Olen vailla vakituista suhdetta

Nainen 35

Mutta miehet kaikki seksinvonkaajia, varattuja tai alkoholisteja. Kunnollisia miehiä ei taida olla. On mahdotonta löytää rehellistä miestä. Aina niillä on jotain salattavaa.

18

279

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hurpattaja

      Eikös meillä kaikilla ole jotain.. no eivaan, vitsi.

      Rehellisiä miehiä on paljonkin mutta yleensä he eivät valitettavasti ole niitä kovaäänisimpiä taikka muuten osaa itseään tuoda esille. Tai sitten eivät mahdu "perusnaisen" kriteereihin..

      Se seksi usein on hyvä syy parisuhteen kaipuulle ja paras mauste suhteessa. ;)

      Kannattaa katsella avoimin mielin ja itselleen sopivaa miestä ihmisenä.

      Tuolla asenteella tuskin löytyy mitään.

    • Mies 33

      En vonkaa seksiä, en ole varattu enkä alkoholisti. En myöskään ole aloitteellinen tuolla deiteillä koska yksikään nainen ei vastaa viesteihin joten olen vaan kelpaan tai sitten en. On muutakin elämää kun epätoivoisesti etsiä naisia. Esim työ ja harrastus mutta vastaankaan en laita sen oikean ja parisuhteen ollessa tarjolla. Selaile profiileja ja löydä minut. Lähes ikäisesi mies täällä.

      • oletko miettinyt

        Tuolla asenteella ei kukaan vastaakaan viesteihisi!

        Profiilissasi on jotain, mikä ei vedä puoleensa tai aloitusviestisi ovat surkeita. Naisissa ei ole vika, jos et itse osaa tehdä itseäsi houkuttelevammaksi.


      • joku muu sivusta
        oletko miettinyt kirjoitti:

        Tuolla asenteella ei kukaan vastaakaan viesteihisi!

        Profiilissasi on jotain, mikä ei vedä puoleensa tai aloitusviestisi ovat surkeita. Naisissa ei ole vika, jos et itse osaa tehdä itseäsi houkuttelevammaksi.

        Itsensä voi kuorruttaa sokerilla ja kermalla, mutta tuohon naisten leikkiin ei kannata miehen lähteä. Kyllä sinunkin pitää erottaa asiatiedoista kuka on mitäkin.

        Aloittajan viestiin sen verran; vika on sinussa itsessä, päätät itse millaisille miehille kirjoitella. Olisikin edes näin, mutta vielä todennäköisempää on, että odotat, että se ihannemies tuodaan sinulle hopealautasella, et tee itse mitään. Ala tekemään itse työtä ja lopeta ainainen kitinä.


    • prkleeee

      Allekirjoitan AP:n täysin, kaikki hyvät miehet jo menneet =(

    • No, jos kaikki hyvät miehet ovat menneet, taitaa sama olla toistepäin.
      Missä ne hyvät naiset.
      Mielenkiintoista kun on täällä pyörinyt deitin puolella, kovin moni nainen ei puhu suoraan. Olen jo kahteen törmännyt, jotka vain katosivat, ilman että edes kummempia sanoi kun katosivat. Ihmismieli on ihmeellinen täällä deitin valtakunnassa.

      Joten pakko puollustaa miehiä, kyllä ne naiset sitten osaa olla erilailla outoja, ilman alkoholia yms...

      Mutta tämä on sitä todellisuutta, näillä mennään.

    • SurkeetaMenoa

      Tuo on puhtaasti p-a-s-k-a-n puhetta.
      Kun syyttelet suomalaista miestä et ole itse minkään arvoinen.
      Ja kyse on juuri sinusta.

      Suomessa on kunnollisia miehiä ja naisia, mutta he eivät v-i-t-t-u vieköön kohtaa tässä surkean pienessä maassa.

      Ei ehdä asiasta henkilökohtaista niiin kukaan ei vedä hernettä nenäänsä.

    • kiltti mies.

      En ole minkään arvoinen. Jos kuolisin niin kukaan ei muistelisi minua.

    • kelakustanteista

      Rakas kiltti mies, terapiasi on ehkä jäänyt kesken?

      • kiltti mies.

        Naiset tarvii terapiaa ja apua. Miksi muuten naiset ovat väkivaltaisten miesten kanssa ja usein kuolevat nuorena. Eivät ne yksin pärjää sellaisten miesten kanssa.
        Minä olen yksin ja minulla ei ole mitään menetettävää. Naisilla en usein lapsia ja perhettä, omaisia ja kavereita. Minulla sellaisia ei ole.


    • juke5

      Ei saa yleistää, itse olen ollut vuoden jo sinkku, silti käyn baarissa ehkä kaksi kertaa vuodessa, en juo edes saunaoluita, en vonkaa, vaan haluan tutustua ensin mutta suhteessa olen hyvinkin intohimoinen, olen rehellinen ja luotettava, en ole koskaan ketään pettänyt mutta en toisaalta huolisi kumppanikseni ihmistä joka joskus on pystynyt pettämään, olen perhekeskeinen, iloinen ja avoin luonne.

      Mutta jostain syystä tämäkään ei tunnu naisille riittävän, tai ainakin sen toisen puoliskon löytäminen on tavattoman vaikeaa vai liikunko vain aina väärässä seurassa.

      Netistä ei samankaltaista naista tunnu löytyvän, ja jostain syystä, vaikka itsellänikin on lapsi niin lapsia omaavat naiset vastaavat viesteihin huonommin kuin lapsettomat. Ja kuitenkin pääasiassa haluaisin tutustua perheellisiin naisiin.

    • positiivisuuttakehii

      Tämän palstan jorinoita lukiessa, kaikki tuntuu enemmän ja vähemmän
      pas'kapäiltä, mutta oikeesti ihan kivoja/kunnollisia kyllä on, vaikka millä
      mitalla.

      Kannattaa katsoa tarkemmin, mitä sinne omaan profiiliin kirjoittaa ja
      millaisen kuvan laittaa, niin karsii niitä pellejä pois, jotka eivät tosissaan
      etsi mitään.

    • er45

      Olin aikanani täällä, ja treffailin sen minkä kerkesin.

      Itselle jäi hyvä maku melkein kaikista tapaamistani naisista, mutta kuulin kyllä hauskoja/kauheita tarinoita heidän edellisistä deiteistään.

      Tavallaan ymmärrän, ettei henkilöllä, jolla ei oikeastaan siis ole mitään kokemusta sosiaalisista kontakteista kotiympäristön ulkopuolelta tai yläasteen jälkeen, niin ole käsitystä siitä miten ihminen kohdataan. Jollain tavalla he ovat jääneet sille yläasteikäisen tasolle, eivätkä ole päässeet kehittämään vuorovaikutustaitojaan silel tasolle kuin odotukset ovat sitten aikuisiällä.

      Tuolla on "treffit" -osiossa postaus "kauheimmista treffeistä" ja sieltä voi käydä vilaisemassa millaisia kokemuksia muilla on ollut.

      Mutta on siellä seassa niitä kunnollisiakin miehiä. Voi toki vaatia naisilta kärsivällisyyttä ja avointa mieltä löytää nämä sieltä rusinoiden joukosta.


      Itselle järkyttävintä oli tavata siinä kolmenkympin puolivälissä olevia korkeastikoulutettuja naisia, jotka "yllättäen" olivat huomanneet että NYT ON KIIRE SAADA MIES JA LAPSI! Nuoruus oli hummattu ja tuhlattu, ja nyt sitten heillä oli oletuksena että senkun vain ottavat sen astronautin ominaisuuksilla varustetun yksilön nettitreffeistä.

      Tuota oli sitten yritetty monta vuotta ja alkanut paniikki iskemään, kun sitä astronauttia ei löydykkään, ja alkaa valkenemaan että joutuisivat tyytymään johonkin "tavikseen". Mutta niitäkään ei tunnu löytyvän, koska suurin osa miehistä tuntuu olevan noita aiemmin kuvattuja sosiaalisesti kehittymättömiä henkilöitä.

      Sitten kun miehenä tapaat tällaisen hieman panikoivan ihmisen, ja keskustelu kääntyy joka kerta siihen lapsen saamiseen - niin itselläni syttyi joka kerta punainen valo hänen kohdallaan. Ja eihän siitä sitten mitään edes kehity.

      Joten, kun löydätte sellaisen mukiinmenevän yksilön, miehen, niin olkaa hyvin varovaisia miten lähestytte häntä, jottei peli ole menetetty heti alussa. Noilla mukiinmenevillä miehillä on näet sen verran menekkiä, että he voivat valita sen mukavimman tapauksen sieltä jonosta.

    • 3-kymppinen mies

      En ole seksinvonkaaja, en varattu enkä käytä alkoholia lainkaan. Olen mielestäni kunnollinen. Olen halukas puhumaan rehellisesti ja avoimesti. Treffipuolelta löytyy profiili. Sieltä vain etsimään. Naiset vain eivät jaksa tutustua, koska odottavat heti alkuun jotain romanttista kipinöintiä.

      • Pitää olla kemiaa

        Tottakai sen kipinän pitää syntyä, ei muuten romanttista suhdetta muodostu kahden ihmisen välille. Sen olen vaan omalla kohdalla huomannut että jos niitä ihastumisen tunteita ei ole alusta asti, ei niitä myöhemminkään tule.


    • h53223

      Teillä naisilla nyt vaan on se tapa että katellaan juurikin noita miehiä joita luettelit.
      "Kunnon mies" on juuri se jonka kohdalla aivosi (?) sanovat "no jaa eipä kiinnosta".

    • Mies 31

      En ole seksinvonkaaja, varattu enkä alkoholisti, kuten en myöskään ole narsisti, uskoton (parisuhteesta löytyy kyllä aiempaa kokemusta, enkä ole koskaan pettänyt), epätoivoinen, itsetunto-ongelmainen, väkivaltainen, sairaalloisen mustasukkainen tai kahlitseva, psykopaatti, tylsimys, lihava, ruma, vajaaälyinen, kirjoitustaidoton, keskustelutaidoton... Olen erittäin rehellinen, ja haluaisin vakituisen kumppanin. Lapsiakin haluaisin, eikä minua haittaa, jos naisella on joku lapsi jo ennestään.

      Suomi24 Treffeissä en kuitenkaan jostain syystä kiinnosta juuri ketään. Harvassa ovat ne naiset, jotka ovat vastanneet edes jotain kun olen heille kirjoittanut, ja niistä taas, joille en ole kirjoittanut, todella harva on koskaan edes vilkaissut profiiliani. Kuvallinen profiilini kuitenkin on. Tämänhetkinen profiilikuva on viime kuulta ja ulkona otettu.

      Olen lueskellut mm. tätä foorumia monet kerrat ja huomioinut kaiken mitä naiset ovat siitä sanoneet, mitä profiiliin kannattaa laittaa ja mitä ei ja millaisiin viesteihin he vastaavat, mutta eipä ole hyödyttänyt. Olen muokannut profiilini sisältöä monet kerrat (pysyen tietysti koko ajan kuitenkin rehellisenä, kun kerran rehellinen olen), jonkun kerran vaihtanut nimimerkkiänikin (poistamalla vanhan profiilin ja luomalla uuden), ja viestini ovat aina olleet yksilöllisiä, joten niiden sisältö on luonnollisesti vaihdellut.

      Nyt minulla on se Plus-palvelukin käytössäni ja sen ansiosta olen nähnyt, että joidenkin kanssa naiset yleensä kyllä viestittelevät. Kaikesta päätellen suurinta osaa nettideiteissä pyörivistä naisista ei yksinkertaisesti kiinnosta tehdä vähäisimmissäkään määrin tuttavuutta niihin kunnollisiin, ihan oikeasti rehellisiin ja luotettaviin miehiin, kun heidät kerran sivuutetaan täysin ja johonkin toisenlaisiin miehiin ollaan jatkuvasti tutustumassa.

      Sen verran voin vielä itsestäni mainita, että sen lisäksi, miltä omaan silmääni näytän, voin päätellä olevani ulkonäöltäni ihan ok myös siitä, millaista huomiota olen tosielämässä naisilta saanut. Enhän minä jatkuvasti kotonani jumita, en todellakaan. Pituutta minulle ei kuitenkaan ole siunaantunut enempää kuin 170 cm.

    • Vonkaaja mies

      Vonkaan pil.lua kun naiset ei osaa sitotua. Panen kerran tai kaks ja sitten jätän kun nainen ei tiedä mitä haluaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe