kreikan talous nousee kohisten

vaikka persut ovat tehneet kaikensa kreikan kaatamiseksi. islanti ja irlanti ovatkin jo velkansa maksaneet korkojen kera ja kreikka lyhentelee koko ajan velkojaan. jos persuja olisi kuunneltu nämäkin korkotuotot olisivat jääneet SUOMEN KANSALTA pois.

ensi eduskuntavaaleissa persujen kannatus menee alle kymmenen prosentin ennen ennustin sen olevan noin 11 prossaa, mutta se tulee jäämään alle kymmenen prossan plörbs.

15

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hys hys!

      Hys, älä vie toisten elämältä pohjaa. Niin moni on rakentanut elämänvalheensa sen varaan, että Soini on aina oikeassa, ja Soini tulee ja pelastaa kuin messias, ei mitään väliä kuinka monta kertaa osoitetaan Soinin olleen väärässä.

      Antaa heidän pitää uskonsa, ethän juokse Jehovantodistajien ovillakaan kertomassa heidän maailmankuvansa valheellisuudesta.

    • persuja ottaa

      kupoliin kun kreikka nousee ja persujen kannatus laskee

    • Soiniainavääräs

      Totta, kohisten nousee:
      ""Kaikista säästö- ja menoleikkauskuureista huolimatta Kreikan keskushallinnon velka kasvoi toisella vuosineljänneksellä, maa kertoi tiistaina Forexlive-palvelun mukaan.
      Kreikan velka kasvoi huhti-kesäkuun aikana kahdella miljardilla eurolla 322,4 miljardiin euroon.

      Tästä velasta 219,7 miljardia on maan kansainvälisiltä velkojilta eri tukimekanismien kautta. Potti on kasvanut kolmen kuukauden takaisesta 211,9 miljardista eurosta.

      Viime aikoina Kreikan taantuma on hidastunut, mutta talous ei ole päässyt nousu-uralle ainakaan vielä.

      Kreikan velkojat ovat suhtautuneet nihkeästi maan toiveisiin keskustella velkapääoman leikkauksesta. velka on kuitenkin sitä kokoluokkaa, että se voi olla väistämätön"!

      Kasvuvauhti hirveässä nousussa ja koskaan ei tulla kreikkalainoja leikkaamaan ja kreikka maksaa kaikki.

      Onneksi en uskonut Soinia ja persuja. Kreikka on pelastunut euroopan talousmahti!!!

    • rahaa palaa.........

      Ensikeväänä Suomessa ollaan v1990 luvun työttömyysluissa ikävä kyllä!

    • Timo Säätiöselkä

      Timppa poisti työttömyyden muutamalta pSS hovisyöttiläältään. Hinta 30 miljoonaa euroa. Ei ole kehumista.

      • tehokas esto PS

        Näillä rahoilla taistellaan tehokkaasti vasliitto-vihreät -politiikkaa vastaan
        antirasismin antifasismin kaaospuolueita vastaan


    • Rahaa peliin

      Kreikan lainat voitaisiin antaa anteeksi tai niiden takaisin maksuaikaa voitaisiin pidentää 200 vuodella. Keikan taloudessa on edelleen suuria ongelmia. Ne johtuvat ennen kaikkea korruptiosta ja maan varakkaimman osan haluttomuudesta osalistua Kreikan asioiden kuntoon saattamiseen. Apua EU:lta tarvitaan. Myös jäsenmaiden suorat avustoimet olisivat suositeltavia. Jokainen suomalainen voisi tänä vuonna maksaa esim ylimääräisen tuhannen euron avustuksen Kreikalle. Näin saataisiin aikaan yli 5 miljardin
      euron suora avustus. Koska Suomi saa lainaa halvemmalla korolla rahaittajilta kuin Kreikka, voisi Suomi ottaa n. 10 miljardin euron lainan ja ohjata sen kokonaisuudessaan Kreikan avustamiseen.

      • Siitä vaan sit sijoittamaan yksityisenä, jos rahaa löytyy? Hyvän tuoton Kreikan valtion oblikaatioilla tai mitä lie ne ovat, niin varmaan saisi kymmenen vuoden päästä.


    • Niinkö ??

      Kreikalle annettu jo nyt 100 miljardia velkoja anteeksi.
      Kreikka on pitkästi miinuksella, mitä tulee lainojen takaisinmaksuun.
      Suomi ei ole saanut kreikalta vielä mitään.
      Ota pöliskö asioista ensin selvää, ennen kuin huutelet ))

    • tuuli vie persut

      Mitä te persut oikein sekoilette??? Välillä pitää antaa anteeksi ja välillä ei? Välillä velkasaneeraus(=anteeksianto) ja välillä ei kelpaa? Persut mesosi 2010 saneerausta (silloin 200 milliä, nekö anteeksi?)
      Meinaako persuliparat ettei sitten olisi tarvittu ollenkaan lisävelkaa?
      Persulit ei ymmärrä edes käsitteitä!

      • Onhan se vaikeaa....

        Silloin se velkasaneeraus olisi tarkoittanut sitä, että sinne rahaa syytäneet olisivat saaneet takkiinsa, eikä veronmaksajat oli joutuneet ottamaan riskisijoittajien tappioita harteilleen ja takaamaan riskisijoittajielle luvattuja tuottoja.
        Olisihan silloinkin varmaan velkaa tarvittu, mutta se ei olisi mennyt pelurien voittojen maksuun. Vaan maan ongelmien ratkaisemiseen. Nyt siellä vaan leikitään ja valtio velkaantuu lisää ja kansa kurjistuu, koska sijoittajille on luvattu ja taattu tuotto tukipaketeissa.


    • persut hukkaa rahasi

      Mitä ne persujen "sijoittajat" oikein on? Monellako suomalaisellä työikäisellä on osuuksia sijoitusrahastoissa? Ne sijoittajat nimittäin on juuri heitä. Heidänkö rahat olisi pitänyt hukata? Maija Meikäläisen koko säästöt?
      Persujen on helppo mesota sijoittajista kun ei tiedä mitä se tarkoittaa. Eikö täällä vaikuttanut nimimerkki manse/PS joka kehui olevansa sijoittaja?
      Tiesitkö muuten ettei enää pankkiin tehty isompi talletus ole enää talletus vaan sijoitus ja sitäkautta ei ole talletussuojan alla?

      • Mikä lie se kreikan rahastojen korko... Jos sellaista suoraan edes on.


    • ghghg..

      Ei kovin hyvältä Kreikan asiat näytä kun vasemmisto uhkaa vaalivoiton jälkeen jättää lainojen hoidon.. Eli se tietää konkurssia.

    • Kreikkalainen_holocausti

      Kreikan tulevaisuus näyttää olevan säästämistä. Velkaa on reilut 300 miljardia euroa. Kreikka on tuhansia vuosia elänyt demokratioa. Eli jos ajatellaan vaikka noin 1000 vuoden lainaohjelmaa. Se on vain noin miljoona euroa päivässä. Tuohon tulee vielä korot. Ehkä 50-100 vuotta menee korkojen maksuun. Kreikka olisi saanut lainan maksettua joskus vuonna 3100. Eli noin 15 sukupolvea tulee lyhentämään lainaa. Suomellahan on vakuudet. Timo Soini ja Jutta Urpilainen lähtevät hakemaan Suomen saatavat Kreikasta samantien. Vakuuksina on varmaan Kreikan kultavarantoa, taideaarteita. Jos nämä eivät riitä käydään kreikkalaisten kotona hakemassa kulta- ja hopeaesineet, vihkisormukset ja hampaista revitään kultapaikat mukaan. Ateneumin on syytä alkaa laajentaa tilojaan. Monta antiikin veistosta on tulossa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4274
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1799
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1370
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1325
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    Aihe