Helmeily.fi

pluffiako?

Onkos kukaan tilannut korutarvikkeita ko. liikkeestä viimeaikoina. Tilasin 3 viikkoa sitten, tuotteita ei ole kuulunut vieläkään, tilaus maksettu. Sähkoposteihin ja muihin kyselyihin ei tule mitään vastausta. Onkos kauppa vielä olemassa. Nettisivu ainakin toimii vielä. Älkää tilatko sieltä mitään!

14

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sapettaa ja lujasti

      Sama homma täällä! 3.8. tilattu ja mitään ei kuulu, tilaus maksettu. Yhteydenottoihin ei vastata. Kuluttaja-asiamiehen mukaan yritys toimii, eikä konkurssitietoja ole. Olen perunut tilaukseni ja asia siirtyy kohtapuoliin kuluttaja-asiamiehen hoidettavaksi. Tuntuu vaan hullulta kun monet kerrat olen aiemmin tilannut tuolta ja aina toiminut loistavasti.

      • pluffiako?

        Hei. Tuskinpa ollaan ainoat, jotka ollaan tllattu tuolta. Miten sait kaupan peruttua, kun sähköposteihin ei vastata? Eka ja viimeinen kerta, kun tilaan jostain pikkuputiikista. Nykyäänhän kukavain voi perustaa nettikaupan. Kyllä nyt on jotain pahasti vialla. Muuten nettisivun etusivulla olisi ilmoitus mahd. viivästymisistä.


      • Sapettaa ja lujasti
        pluffiako? kirjoitti:

        Hei. Tuskinpa ollaan ainoat, jotka ollaan tllattu tuolta. Miten sait kaupan peruttua, kun sähköposteihin ei vastata? Eka ja viimeinen kerta, kun tilaan jostain pikkuputiikista. Nykyäänhän kukavain voi perustaa nettikaupan. Kyllä nyt on jotain pahasti vialla. Muuten nettisivun etusivulla olisi ilmoitus mahd. viivästymisistä.

        Laitoin kuluttaja-asiamiehen ohjeiden mukaan sähköpostilla tilauksen perumisen ja siitä päivästä lähdetään laskemaan 30 vrk joka yrityksellä on aikaa palauttaa rahat, sitten lähtee juoksemaan 7,5% korko. Jos rahoja ei kuulu niin uusi yhteys kuluttaja-asiamieheen ja alkavat sieltäkäsin hoitamaan asiaa. Tämmöiset ohjeet sain. Laitoin kyllä vielä kirjeenä tuohon postiosoitteeseen kuittikopion ja kopiot sähköposteista. Eipä ole kuulunut mitään. Oliko sulla iso tilaus? Mulla 24 e mutta kismittää kun ainoastaan tuosta putiikista sain yksiä korvisjuttuja, joita sitten taas asiakas on minulta varannut.


      • EI helmeily.fi:lle

        Outoa toimintaa kauppiaalta; Checkout ilmoittaa kauppiaalle heti samana päivänä eli 3.8., että maksu on tullut, eli kauppias tietää kyllä, että olet maksanut, muttei reagoi ennen kuin alat oikeasti kyselemään yli 3 viikon päästä .....


    • pluffiako?

      En uskaltanut ekalla kerralla tilata kuin n.17 €:llä, vararikkoon en mene, mutta tiedän, että en ole ainoa tilaaja. Pienistä puroistahan syntyy meri! Odottelen vielä vähän aikaa, jos mitään ei kuulu, teen rikosilmoituksen poliisille, jotta nettikaupan toiminta lopetettaisiin. Jotain erikoistahan on nyt tapahtunut, jos kauppa on aikaisemmin toiminut loistavasti. Toivottavasti löytyisi jokin selitys.

    • Parempiakin on

      Tiedoksi vaan kaikille; Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietojen mukaan ko. yrityksen taustat ovat negatiiviset, joten enpä ihmettele......! Vaikkei vielä konkurssia tai luottotiedoissa mitään näykään niin vastuuhenkilötausta kertoo kyllä paljon!

    • Ei sapeta enää ;)

      Heips taas!
      Kuule, nyt asia selvisi! Sain sinne yhteyden (mies löysi netistä jostain yritystieto-sivulta nimiä ja sitte kattelin vaan numeron heille) ja sieltä sitten selviteltiin asiaa ja soitettiin takaisin. Joku ohjelmavirhe oli nakannut mun tilauksen johonki hornan kuuseen, eikä sitä löytyny. Maksu näkyi. Nyt tilaus on lähdössä mulle =) Muutaman kerran aikasemmin on vissiin tehny samaa ja siitä on ylläpitäjälle laitettu viestiä ja selvityspyyntöä.
      Pyysi sua laittamaan uudestaan sähköpostia (mulla gmailin osoite ja niitä joskus nakkaa kuulemma roskapostiin, näin oli käyny mun sähköpostille, löytyi sitten sieltä) tuohon sähköpostiosoitteeseen ja siihen yhteystietoa ja tilaus- sekä maksupäivämäärää myös niin tietää ruveta selvittelemään tilannetta.
      Onneksi asia selvisi =)
      Eiköhän sunki tilauksen tila selviä =)

      • Ei helmeily.fi:lle

        Kerro sitten miten kävi - selvisikö tosiaan..... Kuullostavat selitykset hieman uupuvilta. Ks. "Parempiakin on" -viesti.


    • pluffiako?

      Moro taas " Sapettaa ja lujasti"
      Kiitti tiedoista. Mullakin g-mail ossa. Ei kuulosta oikein hyvältä selitykseltä tuo kaupan g-mail osotteiden roskikseen meneminen... Oon lähettänyt sinne monta g-mail viestiä ja viestiä tavallisella yhteydenottolomakkeella ja mihinkään ei ole vastattu. Ehkäpä kuluttaja-asiamies on ollut sinne yhteydessä ja nyt pitää keksiä jotakin selityksiä, ettei koko nettikauppa menisi roskikseen! Mulla ei ole Facebookia, mutta katselin facebookin etusivulta, johon pääsin, että viimeinen kaupan tekemä päivitys näkyi olevan keväältä. Sekin kertoo jo jotakin......vai pääsinkö ilman tunnuksia vain johonkin vanhentuneelle sivulle. HEL..vetti, että muakin sapettaaaaaaaaaa......
      Mutta Kiitti sulle tosi paljon! 24

    • se sapettaja

      Hei pluffiako.
      Voin laittaa sulle sähköpostissa tuon puhelinnumeron jos haluat, tosin kerroin tälle soittaneelle henkilölle, että informoin tänne ja pyydän sua laittamaan uutta sähköpostia. En viitsi sitä numeroa tähän laittaa =)

    • se sapettaja

      Lähetys saapui!
      Onko sulle Pluffi kuulunut mitään?

    • Pluffi

      Monien sähköpostien ja yhteydenottolomakkeen kautta lähetettyjen viestien jälkeen paketti viimeinkin tuli postiluukusta. Ensimmäinen ja viimeinen paketti, joka tulee tuosta firmasta!

    • IdaAlviina

      Villihelmi Vantaalta on ok. Mahtavat valikoimat.

    • LiNi04

      Olen tilannut sieltä 5 medaljonkia ja ne tuli kahdessa viikossa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      980
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      238
      775
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe