Olen ihastunut opettajaani!

Ihastunut nuori

Hei vaan :-)

Minulla on sellainen ongelma, että menin ja ihastuin matematiikan opettajaani. Olen vielä nuori ja tämä opettaja on minua hyvin paljon vanhempi. En tiedä mitä voisin tehdä.

Kaipaan kouluun vain sen opettajan takia ja kotona en voi keskittyä mihinkään kun mielessä pyörii vain se opettaja. En osaa sanoa miten tämä voi olla mahdollista, en koskaan kuvitellut ihastuvani huomattavasti vanhempaan mieheen, mutta joku hänessä vain on niin ihmeellistä ja vetää puoleensa.

Tämä mies ei tiedä tunteistani häntä kohtaan, enkä uskaltaisikaan mitenkään sanoa niitä ääneen. Mitähän se mies edes ajattelisi jos nuori tyttö yhtäkkiä alkaisi viitata ihastumisen puoleen. Tuskin tuon ikäinen voi edes tuntea mitään syvempää näin nuorta kohtaan. :-(

Tuntuu toisaalta siltä että jotain olisi tehtävä, mutta toinen puoli sanoo ettei niin saa tehdä! En todellakaan ole hyvä puhumaan tunteista tai näyttämään niitä. Selvästi "pakit" tulisi jos pamauttaa uskaltaisin kertoa, ja häpeähän siitä tulisi myös.

Mitä voisin tehdä, kun en jaksa ajatella muuta kuin sitä miestä. :-(

9

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • austerism1

      Älä tee mitään.

      Pahimmassa tapauksessa pilaat miehen maineen ja elämän - nimittäin jos juttu jotenkin kääntyykin niinpäin, että joku saa tietää, juorut levivätä ja miestä aletaan pitää aloitteentekijänä. Tällaista voi tapahtua.

      Ihastuksia tulee ja menee. Ja on hyvin tavallista ihastua johonkin auktoriteettihahmoon - kuten nyt vaikkapa opettajaan.

      Vielä kerran: anna asian olla, älä tee mitään.

    • nyt ei

      Saitkin jo hyvän neuvon. Älä tee mitään! Ihastuksia tulee ja menee, se kuuluu nuoruuteen. Palavimmastakin ihastuksesta on rakkaus vielä kaukana. Saat toki unelmoida, mutta anna unelmien jäädä unelmiksi.

      Löydät pian sopivamman ihastuksen kohteen, jolta saat myös vastakaikua ja huomiota.

    • Velma

      Mulla oli sama tilanne joskus. Haaveilun lisäksi en tehnyt mitään, niin mitään pahempaa/parempaa ei myöskään tapahtunut. Koulun loputtua olen päässyt tilanteesta yli ja nykyään se ihastus vaan naurattaa. Näin kyseisen opettajan viime vuonna ekaa kertaa muutaman vuoden tauon jälkeen ja täytyy kyllä myöntää, että oli se edelleen aika hot.

    • help me

      oon ihastunu noin 20 vuotta tai enemmän vanhenpaan mies opettajaan itse olen 14 vuotias en ymmärrä miten voi olla mahollista mutta näin pääs käymään tuntuu välillä siltä että opettaja olisi kanssa hän huomioi minua enemmän kuin muita tuo minulle usein kokeen itse ja kaikki muut käskee hakemaan ja välillä vilkuilee minuun päin apua mitä teen vai teenkö mitään?! :o

      • se menee ohitse

        Miten noin pääsi käymään? Kuule, noin käy melkein jokaiselle jossain vaiheessa. Ja voin vakuuttaa, että joskus opettajakin saattaa tuntea hienoista vetoa jotakuta oppilastaan kohtaan. Mutta opettaja ymmärtää pitää asian omanaan tietonaan.

        Älä tee mitään, se menee ohitse!


    • voi eii

      luulen et ei mee ohitse en kaipaa enää ollenkaan lomia haluun vaan olla koulussa sen opettajan takia voisin tehdä ihan mitä vain nähdäkseen sen edes vilaukselta illalla ajattelen sitä niin paljo et nään vain siitä enää unia..

    • tuttuaon

      Mulla on niin samanlainen tunne... Haluaisin kertoa sille kaiken ja nähdä sen edes vilaukselta... Voi ei...

      • ääääh

        Tänään murruin ihan kokonaan kun oli sen tunti mut olikin joku toinen opettaja ootan vain yhtä päivää hirveen kauan et saan kävellä sen ohi kävellä ohi häh en pysty keskittynyt mihinkään muuhun se vaa vetää mua puoleensa sil on 2 lasta ja vaimo mutta tuntuu et silma ois kans jotain tunteita mua kohtaan joskus huomaan että se kattoo mua ja kun katseet kohtaa saatetaan kattoa vähän aikaa toisia sit se oli tehny semmoset KULTA tehtävä monisteita mietin et miks just kulta sit ku se toi mulle nii sano et tässä lotalle lotta ei oo mun nimi mut käytin esimerkkinä ääh se vaan pyörii mun mieles :'o


    • Kokemusta on

      Tuttu tunne, yläasteen aikana olin ihastunut kolmeen opettajaan ja vielä lukiossakin yhteen (joka edelleen kaupassa tms nähtäessä on aika håt). Kaverini jo pitivät suurena vitsinä, että ihastun kaikkiin opettajiin :D Pari tosin oli oikeasti ihan hotteja ja saatettiin muutaman kaverin kanssa yhdessä kuolailla käytävillä. Liikkaopet on yleensä parhaita ;) Muttajoo, samanlaisia ajatuksia oli ja haaveilin vain yhteisestä elämästä näiden kanssa (eri aikoihin siis, yhden ihastuksen hiipuessa toinen tuli kiikariin). Lukio-opettajalla oli hieman mainetta oppilaiden kanssa flirttailusta, sillä hän oli hyvännäköinen ja tiesi sen. Hän saattoi vaikkapa pudottaa kynän täysin tahallaan ja kumartua poimimaan sen luokan edessä. Parasta oli, kun vittuiltiin välillä toisillemme oikein urakalla, koska huumorintajut oli yhtä kieroja. Millekään näistä ihastuksista en tehnyt muuta, kuin että kavereiden kanssa niitä päiviteltiin. Lähes kaikille tulee jossain vaiheessa opettajaihastus-vaihe ja kiehtovaahan se on, koska kohde on tavallaan kaikin tavoin kielletty ja saavuttamattomissa.

      Älä siis tee mitään, koska opettajalle voi tulla todella, todella kiusallinen paikka jos nuori tyttö tulee tunnustamaan palavan rakkautensa. Kaikki opettajat ovat tietoisia näistä satunnaisista ihastuksista ja aivan varmasti myös opettajat silloin tällöin ihastuvat oppilaihinsa, mutta he eivät missään nimessä saa tehdä asialle mitään ainakaan niin kauan kun oppilas on a) alaikäinen tai b) samassa oppilaitoksessa. Mitä noihin katseisiin yms huomionosoituksiin tulee, todennäköisesti vain ylianalysoit normaalin vilkaisun, koska katselet itse opettajaa punaisten lasien lävitse. Itsekin monesti saatoin vannoa, että joku ihastuksen kohde katsoi minua merkittävästi ja hymyili flirttailevasti, mutta todellisuus oli luultavasti aivan muuta. Raskaana olevat naiset näkevät kaikkialla lapsia ja muita raskaana olevia naisia (kokemusta on) ja ihastunut näkee jokaisen katseen merkkinä jostain syvemmästä.

      Vaikka ei kannatakaan tehdä minkäänlaista aloitetta opettajan suuntaan, se ei tarkoita ettetkö voisi itseksesi nauttia ihastuksen tunteesta ja haaveilla. Se on ihan sallittua, mutta älä anna homman sekoittaa päätäsi tai koulunkäyntiäsi :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      92
      4320
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4225
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3996
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2837
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2531
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2108
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2094
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      195
      2013
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1659
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1442
    Aihe