Facebook

kuulotus

miten käyttäydyt facebookissa sen ihanan naisen kanssa johon olet ihastunut mutta et ole sitä kertonut? Tykkäilet vai olet etäinen?

7

312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • facebookki

      Mä tykkään silloin tällöin, että tietää et välitän, haha tästä tulikin mieleen entinen ihastukseni joka ei koskaan, EI KOSKAAN tykännyt mistään ja oli kamalan tyly kun viestiteltiin, kirjoitti suunnilleen "joo" "ok" mutta lopulta sain tietää että hän pitikin minusta.

      • kynsi lohkesi, iik

        No, osalla on muutakin elämää kuin tykätä Facessa tai kirjoittaa tyyliin, että nyt menin vessaan, nyt puin sen ja sen vaatteen, nyt kynsi lohkesi, iik.


    • jep jep

      Tää nyt menee vähän viereen, mutta Fb on kyllä aika raastava paikka silloin, kun on todella ihastunut, ja saa sitten katsella sieltä ihastuksensa kuvia ja onnellisuuspäivityksiä toisen naisen kanssa. Tottakai toivon hänelle onnea, mutta kyllä se silti vaan on ihan helv**** vaikeeta :)))) ei oo helppoo ei !
      Ja vastaus kysymykseen, tykkäilen kyllä - miten voisin olla tykkäämättä, kun hän on kaikkea mitä toivonkin...

      • Jep jep 2

        Olethan kertonut tunteistasi kahden kesken,eikä vain facebookin kautta? Oman kokemukseni perusteella,ei vain osata puhua tunteista. Itse kun aloitat puhumisen niin,toinen vaihtaa puheenaihetta. Pakenee tilanteesta. Miksi se on helpompaa kirjoittaa kuin sanoa,mitä tuntee ja haluaa?


    • jfksjflskjflskjflkjf

      Tykkään jos tykkään postauksesta. Itse ainakin ajattelen niin, että jos toinen on etäinen, hän Ei ole kiinnostunut. Olen tottunut kyllä sanomaan ihanstuksilleni jos heistä pidän, tuskin kukaan siitä pahastuu jos heistä sanoo tykkäävänsä. Kukaan ei voi tietää toisen ajatustenjuoksua jos ei puhu tai sano mitään.
      Turhia toiveita vaan elättelee jos roikkuu sellaisessa joka ei ole kiinnostunut. Kaveri tietenkin voi olla. Tosiaan, kannatan suoraa puhetta :)

      • f*ck you all

        No täälläkin yksi f^ck ainakin neuvoo muille, että ei ole mitään hyötyä siitä että kertoo tykkäävänsä toisesta, koska ei sillä saa ketään tykkäämään itsestään, vaan nainen hurmataan teoilla ja huomioon ottamisella yleensäkin. Se että ilmaisee asian noiden sijasta sillä, että kertoo tykkäävänsä tai ihastuneensa, on yhtä tyhjän kanssa. Niin lienee sitten Face-tykkäyksetkin.

        Toisaalta, teki niin tai näin niin väärin se on varmaan kuitenkin. Jos ei kerro ja yrittää hurmata muuten, niin toinen ei välttämättä tajua aikoihin, että haluat muutakin kuin kaveruutta. Jos taas olet rehellinen ja kerrot, niin se voi joko pelästyttää tai ei hyödytä mitään.

        Loppupeleissä voinee siis tehdä ihan niin kuin itselle luontevampaa on.


    • tyktyk

      Kyllä tykkäilen jos/kun postaus herättää halun tykkäillä eli ihastuksen kyseessä ollen varsin usein. En usko tuohon viileän esittämiseen ollenkaan, suoraan osoitan että kiinnostaa, kuten muuallakin toimin. Jos kuitenkin vaikuttaa siltä, että ihastuksen kohde ei vastaavasti tykkää juuri koskaan omista fb-jutuistani, hillitsen toki hänen statustensa tykkäämistä etten vaikuttaisi ahdistelijalta. Ja tietysti välillä on aikoja etten edes käy hetkeen fb:ssä, ohi menee ja jää tykkäilemättä osa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      280
      3104
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1565
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1291
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1207
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe