Kokoomus haluaa kolmen suuren porvarihallitusta

Päätöksiä aikaan

Demareiden kanssa sukset ristiin jo Rinteen alkutaipaleella. Seuraavalla hallituskaudella päätettävä suurista linjoista.

http://www.hs.fi/ihmiset/Eero Lehti haluaa porvarihallituksen jonka muodostavat kokoomus keskusta ja perussuomalaiset/a1408509480232

Ps. Outoa ettei ehdotettu RKP:tä mukaan koaliitioon?

21

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei hyvä

      Tietää kylmää kyytiä ammattiliitoille. Demarit ei ehkä lempipuolue mutta ammattiliittojen puolustajana kuitenkin ok.

      • näin on

        Kyllä näin, ihan porvarinakin. Kokoomus on tuhonnut aivan tarpeeksi, koko puolue pitäisi lakkauttaa ihmiskunnalle vaarallisena. Suomalalinen porvarius ei ole aiemmin tarkoittanut orangikutangin moraalia matalaksi poltetussa sademetsässä, mutta nyt on kansainvälistytty sitten siinäkin.

        Tätä maata eiv't ole nallet sun muut vitun tyhmät keinottelijat rakentaneet. Nyt mennään sitä rataa, että ne jotka hommat tekee saa vain paskan kouraansa samaan aikaan sopimustekniseen taituruuteen erikoistuneet "superälyköt" syö nämä hitaat. Näin ei ole käymässä ensimmäistä kertaa historiassa, mutta sitä nuo älyn jättiläiset eivät tajua. Kuten eivät juuri mitään muutakaan,

        Nykypäivän konservatismi on viimeinen puuttuva todiste sille, että ihminen kuuluu apinoihin. Eikä edes kehityksestä tarvitse puhua,


    • Turmiola Tommi T.

      ammattiliittojen puolustuskin mennyt Lipposen aikana ja sen jälkeen aika heikoille, siksi kannatuskin on pudonnut. Ehkäpä Rinne auttaa asiaan, mutta ei vielä ainakaan lupaavalta näytä.

    • Kokeiltava uutta

      Ei auta Rinne eikä Demariy näillä kannatusluvuilla. Vaalikautta jäljellä vielä ja vaikeimmat asiat pöydällä. Siinä kokoomuslaiset oikeassa ettei se auta ainakaan suomalaisten asiaa. Vaikeatkin päätökset on kyettävä tekemään. Tältä hallitukselta se ei onnistu.

    • Jotain sovittu
    • Mukana kun pukama

      RKP vakiokamaa. Ei sitä erikseen tarvitse mainita.

    • Persukriittinen

      Ja näin tulee pienen ihmisen puolustajaksi itseään markkinoinut persupuolue liitetyksi oikeaan kontekstiinsa, kokoomuksesta oikealle, jossa voi heikentää köyhän ja työntekijän asemaa sydämensä kyllyydestä! Tervemenoa nuoret ilmaisiin pakkotöihin, työttömät kerjuulle kun ei ole työttömyyskorvauksia, rikkaiden perheiden nuoret keskenään yliopistoihin, kun köyhillä ei ole varaa niiden maksuihin... Tällaisia esityksiähän me olemme persuilta kuulleet.

      • Turmiola Tommi T.

        Olisiko sulla tarjolla joku enemmän köyhän ja työntekijän puolue. Ei kai kannata ihan ehdottomana totuutena kaikkia persupöljänderien ajatuksia niellä. Nuorten pakkotyöajatushan ei saanut oikein kannatusta, eikä saanut Kokoomuspöljänderinkään esittämät palkanalennukset jne. Pitää vaan olla tarkkana äänestäessä, josko sellaiseen typeryyteen enää edes sortuu ;)


      • 2 lapsen isä
        Turmiola Tommi T. kirjoitti:

        Olisiko sulla tarjolla joku enemmän köyhän ja työntekijän puolue. Ei kai kannata ihan ehdottomana totuutena kaikkia persupöljänderien ajatuksia niellä. Nuorten pakkotyöajatushan ei saanut oikein kannatusta, eikä saanut Kokoomuspöljänderinkään esittämät palkanalennukset jne. Pitää vaan olla tarkkana äänestäessä, josko sellaiseen typeryyteen enää edes sortuu ;)

        Miksi palkanalennus on tabu jos siitä riippuu saako kolmen lapsen isä pitää työpaikkansa? Hakkarainen sanoi tässä taannoin viisaasti että ensin on laitettava työnantajan asiat kuntoon jotta niitä OIKEITA töitä pystytään järjestämään. Tämä on oikea marssijärjestys jos tälle työttömyydellä aiotaan tehdä jotakin. Tässä jaan Kokoomuksen kanssa pitkälle samoja arvoja. Aina politiikan teko ei ole kivaa mutta vaikeitakin päätöksiä on pystyttävä tekemään jos aiomme turvata myös jälkikasvumme tulevaisuuden. Vasemmisto ei ajattele nokkaansa pidemmälle.

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288727524195.html


      • Mitä tarkoitat?
        Turmiola Tommi T. kirjoitti:

        Olisiko sulla tarjolla joku enemmän köyhän ja työntekijän puolue. Ei kai kannata ihan ehdottomana totuutena kaikkia persupöljänderien ajatuksia niellä. Nuorten pakkotyöajatushan ei saanut oikein kannatusta, eikä saanut Kokoomuspöljänderinkään esittämät palkanalennukset jne. Pitää vaan olla tarkkana äänestäessä, josko sellaiseen typeryyteen enää edes sortuu ;)

        Jaa ei saanut kannatusta? Kolmekymmentä allekirjoittajaa pelkästään Perussuomalaisesta puolueesta.


      • Hot Molotov
        Mitä tarkoitat? kirjoitti:

        Jaa ei saanut kannatusta? Kolmekymmentä allekirjoittajaa pelkästään Perussuomalaisesta puolueesta.

        Välillä tuntuu, että nuo kirjoittelevat lukematta noita älyttömyyksiä, ja sitten jälkikäteen joudutaan selittelemään.

        2 lapsen isälle;

        Homma olisikin ok! jos tosiaan vaikuttaisi työpaikkojen säilymiseen, mutta kun ei vaikuta, ainoastaan osinkohin, joita saavat "sijoittajat" varmemmin ja suurempana.


    • Soinin linja

      Perussuomalaiset nykyään enemmän oikealla kuin Kokoomus. Suomen oppositiopolitiikassa se ei vielä näy selkeästi mutta Europarlamentistä näkyy jo osviittaa tulevalle hallitustaipaleelle. Vai meinaako Perussuomalaiset istua tässäkin kahdella jakkaralla?

    • Ei eilinen teeri

      Hyvä näyttää kokoomuslaisillekkin joskus että valjastaja löytyy. Soini ei olekkaan niin helposti vietävissä kuin tämän ja edellisen hallituksen puoluejohtajat.

    • Timo Soini

      Perussuomalaiset vievät koko potin vaaleihin on pitkä aika .Ps Timo Soini on politikoinnin mestari saatte vielä nähdä hheh

      • Oma itseni

        Miksi pitää "politikoida" saadakseen vaalivoiton?


    • Jos, niin tietää kokoomukselle huonoa. On vielä aikaista lähteä povaamaan kolmen suuren hallitusta. Jos ps. puolue pysyy kannassaan, niin vaikeata tulee.
      Toisaalta uskon näiden kolmen puolueen sopivan eri asioista, ja jos taas kepu lähtee Kokoomuksen kelkkaan, niin silloin jatkuu sama farssi hallituksessa kuin tähänkin asti.

      Nyt on tuo sote juttu, joka saattaa venyä yli vaalien, koska se tietää sitä, että koko sosiaali- ja terveyshallinto ajtetaan nurkaan.

      Kuka hullu uskoo, että viiden sotealueen terveyshallinto on uskottava. Helsingin seudullahan se on erittäin helppo, kun terveys asemat ovat nurkan takana. Itä-Suomi ja Lappi, ovat jäämässä ilman tarpeellista terveydenhuoltoa.

      Ilmankos kansa häipyy etelään. Valitettavasti vain, ei sielläkään niitä työpaikkoja liiemmälti ole ja asuminen on erittäin kallista.

      Joka tapauksessa, maksamme nyt kovaa hintaa EU rakkaudesta, mihin se päättyy, niin ei ole kovin vaikeata arvata.

    • Tulevat vaalit

      Kepulaiset ovat ottaneet opikseen mitä kokomuksen kanssa vehkeily tietää puolueelle ,Perussuomalaisilla on vaaankielen asema kun seuraavaa hallitusta muodostetaan . Demarit eivät ole saaneet nostetta uuden puheenjohtajan myötä siksi on ainoa vaihtoehto lähteä korkoa kasvamaan oppositooon kera Vesemmiston kanssa . Pienpuolueilla ei ole asiaa seuraavaan hallitukseen ja mitä riitelemään tyhkäntoimittjaien kanssa .

    • Nykyistä sopuisampi

      Mielenkiintoista että Kokoomus ilmoitti jo hyvissä ajoin ettei aseta tiukkoja hallitusehtoja. Tässä on taustalla varmaan saada Perussuomalaiset hallitukseen. Kokoomus, Perussuomalaiset ja Keskusta (varauksella RKP) kyllä pääsevät myöhemminkin sopuun suuremmista linjoista. Nykyisen sekahallituksen kanssa on ollut niin ja näin.

    • Neljäs vaaleissa

      Kävin mielenkiintoisen keskustelun heinäkuussa entisen demarikansanedustajan nykyisen kuntavaikuttajan kanssa SDP:n nykyisestä henkisestä tilasta. Kaveri kertoi että demarit on jo henkisesti valmistautuneet oppositioon ja puolueessa on alettu laatia stratekiaa mihin laitetetaan painopiste oppositiopolitiikassa. Lopputuloksena keskustelulle todettiin että se mikä pelaa Keskustassa ei välttämättä Demareissa. Keskustapuolue antaa enemmän vastauksia kuin kysymmyksiä, Demareilla tämä luottamus on mennyt kauaksi eteenpäin.

    • Tartu täkyyn

      Nyt on pedattu Soinille paikka.

    • Rapalahuora

      " Tartu täkyyn" no Soini ei ole mikään rapalahuora . No moniko muistaa juttua kun pikkukala kyseli äiditä missä iskä on ,viime yönä se lähti jonkun rapalahuoran mukaan eikä sitä ole sitten näkynyt

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe