Koko iZettle on passka, samoin BizConcept

Kierrä iZettle kaukaa

Tuollainen "BizConcept" niminen spämmeri [email protected], on ottanut asiakseen lähettää joka helvatan päivä spämmipostia. Sama kopiokirje tulee joka päivä heidän täysin paskasta iZettle palvelustaan.

>> iZettlen edut:
>> Maksuratkaisu, joka toimii sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmissä

Ne joiden tiedän tuota kokeilleen ovat pettyneet karvaasti. Rahojen tilityksissä on hirmuisesti epäselvyyksiä, ja jonnekin ihme vaihtuviin Hotmail-osoitteisiin niitä sitten pitäisi selvitellä.

Tuo jatkuva spämmääminen sai aikaan sen että itse en meinaa pissiäkään tuon maksusysteemin suuntaan. Yksi satunnaista kauppaa tekevä kaveri harkitsi tuota, mutta asia torppaantui siihen että eihän tuota ole edes saatavilla PC-Windows koneille lainkaan.

Kannattaa kiertää iZettle mahdollisimman kaukaa.

16

1584

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdalkfndlsnfdns

      Itse et ole kokeillut, mutta tiedät tai olet kuullut ihmisistä jotka ovat kokeilleet?

      • Outo tekniikka

        Eihän tuollaista voi edes kokeilla, kun meilläkin kassajärjestelmä on Windows-pohjainen. Olisi typerää alkaa siinä sährätä ohessa jonkin Android kännykän kanssa maksuja vastaan.


      • sadsadsad
        Outo tekniikka kirjoitti:

        Eihän tuollaista voi edes kokeilla, kun meilläkin kassajärjestelmä on Windows-pohjainen. Olisi typerää alkaa siinä sährätä ohessa jonkin Android kännykän kanssa maksuja vastaan.

        iZettle ei ole edes tarkoitettu kassajärjestelmiin tai myyntiin jossa myydään "leipää", eli jos asiakkaita on paljon ja pienillä summilla.
        Itellä on iZettle ja toimii hyvin mobiilissa toiminnassa, kuten kotikäynneissä jne. Itellä kokemuksia aika monista palveluntarjoajista ja NETS on ruvennut aika ahneeksi ja siihen lisäksi kk maksut maksupäätteestä niin ei kiitos. Irtisanoin heidän sopimuksen ja vaihdoin iZettleen mobiilimaksutavoissa ja se on toiminut hyvin.

        ELi iZettle ei selvästi ole sinulle jos sulla Win pohjainen kassajärjestelmä, toki isekin odotan että tulis myös windows-sovellus nii voisin käyttää ko hommaa suoraan win-läppärillä mobiilipalveluissa joita tarjoan.


    • Spämmin uhri

      Kaikki iZettle palvelua kaupittelevat tahot ovat e-mailia tukkivia spämmereitä. Siksi myös heidän ttrkyttämänsä, ja huonosti kaupaksi käyvä iZettle on passka spämmerituote.

      Kaikille jotka vaan minulta asiaa kysyvät, kerron että iZettle on pas-ka spämmerituote, eikä sellaisen kanssa kannata minkäänlaisiin sopimussuhteisiin alkaa.

      Täysin epämääräinen firma, ja epämääräinen moraali. Kierrä kaukaa.

      • asdasdasdsa

        Poika, trollis ei nyt oikein toimi. Et ole kokeillut muuta kuin pippeliäsi ja sekään ei toimi kunnolla. Sähköpostiis saat vaan viagramainoksia.


      • Kusikinonpasskaa

        Tänne tulee milloin minkäkin firman nimissä spämmiä, lähettäjänä aina joku nevöhöördi roskapostittaja. On Giganttia, shelliä, samsungiaja vaikka ja mitä, onko nekin sitten passkaa?
        Eiköhän noissa roskaposteissa oo idea saada vastaanottaja klikkaamaan itsensä jonkinlaiselle kusetussivulle keinolla millä hyvänsä eikö oikeasti olla hakemassa asiakkaita "asiakasyritykselle".


      • Anonyymi

        Olen käyttänyt iZetteleä n. 3 vuotta ongelmitta, mutta nyt kesällä jäädyttivät rahani tietämättäni, laitteesta eivät kuitenkaan yhteyttä katkaisseet, eli jatkoin sen käyttöä tietämättä ettei rahoja tilitetä pankkiini. Syynä oli se että olivat kuulemma jonkun kirjeen lähettäneet minulle, joka olikin palautunut heille, kyseinen kirje oli joku virheellinen tervetuloa toivotus, ilmeisesti tarkoitettu uusille asiakkaille. Rahani saan sieltä jos toimitan henkilökorttini kopion ( muita tietoja) suojaamattomalla sähköpostilla, muulla tavalla se ei kuulemma ole mahdollista. En enää luota kyseiseen firmaan, enkä muutenkaan henkilökorttini kopiota tavallisella sähköpostilla lähetä. Nyt yritän selvittää millä konstilla rahani sieltä saan pois, olen ollut yhteydessä mm. poliisiin, joiden mielestä on mahdollista tehdä rikosilmoitus...mutta johtaako se mihinkään. Seuraavaksi ilmeisesti kysyn kyseisestä firmasta, voinko käydä näyttämässä henkilötietoni Tukholman konttorissa, tuskin sekään sille firmalle käy, eli en tätä firmaa voi myöskään kenellekään suositella.


    • Meidän laskuun syövät

      Hyvä että joku on nostanut tuon mainitun roskapostaajan täällä esille. Myös meille firmaan on tullut useilla henkilöille noita samoja iZettlen roskapostauksia.

      Sama periaate on meilläkin, että mitään spämmääjien tarjoamaa tuotetta emme osta ikinä. Mikä ihmeen oikeus noilla muka on minun laskuuni, meidän työntekijöiden työaikaa haaskaamaan hoitaa spämmikirjeidensä levittämistä? Maksakoot kukin itse omat mainoksensa. Ostakaa TV-mainosaikaa ja sanomalehden palstamillejä.

      Mutta MAKSAKAA ITSE omat mainoskulunne!

    • Täysin pimeä iZettle

      Taas tuli tänäänkin sama kopio Bizconseptin passkapostista, jossa kaupittelee iZettleä. Tuo on niin edesvastuuton firma tuollainen, että älkää kukaan vaan lähtekö mukaan kokeiluihin.

      Noin pimeästi toimiva firman johto on aivan ulalla, epäluotettavia. Mitenkä helkatissa ne luulee että saavat minut asiakkaaksi sillä että sama viesti on tullut nyt ainakin 20 päivänä jo peräkkäin?

      Täysin kusipäistä porukkaa tuolla iZettlen tuotteiden myynnissä ja markkinoinnissa ja iZettle palvelun tuotannossa.

    • kyllästynyt123123

      Kun valitettiin roskapostista, niin iZettlen asiakaspalvelu kertoi että ilmoita bizconceptille... ihme hommaa ja surkeaa palvelua. izettle kannattaa lisätä spämmääjiin.

    • Erkki-setä

      iZettle AB on firma joka onnistuu ottamaan ostajalta rahat, vaikka luotolla mutta ei tilitä myyjälle vaan lähettää epämääräisiä sähköposteja tilityksen viivästymisestä ja kyselee kummia, yrittäen nojata Ruotsin valtion finanssivalvontaan. Jos tätä iZettle AB:n palvelua käyttää, todennäköisesti ostaja joutuu maksamaan hankintansa kahteen kertaan ja sitten päätyvät käräjille sekä ostaja että myyjä ja iZettle AB vain pesee kätensä...tämä on nyt yksi niitä 'rahanpesijöitä' jos kuka tai mikä!

    • Raivostunut

      Rahat meni, maksupäätettä en saanut.
      Tilasin kaksi kuukautta sitten iZettlen maksupäätteen, joka tulikin alle viikossa, rikkoontuneena matkalla.
      Uutta laitetta en ole saanut, kolme käytettyä kylläkin joita en tietenkään ole huolinut.
      Rahoja eivät suostu palauttamaan, vain syvä hiljaisuus.

    • Outoa-kasvua
    • smallbusiness

      Itsellä iZettle toiminut oikein hyvin.
      Ainoa sähköposti jonka lähettävät on tieto, että rahat on tilitetty tililleni, sekä mahdollisista päivityksistä.
      Paria viivästystä huolimatta maksut tulleet kahdessa päivässä tilille (viivästyneet maksut ovat tulleet alle viikossa).
      Itse ostin laitteen verkkokauppa.comista eikä minkäänlaisia ongelmia ollut.
      Olen sitä mieltä, että edellä kirjoittaneet henkilöt ovat tilanneet maksupäätteensä jonkin spämmifirman kautta. Siinä tapauksessa ei auta kuin hakata omaa päätään seinään ja miettiä miksei tutkinut että saako laitteen tilattua jostain suomalaisesta ja luotettavasta firmasta.

      • Zetlenkäyttäjä

        Osaa syy voi myös olla siinä, että tää keskustelu on jo muutaman vuoden vanha, erinäisiä virheitä ja ongelmia sattuu kaikilla ja parissa vuodessa ne on saatu korjattua/paikattua.
        Jos iZettle ois pelkästään kusetusfirma niin tuskin sitä enää ois olemassa tai ainakin ongelmat ja negatiiviset kokemukset ois isommin tiedossa.


    • system_tampered

      2kpl izetlleä hajonnut tosin niitä on useampi käytössä eli kalliiksi tulee kun hajoaa heti takuun päättymisen jälkeen muutaman kympin alennuksella antavat uuden muuta hyvitystä ei tule
      lukija ilmoittaa vain " system tampered" & thats it kaput finito ei toimi enään ei auta mikään ser jätettä eli kalliiksi tulee itse olin käyttänyt noin 10 kertaa siitä voi jokainen laskea sen 2.75 prossan päälle paljonko kahmivat rahaa paska kiinan tekele
      Nyt käytössä mobiili maksaminen paljon parmpi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1868
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1808
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1791
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1125
    Aihe