Yrittäjän avioliitto yhtä helvettiä

Eroanko vai mitä

Olen pärjäävä yrittäjä,mutta vaimo on kapulana rattaissa estämässä menestystä. Tämä helvetillinen asia on siinä,että muija ei tee muutakuin syö nukkuu ja ryyppää,eikä auta yhtään eikä tue asioissa. Olen menettänyt tuhansia tämän ongelman takia,kun on nykyään tällainen perässä vedettävä ressukka. Kysyn vaan mitä teen?

14

339

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Psykohelpper

      Jos täältä vastausta haet, niin siinä on yksi helppo vaihtoehto ja toinen vähän vaikeampi. Mutta koska sinulle on muutama tuhatlappunen tärkeämpi kuin oma puoliso, niin tee hänelle palvelus ja tee se helpompi. Ehkö hänkin lakkaa sen jälkeen ryyppäämisen.

    • onkohan jossain mätää

      Jahah suoralta kädelt näyttäisin ulko-ovea.Mutta jos on jälkikasvua stten se vasta kimurantti juttu on.Joudut palkkaamaan kodinhoitajan ja lahjottamaan vielä omaisuutakin. Naaisille ei näy mikään kelpaavan,ei kuitenkaan yleistetä,perusjutut jos on hukassa niin hukka perii koko talouden. En ymmärrä viina ja ravintolaelämkö stä ihanuutta tuo? Itekkin pohin näitä ongelmia.

    • 5 + 6

      Auttaisiko, jos myisit firman ja menisit päivätöihin palkolliseksi?

    • Kristiina :)

      Miks sä vedät perässäs sitä ressukkaa? Rakkaus on kummallinen juttu. Olisko syytä ajatella myös itseä? Eri suuntiin lähteminen sattuu ja paljon mut aika parantaa haavat. Se jatkaa sitä niin kauan ku sä sallit et sinuna tekisin jotain! Lähteminen voi olla joskus mahdotonta mut täs tapaukses mä ajattelisin itseäni koska elämä on liian lyhyt tuollaiseen elämään mihin ei itse ole tyytyväinen. Nyt otat järjen peliin ja mietit itseäsi ;)

    • piprminttuli

      Nyt en minäkään ymmärrä. Jos olet niin fiksu, että pystyt pyörittämään yritystä niin miksi kysyt mitä teet parsuhteellesi.
      Jos homme ei pelitä niin mitä sitten, ero ja oma elämä kummallekkin.
      Vain sinä voit päättää omasta elämästäsi, ei kukaan toinen. Et varmaan kysy muilta kuinka yritystäsi pyörität.

    • AATTELEPPA ITE

      Jokainen päättää itse millaisessa parisuhteessa elää...olet mitä ilmeisemmin vahva persoona,joka tykkää hallita,niin kotona kuin firmassakin.Minäkin ihmettelin miksi olen valinnut miehekseni sellaisen saamattoman vässykän,joka ei saa mitään aikaseksi,Miesihanteeni on aivan toisenlainen,toimelias ja tekeväinen...Semmosta se elämä on,on vain mentävä eteenpäin.Joko yksin,tai sitten sen väärän puolison kanssa,jossa on kait jotain hyvääkin,kun oikein mietit...

    • Oppeliini1

      Vaimollasi on liian paljon tyhjää aikaa. Miksi hän ei voi mennä töihin? Ellei maksavaa paikkaa löydy, vapaaehtoistyö on enemmän kuin arvostettua! Tuo antaisi hänenkin elämälle jotain tarkoitusta sen sijaan että hä toimettomana lihoo ja tuhoaa viinalla aivonsa( muuttuen melko pian porkkanaksi).
      Kuka hänestä sitten maksaa? Hän tulee yhteiskunnalle aivan liian kalliiksi.

      Joten, naiselle mielekästä tekemistä, vähintään 10 tuntia joka päivä! Se toimii pajon paremmin kuin psykoterapia.

      • 12+19

        Eiköhän muuttojärjestely ja uuden yksiön kalustus ole mielekkäimmästä päästä terapiamuotoja ko naiselle.

        Arvatenkin yrityksen omaisuus ja rahoitus on jotenkin niin sitovasti järjestetty että vaimo luottaa voivansa pitää vapaamatkustajan paikkansa maailman tappiin. Miehelle suosittelisin juristin kanssa keskustelua.


    • T.Arkentaja

      Kai teillä nyt kuitenkin oli kunnollinen avioehto tehtynä ennen papinaamenta?

    • Lastesi vuoksi!

      Jos toinen on mestari yrittäjänä, parisuhdepuolella ei saata olla, ja päinvastoin. Ihan järkevää kysyä apua vai olisiko hänen pitänyt olla suomalaiseen tapaan turpa tukossa ja ruveta itsekin ryyppäämään kun ei enää jaksa? Olet fiksu kun kysyit apua!

      Keskustele vaimosi kanssa asioista. Kysy miksi hän ryyppää? Pyydä häntä itseään kertomaan, älä anna valmiita vastauksia. Älä kysy ryyppääkö hän sinun takiasi, vaan anna itse vastata. Pyydä kirjoittamaan paperille, jos hän ei ole keskustelu ihmisiä. Kirjoittakoon vaikka silloin kun olet töissä.

      Oletteko hakeneet vaimollesi apua ryyppäämiseen? Vaikka avioliittoneuvontaan ensin, se ei ole sama kuin AA-kerho, avioliittoneuvontaan voi olla matalampi kynnys tulla mukaasi.

      Pohdi vaimosi ryyppäämistä. Milloin se alkoi? Vasta parisuhteessako kun paiskit firmassa töitä vai ryyppäsikö hän jo silloin kun tapasitte? On ihmisiä, joiden elämäntehtävä on juoda kotona ja istua ravintoloissa. Täällä vastaajat eivät tunne vaimoasi, vain sinä tiedät totuuden, kumpaa tyyppiä vaimosi on.

      Pohdi mitä haluat elämältä ja parisuhteelta. Haluatko jatkaa hänen kanssaan? Jos haluat, keskustele hänen kanssaan useita kertoja, älä huuda, älä ala riitelemään. Hae parisuhteellenne apua avioliittoneuvonnasta, sano hänelle ystävällisesti että haluat auttaa häntä eroon alkoholista ja saada hyvän äidin lapsillenne ja puolison hänen miehelleen jne.

      Ajattele lapsianne! Jos sinä olet päivisin töissä, vaimosi on yksin kotona lasten kanssa? Onko kotonanne vaimosi ryyppykavereita? Näkevätkö lapsesi kun äiti ryyppää? Onko heille tavallista herätä kun äiti horjuu yöllä kotiin humalassa? Tiedätkö varmuudella hoitaako hän lapsianne lainkaan? Hoitamiseksi ei riitä pelkkä mikroruoka uuniin tai vaippojen vaihto sitten kun jaksaa nousta sohvalta pullon tyhjennyttyä. Tiedätkö varmuudella mitä kotonasi tapahtuu lapsiasi ajatellen, jos sinä olet firmassa töissä etkä ole näkemässä mitä oikeasti tapahtuu päivittäin? Vaikka kyseessä olisivat jo kouluikäiset jotka ovat päivän koulussa, kaikki tuo vaikuttaa heidän henkiseen kehitykseensä haitallisesti. Kyseessä voi olla jo vakava ongelma lastesi kehityksen kannalta ja siten lastensuojeluasia eikä enää pelkkä paska suhde. Lastesi turvalliseen henkiseen kasvuun verrattuna muutama menetetty tuhatlappunen ei ole yhtään mitään! Kaikki tuo pilaa heidän tulevan nuoruutensa ja aikuisikänsä! Pyydä pian keskustelu apua kasvatus- ja perheneuvolasta! Sinne voit mennäensin yksinkin juttelemaan. Samoin voit soittaa kriisikeskukseen ja varata ajan jossa saat purkaa huoliasi itse. Kummastakin paikasta saat apua ja neuvoja eteenpäin! Älä odota tilanteen pahenemista. Hanki pian apua! Voit myös soittaa alkoholistiklinikalle ja pyytää neuvoja.

      • huiskus

        Alkoholistiklinikalle???
        Selvitä nyt edes oikeat termit ennen ku käyt neuvomaan ihmisiä...


    • niip.

      Vaimosi vaikuttaa masentuneelta. Juominen ehkä yritys hoitaa masennusta ja masennus lisääntyy entisestään alkoholinkäytön myötä. Oravanpyörä on valmis ja pahoin pelkään, että sinä pahennat tilannetta, koska mahdollistat juomisen hyväksymällä sen.

      Eri osoitteet on hyvä ratkaisu. Vaimosi joutuu siinä vaiheessa valitsemaan elämälleen suunnan. Sano suoraan, ettet hyväksy toimettomuutta ja dokaamista enää. Terveyskeskukseen hakee antabus lääkitys ja kontakti psykan polille. ?

      Hae myös itselles apua. Alkoholistin kanssa eläminen vaikuttaa myös perheenjäseniin.

    • toinen yrittäjä

      "Olen pärjäävä yrittäjä,mutta vaimo on kapulana rattaissa estämässä menestystä. Tämä helvetillinen asia on siinä,että muija ei tee muutakuin syö nukkuu ja ryyppää,eikä auta yhtään eikä tue asioissa."

      Meinaatko että tuollainen olisi palkolliselle ihan ok vaimo? ;-)

      • 8 + 4

        Menestyksen metsästys saattaa olla liitoksissa vaimon masennukseen. AP:n kirjoituksen sävy osoittaa, että hän haluaa sanella elämän tahdin. Miten vaimo haluaisi elämän järjestyvän?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1829
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe