GEELY SWEDEN AB

ihmettiliä-ilpo

http://www.largestcompanies.fi/yritys/Volvo-Personvagnar-AB-5640 http://www.volvocars.com/fi/top/about/news-events/pages/default.aspx?itemid=162 Tässä pari linkkiä mitä löytyi kun tutkailin Volvon nyky tilaa...taitaa olla niin että Volvo on Kiinalaisen Geelyn Ruotsalainen tytäryhtiö...kun tästä kuulee ja varsinkin saa lukea kaikenlaista...aivan kuin kaikkialla olisi Volvon luukut kiinni...niin paitsi tietysti nykyisen emäyhtiön kotimaassa Kiinassa....toinen linkki osoittaa että Volvo on sitoutunut voimakkaasti Eurooppaan ja tietysti Ruotsiin....outoa että näin paljon on "puoli totuuksia"Volvosta liikkeellä?...suoria valheita jopa!!!...kateutta lienee...en muuta keksi...enkä kyllä ihmettele syystäkin...hyvin on ruotsalaiset hommat hoitanu Volvon kohalla ainakin...ensin ostin jenkit sen...eikä häipyny kehitys ja kasaus ruotsista ja sitten kiinalaiset ja sama homma...mites kävi kun suomalaisilta ostettiin nokia???mikrosofti otti ja hävitti sen koko suomesta.

20

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Volvo€uronen

      Kyllähän asiaan oikeasti perehtyneet tietää, miten asiat on.
      Volvo sai uuden omistajan myötä vapaat kädet kehittää edelleen ruotsalaisia laatuautoja ja tukevan rahoituksen kiinalaisomistajaltaan.

      Eivät kiinalaiset niin tyhmiä ole, että pilaavat Volvon brändin siirtämällä Euroopassa myytävien autojen tuotantoa Kiinaan.

      Nuo huhut ja älyttömät väitteet ovat peräisin finninaamaislta teineiltä, jotka lippis takaperin päässä rassaavat vanhoja pikku Bemarin ja Audin raatojaan ja ovat niin premiumia että naurattaa.

    • Oli miten oli

      Volvo alkaa olla jo aika huumoriauto. Omistajat vaihtuneet ja laatu on täyttä kuraa. Volvo matkii korealaisten muotoilua. Premium-status on menetetty jo ajat sitten.
      Enpä olisi 10 vuotta sitten uskonut, että Volvosta tulee tämmöinen heittopussi. Onneksi itse vaihdoin saksalaiseen premiumiin jo 2006. Ovat nimittäin oikeita premiumeja. Korealaiset ovat menneet Volvon ohi.

    • Volvoilija245

      Joo! Saksalaiset ne on tosi premiumia. Varsinkin BMW. 20000 km kohdalla hajosi jakopää ja 50000 km kohdalla vaihteisto. Lisäksi oli pakkasilla sähköongelmia melkein joka aamu. Ilmastoinnin nitinää ja rääkymistä tarpeeksi pitkään kunneltuani vaihdoin Volvoon. 100000 km takana ei vikoja/ongelmia.

    • Kyllä kiinalaisuus

      syö Volvon premium-uskottavuutta, se on selvä. Eikä ne vapaudetkaan suunnitella autot itsenäisesti taida ihan niin isot olla kuin uskotellaan. Vastahan Geelyn päätirehtööri oli julkisuudessa kertomassa että vaatii Volvoihin lisää tingeltangelia koska ruotsalainen muotoilu on liian askeettista kiinalaisten makuun. Ja kuinka ollakaan, pian tulikin vilkkuvärivalomittaristo ja halvasta tarvikeputiikista ostetun näköinen vaihdekepin nuppi. Vilkkuvaa värivaloa ja blingblingiä tuli kun käskettiin.

    • jallu-pullo
      • toivottavasti

        En tiiä tuleeko geely suomeen ikinä mahtaako menestyä täällä


    • ihmetteliä-ilpo

      Kiitos kommenteista...2 /2- kommenttia näköjään tullut...nämä minun löytämäni linkit kyllä ovat puolelle meneviä...löytyisikö näihin -merkkisiin kommentteihin...linkkejä pelkkien sanojen tueksi???että eivät ole vain kommentin laittajien henkilökohtaisia mielipiteitä!?...koska Geelyn päätirehtööri on tingeli/tangelia Volvoihin käskenyt laittaa?..."Volvon uusi tehdas juttukin on aika tuore 24.4.2014(toinen linkkini)...ennen vai jälkeen tämän?

      • Tshuu Tshuu

        "Ruotsalaiset raivoissaan: Volvo on tuhon partaalla"

        http://www.iltalehti.fi/autot/2013030816761973_au_2.shtml

        "Kiinalaisen Geely -yhtymä on alkanut romuttaa rankalla kädellä Volvon ruotsalaista perimää."

        "Geelyn pääomistajan Li Shufun juuri Genevessä antama lausunto siitä, että Volvo on liian skandinaavisesti muotoiltu. Erityisesti ohjaamo vaivaa Shufua. Pitäisi saada kiinalaisia miellyttäviä muotoa Volvoon."


      • huitaa
        Tshuu Tshuu kirjoitti:

        "Ruotsalaiset raivoissaan: Volvo on tuhon partaalla"

        http://www.iltalehti.fi/autot/2013030816761973_au_2.shtml

        "Kiinalaisen Geely -yhtymä on alkanut romuttaa rankalla kädellä Volvon ruotsalaista perimää."

        "Geelyn pääomistajan Li Shufun juuri Genevessä antama lausunto siitä, että Volvo on liian skandinaavisesti muotoiltu. Erityisesti ohjaamo vaivaa Shufua. Pitäisi saada kiinalaisia miellyttäviä muotoa Volvoon."

        Ois upea omistaa geely


    • jallu-pullo
    • ihmetteliä_ilpo

      kiitos jallu-pullo ja tshuu tsuu....linkki oli aika iäkäs...tosin näyttö mikä jutun kuvissa näkyi lienee sama/vastaava kuin mikä nyt on juuri tässä uudessa xc90:ssä jos se on kiinalaistumista niin siinä sitä ainakin on...jallu-pullon...juttu taasen oli hyvinkin tuore missä Samuelsson...kertoi nykyvolvojen olevan hyvinkin Ruotsalaisia!?....volvollahan on ainakin yksi iso tehdas jossain päin Kiinaa?onkohan siellä sitten näiden Kiinalaisten makuun valmistettavien Volvojen suunnittelu/kokoonpano?olen kuullut että Aasian markkinoilla arvostetan ainakin isoja takatiloja.?

    • ilipo

      Tietoja Volvo Car Groupista

      Volvo on ollut toiminnassa vuodesta 1927 lähtien. Nykypäivänä Volvo on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista

      autonvalmistajista. Yhtiön myynti oli vuonna 2013 noin 427 000 autoa noin 100 maassa. Volvo on ollut kiinalaisen Zhejiang

      Geely Holdingin (Geely Holding) omistuksessa vuodesta 2010. Se oli osa ruotsalaista Volvo Groupia ennen kuin

      amerikkalainen Ford Motor Company osti sen vuonna 1999. Geely Holding osti Volvon vuonna 2010.

      Volvolla oli joulukuussa 2013 yli 23 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Volvon pääkonttori sekä tuotekehitys-, markkinointi- ja hallintoiminnot sijaitsevat pääasiassa Göteborgissa, Ruotsissa. Volvon Kiinan pääkonttori sijaitsee Shanghaissa. Yhtiön päätuotantolaitokset sijaitsevat Göteborgissa (Ruotsi), Gentissä (Belgia) ja Chengdussa (Kiina), ja moottorit valmistetaan Skövdessä (Ruotsi) ja Zhangjiakoussa (Kiina).

      • gs birotor

      • Popopopopopop

        Kiinan volvomoottorissa on SKF-kopiolaakerit !!


      • Nimimerkki varattu
        gs birotor kirjoitti:

        Muuten hyvää juttua, mutta unohdit sen tärkeimmän eli se "virallinen" volvo on tuo linkin yhtiö jolla ei ole mitään tekemistä enään volvo henkilö-autojen kanssa.
        (muutoin kuin tuotemerkki on sama ja sen omistaa tuo volvo group)

        http://www.volvogroup.com/group/global/en-gb/Pages/group_home.aspx

        Pitä'ä muistaa, että volvo myi henkilöauto tuotannon jo vuonna 1999 Fordille joka myi tuotanon eteenpäin 2010.


    • ihmetteliä-ilpo
      • ex-volvo

        Ja lisää ihmeteltävää....volvon kiinan tehtaalta lähti viime viikolla kuorma xc60 mallia jenkkilään....siis ihan volvon merkillä ja kuuleman mukaan ei vaikuta pätkääkään kinukilta vaan ihan kunnolla tehty volvo


    • ihmetteliä-ilpo
      • ex-volvo

        Niin....S60L eli sedan malli.....menee vientiin joskus,nykyään myydään vain kiinassa koska se malli on kiinan trendin mukaisesti pidennetty malli....


    • TSIGULI2105

      KUMMA ETTEI GEELYA TUODA EUROOPPAAN ESIM SUOMI < SOPISI DELTALLE < NYT KUN LADAAKAAN EI ENÄÄ MYYDÄ SUOMESSA

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1469
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1368
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      48
      1303
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe