Mauttomat technopellet, hei!

RockIsDead

Osaako joku sanoa, mitä nykynuorten musiikkimaulle on tapahtunut? Kaikki kuuntelevat elektronista jumputusskeidaa, eikä OIKEALLE musiikille löydy tilaa! Oikealla musiikilla tarkoitan haasteellista, INSTRUMENTEILLA soitettavaa musiikkia.. Itse olen raskaan musiikin, etenkin Rockin ja Metallin kannattaja. Te, jotka kuuntelette sitä hippirenkutusta, jota musiikiksi kutsutte, voitte painua hiiteen mielipiteinenne!

10

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RockIsDead
      • seventeen

        Nykynuoriso on niin yksinkertaista.. ei ne ymmärrä kunnon musiikin päälle. Ku kaikki kuuntelee Guettaa, nii munki pitää kuunnella. Vittu ACE OF SPADES, ACE OF SPACES!! Oisin halunnu elää sillo ku oli viel kunnon musaa eikä tämmöstä paska poppitekno humputusta!
        Ihan vitun awesome kuunnella motörheadii btw


      • RockIsDead
        seventeen kirjoitti:

        Nykynuoriso on niin yksinkertaista.. ei ne ymmärrä kunnon musiikin päälle. Ku kaikki kuuntelee Guettaa, nii munki pitää kuunnella. Vittu ACE OF SPADES, ACE OF SPACES!! Oisin halunnu elää sillo ku oli viel kunnon musaa eikä tämmöstä paska poppitekno humputusta!
        Ihan vitun awesome kuunnella motörheadii btw

        Totta turiset! Motörhead on legenda :P Samoin kuin esim. ACDC ja Guns 'N' Roses ;) Ottakaa oppia!


    • jaaettäniin

      Aikuiset saa väärän käsityksen nuorista. Olen 13 vuotias JA kuuntelen sitä sun tätä. Välillä sitä teidän kutsumaa "hippirenkutusta" välillä kunnon ördemördis heavy metallia, välillä kunnon motherfucker rappiä. Humppakin menee justiin ja justiin korvista sisään. Ja päinvastoin, yritetään etsiä uusia parempia kappaleita eikä kuunnella sitä samaa mitä muutkin.

    • Melodinen

      Nuoriso kuuntele sitä musiikkia, johon on kasvanut. Sinäkin nuorison edustajana kuuntelet sitä ACDC:tä ym. samanlaista jumputusta (vain kovemmalla volyymilla), koska et ole voinut oikeaa 1960-luvun (etkä ilmeisesti 70-luvunkaan) oikeilla instrumenteilla tehtyä musiikkia kuunnella ja kasvaa siihen kiinni.

    • eukkopaha

      Voi hyvät hyssykät teidän kanssa! Samat asiat kertautuu uudelleen ja uudelleen. Mikä järkytys olikaan, kun rokki tuli 50-luvulla. Fossiilit olivat kauhuissaan ja kilpaa huusivat, että tuollainen renkutus turmelee nuorison. 60-luvulla se vasta repesi. Piitlestukat - voi-voi! se vasta oli turmeluksen huippu. Oli se vaan niin hurjaa. Ja rautalanka soi (nykymittapuun mukaan aika kesyä meininkiä).
      Kiva kun tulee uutta, ei sitä samaa jaksa vuosikymmenestä toiseen kuunnella. Ja kiva kun saa tykätä ihan siitä mistä huvittaa.
      En tässä nyt sen enempää.

      • Melodinen

        Näinhän se on - Pompeijista vai mistä se nyt olikaan, oli löytynyt pari tuhatta vuotta vanha seinäkirjoitus, jossa jo päiviteltiin "nykyajan" nuorison touhuja...

        Ei kai kuitenkaan kukaan voi väittää, musiikillisiin periaatteisiin nojaamalla, että nykynuorisomusiikki olisi aiempaa parempaa. Kyse on pelkästään siitä, että nuoriso haluaa aina samaistua tiettyihin idoleihin. Jos oma aikakausi ei tuota musiikin puolella kuin heikkoja yhtyeitä ja huonoa musiikkia, on nuorison siihen tyydyttävä, kun eivät muuta voi eikä vertailukohtia ole. Ryhmäpaine ajaa myös nuorisoa valtavirran musiikin suosimiseen.

        Uutta musiikkia on todella tullut: musiikinlajejakin on nykyään kymmeniä. Ennen sentään päästiin helpolla - oli lähinnä vain "purkkaa ja jytää". Jaa tietysti myös sitä progea, joka tuntuu nykynuorison mielestä olevan lähinnä kirosana.


    • BabaYaga

      Nuoriso ei enää kuuntele musiikkia vaan seuraa trendejä, mikä on ulkoisesti coolia. Uudet metallisuuntauksetkin ovat lähelle yhtä kuollutta tavaraa kuin suurin osa muustakin musasta nykyään..

    • nomäenvainjummarra

      Itse olen ihmetellyt ns. räp-musiikin suosiota - sama biitti jo 30 vuotta, samat eleet vieläkin ja sanoitukset jotain teinien "tuskaa" elämän kovetessa ympärillä ja silti sitäkin schaissea myydään edelleen.

      Itse uskoin "jjäpin" jääneen kasarille, mutta silti nää pellet vääntävät sitä yhä ja kakarat ostaa - joku elastinen näyttää miellyttävältä julkisuuteen ja kelpaa jopa pressan linnaan, mutta musiikkiahan onkin sitten toinen asia - kuulemani on kyllä kovin köykäistä enkä kehtaisi isommin hehkutella sillä.

    • GenretKukkii

      Älä nyt meuhkaa. Tekno oli muotia 90-luvulla. Kyllä nykyään kuulee monenlaista musiikkia. Itse työskentelen musiikin parissa. Mielimusaani on 60- ja 70- luvun pop, proge, heavy metal, hard rock, elektroninen musiikki kaikissa muodoissaan, klassinen, etno, fuusio menee. Soitan itse jazz bändissä joten sitäkin diggaan. Räppi ei oo hirveesti auennut mutta en menis sitäkään haukkumaan. Joka genrestä löytyy jotakin hyvää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4853
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      96
      4613
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      621
      4220
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3197
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2721
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2223
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      223
      2196
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      348
      2168
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      31
      1807
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1512
    Aihe