Jopas Martinaa koetellaan...

Too much?

66

3551

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sitä saa mitä tilaa

      Pitäisikö Martinaa muka sääliä??? Siskon kuolema on toki ikävä tapaus, MUTTA kaikki muu on ihan Aitolehden oman toiminnan tulosta. Jos ajat kännissä autolla, siitä menne luonnollisesti kortti.Suhde, johon mies on lapsen avulla huijattu ei voi kestää.Rakkautta ei voi pakottaa, salapano Martina saa maistaa omaa lääkettään.

      • MuchMuchHuoh

      • ...

      • mies kaks ysi
        ... kirjoitti:

        Aika lutkalta vaikuttaa. Eipä tunnu tonkaan suhteet kestävän.

        Toi nainen ei ole kyllä ihan ok... ihminen jolla on oikeasti rakas läheinen kuollut ei pyöri lehtien palstoilla moneen kuukauteen tapahtuneen jälkeen.Martina sen sijaan oli 12. päivää siskon menetys uutisen jälkeen kertomassa "kovasta elämästään".


      • tsoots

        Miks näitä tarttee påohtia yleisesti.Eihä jos perus ihmiselle näitä tapahtuu ja varmaa tapahtuu ni miks näitä julkisesti.Siksi et saa lissää julkisuutta ja money!


    • ei jaksais tätä enää

      Johan ne erosivat aikoja sitten. Seiskassakin kerrottiin erosta. Ja nyt "shokkiero"...

      • seiska elämää?

        Minkä takia juuri SINUN pitää jaksaa yleensäkään "tätä" enää? Onko elämäsi niin pientä että julkkisjuorujen on se täytettävä?


    • Maradonatella1

      Ja martina itse sanoi että sisko tavallaan kuoli jo kaksi vuotta sitten.
      Haastattelun sävystä kuultaa läpi martinan ehdottomuus ja kovuus, kun lukee artikkelin. ( tarkoitukseni ei ole spämmää tätä artikkelia mutta se todistaa mun pointin)
      Martina on laskelmoiva ja ehdoton, armoton sekä kova.

      Martina Aitolehden 22-vuotias pikkusisko kuoli heinäkuussa epäselvissä oloissa, ja poliisi tutkii nyt kuolemaa tappona. Martinan surutyö alkoi jo pari vuotta sitten. Perjantaiaamuna 18. heinäkuuta Martina Aitolehti oli juontokeikalla Torniossa, kun hän sai puhelun äidiltään. Martinan 22-vuotias pikkusisko oli löydetty aamuyöllä kuolleena.
      Muutamaa tuntia myöhemmin tapaus oli ehtinyt jo uutisotsikoihin. ”Nuori nainen kuoli Vantaalla – poliisi otti kiinni seitsemän henkilöä. Tapausta tutkitaan tappona.”
      – Siskoni valitsi väärän tien. Hän oli narkomaani, Martina kertoo.
      Nyt siskon kuolemasta on reilun kuukauden verran. Uutinen oli Martinalle sokki, mutta jotakin tuon tapaista hän oli osannut pelätä siitä lähtien, kun hän viitisen vuotta sitten sai kuulla siskonsa käyttävän suonensisäisiä huumeita.
      Hullu ja ruma maailma
      – On ollut erikoista huomata, miten mieli käsittelee asiaa. Välillä olen ihan ookoo, mutta välillä saattaa alkaa itkettää ihan hysteerisesti. Samalla olo on oudolla tavalla helpottunut. Enää ei tarvitse pelätä ja huolehtia, Martina sanoo.

      Surua on lisännyt epätietoisuus siskon viimeisistä hetkistä. Tapauksen tutkinta on yhä kesken, eikä Martinan perhe ole vielä päässyt siksi edes järjestämään hautajaisia.

      Vangittuna on tällä hetkellä kolme henkilöä, mutta epäiltyjä on yhdeksän. Tekoa tutkitaan tappona, mutta tekotapaa tai kuolinsyytä poliisi ei ole tutkinnallisista syistä paljastanut edes omaisille.

      Siksi Martinallakin on toistaiseksi vain arvailuja siitä, mitä on voinut tapahtua.

      – Siskoni liikkui sellaisissa piireissä, että minua ei yllätä, jos hän on kuollut väkivaltaisesti. Viimeisten vuosien aikana olen saanut kuulla niin karuja juttuja, etten ole pystynyt puhumaan kaikista niistä edes omalle miehelleni. Se huumemaailma, missä hän eli, oli hullu ja ruma.
      Läheiset välit

      ............................

    • maradonatella2

      ...Martinalla ja pikkusiskolla oli kymmenen vuotta ikäeroa ja eri isät, mutta he olivat silti aina hyvin läheisiä. Ainoastaan viime vuosina Martina ei enää halunnut olla siskonsa kanssa tekemisissä, koska ei pystynyt katsomaan vierestä, miten nuori nainen tuhoaa itsensä.

      – Siskoni tavallaan kuoli minulle jo pari vuotta sitten, koska huumeet muuttivat hänen persoonaansa niin, etten enää tunnistanut häntä ihmiseksi, joka hän oli ollut.

      Kun Martina vuonna 2008 meni naimisiin esikoisensa isän Esko Eerikäisen kanssa, pikkusisko oli Martinan kaaso.

      – Silloin hän oli vielä ihana, valoisa nuori nainen.

      Mutta jotakin tapahtui pian sen jälkeen. Mitä, sitä Martina ei osaa sanoa. Kukaan perheestä ei huomannut mitään varoittavia merkkejä.

      – Ymmärrän, että hän oli vakavasti sairas, addikti. Mutta miksi hän alun perin päätyi käyttämään huumeita? Sitä on vieläkin niin vaikea tajuta. Hän oli nuori, kaunis ja lahjakas. Kaikki mahdollisuudet elämässä olivat hänelle auki.

      Sisko kävi Steiner-koulua, harrasti laulua ja tanssia. Martinan vanavedessä hän kokeili myös malli- ja missitouhuja.Hän ei ollut masentunut tai ahdistunut, päinvastoin, hänellä meni hyvin koulussa, oli paljon kavereita ja kiva poikaystävä.

      – Sisko oli sosiaalinen ja iloinen, leikkisä luonne, seikkailunhaluinen ja utelias elämän suhteen. Ehkä juuri nuo piirteet koituivat hänen kohtalokseen. Hänellä oli aina paljon tuttuja ja kavereita kaikkialla. Ehkä hän vain joskus ajautui väärään seuraan, Martina miettii.
      Uusi perhe

      Välillä perhe sai siskon vieroitukseen, mutta häntä oli vaikea saada pysymään siellä. Alaikäisenä karkailija saatiin aina palautettua hoitoon, mutta kun sisko täytti kahdeksantoista, Martinan perhe oli voimaton.

      – Täysi-ikäistä ei voi pakottaa parantumaan. Hän alkoi kutsua huumeporukkaa perheekseen.

      Siskon elämä ja jutut alkoivat muuttua rajummiksi ja rajummiksi. Hänessä saattoi olla pahoinpitelyn jälkiä. Välillä hän oli niin huonossa kunnossa, että makasi hoidettavana teho-osastolla.

      Reilut kaksi vuotta sitten Martina sai tarpeekseen, ja laittoi välit poikki sisareensa. Myös siskosten veli teki saman päätöksen.

      – Toivoimme tietysti, että päätöksemme olisi saanut hänet havahtumaan.

      Kun Martina kaksi vuotta sitten syyskuussa oli synnyttämässä kuopustaan Isabellaa, sisko soitti synnytyslaitokselle ja aneli päästä katsomaan vauvaa.

      – Vastaukseni oli ei. Olen sellainen, että kun päätän jotakin, päätäni on mahdotonta kääntää. Lisäsin kuitenkin, että heti, kun hän on valmis muuttumaan, otan hänet ilomielin takaisin elämääni. Mutta ensiksi hänen on ansaittava luottamukseni.

      Se jäi viimeiseksi kerraksi, kun Martina puhui siskonsa kanssa.
      Itsesuojelua
      Martinan elämä on ollut julkista yli kymmenen vuoden ajan, mutta sisarensa huumeongelmasta hän ei ole koskaan sanonut sanaakaan.

      – Asiasta ovat tienneet vain perheenjäsenet ja ihan lähimmät ystäväni. Tämä on ollut perheemme yksityinen suru. Salailu on ollut välillä vaikeaa ja raskastakin. Jos joku ulkopuolinen on kysynyt, mitä sisarelleni kuuluu, olen ollut joko ihan hiljaa tai antanut ympäripyöreän vastauksen kuten ”siskoni tutkiskelee elämää”.
      __

      TOKI, ihminen joka käyttää suonensisäisiä ja pyörii / imeytyy niihin piireihin syvälle, ei ole ollenkaan hyvä olla lasten elämässä läsnä.
      Ymmärrän hänen ja jontun ratkaisun sekä sen, että siinä mielessä asia on jämpti. Jos käytät - et tule lähelle.
      Jos olet valmis hakemaan apua - autamme kaikin tavoin.

      silti ... se mitä rivien välistä on luettavissa...

      Loistavasti laskelmoitu julkisuudessa pysymistemppu antaa / ruinata haastattelu menaisiin kun ohjelma tulossa sekä pitäis saada se rattijuopumusjuttu unohduksiin.

      • jäiköyksin?

        Viimeiseksi yhteydenpidoksi jäi se kun käänsi siskolle selkänsä.....:(
        Tuollaisesta jäisi ainakin itselleni valtava syyllisyyden taakka loppuiäksi. Ei saa olla liian anteeksiantamaton.


      • 13+13

        Kertoisitko,
        miten narkkareita ja muita, eri asioihin addiktoituneita autetaan?

        Toivon kaikkea hyvää Martinalle ja kaikille jossain koukussa oleville!
        Reflat tulee ennemmin tai myöhemmin....


    • Emänäätä

      Te olette ilkeitä! Martina on mikä on, mutta kyllä varmasti sisko oli rakas ja narkkarin perheen on pakko katkoa välit jossain vaiheessa. Ei sitä kestä kukaan.

      Ja tämä Stefan-kuvio. Jotkut ilkkuu, että Martina väkisin otti Stefanin. Mikä tossukka se sellainen mies on, että naiset tuosta vaan pakottaa avoliittoon? Eikä lapsi ole mikään syy nykyään muuttaa kenenkään kanssa mihinkään. Ehkä Martina roikkui Stefanissa, mutta Stefan itse teki kuitenkin ratkaisunsa ja asui Martinan kanssa yhdessä. Eikä se poista silti sitä, että Martina on jätetty toisen naisen takia ja hänellä on miehen kanssa vielä pieni lapsi. Varmasti sattuu ja syvältä. Kyllä Martinaa nyt lyödään. Sisko kuoli ja mies jätti. Hän käy nyt niitä elämän suuria tuskia läpi, eikä mielestäni sitä ole syytä pilkata.

      • Mara on ilkeä!

        "Ilkeitä"? No entäs mara?! Hylkää siskonsa sen sijaan, että yrittäisi edes auttaa häntä...
        Ja se suhdehan alkoi pettämisestä joten sitä saa mitä tilaa!


      • jospa oppisi?

        "Martina on jätetty toisen naisen takia ja hänellä on miehen kanssa vielä pieni lapsi. Varmasti sattuu ja syvältä."

        Eikös Eskokin tullut jätetyksi toisen miehen takia, ja hänelläkin oli vielä pieni lapsi Martinan kanssa?

        Että jos sattuu nyt, niin ihan hyvä. Varmasti sattui Eskoonkin aikoinaan.


    • En ymmärrä

      Eivät Martina ja Stefan ole olleet parisuhteessa aikohin. Vain olleet tekemisissä kohtuuväleissä lapsen takia. Tyhmää miten Martina jatkoi tätä "mieheni" juttua vaikka suhde oli aikapäiviä sitten ohi. Miksi aina valehdella kaikesta kun totuus tulee aina esille.

    • Faktaa...

      No ihan omaa syytä, että tsetti meni rattijuopolta! Siskokin oli aivan itse valinnut elämäntyylinsä, narkkarit kuolee nuorina. Ja eikös noi ollut eronnut jo aikoja sitten, Martina vain antanut muuta ymmärtää. Ja sekin suhde alkoi pettämisestä. Eli on ihan vain peiliinkatsomisen paikka, toivottavasti ottaa opikseen.

      • 87654556

        Marako ottaisi jostain opikseen??? Ei ikinä!


    • Järki Käteen!

      Jotenkin "Martinaa koetellan" ei ole mielestäni oikea sanonta. Pikemminkin, Martinan valinnat ovat nyt kaikkien nähtävillä ja kulissit sortuu.

      Martinan siskon kuolema on toki kamala asia, johon Martina ei pystynyt vaikuttamaan. Kaikki muu oli silti Martinan omia typeriä valintoja. Jos nainen lähtee salasuhteeseen varatun miehen kanssa, nii täytyy kyllä tajuta, että itselleen käy samoin saman miehen kanssa. Johan Stefun ex varoitti Martinaa, ettei Martina tule saamaan Stefanista uskollista miestä itselleen (ja luultavasti Stefan tekee Satulle saman ennemmin tai myöhemmin?)

      Martina alkoi melkein heti Stefanin kanssa ollessaan huutelemaan: "Uusi vauva saa tulla milloin vaan, mutta ei Eskolle". Näin ollen tästä voisi käsittää, että Martina todellakin suunnitteli vauvaa Stefanin kanssa. Kun Martinan raskaus selvisi Stefanille, Martina itsekin sanoi lehdissä, että Stefanilla on paljon sulattelemista uutisesta. Jossain vaiheessa pyöri myös huhu, että Martinalle olisi tehty abortti heidän suhteen alkuaikoina, koska Martina ei tiennyt oliko raskaana Eskolle vai Stefanille. Tuon jutun todenperäisyyttä en tiedä.

      Martina sanoi alkaessaan odottaa Isabellaa, että hän halusi tehdä lapsen vasta, kun oli varma, että lapsen vanhemmat (Esko ja Martina) pysyisivät yhdessä ja perheenä. Ettei hänen lapsensa joutuisi kokemaan samaa h.vettiä kuin hän oli joutunut kokemaan perheessä, jossa oli lapsia eri miehille. No, Martinan mieli muuttui, kun Victoria oli vasta vuoden vanha.

      Rattijuopumus oli Martinan oma valinta. Se, että hän on jättänyt lakunsa maksamatta ja hänellä on runsaasti maksuja ulosotossa, on Martinan oma vastuuntunnoton valinta. Väkivalta, jota on kokeut usea ihminen Martinan taholta, on oma valinta. Vihan purkamiseen täytyy opetella löytämään muut tavat purkautua. Lista Martinan typeristä valinnoista ja seurauksista on loputon, eikä häntä tarvitse sääliä.

      Se, mitä Martinan nyt kannattaisi tehdä, olisi hakeutua velkasaneeraukseen, opiskella joku oikea työ vaikka siivoojaksi...mikä tahansa OIKEA työ, jolla elättää itseään ja lapsiaan. Nyt on Martinalla paras mahdollinen aika muuttaa suuntaansa. Jos sama meno jatkuu, hänellä ei ole pian lapsia eikä mitään muutakaan.

      Ryhdistäydy Martina viimeinkin! Olet keski-ikäinen nainen. Kohtaa todellisuus ja lopeta leikkiminen. Elämä ei ole aina hauskaa, se on usein tylsää. Mutta se pitää opetella sietämään!

      • tärkeysjärjestys

        Velkasaneeraukseen ei pääse, jos ei ole pysyvää ja vakituista, kokoaikaista työsuhdetta.

        Että nyt pitäisi vaan tehdä irmuisesti kv-keikkoja ja maksella ne jutskat kiltisti pois. Kyllähän ne kasvavat ihan mielettömästi korkoakin, että ei kannattaisi lykätä hamaan tulevaisuuteen.


    • Järki Käteen!

      Siis Martinan alkaessa odottaa Victoriaa, vanhemmat pysyisivät yhdessä. (Ei Isabellaa, kuten äsken vahingossa kirjoitin)

    • jepjep!!!!

      Tuskin pääsee velkasaneeraukseen.
      Ei ole tehnyt elettäkään lyhentääkseen velkojaan.

      Jos nainen ja kahden (eri isälle tehdyn) lapsen äiti on niin saamaton, ettei saa hommattua itselleen kaupungin vuokra-asuntoa, vaan jatkaa toisten nurkissa luuhaamista, niin millä paukuilla se mihinkään velkasaneeraukseen edes osaisi hakeutua?

      Olen ymmärtänyt, että sinne vaaditaan aika nivaska eri papereita ja niiden päälle pitäisi vielä jotain tajutakin.
      Ei tv-hengenpelastaja siihen kykene.

      • Eskon luo?

        Ei Stadin kämppää saa helposti edes asunnoton, jolla on lapsia. Täällä on niin paljon asunnottomia ja liian vähän kaupungin asuntoja.


      • Järki Käteen!

        Ei olekaan. Mutta nyt Martinan kannattaisi edes YRITTÄÄ tehdä jotain päästäkseen normaali-ihmisen elämään hänenkin kiinni. Koettaa vaikka hakea sitä velkasaneerausta ja kerätä se iso pino niitä papereita. On se yrittänyt niin paljon kaikenlaista tolloa, miksei voisi yrittää samalla ihan oikeasti arvostettavaa juttua. Tekisi varmaan hänen huonolle itsetunnolleen hyvää, kun oppisi tekemään jotain normaalia ja vastuunalaista.

        Selkärankaa nyt tuohon touhuun!


    • boikotttt

      pistin pois menaisten tilauksen, se lehti teki tästä karseasta tuksu kakkosesta marasta jutun. b

      • 9+20

        Minäkin ihmettelen, että ihan tasokkaana lehtenä pitämäni "Me Naiset" teki jutun tästä rattijuoposta salarakkaasta.

        Kyseinen lehti jää nyt pois lukemistostani. Ei kannata lähteä Seiska-linjalle noiden juttujen kanssa. Virhearvio ennen arvostamaltani lehdeltä :(


      • ...
        9+20 kirjoitti:

        Minäkin ihmettelen, että ihan tasokkaana lehtenä pitämäni "Me Naiset" teki jutun tästä rattijuoposta salarakkaasta.

        Kyseinen lehti jää nyt pois lukemistostani. Ei kannata lähteä Seiska-linjalle noiden juttujen kanssa. Virhearvio ennen arvostamaltani lehdeltä :(

        No mulle ei ole ko lehti koskaan tullutkaan, mutta joskus olen ostanut irtonumeroita. Nyt loppui sekin. Seiskan kanssa sama.


      • 11+14
        ... kirjoitti:

        No mulle ei ole ko lehti koskaan tullutkaan, mutta joskus olen ostanut irtonumeroita. Nyt loppui sekin. Seiskan kanssa sama.

        Seiska on ollut kauan sellainen lehti, että mielstäni on asiatonta pitää sitä edes myynnissä kassojen vieressä. Kuuluu kaikkien juttujensa puolesta sarjaan K-18 ja sellaisten lehtien paikka on syrjemmässä kaupan hyllyllä.

        Ja nyt sitten mielenkiintoinen naistenlehtikin on lähtenyt julkaisemaan juttuja näistä muovihirviöistä. En ymmärrä. Tavallista naista ei kiinnosta lukea naistenlehdestä tälläisiä juttuja.


    • HHUHUH

      Se on sitä elämää. Miksi jotain tiettyä bimboa pitäisi sääliä? On niitä kovempiakin kohtaloita ihmisillä eikä ne ole inisemässä lehtien palstoilla tai edes kenellekkään. Elämä on. Ja tuohan ei mikään elämän kolhima tapaus ole, jos joku muka missukka iskee jonkun muun missukan sussun, nehän on kaikki kiertopalkintoja ja naivat ristiin rastiin toisiaan. Tyhjäpäät

    • koettelemus

      Eiköhän se jossain viidakon tähtösissä jo aikanaan näkynyt, että miten narsistinen tai jopa psykopaatti- luonteinen tuo Martina on. Ei minkäänlaista toisten ihmisten kunnioitusta omaa ja karmean raivohulu nainen.. Hinnalla millä hyvänsä pitää tyrkyttää itseään julkisuuteen, vauvalle tungetaan timantti- korvakorut yms. Martina se on joka ihmisiä koettelee. Itse se saa katsoa peiliin kenelle alapäätään jakelee ja kuinka autollaan ajelee ettei kortti mene..

      Surullista tämä siskon traaginen kuolema tietysti..

      • Tietoa.

        Viidakon tähteissä kun Kalinainen sanoi, että kandeis vetää vähän vähemmän piriä niin hyökkäsi tämän kimppuun ja poistettiin sieltä kokonaan. Kyllä marallekin on vauhti ja koksu maistunu...


    • Tauski 2

      MARTINAA KOETELLAAN KORKEINTAAN TISSISTÄ...TÄYSIN VAILLA

      OMAATUNTOA OLEVA LUUSERI..


      LUONNEHÄIRIÖISTEN TAPAAN ON RIIPPUVAINEN VIINASTA.

      ALKOHOLISTI, vaikka itse ei vielä sitä ymmärräkkään.

      Martina on TAUSKI kakkonen.

      • Neljäs nainen

        Koska Martina saa uudet rinnat? Eikös ne tissit vaihdu kk mies vaihtuu. Esko saa nyt katsoa paraatipaikalla ku Martinalle tehdään sama temppu kun hän teki Eskolle. Mikä muuten tässä Stefussa viehättää? Sehän on ihan BB-kaikin näköinen jätkä. Vielä kun saa massaa, niin ei erota kuka on Kaki ja Stefussa.


      • hduidjsbsbjsks
        Neljäs nainen kirjoitti:

        Koska Martina saa uudet rinnat? Eikös ne tissit vaihdu kk mies vaihtuu. Esko saa nyt katsoa paraatipaikalla ku Martinalle tehdään sama temppu kun hän teki Eskolle. Mikä muuten tässä Stefussa viehättää? Sehän on ihan BB-kaikin näköinen jätkä. Vielä kun saa massaa, niin ei erota kuka on Kaki ja Stefussa.

        Joo, en minäkään ymmärrä. Löytyyhän stadista paremman näköisiä ja paljon rikkaampia nuoria miehiä kuin tämä yksilö. Ja ruotsinkielisiä, jos se hänessä viehättää.


    • ällö-muija

      Viiksi-mara itse tuli väkisin julkisuuteen futarin-SalaPanona.

    • joo joo

      Just joo. Suurin osa todella sairaita viestejä. No, hyvä että itse osaatte elää virheettömästi. Mutta jos itse mokailette, iso käsi pyyhkii teidänkin kohdalla. Ja mistä tiedätte vaikka pettäisitte tai mokailette muuten jotain muuta tulevina vuosina??? Ettehän te voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan :) Iso käsi pyyhkii nyt Martinan kohdalla, mutta muistakaa että se pyyhkii tarvittaessa myös teidän kohdalla, olkaa tarkkana ettei mene maine tai mammona, tai virhettömyys suvun edessä :)

      • taidat olla 15v. ?

        Katsos kun esim. pettäminen on sellainen asia, mitä voisi kutsua valinnaksi. Ihminen valitsee ihan itse, pettääkö vai ei.

        Minä tiedän, että en petä. Koska en halua pettää. Siis valitsen uskollisuuden.

        Mammonaa voi mennä ja tulla, mutta velat on aina maksettu. Sekin on valinta. Ostaako blingiä vai maksaako velkansa ja laskunsa.


      • reikiä hoidellaan
        taidat olla 15v. ? kirjoitti:

        Katsos kun esim. pettäminen on sellainen asia, mitä voisi kutsua valinnaksi. Ihminen valitsee ihan itse, pettääkö vai ei.

        Minä tiedän, että en petä. Koska en halua pettää. Siis valitsen uskollisuuden.

        Mammonaa voi mennä ja tulla, mutta velat on aina maksettu. Sekin on valinta. Ostaako blingiä vai maksaako velkansa ja laskunsa.

        Ei ole.
        Se on sidukka-Anne, Maran mutsi.
        Tää reiki-hoitaja :D


    • Salarakas tuli välii
    • parempi tulossa

      Varmasti löytää vielä komeamman miehen.

      • Narsissi 1

        Sehän se varmaan tärkeintä onkin ihmisessä. Wa-hoo!


    • Elämä on valintoja

      Iso käsi pyyhkii meidän yli jotka vai kommentoimme jotain juorupalstaa? Heh...
      Sanoisin, voi pyyhkiä, esim. vakava sairaus, ihan kelle vain, mutta ne mitä Martina on tehnyt ovat hänen valintojaan.
      Hän on ryypännyt ja mennyt rattiin, hän on sekoillut miesten kanssa, hän on ollut salapano, hän on halunnut juorulehtiin, hän on pettänyt, hän on valehdellut, hän on jättänyt aina laskut maksamatta, hän on ollut väkivaltainen, hän on suostunut olemaan kammon äijän kanssa pelkästään rahan takia.
      Ne ovat valintoja. Minä en ole näistä yhtäkään ikinä tehnyt, enkä koe tarpeelliseksi tehdä.

    • vdsdsf

      Karma.

    • sinisiipi...

      No voi voi paljonko on Suomessa ihmisiä, jotka toistuvasti käryävät ratista, lähes jokainen pettää kumppaniaan jossain vaiheessa, eroaa, etsii uutta sopivaa. Rahavaikeuksissa kärvistelee suuri osa suomalaisista...mutta eihän ne asiat ketään kiinnosta, ellei satu olemaan kuvankaunis, kyvykäs, kunnianhimoinen, energinen, ylväs=kadehdittava. Suomalaiset ovat läpeensä kateellista kansaa: Jos naapurilla on uusi auto, suomalainen ajattelee: Millähän rötöksillä senkin ansainnut, toivottavasti hajoaisi pian. Amerikkalainen ihailee: Voi miten hieno, olisipa minullakin tuollainen joskus.
      Martina, iloitse ihanista tyttäristäsi, äidistäsi, veljestäsi. Olet toiminut oikein siskosi kanssa. Voin vain kuvitella, miten paljon olet siskosi vuoksi kärsinyt. Päihdeongelmaisen omaisena on oltava julma...ja se todella sattuu. Ikävä kyllä se on ainoa oikea tapa, joka saattaa auttaa: päihteet TAI rakkaat ihmiset. Päiteiden voima on niin mielettömän suuri. Itse olen alkoholille jäänyt kakkoseksi. Tein tiukat säännöt kumppanilleni(meillä oli omat asunnot): kun ryyppäät, en tunne sinua, joten soittaakkaan ei saa. Lopulta luotti siihen, että kiltisti odotan putken loppumista. Syy aloittaa putki löytyi mistä milloinkin. Jos puhelimeni oli varattu, puhuin vieraan miehen kanssa-> voi alkaa taas. Lopulta hankin jopa toisen liittymän, ettei se puhelin olisi varattuna koskaan. Lopulta huomasin pokkuroivani ihan kaikessa...ettei se putki taas vai alkaisi, voin todella pahoin. Lopulta päätin erota.

      • sinisiipi...

        Ja nyt sitten Martinaa täällä haukutaan alkoholistiksi. Se näkyy nopeasti päälle päin, varsinkin naisilla. Nykäsen ...Mervikö se oli ja Tuksu...siinä on alkoholisteja. Martina EI VARMASTI ole alkoholisti...senhän te kateelliset varmaan itsekkin tajuatte...ellette täysin idiootteja ole ja seonneet vihreyteenne. Kaikkihan joskus ottavat(elleivät ole raitistuneita alkoholisteja), ne jotka harvoin, viinansietokyky on kehnonlainen.


      • sinisiipi...
        sinisiipi... kirjoitti:

        Ja nyt sitten Martinaa täällä haukutaan alkoholistiksi. Se näkyy nopeasti päälle päin, varsinkin naisilla. Nykäsen ...Mervikö se oli ja Tuksu...siinä on alkoholisteja. Martina EI VARMASTI ole alkoholisti...senhän te kateelliset varmaan itsekkin tajuatte...ellette täysin idiootteja ole ja seonneet vihreyteenne. Kaikkihan joskus ottavat(elleivät ole raitistuneita alkoholisteja), ne jotka harvoin, viinansietokyky on kehnonlainen.

        En yleensä seuraa julkkisjuoruja...mutta Martinaa olen aina ihaillut. Toivon, että vielä Eskon kanssa sopisivat. Olivat hieno ja kaunis pari!


      • Rekvisiittaa nääs...
        sinisiipi... kirjoitti:

        Ja nyt sitten Martinaa täällä haukutaan alkoholistiksi. Se näkyy nopeasti päälle päin, varsinkin naisilla. Nykäsen ...Mervikö se oli ja Tuksu...siinä on alkoholisteja. Martina EI VARMASTI ole alkoholisti...senhän te kateelliset varmaan itsekkin tajuatte...ellette täysin idiootteja ole ja seonneet vihreyteenne. Kaikkihan joskus ottavat(elleivät ole raitistuneita alkoholisteja), ne jotka harvoin, viinansietokyky on kehnonlainen.

        Ei ole alkoholisti, muuten vaan on jatkuvasti lasikuvia.


      • on juoppo
        sinisiipi... kirjoitti:

        Ja nyt sitten Martinaa täällä haukutaan alkoholistiksi. Se näkyy nopeasti päälle päin, varsinkin naisilla. Nykäsen ...Mervikö se oli ja Tuksu...siinä on alkoholisteja. Martina EI VARMASTI ole alkoholisti...senhän te kateelliset varmaan itsekkin tajuatte...ellette täysin idiootteja ole ja seonneet vihreyteenne. Kaikkihan joskus ottavat(elleivät ole raitistuneita alkoholisteja), ne jotka harvoin, viinansietokyky on kehnonlainen.

        Kyllä se juominen on alkanut Martinan ulkomuodossa jo näkyä. Ei ole fresh nainen enää. Ja kun on MErvi Tapolan ikäiinen, eli ähellä 60vuotta, niin varmasti Martina kjopa peittoaa Mervin kamalalla olemuksellaan. Ihan selvästi näkyy, että on alkoholisi. Kukaan normi-ihminen ei edes jaksaisi joka päivä juoda alkoholia, vaikka olisi millaiset ateriat. Eikä normi-ihminen lähde ajamaan kännissä autolla töihin.

        Mitä tuota kaunistelemaan. Juoppo mikä juoppo. Ehkä jotain muutakin vielä, kunhan saadaan verikokeiden tulokset. Toivottavasti ei käytä huumeita, mutta verikokeet kertovat sitten oliko Martinalla muutakin veressään kuin alkoa.


      • ???
        sinisiipi... kirjoitti:

        En yleensä seuraa julkkisjuoruja...mutta Martinaa olen aina ihaillut. Toivon, että vielä Eskon kanssa sopisivat. Olivat hieno ja kaunis pari!

        "Martinaa olen aina ihaillut"

        Miksi?


      • ratti-mara
        sinisiipi... kirjoitti:

        En yleensä seuraa julkkisjuoruja...mutta Martinaa olen aina ihaillut. Toivon, että vielä Eskon kanssa sopisivat. Olivat hieno ja kaunis pari!

        Ihaillut Martinaa, tää oli päivän paras!


    • en oo vielä kaikille

      satumainen tuhannenmulkun Maija

    • No huh huh

      Ei Martina edes juo juurikaan. Treenaa aivan älyttömästi, missä vaiheessa ehtisi krapuloita potea?

      Ei todellakaan ole alkoholisti.

      Tuksu on alkoholisti. Nykäsmatti on alkoholisti. Tauski. Ja ketä näitä nyt onkaan, mutta ei Martina.

      • ioiuu

        On täällä ihan höpöja kateellisten kommentteja. Pitää olla idiootti, jos väittää Martinaa alkkikseksi: 2 lapsen äiti, kroppa viimeisen päälle timmissä kunnossa ja muutenkin upea. Nuo jutut ovat varmaan peräisin rupsahtaneilta äideiltä, joiden miehet ihailevat Martinan näköisiä upeita kaunottaria. Naisista juominen näkyy nopeasti.


      • #ojanpohjalla
        ioiuu kirjoitti:

        On täällä ihan höpöja kateellisten kommentteja. Pitää olla idiootti, jos väittää Martinaa alkkikseksi: 2 lapsen äiti, kroppa viimeisen päälle timmissä kunnossa ja muutenkin upea. Nuo jutut ovat varmaan peräisin rupsahtaneilta äideiltä, joiden miehet ihailevat Martinan näköisiä upeita kaunottaria. Naisista juominen näkyy nopeasti.

        Kateellinen rattijuopolle? Dumpatulle salapanolle? Linnatatskoille? Reiki-koulutuksen saaneesta äidistä? Ponista?


      • giuluh
        #ojanpohjalla kirjoitti:

        Kateellinen rattijuopolle? Dumpatulle salapanolle? Linnatatskoille? Reiki-koulutuksen saaneesta äidistä? Ponista?

        Voi sinua ressukkaa ojanpohjalla, mieli musta ja ei yrittää uskotella itselleenkin. Paa paa sinua pientä lasta, kun pääsi on tehty taikinasta.


      • Pois pois krapulAnne
        giuluh kirjoitti:

        Voi sinua ressukkaa ojanpohjalla, mieli musta ja ei yrittää uskotella itselleenkin. Paa paa sinua pientä lasta, kun pääsi on tehty taikinasta.

        Huomenta Anne! Sir Olavi on jo auki eli menepäs siiderille.


      • häntä pystyyn mara
        Pois pois krapulAnne kirjoitti:

        Huomenta Anne! Sir Olavi on jo auki eli menepäs siiderille.

        Kateellisia olette martinalle.


      • Martviina
        häntä pystyyn mara kirjoitti:

        Kateellisia olette martinalle.

        Mrattinalle siis


    • iöiuöiuöiu

      Onneksi Martina pitää Suomen kaikki kapakat pystyssä, kun muut suomalaiset ovat niin raittiita.....:-)...ho-ho-ho pata kattilaa soimaa. Suurimmat soimaajat yleensä itse ongelmaisia. Kai se on joku psykologinen juttu...soimaa toista, yrittää piilottaa oman ongelmansa. Uskovatkohan itsekkin. Voi voi suomalaisia. Jo nuorilla naisilla kaljamakkarat tursuilevat napapaidan ja farkkujen välistä: istua mossottavat tietsikalla kännissä paisuen....äkkiä äkkiä Martinapalstalle kirjoittelemaan: Hei näettekö nyt, juoppo se on, ihan hirrrrrrveen näköinen(varmaan jo siinä vaiheessa, kun rupeää kahtena näkemään)....oioi ajoi autolla (nippanappa yli rajan)....kännissä... ja voi, kun kirjoittajalla ei varaa edes autoon, kun rahat menee viinaan.

      • james joycen jäljillä ;)

        ^ Tätä ylläolevaa tekstiä tuskin on kirjoitettu selvinpäin, on se sellaista tajunnanvirtaa. Hieman nyt pointti pääsi kirjoittajalta karkaamaan. ;D


      • hnekilö
        james joycen jäljillä ;) kirjoitti:

        ^ Tätä ylläolevaa tekstiä tuskin on kirjoitettu selvinpäin, on se sellaista tajunnanvirtaa. Hieman nyt pointti pääsi kirjoittajalta karkaamaan. ;D

        Kesä oli Annelle raskas.


      • sorrysorrysorry
        hnekilö kirjoitti:

        Kesä oli Annelle raskas.

        Aa, okey, sorry. En tunnistanut, olen täällä täysi noviisi. Olen pahoillani, ei ollut missään nimessä tarkoitus loukata, enkä toivoakseni sanonutkaan pahasti? Pikemminkin vähän hymyilin itsekseni ja ajattelin ikäänkuin lempeästi kertoa kirjoittajalle...ääh, antaa olla.

        Jos kyseessä on oikeasti kyseinen henkilö, niin osanottoni suruun, ja jaksamista. Ymmärrän kyllä.

        Mutta ehkä jatkossa kannattaa täällä netissäkin olla laupea muita kohtaan, niin varmasti tukea vastaavasti annetaan täältäkin. Ja vice versa. Yritetään ainakin?


    • haveatwix
      • raceTheParWithBueno

        http://rap.genius.com/Dirty-gangsta-wife-lyrics

        ehkä hashtag oli viittaus tohon lauluun ^^ ja sit taas laulu piikkinä exälle kuinka IIIIIIhana nainen Martina on ja stefu (muka) rakastaa martinaa vaikka leikkiikin vieraissa, ja kuinka IIIIIIHANA martina pysyi uskollisena vaikka stefu piti tätä lasin takana samalla kun itse leikki veneellä kavereidensa ja muiden naisten kanssa.


      • #mylifeisfiba
        raceTheParWithBueno kirjoitti:

        http://rap.genius.com/Dirty-gangsta-wife-lyrics

        ehkä hashtag oli viittaus tohon lauluun ^^ ja sit taas laulu piikkinä exälle kuinka IIIIIIhana nainen Martina on ja stefu (muka) rakastaa martinaa vaikka leikkiikin vieraissa, ja kuinka IIIIIIHANA martina pysyi uskollisena vaikka stefu piti tätä lasin takana samalla kun itse leikki veneellä kavereidensa ja muiden naisten kanssa.

        Instassa oleva #fiba kuvaa Martinan elämää osuvasti.


    • Ullevi

      Martina Aitolutka!

      • pari kuukautta

        Martta pääsee kohta esille kun joulu tulee ja hänen esittämä joululaulu on jo glassikko!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      360
      4175
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1779
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      63
      1520
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1306
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe