alkaa todella kyllästyttää Anna Mäkelän puheet

dddbdfbdfbd

Kun kunnanhallitus on puhunut Anna Mäkelän erottamisesta, Anna Mäkelä haluaa kovasti, että kunnanhallituksen toimintaa selvitetään edes jollain tavoin, pliis, mitä tahansa, että saisi jotenkin puitua pikku nyrkkiä kunnanhallitukselle:

http://yle.fi/uutiset/kittilan_kunnanjohtaja_kunta_ohjaili_levin_poliisitutkintaa/7412483

Mutta kun kunnanhallitus haluaa itse selvittää asioita, kaikki selvitykset on Anna Mäkelän mielestä tehty, juu:

http://yle.fi/uutiset/kunnanjohtaja_pitaa_levi-selvityksia_riittavina/7422920


Ja kaiken jälkeen Anna Mäkelä kehtaa syytellä muita tahoja asioiden selvittämisen vaikeuttamisesta ja pitkittämisestä. Muun muassa siksihän A. Mäkelä on nyt pulassa, että hän ei alun alkaen informoinut kunnan luottamushenkilöitä riittävästi ja riittävän ajoissa. Kuvitteleeko tuo nainen oikeasti, että ihmiset eivät osaa lukea?

11

457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rötösherrat kuriin

      Kyllä ottaa näille laittomuuksien tekijöille ja kunnanhallituksen sekoilijoille koville kun Mäkelä ilmoittaa kirkkaasti mielipiteensä asioista. Kurulalta jankataan selvityksiä asioihin joihin kunnanhallitus on saanut tiedot monta kertaa. Se vain että vaikka kunnanhallitus sai tiedot se ei uskonut/halunnut uskoa/ ei välittänyt kaikkivoipaisuudessaan niistä. Ei sitä Kittilässäkään mitä tahansa saa tehdä joskus se pannaan poikki korkeimpien voimien toimesta. Jos villinlännen meno menee liian hurjaksi siihen tulee ns. stoppi.

      Voi kunnanhallitus itse tykönään miettiä miksi veti tutkintapyynnön pois. Siinä on vastaus saiko tietoa. ? Tämä on suoraan tutkinnan estämistä siitä eivät nämä venkulat mihinkään pääse.

    • rötösherrat kuriin

      Tämähän on vain kunnanhallituksen hätätemppu. Yrittävät luikerrella vastuusta siitä että vetivät tutkintapyynnön pois. Tähän liittyy tämä operaatio että voisivat perustella sillä, että vajavaisilla tiedoilla peruivat tutkintapyynnön. Ei se selitys enää onnistu. Olette kunnanhallituksen jäsenet saaneet tarpeeksi tietoa mutta ette ole sitä käyttäneet niinkuin vastuullisen kunnanhallituksen pitäisi käyttää. Siinä on teidän operaation juju mutta se on huomattu jo ajat sitten. Keksikää parempia

      • Voi voi

        Noniin tyhjän räkyttäjät ja mistään mitään tietämättömät arvostelijat. Kun puhutte hyväveliverkostosta ja sulle mulle sopimuksista. Tai niistä, että ajetaan sukulaisten ja ystävien etua luottamusmiesten toimesta, niin kertokaapa yksikin hyvä esimerkki tällaisesta toiminnasta. Siis sellainen konkrettinen, jossa Kittilän kunnan luottamushenkilöt ovat toimineet huonolla moraalilla.
        Ei taida heti löytyä. Eihän me tavallise kuolevaiset tiedetä kaikkea sitä millä tiedoilla päättäjät ratkaisuihinsa päätyvät. Viimeaikoina päätökset ovat olleet vieläpä melko yksimielisiä. Ja oikeasti hissijupakka on vain jäävuorenhuippu A Mäkelän ylimielisessä suhtautumisessa Lapin alueen asioihin ja pienen kunnan hyvinvointiin. Rötösherroja ei omankunnan sakissa ole. Kyllä ne tulee etelästä tänne. Poikkeuksena Kuivasalmen palkisen hallinto.


    • Tuon naisen ainoa

      tavoite;

      LAPPI ON KUOLTAVA TAVALLA TAI TOISELLA.

      A Mäkelä on KITTILÄN EELOPPI.

      Miettikää viher- ja feministiuskovaisten tavoitteita, ne ova aina yrittäneet tappaa elämän Lapissa. SIINÄ KAIKKI !

      Kaikki muu on joutavanpäiväistä paskanjauhamista, ajanhukkaa.

    • qqmmww

      Kunnanhallituksen selvä enemmistö on sitä mieltä, että heille on jäänyt asioita epäselviksi. Eivät he kaikki voi olla lukutaidottomia.

    • rötösherrat kuriin

      Niin Kittilässä ei voi varmaan olla luku ja ymmärrystaidottomia kunnanhallituksen jäseniä. Sitähän tämä tarkoittaa. Nyt kun tuulettimeen on lentänyt palleroita ja koko homma on silmillä niin vastuunkantajat alkavat luikerrella kuin kastemadot. Jos ei kunnanhallitus noista annetuista selvityksistä ole tasan tarkkaan tiennyt niin kannattaisi hakea lääkärintodistus ja vapautusta valttutetun tai kunnanhallituksen jsäenen hommista. Ylivoimaisia ponnistuksia kittiläläisten järjelle kun kirjallisia ja suullisia selvityksiä on tullut. Ottaisivat vastuun että tuli hätäpäissään mentyä kuin lampaat kellokkaiden mukaan. Kellokkaat taas kuvittelevat olevansa mailmannapoja joiden ei suomen lainsäädännöstä ole koskaan tarvinnut välittää. Nyt se on loppu.

      • qqmmww

        Meniköhän sinulta jotain yli hilseen?


    • Kittiläläinen
      • Olet oikeassa !

        Lapin tappajafeministit tulee karkoittaa Lapista !!!


    • etelän varis

      Kittilällä on harvinaisen suoraselkäinen ja ammattitaitoinen kunnanjohtaja! Se on vain kunnan kähmijöiden vaikea hyväksyä.

      • zzssddd

        Niin, kyllä Anna Mäkelä on harvinaisen ammattitaitoinen nainen, kun melkein kaikki kunnanvaltuuston jäsenet ovat vaatineet hänen eroaan tai siirtoaan. Ainahan ammattitaitoisten työntekijöiden eroa ollaan joukolla vaatimassa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe