Mikkosten entisen talon hintaa veivattu taas alas

Ei onnistu

Hintapyyntö on nyt 369.000e, ed. 379 000,00 €, sitä edellinen hp 398.000e ja alkuperäinen yli 400.000e.

Hullua tipotella alas tollasilla 10.000 euron hinnanalennuksilla. Ei kukaan tee tarjousta ton nykyisenkään hintapyynnön perusteella. Menee ihan farssiksi, kuten kaikki muukin Mikkosiin liittyvä.

Reilusti vaan hintapyyntökin kohdalleen, 300.000 euroon, niin voisi tarjouksiakin tulla jo. Tolla menollahn sitä "myydään" vielä vuosia. Pitäis jo uskoa ettei se kiinnosta eikä mitään mikkoslisää ole.

82

1152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • åpeoklfsmvc,

      Oliko se alkuperäinen hp peräti 440.000e? Huonosti kv-firma tuntee alansa.

    • En ostais edes 300

      Eihän se usko.....
      Pakko saada joltain hölmöltä rahat veks, ettei ää pankille pahasti velkaa..
      Kuvittelevat ressukat, että kun nimi on mikkonen, niin porukka suorastaan jonottaa taloon ja tappelee, kuka sen saa.....

      Vuoden vitsi.....

    • U.K.K.Turhapuro

      Välittäjä on laittanut myyntikohteeseen vähän Mikkos-lisää vaan, ei siinä sen kummempaa. Niin on tapana tehdä kun julkisuuden henkilöt pistävät asunnon välittäjälle. Mitä kovempi hinta, sitä parempi.

      • Julkkislisäkö hyvä??

        No, ei tunnu olevan kun on jo vuos myyty....


      • Enemmän alea

        Maksaisitko lisää siitä, että kotona makoillut Mikkoska kokannut mikro- ateroita perheelleen juuri tässä keittokomerossa? No way!


    • pilipalipoks

      Etsin taloa eteläsuomesta kesäpaikaksi, mutta tuota Mikkosten taloa en ottais, oli hinta miten alhaalla tahansa. Liian syrjässä, liian hankala paikka, liian työläs, liian huono pohja, ei rantaa, ei pihaa, ei istutuksia, ei mitään. Pelkkä ruma talonrotiska keskellä metsää.

      • pilipalipoks

        Olisko muuten kellään tietoa mistä lainaa saisin kesäpaikkaani varten? Luottotiedot meni minultakin... :(


      • huusholli

        Se on miinus ettei ole rantaa mutta luonnon ja metsän ympäröimä talo on parempi kun keskellä tenniskenttää aakeeta laakeeta ruohonleikkaushemmettiä oleva talo.


      • lunta tupaan
        huusholli kirjoitti:

        Se on miinus ettei ole rantaa mutta luonnon ja metsän ympäröimä talo on parempi kun keskellä tenniskenttää aakeeta laakeeta ruohonleikkaushemmettiä oleva talo.

        "metsän ympäröimä talo on parempi kun keskellä tenniskenttää aakeeta laakeeta ruohonleikkaushemmettiä oleva talo."

        No mites se lumitöidenhemmetti oikein lumisena talvena? lämmin syksy tulossa lupasi iltsari, se pitää meriveden lämpöisenä ja se taas aiheuttaa erittäin runsaita lumisateita.


      • Onko maalle menijöitä
        lunta tupaan kirjoitti:

        "metsän ympäröimä talo on parempi kun keskellä tenniskenttää aakeeta laakeeta ruohonleikkaushemmettiä oleva talo."

        No mites se lumitöidenhemmetti oikein lumisena talvena? lämmin syksy tulossa lupasi iltsari, se pitää meriveden lämpöisenä ja se taas aiheuttaa erittäin runsaita lumisateita.

        Aina kun talvella lähdetään liikkeelle pihatie ob luonnollisesti lingottu. Naapuri on traktorilla tietysti käynyt mutta välillä joutuu itse työnnettävällä kolalla poistelemaan. Ajotiellä on talvella aina liukasta. Kauppaan on 6 km joka sekin on kovahintainen pienten valikoimien Sale. Tämmöisiä kokemuksia sivusta seuranneena eräästä tapauksesta. Miettikää nyt tarkasti jotka muutatte noihin maalaisidylleihin että siinä muuttuu koko elämä eikä yhtään sen paremmaksi. Erilaiseksi vaan.


    • Rikkaita ovat

      Mikä toi Mikkosten ENTINEN talo on.
      Myykö ne kahta taloa?

      • entinen taloko?

        Niin. Ovatko muuttaneet pois, kun joku postaa että entinen talo? Vai mistä on kyse?


    • ++-.,,,.-,.---.+

      200 000e, ja menisi kaupaksi seuraavan 5 vuoden aikana, ellei lahoaisi pystyyn.

    • parempiakin on

      Hinta ei ole vieläkään kohdallaan. Talo/ tontti on liian syrjässä ja remontin/ päivityksen tarve on ilmeinen.

      Tämä kohde tulee keikkumaan myyntilistoilla vielä pitkään. Myyjä elää selvästi epätodellisuudessa. Voisiko joku käydä ravistelemassa sen Mikkoskan hereille?
      Kiinteistofirman imagolle tämä ei välttämättä ole kovinkaan imartelevaa.

    • Suuri nauraja

      Karman Laki kostaa kamalalle perheelle!!!:-):-):-)

    • m.,m.,m.,m.,m

      Koska Mikkoska muuttaa sieltä pois? Ei oo enää heidän omistuksessaan, tai ei oo koskaan edes ollutkaan.

    • Talo rakenteilla

      Mikkosten talossa on perusongelmana se että on rakennettu kallis ja liian uniikki talo syrjäseudulle. Tälläisillä kohteilla ei yksinkertaisesti ole kysyntää. Se jolla olisi varaa tuollaiseen ei pysty tai halua asua noin syrjässä. Lisäksi kauppahinnan päälle lisäkuluiksi tulevat ainakin 50000 euroa alkuperäisten suunnitteluvirheiden ja luonnollisen kulumisen aiheuttamien muutos- ja korjaustöihin. Esimerkisi keittiö on todella onneton talon kokoon ja seutuun nähden. Maalaisympäristössä odottaisi kohtaavansa suuren keittiön leivinuuneineen ja työtasoineen.

      Kymppitonnilla pudottaminen kerrallaan on osoitus välittäjän amatöörimäisyydestä. Kyllä alan ammattilaisen tulee tehdä selväksi asiakkaalle kohteen reaaliarvo ja suosittaa sitä.

    • 225.000

      En maksaisi 300.000!

    • rwefdvc

      Se rakennettu Timpan omien unelmin ja tarpeiden mukaiseksi, edes omaa perhettä ei ole otettu huomioon. Keskikrksessa vain kaksi melko pientä makkaria, keittoNURKKAUS ja paljo portaita. Koko yläkerros Timpalle. Pitkööt yvänään. Tai pankki on kai sen jo lunastanut. Jokohan lainan myöntänyt henkilö on saanut potkut?

    • iso maha

      Pitihän se Räikkönenkin luukkua myynnissä 14.5 miljoonan euron hinnalla ja nyt ei ole enää myynnissä.

      Samaa se Mikkonenkin tekee ja katsoo jos joku on tarpeeksi tyhmä maksaakseen pyydetyn hinnan. Timpalla ei ole mikään pakko myydä, kuten ei ollut Kimilläkään!

      Poptähti poika vielä tienaa reilusti yli 100 000 vuodessa.

      • O tempora, o mores

        Niin, siellä on lapsi härskisti lähetetty tienaamaan perheelle leipää.

        Oi aikoja, oi tapoja........


      • Tyhmäkö oot?

        Mikkonen ei tee enää yhtään mitään, on ENTINEN omistaja. Pankki myy taloa.

        Mikkosella ja Kimilla on iso ero, Kimi ei ollu pikkurahan tarpeessa, massia oli muutenkin. Mikkosilla asiat aivan toisin. Rahaa ei oo. Taskut on tyhjät, samoin pankkitili. Kädestä suuhun eletään. Poika ei tienaa mitään ja talo on arvoton.


      • Hohhoijaaaa

        Räikkösen talo on oikeastikin laadukas, tuoon sontaan verattuna, on meri vieressä lisäksi.....

        Jotain rajaa nyt vertailun.....


      • iso ero

        Räikkönen ei rakentanut velaksi eikä ole pikkurahan puutteessa. Se myynnissä ollut rakennus ei menetä arvoaan kuten jatkuvasti rapistuva Mikkosten rakentama talo jossain umpimettässä auraamattomien teitten päässä josta on kauppaan 5 km.


    • Mikkos fani

      Eiköhän Mikkosilla ole rahaa ihan tarpeeksi esim Toiveloma sinkun myynnistä saatuja. Sattui soimaan Toiveloma sinkku ihan telkkarissakin ja siitäkin on saatu tuloja. Ja kun Timo T A toipuu niin eiköhän keikoillakin nähdä ja kuulla Toiveloma koko perheen esittämänä.

    • toiveuntako

      Kiinteistö Kaisa on noita julkkujen luukkuja kaupannut hyvällä menestyksellä. Kamerat vaan paikalle ja puppeli-Teuvo hommiin niin eiköhän ala kyselijöitä löytymään.

    • Realiteetit esiin

      Tuo on typerää ja tarpeetonta ihmisten pilkkaamista, vaikken itse olekaan fani. Jokainen ymmärtää, ettei Timo T. A. toivu koskaan. Ja jokainen ymmärtää, ettei parista eistyksestä saa kuin korkeimmillaankaan kuukauden tulot. Sekin jo aikoja sitten. Tilanne näyttää toivottomalta, mutta kyllähän se ratkeaa jossain vaiheessa tavalla tai toisella.

      • sökdfölskdfö

        Myrskylän kunta joutuu pitään noista tyhjätasku kokkareista huolen. Eivät oo veroja maksaneet, Timpan itsensä mukaan yrittäjän on kierrettävä veroja keinolla millä hyvänsä. Nyt ollaan kuitenkin vaatimassa myrskyläläisten verovaroja omaksi hyödyksi. Kauhee riesa kunnalle toi koko rupusakki.


    • Huonot on ajat.

      Pankki myy talon 200 000,- eurolla kun sen verran on kiinnityksiä, pääasia on
      että saavat omansa pois minkä ovat lainanneet ja se on mielestäni kohtuus.
      Kysyntä ja tarjonta määrää hinnan, jokainen voi pyytää ihan mitä haluaa toinen
      juttu on mitä maksetaan. Yksi vaihtoehto on vielä huutokauppa ja niin että on
      pohjahinta jonka alle ei mennä.

    • Köyhät

      Sitä minäkin vähän ihmettelen että miksi tuollainen hintap. edelleenkin vaikka pankki itse on myöntänyt vain 200.000e kiinnityksen. Sehän on abt 75% pankin talon arvoksi arvioimasta hinnasta. Kuka hullu maksaisi centtiäkään enempää.

      Anyways, nolo loppu Mikkosten ylpeälle ja omahyväiselle elämälle. Nyt ollaan kunnan elätteinä. Kädestä suuhun elettiin ennenkin, työtä ei viitsitty tehdä, ettei vaan olis jouduttu maksaan veroja.

    • Tuuliset ajat

      Ei ole Ninakaan viimeaikoina ole ollut suureen ääneen ohjeistamssa muita
      kansalaisia miten pitää elää ja ajatella. Hyvin useasti elämässä jokaisen nokkaan
      jossain vaiheessa tulee, näin kävi Mikkosille.

    • vcxdfdfdfdf

      Milloin se ihmelapsi nyt laulaa suurelle yleisölle? Ei oo mitään kerskuttu koko kesänä lehdissä kuinka uusi maailman tähti on syntynyt. Joko se konsertti meni? Ja juu, Niina on pitäny tosi pientä suuta lastenkasvatuksesta ja kotiäitiydestä viime vuodet, suurin piirtein sen jälkeen kun kakarat meni kouluun. Kun ei ne ollutkaan mitään koko koulun neropatteja, hah hah!

      • vahingonilosi

        Toivotaan sulle samantapaisia kohtaloita, sairauksia lapselle ja puolisolle, että saat hoitaa, kun iloitset sen kaltaisista asioista tuossa viestissäsi, oikein naurat ja olet onnellinen. Toivotaan.


    • Kuriositeettina

      Onko kiinnitykset ainoa velka vai oliko koko mörskä rakennettu aikoinaan lainarahalla. Muistan, että puhuttiin 300 000:sta, eikä sitä olisi lyhennetty juurikaan, vain korot maksettu. Lienee käytännössä kuitenkin mahdotonta sekään, että vuosikausia voisi maksella pankille pelkkiä korkoja. Onhan niillä jotkut pelisäännöt.

      • kuvankumartaja?

        Tätä laina-asiaa on pähkäilty jopa Iltalehden keskustelupalstalla jo pitkään.
        Asia ilmeisesti todellakin on niin, etteivät ole pystyneet maksamaan kuin korot.
        Moni sielläkin ketjussa on ihmetellyt millä kikalla ovat vuosikausia voineet maksella vain korkoja.
        Kyllähän lainaehdoista sovitaan lainaa otettaessa.
        Mikä lie Mikkosen per*eennuolija siellä pankinjohtajana....


    • Näin se vaan menee

      Eiköhän Mikkoset pärjää Timo upseerineläkkeellä ja sotaveteraani korvauksella ihan hyvin. Turhaan siitä huolitte. Eikä Pilvilinnan kaupalla ole kiirettä, saattaa jäädä Mikkosten kesämökiksi kun rakentavat uuden talon lähemmäkai palveluita.

      • kuvankumartaja?

        Ainoa, mitä Mikkoset rakentavat on valhetta valheen päälle.

        Eikä kai siellä Myrskylän kunnan vuokrakolmiossa paljon tarvitse rakentaakaan :D


      • no heh

        Heko heko. Mikkonen oli reserviupseeri eikä minuttiakaan sodassa. Kummastakaan ei tule saamaan eläkettä.


      • ThisIsHjuumor
        no heh kirjoitti:

        Heko heko. Mikkonen oli reserviupseeri eikä minuttiakaan sodassa. Kummastakaan ei tule saamaan eläkettä.

        Sarkasmi se vaan on sitten liian vaikea asia huumorintajuttomalle juntille ...
        No ei voi mittään.


      • Jdjcjdejbe
        ThisIsHjuumor kirjoitti:

        Sarkasmi se vaan on sitten liian vaikea asia huumorintajuttomalle juntille ...
        No ei voi mittään.

        Ei veetuilu ole sarkasmia nähnytkään.

        Jos vitsisi eivät naurata, kummassa on vikaa, kertojassa vai kuulijassa? Yleensä ennemmin nimittäin kertojassa...


    • ei mene kaupaksi

      Olen sanonut jo monesti saman mutta sanompa taas. Tuo talo ei tule menemään kaupaksi pyydetyllä hinnalla. Siinä ei ole mitään sellaista ominaisuutta mistä pitäisi maksaa yhtään enemmän mikä sen arvo asuinkäytössä tuossa sijainnissa on. Ei siis kannata laskea rakennuskustannuksia, huonejakoja tai kuka siinä on asunut aikaisemmin. Se on vaan rakennettu keskelle metsää maaseudulle kaukana kaikesta. Realistinen kauppahinta on 180-200 ke. Vaikka pahalta kuulostaa tuo on ihan maksimihinta.

      • Plain Ninalle

        Myrskylän kunnan kannattaa lunastaa Timo P A Mikkosen talo. Siitä voisi tehdä alkoholistiparantolan. Porukat eivät heti ole pois lähdössä,kun talo on keskellä Ei mitään. Timo jatkaisi asumista,kun hoitajat on aina paikalla. Nina rupeaa leikkaamaan holistien hiuksia. Pojatkin saisivat jäädä kotiin asumaan. Perheelle eristetään oma paikkansa talosta. Nina tekee talkkarihommat poikien kanssa.


    • Rahaa tulossa
    • evvk

      Omakotitalot ei käy nyt kaupaksi, eivätkä varsinkaan jos sijaitsevat kaukana palveluista. Tuo talo on keskellä metsää. Ihan sama vaikka hanat olis kultaa ja vetimet timanttia. Ei kiinnosta.

      • evvk x2

        Totta. Rintamamiestalot muualla kuin Helsingissä ei mene ollenkaan mutta ehkä hyvä tontti menee kunhan rakennus on purettu, haja-asutusalueen sitä uudemmat omakotitalot on yksiä piruja myydä, 1970-luvun punatiiliset öljylämmitteiset homepommit ei mene lainkaan, 1980-luvun paketit on jo hirveässä kunnossa joihin saa upottaa remontteihin 100000 euroa. 1990-luvulla ei niin paljoa edes tehty. Mutta nämä metsään rakennetut elvistelytalot ne kuzee pahasti rakentajiensa saappaanvarteen. Nauttikaa maalaisidyllistänne!


    • ylpeys ja lankeemus

      Pankin muut asiakkaat maksavat tappiot. Tuosta talosta saatava raha ei kata rakennuskustannuksia joten pankissa rahojaan pitäneet maksoivat tämän seikkailun.

      • åppåpol

        Niinä Eihän noilla oo edes mitään ulosmitattavaa.


      • omituinen päätelmä

        Toivottavasti asiakkaiden pankkitileille jäi edes jotain "tämän seikkailun" jälkeen jos se mikä-lie-pankki toimii omakustannusperiaatteella.


      • ei muita ole
        omituinen päätelmä kirjoitti:

        Toivottavasti asiakkaiden pankkitileille jäi edes jotain "tämän seikkailun" jälkeen jos se mikä-lie-pankki toimii omakustannusperiaatteella.

        Pankki ottaa AINA kaikki tulonsa asiakkaan taskusta. Maksaja on aina asiakas. Hyvässä lykyssä se on lainan ottaja joka maksaa mutta muussa tapauksessa kaikki asiakkaat yhteisvastuullisesti. Ei tuo montaa kymmentä senttiä per asiakas tee.


      • jlkjlkjpoiiiiii
        ei muita ole kirjoitti:

        Pankki ottaa AINA kaikki tulonsa asiakkaan taskusta. Maksaja on aina asiakas. Hyvässä lykyssä se on lainan ottaja joka maksaa mutta muussa tapauksessa kaikki asiakkaat yhteisvastuullisesti. Ei tuo montaa kymmentä senttiä per asiakas tee.

        Silti. Ei muiden pidä ikinä joutua maksamaan toisten velkoja, varsinkin kun Mikkosetkin olisivat voineet aikoinaan järjestää asiansa toisin, tehdä työtä ja hoitaa itse omat velkansa. Kaikki se on nyt muilta, paitsi Mikkosilta, pois. En voi hyväksyä.


      • ooteeta jonkinverran
        jlkjlkjpoiiiiii kirjoitti:

        Silti. Ei muiden pidä ikinä joutua maksamaan toisten velkoja, varsinkin kun Mikkosetkin olisivat voineet aikoinaan järjestää asiansa toisin, tehdä työtä ja hoitaa itse omat velkansa. Kaikki se on nyt muilta, paitsi Mikkosilta, pois. En voi hyväksyä.

        Mikkosilla ei mitään ole koskaan ollutkaan. Suuret puheet vaan ja rajaton tunne omasta kaikkivoipaisuudestaan. Silloin kun Mikkosen äijällä meni lujaa se esiintyi joka tuutissa aina ylhäältä päin mielipiteitään tiputtelevana maailmankansalaisena. Omasta mielestään aina oikeassa ja oikeiden puolella. Aivan tyhjää lätinää oli silloinkin ja moni näki sen puheissa vain huumoriarvon. Sekin oli camp. Pahinta oli että itse se otti asian tosissaan ja eli vahvasti siinä uskossa että kaikki mediaosaaminen asuu hänessä. Todellisuudessa se putosi mediamaailman kelkasta jo vuosia sitten. Kyllä Mikkosta olisi kysytty mukaan projekteihin jo olisi jotain annettavaa ollut.


    • åpeoepoeeooeeoeo

      Kehuskelivat maksavansa vain lainan korkoja, rahaa ei ollut lyhennyksiin, mutta Niinaa se ei saanut menemään töihin, kotirouvana vaan makoili. Timppaahan nyt ei kukaan olis palkannutkaan eikä ostanut sen firman öööh palveluja. Ihmeellinen elämäntyyli noilla. Kotikasvatetuista kakaroista ei tullut sen kummempia eikä tasapainoisempia, päinvastoin.

      • Ihme touhua

        Minäkin ihmettelen tuota touhua.
        Niina on kotiäitinä, Timo oli jonkinlainen yrittäjä.
        Ei se maailma niin pyöri että kaikki on vaan julkkishömppäyrittäjiä.
        Lapset kasvatetaan synkän metsän keskellä ja annetaan ymmärtää että tämä on se meidän juttu.
        Toinen rassukkaa yritti vielä jotain laulutouhua.
        Ei ole tuosta porvarista reservin upseerista koskaan ollut esikuvaksi.


    • maksoi mitä maksoi

      Valitettavasti ei taida palovakuutuskaan korvata tuollaista summaa vahingon sattuessa saati pankki laskea asuntolainalle kiinteistön vakuusarvoa tuosta määrästä.

    • Kyllä mamma tietää

      Seuraavaksi Nina odottaa että pojat elättää hänet kun Timpasta aika jättää,
      tällä hetkellä elanto tulee Seiskasta ja hymystä, kaikki on myynnissä !

      • E-P:ltä infoa

        Pojastaan Nina tekee kovasti levy- ja keikkatähteä ynnä näyttelijää. Maakuntalehdessä (Ilkka) täällä meillä päin kerrottiin, että Hukkakaurat-elokuvaa tehdään VAPAAEHTOISVOIMIN eli eipä ole muhkeaa palkkiota poika-Mikkosellekaan tulossa roolisuorituksestaan eikä perheen talousahdinko helpotu. Julkisuudesta huumaantunut äiti selittelee ja paisuttelee asioita siten, että jutunjuuri saadaan lykättyä Seiskaan ja iltapäivälehtiin. Mikkos-lisää tarjolla. Seuraavaksi varmaan TS:ää (Hukkakaurat-ohjaaja) kuuluisampi ja meritoituneempi elokuvaohjaaja on vakuuttunut ja ihastunut poika-Mikkosen megalomaaniseen eläytymiskykyyn ja tarjoaa pestiä ammattiteatterista tai isomman budjetin filmistä. Vai? Ei ole levystä kuulunut myöskään.


    • ,-.,-.,äöö-,-.-.

      Ajattelin että olisinko ostanut Ninalta kampaajan palveluja, mutta ei sittenkään. Niin tökerösti on Timpan ja kakaroiden hiukset aina leikattu ja rvan omakin tukka on aina niin tyylitön, ilman mitään kuosia.

    • parturioppilas TA

      Timo TA Mikkonen voisi mennä kampaajakouluun. Tukkia pystyy leikkaamaan rullatuolissa istuen ja saisi Timppa mukavaa puuhastelua päiviensä ratoksi.

    • Hyvä antaa

      Hei

      Eikös panna hattu kiertämään Ninalle, haetaan poliisilta rahankeräyslupa ja
      jokainen laittaa kykynsä mukaan muutaman euron, saadaan näin Mikkosia
      autettua ja selviävät ahdingosta "kuivin jaloin".

      • yyjjjjjjj

        Hah hah haa! Ei ikinä! "Jos voittaisin lotossa, käyttäisin kaiken itseni ja perheeni hyväksi, en antaisi hyväntekeväisyyteen mitään" Timo P A Mikkonen

        Pannaan vahinko kiertään vaan!


    • Kerjuulle vaan

      Mikkoska voi mennä kupin kanssa kadulle hakemaan niitöä euroja. Siihen ei tarvita keräyslupaa.

      • Suuri nauraja

        Nautitaan nyt oikein kunnolla kamalan perheen ahdingosta!!! Karman Laki kostakoon niin, että tuntuu!!! :-):-):-)


      • Taikki
        Suuri nauraja kirjoitti:

        Nautitaan nyt oikein kunnolla kamalan perheen ahdingosta!!! Karman Laki kostakoon niin, että tuntuu!!! :-):-):-)

        Tuo asunto pitäis remontoida lattiasta kattoon. Se on vanhanaikainen, sekä siinä on erittäin huono pohjaratkaisu. Ruma kaikenkaikkiaan. Miksi Mikkoset on antaneet kuvata sen sisältä?


    • Musiikin ystävä

      Timppa voisi opetella soittamaan haitaria. Tienaisi hyvin soittelemalla rullatuolissa hanurista Toiveloma kappaletta Myrskylän torilla. Tasatunnein voisi myös vilauttaa siitintään markkinarahvaalle.

      • Ihme tapahtui ääliölle

        Oli joo Mikkoska NIIN itseään täynnä seiskaplöräyksessä, kun sinkun piti ilmestyä....

        "ON SE IHME, JOSSEI LEVY-YHTIÖT KIINNOSTU" kakaransa hoilaamisesta.......

        hihihi...


    • Maki Kolehma

      Rouvakin voisi vilauttaa haitaria.

      No, tuskin tarvii, kun Matias tahkoaa rahaa sillä hittibiisillään jo pelkästä radiosoitosta tuhansia kuussa ja keikat päälle. Niillähän se raha artisteille tulee nykyään.

    • Vaippamajuri

      Vaippamajuriksi ryhtynyt TA Mikkonen odottelee vaipat jalassa Pilvilinnan ostajaa. Pankkisedät ja ulosotto odottava rahojaan.

      Ei tai rahantuloa tulla LaaLaa maaan lauluilla Matiakselle. Se mitä tulee ohjautuu Mammamurantin meikkilaukkuun.

      Rahasta on pulaa jatkuvasti. Majuri Mikkosellekin vaihdetaan 3 kertaa päivässä vaipat joten kyllä sitä rahaa tarvitaan vaipppoihin,

      • Tauno Marski

        Sotaveteraanien Veljesliitto maksaa vaipat sotainvalidi Mikkoselle. Lisäksi Mikkonen ylennettiin viimeisenä aktiivipalveluspäivänään everstiluutnantiksi ja näin ollen eläke on 4106 euroa kuussa (josta ei rintamamiehenä maksa veroa).


      • miljoona ruusua Ttalle
        Tauno Marski kirjoitti:

        Sotaveteraanien Veljesliitto maksaa vaipat sotainvalidi Mikkoselle. Lisäksi Mikkonen ylennettiin viimeisenä aktiivipalveluspäivänään everstiluutnantiksi ja näin ollen eläke on 4106 euroa kuussa (josta ei rintamamiehenä maksa veroa).

        Olikos TTA erittäin salaisessa tehtävässa Vietnamisessa vai missä hän oli rintama(lottana)!, jotta verot voidaan maksaa takaisin?

        Kyseessä kuitenkin miljoonia euroja veteraani verojen palautksia?


      • Tauno Marski

      • pläääähhh

      • uyyuuikkkkkk
        pläääähhh kirjoitti:

        Mikkonen seurasi Viron vapautusta Viruhotellin siivouskomeron tuuletusluukun kautta katsellen perääntyviien neuvostotankkien tkavaloja. Siitä kuuluu saada urhoollisusmitali.

        Ja tää on muuten ihan tosi juttu. Kertoi asiasta aikoinaan seiskablogissaan. Mukana oli vielä hotellivirkailija suojaamassa Mikkosen turvallisuutta.


    • Herra majuri

      Timo T.A. Mikkonen on tietenkin saanu Marsalkka Mannerheimin ritarin arvonkin suurista sotasankari teoistaan Ahvenanmaan puolustustaisteluissa Ruotsia vastaan.
      Nykyisin T.T.A. Mikkonen toimii Erittäin salaisena pyörätuoliagenttina tehtävänään kouluttaa pölypunkeista salaisia vastaiskujoukkoja.
      Majuri T.T.A. Mikkonen tulee kriisitilanteessa johtamaan Myrskylän bunkkeristaan valtavaa vastaiskujoukkoaan tehokaasti maahantunkeutujia vastaan.
      Siksi bunkkerin hinta on niin korkea ettei sitä kukaan voi ostaa, jotta T.T.A. Mikkosella on kriisin tullen valmis pölypunkkien komentokeskus.

    • Vaippamyyjä

      Kohta on poikkeustila!

      Onko vaimo varannut Myrskylän bunkkeriin riittävästi vaippoja vatsataudista kärsivälle Vaippamajurille.

      Olisi kiva saada videokuvaa Seiskaan missä Vaippamajurille vaihdetaan uudet vaipat alle.

    • jippii mikkoset

      Kyllä Mikkosten pitää saada olla julkkisjuorujen etusivulla

    • timon fani

      Kyllä Mikkoset edelleen ansaitsevat sijoituksen listan kärjestä. Toihan Timo T.A. bootcutit Suomeen

    • tmi LKV Pennanen

      Mikkosten talo lahoaa pystyyn ennen kuin menee kaupaksi.

      • bootcut jeans

        Mikkosten talo Pilvilinna on kuulemma yhtä hatara kuin perheen muutkin pilvilinnat joten eiköhän se ole tuulettunut tarpeeksi, ei kuiva rakenne lahoa.


    • kyl joo

      Vuosia sitä varmasti myydäänkin. Sitä rakennettiinkin kuin Iisakin kirkkoa.

      • Asffsafdsafdafsadfsf

        Toivottavasti kukaan ei osta sitä vitun mörskää!


      • taj mahal

        Miten jotain lautaverhoiltua tönöä muka rakennettiin pitkään. Vähän kakkosnelosta kasaan ja siinähän se on. Hyvä että on mäellä ei tuu kosteusvaurioita


      • poiklklkmmm
        taj mahal kirjoitti:

        Miten jotain lautaverhoiltua tönöä muka rakennettiin pitkään. Vähän kakkosnelosta kasaan ja siinähän se on. Hyvä että on mäellä ei tuu kosteusvaurioita

        Näin on Nina kertonut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe