Tyypillinen ratkaisuko?

Toisenlainen ratkais

Meillä oli rouvani kanssa aktiivinen seksielämä alusta lähtien. Suoraan sanottuna se oli yksi tärkeimmistä syistä miksi suostuin hänen kanssaan jatkamaan pidemmälle. Itse tarvisen seksiä usein ja se nyt vaan on niin.

Hankittiin eka lapsi. No seksi alkoi ehkä puolen vuoden jälkeen. Päästiin kuitenkin normaalille seksitasolle. Hankittiin toinen lapsi. Odotin jälleen yli puoli vuotta ja senkin jälkeen seksi jäi harvinaisuudeksi. Nyt nuorempi on siis parivuotias. Seksiä harrastetaan pari kertaa kuussa ja rouvan ei kuulemma tee mieli enempää. Ilmoitti että seksi ei ole tärkeätä hänelle.

Turha yrittää mitään keskustella seksistä ei kiinnosta. Mitään leluja/leffoja tms. ei nappaa kokeilla. Fantasioita ei ole. Viimeinen tikki oli kuukauden kesäloma jossa naitiin yhden kerran vaikka tilaisuuksia olisi ollut eikä kumpikaan ollut väsynyt töistä.

Koen itse tulleeni huijatuksi. Seksiä tarjoiltiin jotta saatiin kundi koukkuun ja perhekulissi pystyyn. Nyt kun ne on niin ei enää nappaa. Läheisyyttäkään ei kaipaa vaan haluaa katsoa illalla telkkaria.

Tosiasia on että elämä on lyhyt enkä halua lusia selibaatissa perheansassa kylmän naisen kanssa. Rakastan lapsiani enkä halua eroa. Siksi tein toisenlaisen ratkaisun. Etsin netistä maksullisen naisen ja kävin hänen luonaan. Kokemus oli piristävä. Hieman mietityttää seksitaudit, mutta ne ovat hyvin harvinaisia ammattilaisten keskuudessa (baaripanot on paljon vaarallisempia). Saisin kyllä seksiä ilman rahaakin, mutta maksulliset eivät jää roikkumaan ja soittelemaan.

Minut voi varmasti moni tuomita, mutta toisaalta hyvä elämä on minulle kristillistä moraalia tärkeämpi asia. En halua selittää kuolinvuoteellani että elin moraalisen mutta tylsän elämän. Elämä vaan on liian lyhyt siihen.

26

589

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TT-Juhana

      Kas, samat kokemukset mulla. 9 vuoden suhde, yksi lapsi, samanlainen muija :( Minä tosin tein erilaisen ratkaisun eli otin sen eron. Nyt seurustellut kiihkeän leskirouvan kanssa pari vuotta. Yhteisen kesäloman aikana harrastettiin seksiä lähes päivittäin, parina päivänä kaksikin kertaa. Työt kun alkoi niin tuli muutaman päivän paussi unirytmien takia mutta ehkä tänään taas.. Muutenkin meillä on seksiä n.5 kertaa viikossa. Kiihkeä ja estoton nainen, äänekäs eikä lelut ja hepenet ja pikku pervoilukaan haittaa, rekvisiittaa meillä löytyy :D

      Tyystin päinvastainen NAINEN kuin edellinen eukko. Tiedän siis mitä on elää kylmän kalan kanssa joten en tuomitse. Mun mielestä ero olis kyllä parempi kuin huorissa käyminen mutta itepä teet ratkaisusi, sinähän parhaiten oman elämäsi tilan tiedät kait.

    • Toisenlainen ratkais

      Nyt muutaman päivän päästä paljon kevyemmät fiilikset. On uskomatonta miten paljon seksi vaikuttaa yleiseen olotilaan ja miten paljon kaikki ärsyttää jos ei ole saanut. Loppuloma meni jotenkin totaalisen vitutuksen vallassa ja siitä kärsi jo lapsetkin kun en jaksanut touhuta vaan tiuskin menemään. Nyt maksullisissa käynnin jälkeen on paljon rennommat fiilikset ja kotiolot menee paremmin. Harrastettiin seksiä rouvankin kanssa. Eli negatiivinen puutekierre johtaa siihen että rouvaa haluttaa vielä vähemmän koska olen tympääntynyt.

      Edelleenkin sekavat fiilikset koko asiasta. Tuleehan tämmönen pitkällä tähtäimellä kalliiksi jos pitää joka kuussa käydä kiksaseen maksullista ja lisäksi on kiinnijäämisen riski.

      Juhanan ehdotus tietysti on hyvä mutta entä jos en löydä sitä seksuaalisesti aktiivista naista ikinä ja sitten olen vielä erossa lapsistani. Tosiasiassa mun kokemukset suomalaisista naisista (seurustellut pitkään kolmen kanssa) on aika samankaltaiset. Seksi koetaan häpeälliseksi ja joskus jopa sitä käytetään manipulointiin (palkitaan seksillä hyvästä käytöksestä). Paneminen pimeässä peiton alla on standardi jota ei haluta rikkoa. Kaikki muuhan on sairasta pervoilua.

      Minä haluaisin että seksi olisi yhteistä nauttimista ja rentoutumista vailla turhia estoja, suorittamista tai muutakaan välinearvoa.

      • Eron partaalla

        Vaihtaisin minäkin oitis haluttoman mieheni, jos jotenkin voisi vielä uskoa siihen, että on oikeasti miehiä, jotka haluaa seksiä.


    • Toisenlainen ratkais

      Sen voin kyllä sanoa että halukkaitakin on. Itselläni on korkeahko libido ollut koko elämäni ajan. Mutta miten etsiä sellaista treffiseuraa vaikka olisi sinkku? Pistänkö ilmoitukseen että korkea libido eli seksiä pitää saada vähintään joka toinen päivä. Joo ei varmaan tulis yhtään vastausta. Ja vaikka sitä olisikin usein niin entäpä parin vuoden päästä? Nainen kyllästyisi ja oltaisiin samassa tilanteessa.

    • 21.

      Itse tarvitsen ja haluan seksiä vähintään joka toinen päivä. Hellyyttä, suutelua ja henustelua pitää ollaihan joka päivä. Pikkutuhmia viestejä, ylläreitä jne...Ihanaa.

      Olen eronnut pitkästä suhteestani sikis, ettei seksin tarpeemme kohdanneet. Sinnittelin ilman läheisyyttä, suudelmia ja seksiä kahdeksan vuotta, kunnes lapset olivat tarpeeksi isoja...

      Se oli valintani. Nyt en enää koskaan alkaisi sellaiseen. Varsinaisesti en kadu ratkaisuani, mutta... Vaikeaa aikaa se oli. Mielestäni hellyys ja seksi ovat ihmisen perusoikeus parisuhteessa.

      Nyt olen tyytyväinen. Lapseni ovat tasapainoisia nuoria aikuisia, minä selvisin selibaatistani järjissä ja olen löytänyt täydellisen parisuhteen,jossa kaikki osa-alueet toimivat erittäin hyvin.

      Kyllä sen voi sanoa deittaillessa, että seksi on itselle tärkeä osa parisuhdetta eikä haluaaloittaa suhdetta, jossa seksi on peliväline tai vallankäyttöä varten. Me löysimme toisemme s24 kautta ja kirjoitteluvaiheessa puhuimme myös libidosta ja siitä, millaisia odotuksia uuteen suhteeseen on myös seksin suhteen.Jos toinen sanoo, ettei seksi ole tärkeää, niin ennuste suhteelle voi olla kehnonlainen. ?

      Näin meillä:)

    • Toisenlainen ratkais

      Kiitos kaikille jotka kommentoitte ilman moralisointia.

      Nyt ollaan edetty syksyä kohti enkä toistanut käyntiäni maksullisissa. Seksiä on välillä melkeen riittävästi (edes pari kertaa viikossa) mutta useimmiten jää alle 1 x viikossa, mikä vaan ei riitä. Tuntuu että puolisokin yrittää tsempata eli suostuu seksiin silloin tällöin. Seksi toimii hyvin kun sitä on. En jaksa vongata/painostaa. Se on minulle alentavaa. Tietty osa minusta haluaisi varmaan että jään kiinni uskottomuudesta ja koko paska romahtaa. Pääsisipä alottamaan puhtaalta pöydältä jonkun toisen kanssa.

    • katkeroituva narttu

      Mitä tapahtuisi, jos jäisit kii?
      Olisiko se viimeinen niitti arkkuun ja ero puolisosta?
      Vai tsemppaisko puoliso sen jälkeen?

      Itse olen odottanut ratkaisua. Olen jäänyt kii.
      Erosta ei suostuta puhumaan, mutta "lupaa" vieraisiinkaan ei heru.
      Syytä vuosikausia jatkuneeseen haluttomuuteen ei ole paljastunut. Ainoastaan kiinnijäämisestä on nyt "haettu" syy

    • Toisenlainen ratkais

      Vaikee sanoa että mitä kävisi jos jäisin kii. Olen sitä vähän pyöritellyt mielessäni.

      Kuulostaa jotenkin hemmetin itsekkäältä sekin, että puoliso ei suostu seksiin mutta ei anna toisen käydä vieraissa. Ikään kun joku riippakivi, joka valvoo sun selibaattia. Ja jos/kun jäät kiinni, niin arvatkaapa kuka on se "paha tyyppi" kaikkien muiden silmissä. No tietysti pettäjä ei pihtari.

    • Toisenlainen ratkais

      Taas on ollut viikkokaupalla seksirintamalla hiljaista. Rouva keksii tekosyitä. Kehtasi vielä tuossa painostaa naimisiinmenolla. Meinasin sanoa että naimisiinmeno kuulemma puolittaa seksin ja että siihen ei nyt tässä tilanteessa ole varaa.

      Alkaa epäilyttää että surkastuu koko alapää itseltä kun ei sitä pääse käyttämään. Toki purkaudun oman käden kautta lähes päivittäin, mutta se on eri asia.

      • lahnallinen

        Mullakin on tuollainen kylmä lahna kotona jonka kanssa "tilastomerkintä" suoritetaan noin kerta viikkoon. Ja kun se vihdoin tapahtuu naiseni on tosi apaattinen ja haluaa että homma hoituu nopeasti. En ole rintoihin tai alapäähän koskee kun kesäkuussa viimeks.. Alkaa tosiaan tympäseen tää tilanne. Pidä vaan tätä "plokia" niin päästään jakaan tuntoja..


    • myös naisten ongelma

      olkaa miehet onnellisia jos kertaviikkoon saatte.mulla on sellanen pihtariukko et viimekerrasta jo 2 vuotta ja sitäennen vuodenvälein ja alle 40-v ollaan,ei vaan seksi kiinnosta!!!!! että repikää siitä,,,,

    • Just do it

      Voi hyvänen aika. Tuleeko teille arvoisille lahnojen puolisoille yhtään mieleen, että nainenkin saattaa kärsiä siitä omasta haluttomuudestaan ja syyllistää kaikessa hiljaisuudessa itseään? Ei ole kiva tietysti jos seksihalut ei kohtaa mutta jos ne ei kohtaa niin jossainhan on vika. Se voi olla kilpirauhasestakin johtuvaa (vajaatoiminta) tai ehkäisytavasta (pillerit, kierukka).

      Ja jos on tälläinen ongelma niin pitäisi keskittyä saamaan vika kuntoon, ja jos sitä ei saada kuntoon (nainen haluamaan miestään) niin sitten joko saatava virallinen lupa "avoimeen suhteeseen" jos halutaan pysyä yhdessä, tai sitten ero. Yksinkertaista. Turha lapsia käyttää tekosyynä!

      Minusta on tosi vastenmielistä aina syyttää ja syyllistää sitä toista halutonta osapuolta. Ei silläkään ole välttis helppoa!!! Mut mikäpä sen helpompaa kuin katkerana aina haukkua muita.

      Face your problem together, and then deal with it together, sanoisi Tami Tamminen tähän.

    • myös naisten ongelma

      Mies ei halua! Ei halua puhua asiasta,ei suostu tutkimuksiin,ei halua erotakkaan,
      no kerroppas mitä itse tekisit???
      oi kaikkitietävä viisaana kirjoitteleva...

    • Just do it

      En ole missään nimessä kaikkitietävä. Olen vain lopen kyllästynyt siihen että naisia haukutaan lahnoiksi ja miehiä myös vätyksiksi, jos he eivät halua seksiä. Puolisonsa kanssa.

      Ystäväni on myös tilanteessa, että hän ei halua enää miestään seksuaalisesti. Piste. Se on sellainen asia, mitä hän ei kertakaikkiaan vaan voi pamauttaa vasten sellaisen ihmisen naamaa, jota jollain tasolla vielä rakastaakin. Mutta se on eri asia, rakastaa toista, ja haluta tätä seksuaalisesti.

      Nimittäin, tämä nainen on naamioinut tämän asian niin, että hän ei halua seksiä lainkaan. Koska ei halua LOUKATA miestään kertomalla että hän ei halua miestään! Mutta tosiasiassa hän salaa fantasioi seksistä MUIDEN miesten kanssa, masturboi jne. Mutta ei halua miestään enää siinä mielessä. Minä luulen, että hyvin moni nainen tekee näin. Jotta ei loukkaisi miestään!

      Ja olen sitä mieltä että pitkässä parisuhteessa kun on paljon haasteita lasten kanssa muutenkin, niin siihen kun lisätään että puoliso muuttuu (kuten itsekin) sekä fyysisesti että henkisesti pitkän liiton aikana, niin... Jotkut vaan menettää seksuaaliset halunsa toista ihmistä kohtaan. Ja se on normaalia!

      On tietysti ihmisiä jotka vuodesta toiseen oikeasti haluavat palavasti kumppaniaan. Ja se on todella hienoa, onnittelut heille! Mutta mitä on viime aikoina naisten seksuaalisuutta tutkittu, niin ne tutkimukset osoittavat hyvin selvästi, että nimenomaan naiset kyllästyvät miehiään useammin pitkissä parisuhteissa seksiin saman kumppanin kanssa. Mutta jäävät siihen, koska niin sen pitää meidän maapallolla vallitsevan kulttuurin mukaan mennä.

    • Toisenlainen ratkais

      Nyt on anoppi kylässä (satojen kilsojen päästä tullut viikoiksi), niin rouva on saanut tekosyyn ettei seksiä tarvi (voi) harrastaa lainkaan. Onhan se taas ihan kiva tilanne kun puute vie suunnilleen kaiken järkevän ajattelutoiminnan päästä. Joka paikassa vaan hajottaa ja panettaa. Millään ei voi edes hyväilyä harrastaa ettei kuulu monen huoneen päähän. Anoppihan ilmeisesti kuvittelee että yhteiset lapsetkin sikisi pyhästä hengestä. Tekosyitä sanon minä.

      Siksipä varasin ajan prostituoidulta. Joskin oma kulta riittäisi aivan hyvin jos sitä huvittaisi edes yrittää.

      Edellisen viestiin liittyen voisiko sitten avoin suhde auttaa tässä hommassa? Rouva kanssa selitteli että ei enää kiinnosta seksi monen vuoden jälkeen. Ehkä se on vaan mussa vika tai siinä ettei mies vaihdu. Dildojakin, pornoleffoja yms. olen ehdotellut, mutta eihän semmosta voi.... :( MIKÄÄN ei vaan auta.

    • Just do it

      Tärkeintä on varmaan ymmärtää noissa haluttomuusjutuissa, et miehessä ei oo mitään vikaa - jos ihminen vaan kyllästyy eikä halua toista niin kenen vika se on? Loogisesti ajatellen, se ei ole kenenkään vika, se vaan tapahtuu. Jos jotain voi syyttää niin olosuhteita? Ihmiset muuttuvat ajan myötä jne.

      Jos ajatellaan kaikkea pahaa oloa mikä tuosta tulee, varmasti ihan molemmille - eikö se olisi ihan melkeimpä järkevääkin, että olisi ns. "avoin suhde"? Jossain Ranskassa on perinteisestikin aina ollut puolisoilla rakastajia. Tuntuu siis toimivan, silloin ainakin, jos ero ei tule syystä tai toisesta kysymykseen. Ja molemmat hyväksyvät asian, senhän se vaatii! Jotkut miehet ei välttämättä ole niin avarakatseisia että sitten jos vaimollakin saa olla suhde niin se ei sitten sovikaan...:/ Tai voihan se olla, että se ei käy vaimollekaan. Silloinhan ainoat keinot ovat ero tai salasuhde.

      Ja miksi et hakisi suhdetta vaikka netin kautta tai baarista? Siis, onko pakko kääntyä prostituoidun puoleen? Kun luulen, että halukkaita ns. tavallisia naisia varmaan löytyy myös.

      Koska seksi on tärkeää niin kyllä sen ongelmat pitäisi ratkoa jotenkin. Se kuitenkin vaikuttaa niin kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin. Maailma olisi paljon parempi paikka kun ihmiset olisivat tyytyväisiä makuuhuoneissaan :)

    • Toisenlainen ratkais

      Järkipuhetta Just Do It:ltä. Olen monessa asiassa samaa mieltä. Eihän kumpaakaan voi syyttää tunteista. Siis halukkaampaa osapuolta siitä että panettaa ihan sikana ja halutonta siitä ettei halua. Tommosia juttuja kun ei voi järjellä ohjata.

      Syy tuohon prostituutioideaan on siinä että tällöin ei kukaan jää roikkumaan tai soittelemaan, jolloin koko kuvio paljastuisi. Olen aina elämässäni saanut naista, eli sanoisin että ulosannista tai ulkonäöstä ei asia jää kiinni enkä muutenkaan ole hirveän ronkeli naisten suhteen. Eli tämä asia pitäisi keskustella läpi ja sopia. Uskon että kestäisin myös sen että puoliso kävisi silloin tällöin panemassa muualla. En ole erityisen mustasukkainen.

    • Just do it

      Kannattaa ottaa asia puheeksi, asiallisesti ja rauhallisesti. Molempien pitäisi yrittää olla hermostumatta, ja syyllistämättä. Kyseessä on luonnollinen asia. Molemmat ymmärtää että kyse on aika isolti myös fyysisestä tarpeesta. Eli jos mahdollista, yrittäisi olla sotkematta sitä rakkauden tunnetta tähän. Kuten sanoin, niin on mahdollista rakastaa toista, mutta ilman seksin tarvetta. Ja tämähän koskisi molempia: vaimo voisi kokeilla vieraassa sängyssä, onko hän oikeasti täysin menettänyt mielenkiinnon seksiin. Luulen että hän voisi yllättyä positiivisesti... Ja mistä sitä tietää, vaikka siitä seuraisi teidän keskinäiseen suhteeseennekin jotain hyvää...? :)

      Jos vaimosi suostuisi avoimeen suhteeseen, niin, yrittä silti toimia mahdollisimman hienotunteisesti. Eli ei todellakaan ole syytä sitten kertoilla toiselle omista seikkailuistaan. Koska harva kestää yksityiskohtia kuitenkaan. Toimii niin"huomaamattomasti" kuin mahdollista :) niin ei ainakaan tule herättäneeksi mustasukkaisuuden tunteita vaimossa. Kun me naisihmiset kuitenkin usein (lue: aina) sotketaan ne tunteet ja seksi keskenään :)

      Toivon että hän suostuu. Ellei, niin siinä tapauksessa, jos palataan alkuperäiseen aiheeseesi, eli että pitäisikö sinun harrastaa seksiä salaa, niin sanon siihen: kyllä. Siis, jos ero tule millään kyseeseen. Onnea matkaan!!!

    • Toisenlainen ratkais

      Keskusteltiin asiasta pitkään ja hän myönsi yllättäen pari syrjähyppyä. Ne olivat kuulemma vahvasti syynä haluttomuuteenkin. Syyllisyys oli syönyt himoja. Yritin pysyä rauhallisena ja katsotaan asiaa eteenpäin. Selvää on että himoja hänellä on mutta ei niin suuresti minua kohtaan.

      • lahnallinen

        Vitsi kun tuli pirullinen olo sun tarinoista. Mun emäntä on käyttäytyny tosi omituisesti ja samoin kun sun naises kesästä asti. Kyllähän sen näkee sängyssä että haluuko nainen sua vai ei. Naiseni petti minua puolitoista vuotta sitten, jäi kiinni kun aloin epäilemään hänen käytöstään, oli viestitelly yhen mulle tutun jätkän kanssa.. Ei millään tunnustanut edes olleen yhteydessä, loppujen lopuksi pengoin asiat kiven alta ja paljastui että oli keskellä yötä lähtenyt eräänä viikonloppuna minun vierestä taksilla tämän toisen luo! Taksi kuski olikin minun sukulainen.. Pakko hänen oli myöntää että oli käynyt toisen luona mutta kuulemma olivat vaan jutelleet ja kaljotelleet. En tietenkään uskonut tarinaa. Meni muutamia viikkoja ja keksin miten saan hänen petoksen kiinni. Naisellani oli yhä toisen miehen numero kännyssään, vaihdoin sen numeron omaani toiseen numeroon. Laitoin naiselleni sopivana hetkenä viestiä siis tänä toisena miehenä.. Kysyin viestissä että tietääkö miehesi meistä kaiken, vastaus oli ei. Joten tiesin että sänkyyn oli menty. Kysyin vielä että kaduttaako kun mentiin sänkyyn, naiseni vastasi, ei kaduta pätkääkään! Sit jo kysyin aiotko vielä jatkaa miehesi kanssa jolloin naiseni arvasi että oli mennyt lankaan.. Pikkusen meinasi kiehua yli mutta tässä sitä nyt vieläkin ollaan. Minä olen taas ruvennut epäilemään että naiseni pettää taas kun ei seksi maistu ja vaan sättii.. Kunpa malttaisin itseni ja en tekisi sitä mitä lupasin silloin, jos naiseni jää vielä kiinni pettämisestä...


    • nelli

      Aloittelija ja juhana nimimerkille..hohoijaa..kyllä on teirän elämä tylsää,ku pitää tänne palstalle oikein kirjoittaa, miten hienosti olette molemmat asianne hoitaneet!! muistutuksena myös, että ex-vaimo "kylmäkala" onSINULLE lapsia antanut eli ei ihan reilua peliä..toisaalta ,ehkä te annatte tuleville jälkipolville sitten parempaa valistusta, että miten se vaimon valinta kannattaa tehrä, ettei vaan tule sellaasta suurta virhettä tehtyä,kun isä....meni ja otti äiteen . :D. Seksi ei ole pelkkää suorittamaista vaan rakkautta ja tunnetta pitää olla mukana, sinulta ei taira sitä puolta vaimolle löytyä, kun peli on vaimo tehnyt seksistä stopin...niin ja ne "maksulliset naiset " osaavat sen 2TUNTEETOMAN PELKÄN SEKSI" homman paremmin..että voi molemmat mieskääpiöt olla tyytyväisiä.

      • Nasse-setä

        Voisit opetella kirjoittamaan ennen kuin tulet tänne julkaisemaan aivopierujasi joissa ei ole päätä eikä häntää.


    • nelli

      ..Nasse setä..on hyvin hyvin vihainen..ja varmaan omaa punaasen nenän sekä komiat raidalliset uikkarit. Sanoosin tohon kommenttina, että ton tyyppiset miehet,kuten aloittaja on saisivat elää selibaatissa loppuelämän..heh..se olis ihan oikein, kun ei kerran naisista mitään muutenkaan ymmärrä!!. Elämän ja parisuhteen tärkein asia on ilmeisesti seksi ja kaikki muu on sitten vähempiarvoosta..

    • armi70

      Samaa mieltä edellisen kirjoittjan kanssa ja varsinkin toi viimeinen kappale...on mauttomuuden huippu !! "Minut voi varmasti moni tuomita, mutta toisaalta hyvä elämä on minulle kristillistä moraalia tärkeämpi asia. En halua selittää kuolinvuoteellani että elin moraalisen mutta tylsän elämän. Elämä vaan on liian lyhyt siihen. " Tuomittakoon hänet..hupsis isäänpäivä meni jo. Toivottavasti nainen ymmärtää erota moisesta valehtelijasta...ja hommattua paremman äijän itelleen.!!

    • Toisenlainen ratkais

      Homma on edennyt sellaiseen tilanteeseen, että hän on nyt löytänyt uuden miehen ja aikoo alottaa elämän hänen kanssaan. No mitä voi olettaa jos nainen on kaunis ja nuori ja hänelle menee ehdottelemaan avointa suhdetta. Uusi kulta on kuulemma hänelle opiskeluajoilta tuttu ja puolisoani aikaisemminkin yrittänyt. Avokillani oli homma jäänyt kaivelemaan koska kundi oli kuulemma tosi hotti. Nyt miehellä kävi hänellä säkä, kun puolisoni otti häneen yhteyttä ja mieskin sattui olemaan vapaa. Lisäksi hän asuu vain muutaman korttelin päässä. Aluksi alkoi kiihkeä seksisuhde, joka muuttui syvemmäksi nopeasti. Rouva lähtee useana iltana viikossa hänen luokseen yökylään.

      Sanoin että vielä sinä häneenkin kyllästyt, mutta niin ei kuulemma käy koska kundi on paljon mua parempi sängyssä. Lisäksi hän vastaa paremmin hänen miesihannettaan. Kun kysyin että mikä siitä seksistä tekee niin paljon parempaa, niin hän vastasi että kundilla on mua isompi muna ja hän ottaa paljon paremmin naisen tarpeet huomioon.

    • 19+9

      Nyt tuli kyllä joltakin muulta paskaa kuin oikealta AP.ltä....:D

      Sinä perkeleen feministilesbo...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3067
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      545
      2922
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2105
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1952
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1761
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1502
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1247
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1198
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1162
    Aihe