anteeksianto

se joka satutti

Pystyykö suhdetta mielestänne jatkamaan siinä tilanteessa,jos toinen vielä miettii pystyykö antamaan anteeksi toiselle, kun tämä on sitä satuttanut henkisesti niin monesti? Ja vielä se että toinen haluaisi antaa anteeksi ja jatkaa, mutta ei tiedä pystyykö.

7

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 20 + 6

      Just nythän oils paras aika puhua. Anteeksianto on sitä että kerrot kuinka paha olo tuli toisen töpeksimisestä ja sitten yhdessä mietitään voidaanko jatkaa. Yleensä voidaan just siks kun ne satuttamiset on sen merkki että toinen on tärkeä.

      • se joka satutti

        Nii siis ku asia on niin, että minä satutin ja pyysin sitten anteeksi (eikä ollut eka kerta :'( ), mutta naiseni ei tiedä pystyykö se antamaan mulle enää anteeksi, vaikka haluaisi.


    • 20 + 6

      No mutta miks sitten satutat kun haluat olla hänen kanssaan? Voi olla ihan tervettä jätää sut. Kun ei se rakkaus ihan kaikkea kestä. Minulla loppui suhde siihen kun toinen meni vieraisiin ihan vaan siks ettei kestänyt sitä että meillä meni hyvin. Nyt olis taas tulossa takaisin mutta ei se käy. Minä meen jo eteenpäin - en seurustele mutta katselen ympärilleni sillä silmällä ; )

    • 20 + 6

      Ai niin - ja puhuttiin ja annoin anteeksi monta kertaa mut sitten vaan tunne loppui. Jutelkaa nyt ennenkuin hän ei vaan enää sun kanssas ala.

      • se joka satutti

        Koska en minäkään tarkoituksella häntä satuta, vaikka häntä rakastan oikeasti, sanon vaa välillä asioita, joita ei välttättä kannata sanoa tai sitten sanon sen väärässä kohtaa tai sillee että sen voi ymmärtää väärin. Eli kyse ei ole mistään pettämisestä tms.


      • f*ck
        se joka satutti kirjoitti:

        Koska en minäkään tarkoituksella häntä satuta, vaikka häntä rakastan oikeasti, sanon vaa välillä asioita, joita ei välttättä kannata sanoa tai sitten sanon sen väärässä kohtaa tai sillee että sen voi ymmärtää väärin. Eli kyse ei ole mistään pettämisestä tms.

        se että sä teet sitä samaa uudelleen ja uudelleen ei kyllä ole mikään helppo pala sun tyttikselle. Sä rakastat oikeasti mutta et pysty miettimään mitä suustasi tulee ulos? Se ei ole selitys että kiihdyksissäs sanot, koska sun pitää osata kontrolloida luonnettasi. Kun sä olet suutuksissa tai jotain, niin lähde ulos, käy lenkillä ja sitten puhutte asiasta kun sun mieli on tasaisempi.
        Puhutte sun tyttiksen kanssa tästä asiasta etukäteen, että se ei ihmettele kun lähdet paikalta.
        Lopeta toisen satuttaminen, se on perseestä eikä siihen ole mitään selitystä. Sun pitää katsoa ettet satuta ihmistä jota rakastat. Rakkauteen ei kuulu satuttaminen.


    • 19 + 8

      No sit ei kai hätää. Sanojen katuminen on ihan arkipäivää mutta anteeksipyytäminen on taidetta. Ei niin että v..ttu kun olin typerä vaan niin että rakas kulta kun taas tuli sanottua eikä ajateltua ; )

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe