Mikä niissä wanhojen tansseissa on niin hienoa?

poikajokaeitanssi

Tytöt hankkivat kalliita iltapukuja. Jo puoli vuotta ennen tansseja tai jo aikaisemmin kysellään paria. Sanotaan, että wanhojen tanssit ovat lukioajan mieleenpainuvimpia juttuja. Tänne palstallekin tullaan kyselemään puvuista ja kaikesta muusta tansseihin liittyvästä. En ymmärrä tätä touhotusta ollenkaan.

7

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Abi2014

      Kyllä se on ihan mukava päivä kaikille kakkosille. Tytöille se on eräänlainen päivä prinsessana. Pojille päivä on hetki näyttää miehisyyttä. Sitten on tietenkin tämä ryyppyjuhla joka ihmisiä houkuttaa.

    • Humppaaja2014

      Nnii... Taitavat nämä wanhat mennä samaan kategoriaan esim. moottoripyöräilyn kanssa. Siis kunnollisella mutkatiellä ajelu on ihan saatanan siistiä, mutta mitä se oikeesti on? Sä vaan ajat jotain mutkia ja that's it.

      Anyway, siinä vaan on joku juttu. Mulla itelläni on todella vaikea kuvailla sitä miks se just oli niin hienoa. Ehkä siinä oli se, että oltiin reenattu melkein kaks kuukautta erilaisia tansseja ja sitten ne sai esittää omille sukulaisilleen ja tutuilleen. Kaikki oli laitettu viimisen päälle ja tanssijat oli hienoina. Kaikki se jännitys ennen tansseja ja tanssien jälkeiset fiilikset kun "ei se mennytkään niin huonosti". Ja loppujen lopuksi se tanssiminen oli aika kivaakin (esim. Salty Dog Rag on suht hauska tanssi).

      Voi olla aika kaukaa haettua mutta ehkä siinä on myöskin jotain yhteenkuuluvuuden tunnetta kakkosilla, kun (ainakin meillä) lähes kaikki tanssivat.

      Itellä jäi todella hyvät fiilikset koko päivästä, ja voisin ottaa vaikka heti uusiksi saman tytön kanssa. Pari pystyy vaikuttamaan koko tsydeemiin todella paljon, ja jos niin käy että synkkaa niin koko touhu on aivan mahtavaa.

      Kannattaa kuitenkin kokeilla, elämä on täynnä yllätyksiä. Ja vaikka ne tuntuiskin aivan tyhjänpäiväsiltä, niin ainakin osaat sen jälkeen tanssia ja siitä saa kurssimerkinnän.

    • hävettää

      En nää itsekkään vanhojen tansseissa mitään hienoa, kun suurinpiirtein kaikki vanhat pidetään jossain liikkasalissa. Minusta se on nöyryyttävää, kun oppilaat, jotka ovat uhranneet paljon aikaa tanssin opetteluun ja rahaakin näyttääkseen oikeasti tyylikkäiltä joutuvat tanssimaan niin rumassa ympäristössä.

      • Kyä toimi!

        Ite kans oon huomannu että todella suuri osa wanhoista pidetään erilaisissa liikuntasaleissa (luonnollisesti koon ja hintapuolen vuoksi). Meillä oli semmosessa kaupungin monitoimisalissa, jossa onneks laitettiin matot lattiaan ettei koriskentän viivat näy (ja ehkä ettei lattiaan tuu jälkiä :D ) ja sitten seinille oli tehty WT-bannereita koristamaan tilaa muuten.


    • poikajokatanssi

      En kanskaa tajunnu niiden hienoutta, vaikka tanssinkin.

      Tanssiminen itsessään oli tosi mukavaa. Ehkä se on se juttu :)

    • Trallalaa-laa

      Se on siksi hienoa, koska se on elämää. Monille tuollainen on ainutlaatuinen tilaisuus (ehkä elämän ensimmäinen), ja se jää mieleen. Se on myös tavallaan harjoittelua tulevaa varten. Joku tietenkin ryttää nämä ajatukset, mutta huomaatte itse kun vuodet kertyvät.

      • Jkksk

        En itse aikoinani osallistunut wanhojen tansseihin, koska en uskaltanut pyytää itse ketään parikseni. Minua pyysi 2 tyttöä, mutta jostain syystä kieltäydyin. Jos nyt saisin elää uudelleen lukion 2. vuoden, osallistuisin varmasti kyseisiin kekkereihin. Rohkeasti vaan mukaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe