Xcover 2 akun kulutus

2+17

Minulla on pieni ongelma Samsung gala xcover2 puhelimen akunkeston kanssa:
Puhelimen akku saattaa välillä tyhjentyä jopa yö aikana lähes täydestä tyhjäksi. Yöllä pidän puhelinta lentotilassa ja kaikki sovellukset sammutettuina, eli virrankulutuksen pitäisi olla pientä. Puhelin näyttää suurimmaksi virtasyöpöksi Android käyttöjärjestelmää. Akun tyhjenemistä ei esiinny joka yönä. Normaalissa käytössä en ole huomannut mitään epänormaalia akun keston suhteen.
Mikä voisi aiheuttaa akun tyhjenemisen?

10

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kannattaa kokeilla virransäästö tilaa.

    • tiedoksi vaan

      Laita aina puhelin yöksi laturiin. Niinhän kaikki muutki tekevät.

      • NäinMeillä

        Kyseessä on Samsungin laitteissa hyvin yleinen ongelma kohon ei useinkaan ole korjausta. Yleensä tilanne myös huononee ajan myötä ja lopulta puhelin ei lataa eikä pysy päällä lainkaan. Useampi tapaus lähipiirissä.


    • Ei se yleinen ole.

      • KokemusK

        Täälläkin on monia kysymyksiä joissa tulee ilmi kyseessä olevan melko yleinen ongelma. Sitä on myös esiintynyt Androidin ohjelmistopäivityksen jälkeen joten osassa tapauksissa silläkin on ollut vaikutusta. Tästäkin oli keväällä useitakin ketjuja täällä.
        Ja omaan lähipiiriini on nyt kasaantunut kolme tapausta jossa Samsungin puhelimet (kaksi S3 Miniä, yksi muu Samsung), on kärsinyt latausongelmista joihin ei mikään ole auttanut ja ne ovat jonkun ajan sinnittelyn jälkeen lopulta olleet käyttökelvottomia. Oireet ovat aina ollet samoja. Ensin lataus tuntuu kuluvan todella nopeasti loppuun vaikka akku on ensin täysi, jopa parissa tunnissa. Sitten alkavat latausongelma eli välillä ei lataudu, välillä latautuu. Sitten kännykkä ei käytännössä toimi kuin vain laturissa kiinni ollen. Lopulta se ei enää lähde edes johdon päässä käyntiin.


      • KokemusK

        "Ei se yleinen ole."

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11184903

        Tässä kestjussa muuten itsekin vastailet lukuisille henkilöille joilla kaikilla on erilaisia latausongelmia, osa juuri kuvaamani kaltaisia. Eli ei se niin yleinen ole?


    • Ei ole oman kokemuksen mukaan.

      • KokemusK

        Sinun kokemuksesi ei ole sama asia kuin todellisuus. Vastakkaisia esimerkkejä on monia ihan kuten jo tuosta sinulle linkaamastani ketjusta huomaat. Vai ovatko vain omat kännykkäsi sinulle omia kokemuksia?
        En minä väitä että kaikki Samsungin puhelimet kärsisivät noista ongelmista tai edes mitenkään suuri osa. Käyttäjiä vaivaavista ongelmista ne kuitenkin näyttävät muodostavan ihan merkittävän osan ja ne ovat siltä kantilta merkittävä ongelma.

        Mikä on sinun motiivisi vähätellä ongelmaa joka kuitenkin on ihan todellinen? Muualla haluat esiintyä hyvin objektiivisena ja painotat usein "raudan hyvyyttä" ja hinta-ominaisuus-suhdetta. Kuitenkin sinulle on näköjään hankala myöntää että Android puhelimissa saattaa olla ihan oikeasti ongelmia. Minusta se ei ole mikään ihme koska niissä on erittäin kova hintakilpailu ja mallit tulevat ja menevät melkein kuukausittain. Ei ole ihme jos välillä tulee myös ongelmia. Se on juuri se hinta joka halvasta kuluttajahinnasta ja jatkuvista mallimuutoksista maksetaan. Suurin osa kuluttajista saa ihan hyviä ja toimivia tuotteita mutta osa kärsii myös näistä ongelmista.

        Ja tämä siis aika monen eri Android-puhelimen kokemuksella. Välillä kaikilla neljällä oman perheen jäsenellä on ollut Samsung, monilla heistä useitä peräkkäin. Nyt osalla Applet, osalla edelleen Samsung, joten vertailupohjaa on. Enkä siis väitä ettei Applen puhelimissakin olisi ongelmia, omat ongelmansa sielläkin on.


    • Ongelma on todellinen mutta ei niin yleinen kuin luulisi. Se että tälle palstalle tulee muutamia ihmisiä kertomaan siitä niin ei kerro sitä että se on yleinen ongelma.

    • KokemusK

      Jos tähän yhteen ketjuun kerääntyy 18 ihmistä joilla on raportoitavaa samanlaatuisesta ongelmasta niin se ei voi ihan olemattoman pieni ongelma olla, sanot mitä sanot...

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11184903

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe