Pikkusen hakoteillä Joensuun paikallislinjaliikenne

Äkäinen matkustaja

Johan se on kumma, kun bussit vaan hurahtavat pysäkkien ohi ottamatta matkustajia kyytiin. Kuka maksaa taksin, kun ei kerkeä esim. junalle? Ja turha sanoa, olis lähtenyt aikaisemmalla bussilla, kyllä asiakkaiden vaan pitää mahtua bussiin. Joten Joensuun kaupunki, lisää rahaa Savo-Karjalan linjalle, että ajavat tiettyjä reittejä kahdella bussilla aamuruuhka aikaan. Ja savo-Karjalan linja, kouluttakaa kuskit erottelemaan edes erinlaiset lippu systeemit. Kun olen ostanut piippakortille 40 matkaa, kuski väittää että en saa maksaa sillä ystävääni. Aikatauluvihko kertoo toista, kun on ladattu matkoja, voi maksaa sillä useammankin henkilön. Voi veljet tätä bussiuudistusta.

8

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ohikulkija_

      Näytitkö pysäytysmerkkiä. Kun muutin paikkakunnalle ihmettelin sitä, että ihmiset eivät näyttäneet pysäkillä odotellessaan bussille pysäytysmerkkiä ollenkaan. Osasihan se ainoa bussi tietenkin siihen pysähtyä muutenkin, mutta hieman oudolta se kuitenkin tuntui. Itse näytän aina pysäytysmerkin eikä bussi ole koskaan ohi ajanut. Olisiko uudella liikennöitsijällä hieman isommista kaupungeista tulleita uusia kuskeja, joille pysäytysmerkki on itsestäänselvyys.

      Voihan kyse olla jostain ihan muusta. Ihmettelen vain miksi siitä tänne kirjoitat. Kail laitoit reklamaation liikennöitsijälle?

      • mennään bussilla

        Ei ota bussit kyytiin ei, johan sen Itä-Suomen uutisetkin kertoi 25.8 Kaupunki ei ole antanut vielä lupaa ajaa kahdella bussilla aamun ruuhkavuoroja. Joten bussit hurauttavat kylmästi ohi pysäkin, kun ei matkustajia enää mahdu. Rahastahan tässäkin on kysymys. On nää uudet bussiaikataulutkin osin tehty ihan hooposti, ei voi ymmärtää. Mutta kuka maksaa ne taksilaskut, kun on oikeesti kiireellinen meno? Kaupunki vai Savo-Karjalanlinja?


      • Hönö

        Pysäytysmerkki on ehdoton. Jos jokaisella pysäkkikatoksella köhöttää joku hönö istumassa ja bussi kysyy jokaiselta tullaanko kyytiin vai ei? Mitähän tuosta seuraa? Sitten ollaan myöhässä ja valitetaan.....Osa autoista ajaa eri reitillekkin siirtoajossa yms. eli tuskin joka ohiajavaan bussiin edes otetaankaan...Lippuviidakko hittoon, Kontiolahdelle ja Joensuuhun samat hinnat, 4 euroo aikuiselta ja lapsilta 1 euro...Loppuu rahojen kanssa vekslailu kuskien kanssa. Ja lipputuotteita vain yks, joissa huomioitu jo valmiiks eläkeläis-ja opiskelija-alennukset....


    • siinäpä syy

      Jospa olit jo pysäkillä äkäisen näköinen hapannaama ja sen takia kuski ei uskaltanut pysähtyä ja pyyhälti ohi, kannattaa miettiä ilmeensä valmiiksi kun bussi lähestyy.

    • bussimatkustaja

      Mitäs tuosta jos muutama ajaa ohi,myöhästyy ne oppilaat kumminkin vaikka bussi ottaisi jo ekakerralla kyytiin.Nyt bussit tulee myöhemmin keskustaan ja sen tarkoitus on houkutella ihmisiä muuttamaan keskustaan.

    • kurssilainenjns

      Olen kurssilla aikuikoulutuskeskuksessa.Ennen voin ajaa bussilla mutta nyt aikatauluja on myöhästetty niin ei riitä aika että kävelisin keskustasa.Pitäisi lähteä kello 6 bussilla.Nyt joudun ajamaan henkilö-autolla.Helvettiin nämä logistikot Joensuun palkkalistoilta ja ammattilaiset suunnittelemaan aikatauluja.

      • hämmästynytmatkustaj

        Nyt järjestivät jatkokuljetuksen keskustasta Aikuiskoulutuskeskukseen mutta jatkokuljetus lähtee viisi minuuttia ennen kuin matkustajat saapuvat keskustaan.Bussi on jo Aikuiskoulutuskeskuksella kun sen matkustajat tulevat keskustaan.Varmaan tarkoitettu että matka jatkuu seuraavana päivänä.


      • hako tiet
        hämmästynytmatkustaj kirjoitti:

        Nyt järjestivät jatkokuljetuksen keskustasta Aikuiskoulutuskeskukseen mutta jatkokuljetus lähtee viisi minuuttia ennen kuin matkustajat saapuvat keskustaan.Bussi on jo Aikuiskoulutuskeskuksella kun sen matkustajat tulevat keskustaan.Varmaan tarkoitettu että matka jatkuu seuraavana päivänä.

        Pikkusen. Hakoteillä. Paikallis. Liikenne. Eipä. Hakoteillä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      371
      3282
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      146
      1292
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1188
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      140
      1038
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      833
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      762
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      709
    Aihe