Kokoomuksen ministeri Rädyn ajatuksia Iisalmen lapsiperheille

JOS ette MUUalta Lue

– Mielestäni nyt esitetyn lapsivähennyksen kohderyhmä on liian rajattu. Suurituloiset eivät lapsivähennystä välttämättä tarvitse, mutta kaikkien keskituloisten lapsiperheiden on päästävä verovähennysoikeuden piiriin, ettei heidän ostovoimansa entisestään heikkene.

18

270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mielenkiintoista

      Aamu-uutisissa kerrottiin, hänen veroeduistaan ja edullisista osingoistaan.

    • kysyn vaan?

      Tämä Laura Räty ei taatusti olis reagoinut sen poispotkitun KEVA:n johtajan Ailuksen härskemmän puoleisista tempuista elää leveesti pienipalkkaisten naisten eläkerahoilla, ellei media olisi nostanut asiaa päivänvaloon. Kovin tuo Laura Räty oli pesinyt sinne KEVA:n ja muhkeita rahoja sai sieltä lähtiessään kassavajeensa kuromiseksi. Laura Räty ei ymmärrä edes köyhyydestä ja vähävaraisuudesta yhtään mitään. itse hän ei näyttäsi mielellään kartuttavan mielellään verotuiloillaan valtion kassaa. Hänen mielesteen on oikein, että osinkotuloilla voi kiertää veroja. Silti hänenlaisensa on nyt sosiaali- ja terveysministerinä on päättämässä siitä, kurjistetaanko Suomessa lapsiperheiden ja köyhien asemaa entisestään. Voi vain ihmetellä sitä, että miksi kokoomus keikkuu galluppien kärjessä ja sen politiikot ovat köyhälle ja vähäosaiselle kansan osalla kammottavia.

    • 9+6

      Gallupithan saadaan näyttämään mitä sen halutaan näyttävän, kun vaan suunataan kysely valituille henkilöille. Mitähän ne näyttäisi jos äänestys tapahtuisi nettiäänestyksenä ?

    • Lättälärvi

      on tääs huijarj.-Nämä kokoomukselaiset kiertävät veroja ja tekevät kaikenlaisia muita huijauksia ja jos sattuvat joskus niistä jäämään kiinni, niin heidän mielestään kaikki nämä ketkuilut on sillä selvä, kun pyytää vain kauniisti julkisesti kansalta anteeksi näitä törkeitä huijaamisiaan. Jo on aikoihin eletty Suomessa, että yksi pellepuolue saa näin törkeällä tavalla ketkuilla täällä Suomessa.

    • on sillä otsaa?

      Eilenkin kehtasi kehuskella, että verottominan otetut osinkotulot eivät olleet merkittäviä hänelle. Jos eivät olleet mekittäviä, niin miksi tämä KEVA:ssa keitetty kokoomusnaikkonen sitten järjesteli näitä palkkatulojaan osinkokeinottelulla verovapaiksi?

    • nappi ohtaan

      Stubbi sano virheitä sattu . Kuka tahansa joka on tehnyt virheen minkä sille voit . Hän ite selfie pelle Stubb nimmerkillä en tuomihe.

    • mokaministerit

      Laura Räty aikoaa tehdä politiikkaa täysin rinnoin. Tekisi mieluummin tuota politiikkaa päällään, eikä rintavärkeillään ja ministerinä ottaisi enemmän selvää miten maassamme asiat oikeasti ovat. Ei näytä tuo lääkärikoulutus häntä sivistäneen yhtään, ei ainakaan köyhien asioista tiedä mitään. Mahtaakohan tietää edes Suomen julkisen puolen terveysasioitakaan? Mitenkähän tuollaisella asiantuntemuksella pystytään ratkomaan näitä SOTE-sotkun solmuja, kun Laura Räty näyttää olevan henkeen ja vereen yksityispuolta kehuvaa sorttia veronkiertoineen.

      • jo vain?
        Sika on sika kirjoitti:

        Ihankuin Iisalmella.....
        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/radyn-ja-manniston-puliveivaus-tahraa-eduskunnan-mainetta/4279114

        Sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty sopii mainiosti nykykokoomuksen edustajaksi. Laura Räty on tietämätön, arvostelukyvytön, röyhkeä, pöyhkeä ja ahne pyrkyri.

        Räty on pääministeri Alexander Stubbin naispuolinen versio. Stubb on kuin kahden sarjakuvahahmon kopio. Viisaudeltaan hän muistuttaa Hönöä ja toimii kuin vänrikki Nappula, tuo yli-innokas touho.

        Kun tätä parivaljakkoa täydentää vielä onneton valtiovarainministeri Antti Rinne (sd), on helppo ennustaa, että Suomi on menossa kohti konkurssia.
        Hallituspuuhastelua katsellessa tulee ikävä sivistysporvareita ja tannerilaisia demareita.

        Laura Räty valittiin Helsingin sosiaalitoimen apulaiskaupunginjohtajaksi kiintiönaisena, jolla ei ollut mitään kokemusta alasta. Hänen pyrkyryytensä paljastui siinäkin, että hän jätti oitis tehtävänsä päästäkseen ministeriksi.

        Arvostelukyvyttömyytensä Räty osoitti erottaessaan Kunnallisen eläkevakuutuksen Kevan toimitusjohtajan Merja Ailuksen lehtijuorujen perusteella. Helsingin Sanomien toimittaja oli katkeroitunut, kun hänen isänsä ei päässyt Kevan toiminnanjohtajaksi. Toimittaja paljasti, että Ailuksella oli rättikattoinen työsuhdeauto, ja että hänen työsuhdeasuntonsa keittiön kaapit oli teetetty puusepällä.

        Ailus oli pari kertaa tarjonnut vierailleen jopa rapuja, mutta ei ymmärtänyt kutsua vieraakseen Helsingin Sanomien toimittajaa.
        Ailuksen auto oli työsuhdeautoksi melko halpa ja kokemuksesta voin kertoa, että puusepällä teetetyt keittiön kaapit ovat halvemmat kuin hyvätkään valmiskeittiöt, jotka sitä paitsi eivät käy vanhaan jugendtaloon.

        Räty savusti täysin perusteettomasti Ailuksen Kevasta ja nimitti hänen tilalleen kokoomuslaisen kansanedustaystävänsä isän, jonka poika taas luovutti Rädylle kansanedustajan paikkansa, kun Räty tarjosi tälle vaihtokaupassa Helsingin apulaiskaupunginjohtajan virkansa. Kokoomuksen kauppakamarinulikoiden osto- ja myyntiliike on tehnyt korkeista viroista kauppatavaraa. Heidän onnekseen sivistysporvarit ovat jo mullan alla, joten heillä on täysi vapaus jakaa optioita ja ryöstää yhteiskunnan varoja itselleen ja kavereilleen.

        Kun Räty onnistuu oikein möhlimään ja paljastaa täydellisen tietämättömyytensä esimerkiksi Suomen pienituloisten määrästä, hän hokee televisiossa lausetta: ”Valitsin sanani väärin. Olen pahoillani.”

        Tietämättömyys tai valehtelu on siis kokoomuksen nykykielellä väärää sananvalintaa.

        Räty on myös malliesimerkki ahneesta kokoomuslaisesta siinä, ettei halua maksaa veroja. Kokoomuksessa veroinho on niin syvää, että puolue on tehnyt kaikkensa pienentääkseen tärkeiden tukiryhmiensä kuten lääkärien, asianajajien ja yrittäjien veroja.

        Politiikassa näyttävät pärjäävän ilkeät naiset kuten Hertta Kuusinen, Tyyne Leivo-Larsson, Pirkko Työläjärvi, Anneli Jäätteenmäki, Mari Kiviniemi ja Laura Räty.


    • että silleen

      Eikös tuollainen touhu kuulosta jo huoroomiselta? Äänestäjät ovat äänestäneet tuon Männistön Eduskuntaan ja Rätyä. Mene sinne minä tänne veivaamalla nyt molemmmat ovat Eduskunnassa voideluja. Tietysti myös eläkettä ja etuja vonkaamassa ja tuo äänestäjien hylkäämä Räty vielä ministerinä etuja vonkaamassa. MInkähänlainen avoauto se tuolle Rätylle kelpaa ministerisautoksi? Varmaan pitää olla kullallavuorattu, niinkuin KEVA:ssa oli tapa ja Laura Rätyn aikana.

      Kovin on tullut tuosta Laura Rädystä sellainen kuva, että köyhillä ja vähäosaisilla luuttuaisi pöytänsä ja pyyhittäisi takapuolensakin, jos vain laki sallisi. Häntä ei näytä kiinnostavan köyhät ja vähäosaiset, vaan ökyrikkaat ja etenkin yksityisen puolen lääkäreiden muhkeat edut.

    • kokomusta

      Kysynkin edustaja Eestilältä kuinka ajat niiden pienituloisten naisten etuja jotka äänestävät tätä rikkaiden edustamaa puoluetta.

      En voi ymmärtää kuinka tässä muikkuniemessä on todella 22% rikkaita kuten eräs teidän ministeri olettaa olevan.

      Tiedän , ettei ko. henkilö vastaa mihinkään kysymykseen vaikka häneltä h-kohtaisesti kysyy mutta vastaa ilmeisesti juoksupojalleen.

    • tätä se oli ja on

      Kokoomushan on ollut koko ajan liimautuneena Elinkeinoelämän heppujen kylkeen ja kokoomuksesta oikein pääsee loikalla ministerit Elinkeinoelämän johtoon. Jyri Häkämies sähläsi ministerinä valtionvarojen kanssa ja oli helppo arvata, mitkä olivat hänen itrenssinsä sinne Elinkeinoelämän suuntaan, koska sinne loikkasi? Toisin ne konkurssin murjomat ystävät olivat myös Jyri Häkämiehen ykköslistalla ja niin kuin muistamme oikein piti tyhjentää kokonainen voittoa tuottava sellutehdas Kemijärveltä yhdelle sellaiselle.

      Liimapuupalkkeja lupasivat siellä valmistaa ja Jyri Häkämies tunki valtion rahaa moiseen. Mitenkäs tässäkin asiassa kävi sitten? Yhtään liimapuupalkkia ei sieltä Kemijärveltä lähtenyt, vaan firma tietysti pistettiin konkurssiin ja kaekki miljoonat hupesivat Molokin kitaan. Että tälläsita touhua ne kokoomuksen politiikot osaavat pitää, jos äkkitarvis niin vaatii? Ystävät ovat etusijalla ja vallankin rikkaat ystävät.

    • huolta riittää

      Aleksander Stubbi jostain kiitollisuuden velastaan koukkasi tuon Laura Rädyn hallituksensa ministeriksi. Eihän äänestäjät tuota naista äänestäneet Arkadianmäelle, joutui häsläämään Helsingissä ja häsläsi myös KEVA:ssa? Helsinkiläiset eivät tykänneet hänestä, kovin oli ahnas lapsiperheiden suuntaan ja köyhiä mielellään oli kyykyttämässä. Nyt häslää hallituksessa ja taatusti pistää hanttiin ja puolustaa rikkaiden ja ökyjen etuja. Rikas ja veroja ei mielellään maksava on hänkin, verot pitää kerätä tietysti hänen mielestään köyhiltä ja vähäosaosisilta ei rikkailta.

      Laura Rädyn tontille kuuluu myös tässä Aleksander Subbin hallituksessa harmailta työmarkkinoilta verojen lypsäminen. Taitaa olla aika huono tuossa verojen lypsyssä, kun hän itsekin osasi hyvin liukaasti kiertää veroja ja ei maksaa niitä mielellään. Eivätkös ole aika outoja lintuja nuo rikkaanpuoleiset kokoomuspolitiikot, eivät maksa mielellään veroja, vaikka ilman noita yhteiskuntamme ei pyörisi? Minä tavallinen tallaaja ainakin maksan veroja mielelläni, koska ainahan niillä jotain vastinetta saa. Politiikkomme tietysti tuossa vastineen jaossa vetävät aina omiinsa päin, milloin annetaan rikkaille, milloin murunen köyhälle rikkaiden lautaselta.

      Laura Räty ei soisi edes köyhille ja vähäosaisille julkista terveydenhoitoa, rahalla pitäisi kaikki vaivat hoitaa ei yhteiskunnan varoilla ja yksityisen sektorin järjestämänä. Mitenkähän tuollainen herrasletukka pystyy noita SOTE-kuvoitamme järjestämään, kun hänellä ei pyöri päässä kuin yksityinen sektori ja sairailla rikastuminen?

    • Kansa havahtuu

      Jyrkihän sanoi olevansa työmiehen asialla ja kantavansa vastuun. Nyt on tulos näkyvissä. Teollisuus lähti, työpaikat lähti. Kokoomus hyväksyy pimeäntyön, sillä he rikastuvat. Työtön saa tonnin kuussa käteen ja ilmaisen asunnon, sitten jos ei riitä, niin siihen sitten toimeentulotukea päälle. Sitten kun nämä edut on kunnossa, sitten naapurikaupunkiin pimeää työtä tekemään 3-4 tonnin edestä ja vangutaan, että voi kun ei ole töitä. Ensivuonna valtio ottaa n.4 miljaardia lisävelkaa ja pääministeri houkuttelee nuoria, että äänestäkää heitä, eikös näin ole hyvä. Siis velalla ostaa valtaa, jonka tavallinen rehellinen työmies ja eläkeläinen maksaa. Kepu tukineen toimii vastustamatta, tätä julkista ryöstöä. Kokoomusjohto sai jo suomen tyhjäksi, sitten siitä karkuun, puoluesihteeriä myöten. Vieläkö tähän nato, konkurssipesääkö se nato puolustaa, vai ryhtyykö se pesänhoitajaksi ja vie palkkioksi rajapyykitkin. Mikähän virka se Jutalle on suunnitteilla, luulis hävettävän, kun petti työväen.

    • voi, että?

      Onneksi Aleksander Stubbi joutui perääntymään tässä Laura Rädyn ja Lauri Männistön yhteiskuviossa. Männistöstä ei nyt tulekkaan Helsingin kaupungin apulaisjohtajaa, vaan hänen on tyydyttävä Eduskunnan paskaduuniin. Miksiköhän tuo Lauri Männistö ei jaksanut tuota Eduskunta työtä ne neljä vuotta, jonne hän lupautui edellissä Eduskuntavaaleissa? NYT HÄNEN ON PAKKO ISTUA KOKO KAUSI ja kiitos tästä lankeaa Eero Heinäluomalle.

      Kiitos Eero heinäluoma, EDUSKUNNASTA EI LÄHDETÄ KUIN HOLLITUVASTA, vallankaan untuvikot. Menipäs tuolta Laura Rädyltä kansanedustajuus tässä samassa rytäkässä? Meinasivat pelata tälläisella kuviolla, koska äänestäjät hyllyttivät Laura Rädyn Eduskunnasta. Nyt kuitenkin tuo naikkonen istuu ministeriaudin takapenkillä ja polttaa veronmaksajiemme rahoja KEVA:n akkojen tapaan.

    • akatkin osaavat

      Aika nuoren näköinen nulikka tuo Lauri Männistö on ja Laura Räty olisi leiponut hänestä ihan vain kahdenkeskisenä kotipullana Helsingin kaupungin apulaisjohtajan. Aika röyhkeää touhua, melkein yhtä röyhkeää touhua kuin siellä KEVA:ssa aikoinaan. Ilmeisesti tuo Laura Räty oppi juuri tuolla KEVA:ssa nuo ketkutemppunsa, että aina oman lompsan suu auki. KEVA:n köyhien naiseläkeläisten rahoillahan sitä opittiin elämään "herroiksi" ja tuhlattiin vietävästi.

      Mitenkähän tuo Laura Räty pystyy nyt noissa SOTE-kuvioissa tuota tuhlaajaluonnettaan pitämään kurissa? SOTE:n perustettiin sen takia, että säästöjä saataisiin aikaiseksi. Miten tuollainen kullassa rypenyt Laura Räty pystyy ymmärtämään köyhille tarkoitetuista sosiaali- ja terveyspalveluista, kun hänen köyhysrajansa on 2100 euroa? Varmaan tuon köyhyysrajan takia hän ei ole ollut halukas maksamaan yhteiskunnalle edes veroja.

    • on jollain otsaa

      Kehtaa se tuo Laura Räty näyttää karvansa, mikä naikkonen hän pohjimmiltaan on. Nyt Laura Räty ehdottaa Helsingin kaupungin apulaisjohtajaksi Laura Rädyn hyvää ystävää, joka on jopa kampanjoinnut Laura Rädyn puolesta Eduskuntavaaleissa. Eihän tuo kampanjointi tuottanut tulosta, äänestäjät eivät halunneet, että Laura Räty häslää Eduskunnassa. Helsingin kaupungin politiikassa kuitenkin hän on päässyt häsläämään köyhää veästönosaa kyykyttäen. Helsingin politiikassa kyllä tuolla Laura Rädyllä on ollut köyhistä jonkinlainen käsitys, mutta nyt ministerinä hänellä on köyhyysrajana se 2100 euroa. Tuon rajan alle menevät ihmiset eivät olleet edes Laura Rädyn mainitsemisen arvoisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      279
      3060
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1555
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      38
      1288
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1200
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1197
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1119
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1097
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe