Homoseksuaalisuudesta eheytyminen?

Hei! Olen paljon näitä asioita miettinyt. Olisin itse kiinnostunut kristillisestä eheytymisestä , uskovaisena ja raamattuun uskovana.. Löysin vain Aslanin yhteystiedot ja olinkin heihin sähköpostilla yhteydessä. Kurssit ovat miekestäni todella kalliita, useita satoja euroja, ja kuitenkin melko lyhytaikaisia. Uskon että niistä on apua monille ja Jumala siellä vaikuttaa ja toimii.

Koen, että homoseksuaalisuudesta eheytyminen on sellainen osa-alue, johon suomessa on melko vähän tukea. ymmärrystä ja apua. Olen keskustellut sielunhoitajan kanssa joka oli mukava, mutta tässä asiassa hän ei juurikaan osannut olla tukena ,vaikka muissa olikin ja koin tapaamisemme hyviksi.

Itseäni kiinnostaisi jakaa ajatuksia ja kokemuksia toisten samalla tavalla kokevien ja ajattelevien kanssa, vaikka anonyymisti sähköpostilla jolloin nimi,seurakunta tai paikkakunta ym. henk.koht tiedot eivät tule ilmi. Mutta onko täällä muita jotka ovat eheytyneet, ovat eheytymässä tai ovat miettineet siihen liittyviä asioita kristilliseltä pohjalta, ja jotka haluaisivat sähköpostitse jakaa siihen liittyiä ajatuksia, tunteita ja kokemuksia ? Minulle saa kirjoitella : [email protected].

10

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uskomaton

      Mitä eheytyminen tarkoittaa? Eikö homoseksuaalinen ihminen voi olla eheä?

    • Mirjami-El

      Olen ollut eheytymiskuvioissa mukana. En muuttunut. Kyllä siinä kai voi saada jotain intoa pysyä suhteista poissa kristillisyyden vuoksi, mutta omia haluja ja suuntausta vaikeampi muuttaa mitenkään pysyvämmin, ainakin itse voin vuosien kokemuksella sanoa. Saman palon voi löytää muualtakin konservatiivisesta/karismaattisesta seurakuntakentästä, jos haluaa. Tietysti onnea siihen, mikä kenenkin tekee onnelliseksi, mutta sellaisen varauksen haluan sanoa, että itse menin enemmän rikki ja eksyksiin,...nykyään onnellinen tällaisena kuin olen. Kaikki eivät edes teologisesti usko, että eheytyminen mahdollista tai tarpeen. Onnea ja shalom oman polkusi löytämiseen!

    • Uskonnon paineet?

      Eheytyminen kuulostaa siltä kuin olisi jotain rikki mitä pitäisi korjata. Onko rakkaus kahden ihmisen välillä rikkinäiseksi tekevää jos he sattuvat olemaan samaa sukupuolta? Olen aina ajatellut että rakkaus jos mikä eheyttää :)

      • Uhrilahja

        Samaa mieltä :)


    • Uhrilahja

      Täällä on erikseen palsta uskovaisille homoille etc. En paljoo halua puuttua krisittyjen eheytymiseen, vaikka koenkin sen henkilökohtaisesti vääränä. Se on "ymmärrettävää" silloin jos kokee uskonsa itseään tärkeämmäksi. Kannattaa kuitenkin silloinkin kysyä itseltään onko ymmärtänyt uskonsa ja Jumalansa tahdon oikein vai pyöriikö sitä vain toisten ihmisten pillin mukaan.

      "Jumala siellä vaikuttaa ja toimii" - mistä tiedät että Jumala toimii eikä toiset samanlaiset pulliaiset niinkuin sie ja mie.

    • Ajattele itse
    • Hyväksy ihtes

      Onko näillä eheytymiskaipuisilla liian suuret paineet ympäristön kanssa vai miksi eivät löydä rauhaa identiteettinsä kanssa? Tulen aina surulliseksi kun ihminen kieltää itsensä niin väkivalloin. Kaapin perällä on ahdistavaa olla :/

      • Mirjami-El

        Ympäristön paineet voivat etenkin nk. herätysliikkeissä ja herätyskristillisyyden piirissä olla kovat. Avioliittoa korostetaan paljon ja sen tärkeyttä. Homoudesta ei saateta puhua ollenkaan tai sitten siitä puhutaan kauhistellen ja ulkoistaen se ulkopuolisten ongelmaksi. Jos ei mahdu muottiin, siitä kärsii ja usein vaikenee häpeän vuoksi. Ymmärrän, miksi joku haluaa siksi vielä eheytymistä yrittää, vaikka en oikein siihen uskokaan vaan rehellisyyteen ja itsen kohtaamiseen sellaisena kuin on ja siihen, että opettelee rakastamaan myös omaa seksuaalisuuttaan osana itseä. Matka voi olla pitkä, mutta jos askelia ei ala ottaa kohti rehellisyyttä, miten autenttista elämää sitä oikeastaan elää? Ja onko Jla kiinnostunut elämästä, joka ei ole aitoa? Voihan tietysti olla, että toisilla heteropuoli on sittenkin vahvempi ja pystyy siten "eheytymään" , mutta jos se on heikko, ei sitä millään konstilla saa löydettyä.


    • *_*

      Lue whitenightblues Lorna Byrnen kirja " Portaat Taivaaseen" siellä on kohta homoseksuaalisuudesta, sen kun oot lukenut, et tarvitse eheytystä!

      • *_*

        Tässäpä kohta kirjasta kuitenkin:

        Jumala tietää jo hedelmöityshetkellä, keistä Hänen lapsistaan tulee homoja tai lesboja. Se on osa heidän elämänpolkuaan, ja Hän rakastaa heitä yhtä paljon kuin muitakin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3910
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      604
      3717
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3702
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2351
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      63
      2291
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      327
      1988
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1967
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1806
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1479
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1372
    Aihe