"Etsin romanttista ystävää.... eiku..?" Uuden aloituksen vaikeus

romanttinen faija

Hei! :) Tuolta saattaisi kuulostaa jos alkaisin tehdä treffi-ilmoitusta itsestäni. xD Kaipaisin teiltä naisilta neuvoja pulmaani. Osaan tehdä ilmoituksen, mutta pulma on siinä, kun ajatus seurustelusta alkaa vähitellen kiinnostamaan ja olen tositarkoituksella-tyyppiä, mutta on vaikeaa luottaa, olen kokenut liian paljon pahaa. En olisi ryhtymässä suhteeseen noin vaan vaikka kohdalle osuisi unelmien nainen. Haluaisin ystävä pohjalta aloittaa kaikessa rauhassa ilman että tarvitsisi pitää kiirettä. Mutta koska olen romanttinen mies, tahtoisi tarjota ja saada hellyyttä mutta ystäviä ei yleensä voi kovin paljoa halailla. :) Tietysti ilmoitukseen voi laittaa, että tykkään halailla, mutta... :) Koska olen mies, haluaisin luonnollisesti myös haluta naista ja tuottaa ihanaa nautintoa hänelle ja ihania hetkiä molemmille. Jos tekisi treffi-ilmoituksen ystäväpohjalta ja joku vastaisi, ei tuollaisia voi ajatella enkä ystävistä muutenkaan halua sellaisia haaveilla. Miksi en siis tee tositarkoitus ilmoitusta, silloinhan molemmat pulmani ratkeaisivat? Syy on tuo että on vaikeaa luottaa ja tarvitsisin paljon aikaa toiseen tutustumiseen ym. enkä tahtoisi kenellekään tositarkoituksella etsivälle naiselle tuottaa pettymystä, jos pitemmän ajan jälkeen en olekaan valmis aitoon suhteeseen juuri hänen kanssaan. Yhden yön seikkailuja en ole vakavissani miettinyt. Joskus on haaveillut kuinka olisi ihanaa saada ilahduttaa hellyydellä ja ihanalla lemmenyöllä jotain yksinäistä lempeäluontoista yksinhuoltajaäitiä, saada hänet itkemään ilosta kainalossani ja pyyhkiä hellästi hänen kyyneleensä, mutta en ole tuollaistakaan ilmoitusta vakavissani edes pohtinut, kun ei voi tietää onko vastaaja varattu pettäjä tai hullu tai saada kuulla että minulle vastannut nainen kertoo kaikki seksikokemuksensa netissä. En osaa ajatella yhden yön juttuja tarkoituksella etsiväni.

Ymmärrän että joku ystäväpohjalta vastaava saattaisi hakea samanlaisia asioita kuin minä, etsiä luottamusta ja hyväksyntää ja saada kokea hellyyttä ja ehkä jotain ihanaa ilman vaatteitakin. On vaikeaa selittää paremmin. Nämä asiat vaivaavat minua. Toivottavasti ymmärrätte ja osaatte jotain neuvoja antaa.

-romanttinen faija, toivottavasti jonain päivänä kivan romanttisen runsaasti halailevan naisen mies ja uusperheen onnellinen isä ja isäpuoli-

6

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksinhuoltaja nainen

      Voisiko ilmoituksessa olla; yksinhuoltaja Mies etsii naista tositarkoituksella. Haluan tutustua ajankanssa, olen siipeeni saanut ja luottamusta ihmisiin palauttelen hiljalleen. Haluaisin alkaa tutustumisen kiinnostavan naisen kanssa yhdessä tekemällä ja juttelemalla. Olen valmis antamaan sunteen syventyä, jos meistä molemmista alkaa siltä tuntua.

    • romanttinen faija

      Yksinhuoltajalle Kiitos avusta! :) Kuulostaa yksinkertaiselta kun joku toinen sen sanoo. Sanat löytyvät varmaan sisältäni, niitä on vaan vaikeaa löytää, kun pahat kokemukset saavat epäröimään ja sanat tulevat ulos peiteltyinä, suojattuina. Samalla suojaan itseni enkä kuulosta aidolta itseltäni. Treffi-ilmoitusta pohtiessani huomaan kuinka pelottaa vapauttaa sydämensä. Rohkaisuja tässä kai myös kaipaa jotta jonain päivänä voisi päästää sydämensä valloilleen ja olla elämän ilona romantisoivalle naiselle ja saada samaa lämpöä myös itse. Toivotan yksinhuoltajalle kiitoksena valoa ja aurinkoa elämääsi! :)

      • Iloinen yllätys

        Joskus elämä voi yllättää, varaudu siihenkin :). Olin itse nettideittiin profiilia miettiessäni ihan varma, että haluan edetä rauhassa. Ajattelin, että näinköhän entisen elämäni vaurioilla edes koskaan uskallan uudelle ihmiselle avautua. Olen käynyt nyt treffeillä muutaman miehen kanssa ja nauttinut siitä yllätyksekseni paljon ja todennut, että luuloistani poiketen taidan kuitenkin olla jo valmis syvempäänkin suhteeseen. Treffikumppaneiksi olen saanut fiksuja, asiallisia miehiä ja yhden kanssa kehkeytyi myös suhteenpoikanen. Jos minä luulin, etten ole vielä valmis, niin hän oli puolestaan varma, että entinen elämä on jäänyt taakse. Mutta niin vain kävi, että suhteen syvetesssä esteeksi nousivatkin miehen kokemukset ja hän ahdistui suunnattomasti.

        Loppu hyvin kuitenkin, luulen saaneeni uuden hyvän ystävän. Tämän tarinan juoni taisi olla se, että todelliset tunnot tulevat esiin vasta siinä kohtaa, kun tunteet uuteen ihmiseen vahvistuvat ja vakavistuvat. Ennen sitä voimme vain luulla olevamme sellaisia kuin olemme.

        Luin myös toisesta ketjusta juttujasi. Toivotan sinulle paljon onnea elämään! Kylla romantiikkaa arvostavia naisia löytyy. Tunnen läheisesti yhden euroopan epäromanttisimman miehen nelikymppisen ex- vaimon, joka ei meinaa uskoa todeksi, että kaltaisiasi on olemassa ;).


    • romanttinen faija

      Kiitos iloisesta yllätyksestä! :) Oli kiva lukea kuvauksesi millaista treffailu voi olla ja mitä voi tapahtua vaikka ei uskoisi. Kiva oli myös kuulla kuinka hyvinkin voivat asiat sujua vaikka tietää ettei noin voisi käydä. Onnea että löysit itsesi treffien avulla. :) Ja hyvän ystävän. :) Treffikertomuksesi kuulosti sellaiselta kuin itse olisin sinun sijassasi. :) Sinä olit varma rauhassa etenemisestä. Minä puolestani odotan treffeistä hankauksia tavalla tai toisella. Ellei löydy hyvin ymmärtäväinen ihana romantikko. Niin paljon on takana ja niin paljon on muuttumassa.

      Vastaisitko uteliaisuuteeni, onko tuo ystävättäresi lukenut itse juttujani vai oletko sinä vinkannut niistä hänelle? :) Sano hänelle, että uskoo vaan. :) Kyllä näillä jutuilla on kirjoittaja olemassa. :) Mieskirjoittaja. ;) Kiitos onnentoivotuksesta! Sitä tarvitsen muutenkin kun elämässä tapahtuu ja on epävarma tulevaisuuden päätöksistään. :) Tiedän olevani hyvä päättäjä mutta kun tulevaisuudesta ei aina tiedä, haluaisi voida jo etukäteen sanoa Sille Oikealle, jo nyt ennen kuin tiedämme edes toisistamme, mitä olen tekemässä. Saada rohkaisua tulevaisuuden päätöksilleen, joista riippuu niin paljon. :) Ehkä jonain päivänä on jälleen arkinen asia saada painaa päänsä rakasta vasten kun huolettaa. Saisi ajatella sellaisen olevan arkipäivää. Sellaisen naisen kanssa, jonka kanssa ei tarvitsisi pelätä olevansa huono mies, jos tuolla tavoin hakee tukea ja turvaa vaikeissa asioissa.

    • rakas romantikko 44

      Romanttinen faija, sun kirjoituksia on ihana lukea. Vaikka menneisyys painaa olet säilyttänyt romanttisuutesi ja positiivisen asenteen. Hienoa että olet asioita pohtinut ja miettinyt valmiuttasi uuteen suhteeseen. Se on sitä henkistä kasvamista ja vahvuutta. Sinulla on vielä paljon annettavaa sille oikealle naiselle. Ja se oikea nainen on myös sinun tukenasi. Kyllä meitä kypsiä, rakastavia, romanttisia ja helliä naisia on olemassa. Vaikeinta on löytää sieltä rikkinäisten ihmisten joukosta se oikea.
      Kaltaistasi miestä olen etsinyt ja kerran luulin löytäneeni, mutta menneisyys oli hänet rampauttanut. Jatkan taas etsintöjäni jossain vaiheessa. Kesällä päähänpistona ehdotin miehelle halailutreffejä puistossa. Viltillä lähekkäin maaten sitten tutustuttiin. Ei ollut hullumpi idea.
      Tsemppiä ja rohkeutta romantiikan etsintöihisi.

    • romanttinen faija

      Kiitos romantikolle! Samoin kivaa lukea, että joku näitä pitää ihanina. :) Hyviä etsintöjä myös sinulle! :) Kuulosti jännittävälle halaustreffisi. :) Kuinka vaan löytää nainen jolle voisin sellaista ehdottaa ilman että hän alkaa epäillä taka-ajatuksia? Haluaisi olla oma itsensä, ettei tarvitsisi miettiä toisen epäluuloja. Kyllästyttää moinen. :) Siksi ei kuka vaan kelpaa. Ainoastaan halaavat naiset kelpaavat. ;) Varmasti kivaa oli teillä ollut tuona kesäpäivänä puistossa. :) Koetan ajatella asioista positiivisesti, useimmista ainakin. Vaikea ymmärtää että joku nainen koko sydämestään olisi tulevaisuudessa tukenani. Voin kuvitella. Mutta uskoa aidosti? Jonkun sydämen tuen olevan aito. Auttaa itse koko sydämestään ja saada palkinnoksi paljon pahaa? Sitä ei jaksa enää. En silti halua muuttua siltä mikä minussa on hyvää. Mieluummin olen yksin, kuin sitä kaikkea koen uudestaan. Jos se oikea löytyisi, tuskin minä välittäisin rampautumisistani vaan antaisin mennä. Rampautumisen jäänteet olisivat kivuliaita, silti juoksisin mukana, vaikka sattuisi koko ajan. Sellainen olen. :) Mutta sopivan ihmisen kohdalle osuessa, joka osoittaisi sydämestään isojenkin aidon tunteiden seassa ikäviä pahan merkkejä, pysähtyisin kesken alkaneen juoksun. Tiedän mitä varoa. Tiedän myös sen tarkoittavan yksinäisyyttä. En silti tahdo antaa tästä periksi. Ainakaan paljoa. :) Jospa joku sopiva tajuaisi ottaa sen haasteena eikä hankaluutena jonka takia antaisi pian periksi minun suhteeni. :) Hankaluuksia varmasti riittäisi kanssani. Hyviä hetkiä tulisi vähintään yhtä paljon. Asioitten lähtiessä sujumaan hyviä hetkiä tulisi vielä enemmän. Se on eri asia kuka ne hyvät hetket haluaa omikseen! :) Kelle vaan en niitä jakele. Eikä kaikille kelpaa. Onneksi! ;) Hyviä hyvän miehen löytymishetkiä romanttiselle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe