunut hänen menoistaan. Ne vaan on semmosia että kavereiden kanssa mennään miten mennään. Vähemmällä pääsee kun ei edes yritäkään pysyä kartalla. Kunhan hommansa hoitaa kotona niin ihan se ja sama mitä tekee. Erohan ei tule kyseeseen kun täytyy se perhe olla joka on niin rakas ja tärkeä. Eipä silti suomalaiset harrastavat tätä samaa touhua. En tiedä tarkoittaako pahaa ne ei vaan ymmärrä että täällä ei eletä noin. Heille on normaalia se että mies menee ja mies tulee ja naiset hoitaa kodin ja lapset. Loukkaahan se kun ei saa toiseen mitään järkevää kontaktia paitsi sängyssä. Lasten asiat kyllä hoitaa ja vastuun kantaa mutta se on lähinnä semmoista armosta auttamista. Tunnetasolla olen jo aika irti hänestä aika näyttää jos vaikka löytäis jonkun vielä viattoman joka uskoo. Mies oli jo Suomen kansalainen kun yhteen menimme eli lupaliitto tämä ei ole.

      • ..........

        "Tunnetasolla olen jo aika irti hänestä aika näyttää jos vaikka löytäis jonkun vielä viattoman joka uskoo."

        Mutta sinä et suinkaan ole se, joka tekee aloitteen eroon. Onko sellainen sana kuin "itsekunnioitus" ollenkaan tuttu?


    • antaa mennä vaan

      Eikö näissä eksoottisissa maissa opeteta kotona tapoja? Tarkoitan että esim. valehtelu on väärin ja varastaminen. Toisia ihmisiä pitää kunnioittaa? Eikä aiheuteta tahallaan kärsimystä toisille. Pettäminen on väärin. Vai onko se vaan niin että naisella ei yksinkertaisesti ole ihmisarvoa koiran vertaa? Puhun nyt siis ihan myös kristityistä miehistäkin? En voi ymmärtää. Koska minut on kasvatettu kovallakin kädellä lapsena siihen mikä on oikein ja mikä väärin. Vai kasvammeko me täällä luonnostaan suhteellisen tasa-arvoisiksi? Olen törmännyt myös siihen että tummaihoiset vasta rasisteja ovat. Mitä tummempi iho sen alempiarvoinen ihminen. Kaikkea vammaisuutta ja epämuodustuneisuutta kasvonpiirteissä arvostellaan ääneen ja mitä köyhempi olet sulla ei ihmisarvoa ole. Mehän olemme varsin korrekti kansa. Ääneen ei arvostella. Tekeekö köyhät lähtökohdat ihmisestä epärehellisen ja valehtelevan tosia aliarvostavan ihmisen? Pääsyloppu Eurooppaan on lottovoitto. Sitten masennutaan ja eletään niin että omakin elämä on yhtä helvettiä ongelmineen jotka on yleensä itse aiheutettua. Minä uskon ihmisen hyvyyteen ja olenkin ehkä liiankin luottavainen. Sitten kun toinen ei olekaan niin hämmentyyhän sitä. Vihastuu ja väsyy.

      • afrikkalaisen vaimo

        " Olen törmännyt myös siihen että tummaihoiset vasta rasisteja ovat. Mitä tummempi iho sen alempiarvoinen ihminen. Kaikkea vammaisuutta ja epämuodustuneisuutta kasvonpiirteissä arvostellaan ääneen ja mitä köyhempi olet sulla ei ihmisarvoa ole."

        Kannattaa tosiaan vaihtaa seuraa, jos ystäväpiiri käyttäytyy tuolla tavalla. Kaikista maista löytyy rasisteja, onneksi sellaisten ihmisten kanssa ei tarvitse viettää aikaa. Omasta ystäväpiiristäni ei tuollaisia mielipiteitä laukovia ihmisiä löydy, ihonväriin katsomatta.


    • afrikkalaisen vaimo

      Ei siinä ole mitään pahaa, jos miehellä on monta sim-korttia. Monet käyttävät toista korttia halvempiin ulkomaanpuheluihin. Mutta tässä tapauksessa mies valehteli eli ilmeisesti harrastaa toisia naisia tai jotain rikollista. Laita vaihtoon!

    • Leivo sitä

      Jos asunto on nimissäsi niin vaihda avaimet ja toivota hyvää omaa elämää, tai hommaa uusi asunto itsellesi.

      Jos herra takaisin haluaa niin sitten alkaa aukottomasti tilittämään mitä tekee.

      Ne ei välttämättä sulata sitä että nainen antaa luun käteen, joten turvaa selustasi.

    • ....................

      onnea niksusi kanssa,

      oletko ihan oikeasti ihmeisäsi vai vainntavallista hölmöpi tapaus..??

    • flower1234

      Itse juuri tapailin yhtä aikaisemmin. Ylipäätänsä asioista vaikea keskustella tai se meni miten hän halusi. Arvot niin kohdillaan puheiden perusteella, mutta olihan se toinen nainen. Vieläkin soittelee kuinka ikävä kova. Mukavia osaavat olla ja osaavat puhua todella kauniisti. Tietää miten naisen saa tuntemaan itsensä halutuksi. Kyllä se keskusteleminen pulmista kannattaa, mutta ei ne kaikki siitä muutu.
      Nykyään tapailen yhtä Kristittyä. Puheissa huomaa erilaisuuta, mutta kaikkihan me ollaan erilaisia. Itse kysyn aluksi aina kaiken mitä haluan tietää. Kyllä ne osaa myös rakastaa ja perhe on aidosti tärkeä vaikka teoista ei aina huomaa. Tosiaan kenelläkään kokemuksia kristityistä afrikkalaisista?

      • 2313421

        Voi kukkanen sentään, ei se ole uskonnosta kiinni. Mutta joo kannattaa ehdottomasti pitäytyä afrikkalaisissa. Voi olla, että se sadas onkin ihan kunnon kaveri.


      • ihmeittenaika
        2313421 kirjoitti:

        Voi kukkanen sentään, ei se ole uskonnosta kiinni. Mutta joo kannattaa ehdottomasti pitäytyä afrikkalaisissa. Voi olla, että se sadas onkin ihan kunnon kaveri.

        Tiedän naisen, joka kokeili viittä gambialaista ja kuudes olikin sitten se oikea. Nuo gambialaiset eivät asuneet Suomessa, mutta heidän kotimaassaan nämä kokeilut. Sai huonon maineen gambialaisten keskuudessa, kun näkivät tuollaista touhua, mutta nainen ei sitä tajunnut.


    • Naisen mies

      Vaimollani (ns. kanta suomalainen) on afrikkalainen eksä. Miehestä on aika vaikea saada otetta kun fiksulle ja aktiiviselle kaverille ei tahdo ongelmia. Olen huomannut että jokaisen sim-kortin takaa löytyy tietty ihminen. Joko eri nainen tai työnantaja.

    • eläluota

      Sen olen tullut huomanneeksi että afrikkalaiset kristityt elävät aika vapaata elämää siihen verrattuna millainen käsitys suomalaisilla on ylipäätään ihmisistä jotka on uskossa. Klubeilla käyminen ja monien naissuhteiden pitäminen ja pettäminen, valehtelu ja huijaaminen on aivan tyypillistä myös näille kristityiksi itseään kutsuville. Ei kannata kuvitella että kristilliset " arvot" jotenkin takaisivat luotettavuutta.

    • hienoa

      Ihmisiä löytyy niin moneen. Hienoa, että tänne tullaan kertomaan nim om. omista kokemuksista. :)

    • whattaa

      Mulla on ulkomaalaisia työntekijöitä ja olen ihmetellyt, kun muutamalla afrikkalaisella on niin älyttömän monta numeroa! Miksi ihmeessä?!?
      Kun koitat saada kiinni, niin pitää soitella xhlö nro 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7... jne

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1729
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1644
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      89
      1344
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1332
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe