Elämäsi kovin selkäsauna?

remmi soi soi

Kertokaapa mikä on ollut elämänne kovin selkäsauna ja mistä syystä olette saaneet? En nyt tarkoita tukkapöllyjä vaan piiskan saamista :D

50

9807

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei soi remmi

      Ei selkäsaunoja saa antaa. Lakikin jo sen kieltää, jos oma pää ei sitä ymmärrä.

      • lievästi masentunut

        Niin, laki sen kieltää - mutta siitä huolimatta olen niitä n. 13-14 vuotta kotona saanut, nyt olen n. 18v, eikä ole pystytty enää antamaan... Enkä todellakaan kerro syitä näille, mutta itse asiassa mikään ei oikeuta tähän. Minua on lyöty, toinen vanhempani on pitänyt minua kiinni seinää vasten, melkein heittänyt tuolin päin minua ym. Ja ihan totta on. Mutta kun en saa kertoa kenellekään. Salaisuuksina ovat pysyneet. Pelkään kertoa kenellekään, koska jos kerron, niin saan kamalat huudot vastineeksi.


      • helvett.
        lievästi masentunut kirjoitti:

        Niin, laki sen kieltää - mutta siitä huolimatta olen niitä n. 13-14 vuotta kotona saanut, nyt olen n. 18v, eikä ole pystytty enää antamaan... Enkä todellakaan kerro syitä näille, mutta itse asiassa mikään ei oikeuta tähän. Minua on lyöty, toinen vanhempani on pitänyt minua kiinni seinää vasten, melkein heittänyt tuolin päin minua ym. Ja ihan totta on. Mutta kun en saa kertoa kenellekään. Salaisuuksina ovat pysyneet. Pelkään kertoa kenellekään, koska jos kerron, niin saan kamalat huudot vastineeksi.

        Sainhan minäkin sysyllä sen selkäsaunan. olen nyt ysillä. Laitoin vielä itse oman huoneen verhot kunnolla kiinni ettei vain kukaan näe. Sen verran HÄVETTI!!!


    • kasirdi

      No meillä lapsuudenkodissa,oli ns vanhankansan kasvatus.Kasvattajina olivat isä ja mummo.Äiti oli avioeron myötä muuttanut pois kotoa. Isllä oli sellainen irroitettava silitysraudan johto,aina valmiina.Se roikkui siinä meillä keittiössä.Meitä oli kaksi tyttöä. Äitimme mielestä olimme kilttejä. Mutta isähän tulistui milloin mistäkin asiasta ja silloin johto soi,jos ei kerenny karkuun ulos.Mutta juokse sinne ulos talvipakkaseen sukkasilleen.Pihakoivun oksa,oli sieltä miedoimmasta päästä. Mutta mieleeni jäi kerta,kun isäni sanoi,että selkääsi saisit,mutta olet jo niin iso,ettei kehtaa lyödä enää. Olimme 50 luvun lopun lapsia.

    • 60-lukulainen

      60-luvulla lapsena tuli lukemattomia kertoja selkäsaunoja jotka olen sulkenut jo silloin pois mielestä.Yhden muistan syyn kun pikkuveljeni kans tultiin hiihtämästä ja hän jätti suksensa maahan lojumaan ja minä sain siitä selkäsaunan. Ei ollut mitään taputtelua vaan tuulettajan hihnalla tuli niin rajusti että jalkani ja takapuoleni olivat pitkään vereslihalla ja mustana eikä se ollut ainut kerta. Saatoin näiden pahoinpitelyiden jälkeen lymyillä tunteja jossakin karjalatojen ylisillä tai muuten jossakin piilossa. En silloin ymmärtänyt että on pahoinpitely. Silloin kylläkin päätin että jos minulla on joskus lapsia niin niitä ei ikinä lyödä millään eikä revitä hiuksista. Ja näin on tapahtunut kaikki lapseni ovat maailmalle jo lähteneet mutta ketään ei ole tarvinnut kurittaa lyömällä, kunnollisia nuoria ovat hyvissä ammateissa ja työelämässä omien perheidensä kans. Joten jotakin opin ja kyllä silloin lapsena mietti omaa elämäntarkoitustaa että onko sitä vai olisiko parempi nukkua pois, eikä sekään vaihtoehto ollut edes kaukana silloin. Vanhempani ovat jo edesmenneitä enkä silti ollut heille katkera, olen hoitanut heidät hautaan asti. Olen näistä traumoista selvinnyt ilman hoitoja ja luultavasti nämäkin tapahtumat ovat tehneet minusta vahvan mutta myös herkän ja haavoittuvan. Kenellekkään en toivo enkä sallisi tälläista pieksämistä edes vähimmässä määrin. Sitähän sanotaan että joka kuritta kasvaa niin kunniatta kuolee mutta en koe tämän kasvattaneen minun kunniaani.

    • Noloin selkäsauna

      Ei se niin kova ollut, mutta musertava kumminkin. Vaikka sivullisen silmin katsottuna se voi vaikuttaa huvittavaltakin.

      Sain selkäsaunan 1,5 vuotta nuoremmalta pikkuveljeltä.Leipoi paljaita pakaroitani oikein kunnolla. Syynä oli jatkuva kiusantekoni. Veljen suorittama kasvatustoimenpide oli niin häpeällinen, että kiusaaminen loppui siihen. Veli oli tuolloin 9. luokalla , minä kai lukion tokalla.

      Puolustukseksi on sanottava, että veli oli harvinaisen riski ikäisekseen. Esim. aikuisena hän olisi ilman harjoittelua voittanut kuulantyönnon piirinmestaruuden, jos olisi vain mennyt kisoihin.

      • Anonyymi

        Oletko tyttö vai poika?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko tyttö vai poika?

        Olen poika


    • helvett.

      Mä sain äiskältä selkää, kun olin juonut salaa kaljaa ja jän siitä kiinni. Äiskä käski ottamaan kaikki housut pois ja käymään tuolille.. Eli jalat selkänojan alta ja munat tuolia vasten ja käsillä pitää muun osan ruumiista ilmassa. Ainoastaa kämmenet saivat koskettaa lattiaaja. OLI RANKKAA!!!!

      Varsinkin kun äisä haki remmin vasta kun olin tuolilla ihan valmiinna. Myös se pieni tauko selkäsaunan keskellä piti viettää siinä paikallaan. Eli perjantai-iltana tuli kännättyä ja sunnuntai iltana sain SELKÄÄ!!!

      Munatkin tuntuivat olevn koko selkäsaunan väärin. Ne hiertivät siihen tuoliin. Ja kädetkin kipeytyivät. Eli todella vittumainen asento saada selkää. Ja lätty lätisi kunnolla, meinaan alapää. Lyönnit kävivät selkäsaunan loppua kohden sattumaan enemmän ja enemmän. PYLLYKIN TURPOSI!!!!

      • pervertti

        Seisoiko sulla? Laukesitko siihen tuolille?


      • helvett

        EI SEISONUT!!!!


      • Eivapaaehtoinen

        Saahan sitä selkäänsä, jos noin höylisti suostuu. Minusta äskettäin oli jossakin juttu, että nykyisin jo 14-vuotias poika on äitiään vahvempi.


      • helvett

        Ei kai se nyt mikään voiman mittelö ole. Toisaalta kun suostuu niin pääsee HELPOMMALLA!!!!!! Sitten saa myös helpommin rahaa esim. peleihin. Äidillä on kuitenkin se henkinen YLIOTE. Ja ei se nyt niin hirveää ole ettei siihen voi suostua.

        Toisaalta jos en olisi suostunut, niin varmasti tietokoneeni ja pelikoneet olisi takavarikoitu pysyvästi. ELI PAKKO OLI SUOSTUA!!!!!!!!


      • Anonyymi
        Eivapaaehtoinen kirjoitti:

        Saahan sitä selkäänsä, jos noin höylisti suostuu. Minusta äskettäin oli jossakin juttu, että nykyisin jo 14-vuotias poika on äitiään vahvempi.

        Se on harvinaisen totta. Vedä sitä turpaan.


    • Häpeärangaistus

      Kovin oli viimeinen. Olin ihan varma, että ukko ei enää piiskaa anna. Mutta se kävikin päälle kuin raivo sonni. Se ei suostunut millään lopettamaan, kevyempänä hävisin sen kamppailun lopulta. Ukko räimi ihan kunnola. Sattuhan se, mutta häpeäsattu paljon enemmän. Syynä oli pikku rötöstely.

      • helvett

        Niin mutta kyllä SELKÄSAUNASTA oppiikin jotakin.


    • PunaKorva

      Pystyttekö te kertomaan jollekin, jos olette saaneet oikeasti piiskaa. Minua asia hävettää niin paljon, että en varmasti sano kenellekään mitään asiasta. En koskaan.

      • helvett

        Eihän siitä mielellään puhu. Mutta toisaalta olen kyllä sanonut, jos joku kavereista on kysynyt. REMMIN ääni on varmasti kuulunut naapuriin, joten eiköhän se SAATANAN NAAPURIN JUORUAKKA TIEDÄ!!!!!!!

        On siinä piiskarangaistuksessa hyvätkin puolensa. Se on selkeä juttu ja nopeasti KÄRSITTY!!! ja teko sovitettu. Ei jää omantunnontuskia hölmöilystä. Ei mitään pitkiä aresteja tai pelikieltoja.

        Eli suosittelen rohkeasti vain kertomaan asia kavereille, jos he sitä sinulta kysyvät. "Sain piiskaa/saan piiskaa. Suoraan voi myös sanoa sen, että se on HÄVETTÄVÄ ASIA!!!!

        PS: Saanhan minäkin piiskaa jos äitini saisi tietää tuosta sisuviina pullosta. Ja ainakin lähimmät kaverini tietävät myös asian. HAUSKOJA TEINIKÄNEJÄ SINNEKKIN!!!!!!


    • oiaikojaoitapoja

      Muutaman kerran pentuna tuli jatkoroikasta perseelle ja kerran mutsi vetäs hiusharjalla oikein olantakaa poskelle, fiilis oli kun ois turpaan saanu...;)

    • Anonyymi

      Piilotin lääkkeitä kaapin taakse 2 viikon ajan ja löydettyään ne siivotessaan äiti veteli rottinkisella mattopiiskalla niin että takapuoli oli sateenkaaren värinen ja istuminen täyttä tuskaa päiväkausia. Sellaista kipua en ole kokenut, en ennen enkä jälkeen. Äiti oli niin raivoissaan että tärisi kauttaaltaan. Pelkäsin tosissaan että pieksee hengiltä sillä kertaa. Käytiin lääkärissä muutaman päivän päästä eikä siihen aikaan reagoitu mitenkään vaikka reisissä näkyi selvät piiskaamisen jäljet.

    • Anonyymi

      Samantyyppisiä selkäsaunoja sain useita, mutta tässä yksi esimerkki. Teininä jäin koulussa kiinni tupakanpoltosta. Siitä jälki-istuntoa ja kotimuistutuslappu. Illalla kun äiti tuli töistä näytin lapun. Äidiltä tuli heti käsky laskea kaikki housut pois. Sitten tuli kunnon nuhdesaarna ja äiti irroitti farkuistaan leveän vyön, jolla remmipiiskaa ikävuosien määrä eli 13 lyöntiä, keittiön pöydänreunaan nojaten. Lopuksi vielä takapuoli punaisena olohuoneen nurkkaan vartiksi häpeämään housut nilkoissa. Päälle vielä pari viikkoa arestia. Tämä siis 90-luvun alussa.

    • Anonyymi

      Luonnon päälle otti varmasti koviten se, kun olin jo lukiossa ja pari vuotta nuorempi veli piiskasi minut. Se oli todella nöyryyttävää ja toimitus kesti vielä pitkään. Ei lukiopoika kehtaa sellaisesta kenellekään puhua.

      • Anonyymi

        Olitpa aika vessula! Minä tarpeen vaatiessa piiskasin pikkuveljen ja hyvä on lopputulos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olitpa aika vessula! Minä tarpeen vaatiessa piiskasin pikkuveljen ja hyvä on lopputulos.

        Mielestäni olen ihan keskiverto jätkä voimiltani. Pikkuveli on paljon isompi, ollut jo vuosia ja tykkää voimaharjoittelusta. Selkääsi sinäkin saisit, jos vastassa on pari sarjaa painavampi kaveri. Veli tuskin koskaan tajuaa, miten nöyryyttävää tuollainen on. Miten mahtaa olla sinun ymmärryksen laita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olitpa aika vessula! Minä tarpeen vaatiessa piiskasin pikkuveljen ja hyvä on lopputulos.

        Minä tunnen veljekset, joilla on 5 vuotta ikäeroa ja nuorempi pöllyttää vanhempaa veljeä miten tahtoo. Tarvittaessa vanhempi veli saisi kylä piiskaakin. Tuollainen fyysinen eroavuus johtuu geeneistä ja tuskin on harjoituksella korjatavissa.


    • Anonyymi

      Kaikista kovin tapahtui ku olin 18 ja jäänyt kiinni yleisten tilojen vandalisoimisesta. Vaikka olin täysi-ikäinen, mutta asuin kotona sain faijalta remmiä. Iskuja tuli paksulla, kaksinkerroin taitetulla nahkaremmillä 50 täysillä paljaalle, joten voin sanoa tietäväni miltä tolkuton pieksäminen tuntuu.. Eipä silti, oon saanu aiemmin pari kertaa 45 täysillä (kaupasta pölliminen ja kotona kavereiden kanssa kaljoittelu). Nämäkin pieksennät tapahtuivat ku olin 15 (kaljoittelu) ja 17 (pölliminen), joten oma faijani kykeni ainakin pistään oman jullinsa ruotuun. Muuten selkäsaunat liikkuivat välillä typ - 20-35 iskua ja niitä oon saanu kymmeniä. Nyt oon 40 ja kurittanu omianikin.

    • Anonyymi

      Hahahha muistan lapsuuden kodista et äitivainaa yritti antaa selkäsaunan minulla oli veitsi huoneessa ja sanoin että antaa tulla vaan tepsi

    • Anonyymi

      Minusta kovin ja miestä syövin oli, kun murkkuiässä sain melkoista koivuvitsaa paljaalle pyllylle isän pidellessä minua mahallaan polviensa päällä. Kuritus ei loppunut, vaikka paruin ja sätkin kunnolla. Toimitusta oli näkemässä äiti ja kaksi vanhempaa veljeä. Olin itse tuolloin keskikoulun viimeisellä luokalla.

    • Anonyymi

      Ei ehkä fyysisesti kovin, mutta kokonaisuutena vaikuttavin oli ensimmäinen selkäsauna, jonka sain vuokraisännältä.

      • Anonyymi

        mistäs tän vuokraisännän löytäs?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mistäs tän vuokraisännän löytäs?

        Oli yli 190 cm pitkä, painoi reilusti sata kiloa ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Osasi pelotella niin, että meikäläiseltä melkein paskat housuissa. Vaikutti Keski-Suomessa, jos vielä elää, niin on jo yli 80-vuotias.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli yli 190 cm pitkä, painoi reilusti sata kiloa ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Osasi pelotella niin, että meikäläiseltä melkein paskat housuissa. Vaikutti Keski-Suomessa, jos vielä elää, niin on jo yli 80-vuotias.

        Mikäs sai vuokraisännän sua kouluttamaan? minkä ikäinen oli silloin? ja millä sait?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli yli 190 cm pitkä, painoi reilusti sata kiloa ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Osasi pelotella niin, että meikäläiseltä melkein paskat housuissa. Vaikutti Keski-Suomessa, jos vielä elää, niin on jo yli 80-vuotias.

        ja sanoit en ensimmäinen oli vaikuttavin? monta kertaa vuokraisäntä soitteli sun pakaroita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikäs sai vuokraisännän sua kouluttamaan? minkä ikäinen oli silloin? ja millä sait?

        Kolistelin yöllä humalassa. Minusta tuntuu, että vuokraisäntä itse viritti minulle ansoja, että sai aiheen minun pieksämiseksi. Jonkin puun tai pensaan oksa se oli, tosin hänen omalla tontilla ei koivuja kasvanut.

        Jos vetoa pitäisi lyödä, niin veikkaisin, että en ollut ainut opiskelijapoika, joka sai vitsaa siinä talossa.


    • Anonyymi

      Sain hetki sitten selkäsaunan mutta siitä ei ootanut kukaan muu turpaan ku vaan mun isä

    • Anonyymi

      Olin silloin n. 25-vuotias ja veli kymmenisen vuotta vanhempi. Meille tuli kunnon kahnaus ja minä ajattelin, että aikuinen olen, joten pääni asiassa voin pitää. Veli intti aina vaan omiaan. Minuun iski jonkinlainen aikuisuuden ja itsenäisyyden hurma. Ajattelin, että tällaista tämä aikuisuus on, ilman pelkoa voin lyödä oman näkemykseni pöytään, veli ei käsiksi käy, vaikka en luistaisi asiassa yhtään. Sitä paitsi olin lukenut jostain lehdestä, että 27-vuotias mies on voimakkaimmillaan, eli minä parin vuoden kuluttua. Veljen tähti oli jo laskemassa.

      Oli jo pari tuntia intetty ja huudettu, kun veli meni ulos ja palasi melkoisen koivupiiskan kanssa sisälle. Se ilmoitti, että minun pitää vetää puheeni pois tai hän vetää vitsalla minua perseelle.

      Minä hymähdin hänen puheilleen. Veli esitti vaatimuksensa uudestaan ja minä vastasin hänelle: Ja vitut!

      Silloin kävi veli minuun käsiksi. Tajusin heti, että lehden juttu 27-vuotiaasta voiman pesästä oli humpuukia. Mutta pistin enemmän tehoja peliin ja ajattelin, että veli voi pitää minua todella riskinä tapauksena. Minä makasin veljen alla littana ja hän repi minulta housuja hyvällä menestyksellä. Kun tunsin kylmän viiman kulkusissani, suoritin valtaisan ponnistuksen, kas kummaa pääsinkin jaloilleni. Samassa veli puristi kourallaan minua niskasta ja painoi pääni reisiensä väliin. Veli otti vitsan ja alkoi räpsiä pakaroitani lujalla kädellä. Sattui hirveästi ja minä painauduin hänen reisiensä väliin, muuten minusta ei ollut minkään tekijäksi.

      En osaa sanoa montako minuuttia minua piiskattiin, ennen kuin pyysin lopettamaan ja vitsa pysähtyi.

    • Anonyymi

      Äiti veti housut alas pihalla ja löi risulla pyllylle. Jäin kiinni viritetyllä mopolla ajosta. Pylly hellä ja mopo käyttökiellossa. Vituttaa.

    • Anonyymi

      Oltiin veljen kanssa kahdestaan kotona ja tapeltiin kuin hurjat. Olin alakynnessä, mutta kävin päälle kuin herhiläinen. Oli varmaan nujuttu jo yli tunnin, kun veli päätti lopettaa tappelun, mutta koska olin häviöllä jatkoin taistelua urheasti.

      Mutta veli suuttui lopullisesti. Se hölmö ei muistanut, että tappelussa häviää se joka suuttuu. Olin kyllä jo aivan loppuun palanut, enkä tajunnut oikein mitään. Silloin vähän virkosin, kun veljen kämmen paukkui alastomilla pakaroillani. Veli oli niputtanut minut niin, että en voinut muuta kuin ottaa iskuja pakaroille. Nyt kipu ja häpeä ratkaisi ottelun nopeasti.

      Sitä selkäsaunaa olen hävennyt satoja tunteja.

    • Anonyymi

      13-vuotiaana kiusattiin ja härnättiin poikaporukalla koulussa yhtä tyttöä, johon kaikki oltiin salaa ihastuneita.

      Tyttö kanteli opettajalle ja kärähdettiin tekosistamme. Opettaja piti meille puhuttelun, antoi jälki-istuntoa ja kirjoitti kotiin lapun rangaistuksen syystä.

      Kotona ei paljon selityksiä kyselty eikä kuunneltu. Isä veteli paksulla nahkavyöllä, niin että perse oli kirjava kuin pakanamaan kartta ja istuminen sattui useamman päivän.

    • Anonyymi

      Noh. En edes tehnyt mitään. OIKEASTI.Vain huoneeni oli jäänyt vähän sottaiseksi. Isä oli kännissä ja alko lyödä selkään ja perseeseen vyöllä. Oli muuten monta kuukautta punaiset jäljet ja tosi kipiänä.

    • Anonyymi

      Pikkupenskana sain tukkapölyä ja joskus isä läppäsi pyllylle ohikukiessaan. Ilmeisesti isä oli kasvanut tehtävän mukana. Sen oli pannut merkille myös isoveli, joka jurnutti, että hän oli saanut vitsaa reippaasti ja usein. Ilmeisesti minun omahyväisyys asian tiimoita ärsytti veljeä. Hän alkoi varoitella minua tulevasta selkäsaunasta. Minä käskin häntä pistämään lärvinsä tukkoon, isä ei minua turhan takia ala piskaamaan. Eikä ruvennutkaan.

      Seuraavana sunnuntaina veli huomasi, että olimme kahdestaan kotona. Hän haki vitsan ja hyökkäsi 19-vuotiaan raivolla kimppuuni. Olin vasta 13-vuotias, eikä minulla ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia. Sain vitsaa paljaille pakaroille ja vähän muuallekin. Veli ei olot ketään aikaisemmin piiskannut, joten hän päätti tehdä sen kunnolla. Jäljistä näki, että vitsaa oli tullut reilusti.

      Pari viikkoa näkyi jäljet peräpäässä ja niitä parannellessa minä muutuin aivan toiseksi pojaksi.

    • Anonyymi

      Sain joka päivä selkäsaunoja, ja eräänä päivänä sain erittäin voimakkaan selkäsaunan, kun olin rikkonut koulun ikkunan. Selkäsauna kesti 4 päivää ja tuli sellaiset vammat että sairaalaan jouduin. Isä tuomittiin vankilaan 11 vuodeksi. Äiti taas tuomittiin ehdolliseen vuodeksi, koska ei ollut lyönyt mutta ei ollut hälyttänyt apuakaan.



      Minulla ei ole omia lapsia, mutta jos olisi en todellakaan löisi heitä.



      Olen käynyt psykopaatilla ja terapeutillakin mutta traumat eivät ole vieläkään lähtenyt pois.

    • Anonyymi

      Onhan tuota tullut esim koiranremmillä pitkin kinttuja ,tukistettu niin,että tukkaa lähti ym. En kannata sellaista pieksämistä mutta pienet tukkapöllyt ja piiska tekis nykyään monelle hyvää ihan oikeasti. Ei tarttis lällätellä ja käyttäytyä miten sattuu.

    • Anonyymi

      Äiti kielsi isää, ettei se saa enää piiskata minua. Kun äiti lähti kaupungille, niin isä piiskasi minut sillä aikaa salaa. Syynä oli päihteiden kokeilu. Nykyisin haaveilen piiskan saamisesta, vaikka tosi paikan tullen se on liian pelottavaa ja sattuu.

      Kokeillessani huumeita oli minun synttärit. Olen 15 v poika.

      • Anonyymi

        Paljon onnea


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paljon onnea

        Olin 16 v vanha ja lopettenut peruskoulun, kun veli palkkasi minut kesäapulaisekseen. Mutta minäpä en oikein ymmärtänyt rooliani, vietin iltayöt laiskojen porukassa ja sitten aamulla veli ei saanut minua hereille.

        Pari huomautusta sain, mutta kolmantena aamuna se saapui herättämään minua ja vitsa oli matkassa. Arvasinhan minä , ettei minulla paljoa ollut mahdolisuuksia, olin kuulema veltto kuin jätkän räkä piikkilangalla. Veli oli sen verran suutuksissa, että rapsi oikein kunnolla. En ikimaailmassa ole saanut niin kovaa selkäsaunaa. Minä nöyränä poikana kuuntelin, kun veli saneli sääntöjä. Viimeinen pykälä suututti mutta nieltävä oli. Sen pykälän mukaan, jollen ole yhtään voimistunut kesän aikana, niin hän piiskaa syksyllä uudestaan. Silloin saankin kunnolla.


    • Anonyymi

      Viimmeinen oli tietysti kovin ja syy on salainen. Kovasti pyristelin vastaan ja yritin karata. Mutta lopuksi kuitenkin sain notkeaa vitsaa paljaalle pyllylle.

      Enää en kehtaisi selkäsaunaa ottaa, niinpä aloin miettimään kuinka pitäisi toimia, että itsensä pystyisi pelastamaan. Nyt minulla on valmis suunnitelma, jolla uskon välttäväni piiskauksen. Saattaa pappa hämmästyä, kun rupeaa seuraavan kerran piiskaa antamaan.

    • Anonyymi

      Sain selkään kovasti äidiltäni 7vuotiaana.
      Kun putkimies kävi meillä ja näin kun äiti teknisessä tilassa heitti pikkarit ja mies pani äitiä seisaallaan
      No ymmärtänä silloin mitä tekivät jälkeen sen kysyin mitä se mies hankasin sinuun.
      Siitä äiti kimpaantui ja antoi kunnolla selkään ja sanoi ettei tästä puhuta tään jälkeen.
      Nyt ymmärrän mitä teki ja joskus tekisi mieli kertoa isälle mutta kun 23v ollut jo oon naimisissa ymmärtää äitiäkin.
      Näi oudossa kummussa

    • Anonyymi

      Synttäripäivänä 1989. Äitini tupakoi ja oli parvekkeella. Oli tapana sisäpuolelta lukita parvekkeen ovi, jottei pienempi veljeni mennyt sinne. Isän ja veljen kanssa menimme autolle odottaan ja olimme menossa minigolfia pelaamaan. Noin 15 minuuttia odoteltiin ja juoksin katsoon missä äiti viipyy. Olin unohtanut avata parvekkeen lukituksen. Äitini remmillä piiskasi minua niin kovasti, että tuli verta selästä. Se oli muistaakseni viimeinen selkäsauna. Seuraavana keväänä isä ja äiti eros. Halusin isän luokse ja näin kävikin.

      • Anonyymi

        Aika huono syy antaa noin kova selkäsauna tai ylipäätään antaa selkään. Kyseessä oli kuitenkin vahinko eikä tarkoituksellinen teko.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3513
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1415
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1202
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      177
      1129
    Aihe