Vielä viljapeltokuvioista

_peltokuviotutkija

Se, että pitkälle kehittynyt kosminen rotu käyttää näin alkeellista viestintämenetelmää,
tuntuu perin omituiselta.
Osa kyseisistä aikaansaannoksista on varmasti Telluksen teinien työtä, mutta arvostetun ufoasiantuntijan, Jaakko Närvän mukaan ainakin osalle täytyy löytyä ulkoavaruudellinen aiheuttaja.
Moni on palstalla, itseni mukaanlukien, ihmetellyt , miksi tähtienvälisiin avaruusmatkoihin kykenevä sivilisaatio käyttää näin alkeellista menetelmmää.
Luulisi, että esim. elektroniikan sovellukset olisivat heille tuttuja, ja tarjoaisivat paljon
tehokkaammat menetelmät tietonsa julkistamiseen.
Uskottavin palstalta löytämäni selitys on seuraava: (tiivistettynä 3:een osaan)
1) Kehittyneet avaruusrodut kommunikoivat kanavoimalla, so. kanavointiin ei tarvita
mitään materiaalisia ( painoteknisiä, elektronisia tai vastaavia) menetelmiä.
2) He havaitsevat, että Telluksella erittäin harvat yksilöt hallitsevat kanavoinnin.
3) Siksi he turvautuvat ainoaan tuntemaansa "materiaaliseen" viestintämenetelmään,
joka on rodun aikaisesta kehityshistoriasta tunnettu menetelmä, jolla viesti tallattiin alkeellisislla kuviosymboleilla kaskiviljelyhalmeisiin.

Onko arv. lukijoilla esitettävänä muita uskottavia selityksiä ?

19

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jmvnbbvnbvnbvnbn

      Olipa harvinaisen tyhmä selitys..koko kanavointi on pelkkää huuhaata.

      • _peltokuviotutkija

        Mikä olisi sitten parempi selitys peltokuvioviestintään ?


      • tavallinen tallaaja
        _peltokuviotutkija kirjoitti:

        Mikä olisi sitten parempi selitys peltokuvioviestintään ?

        Se, että peltokuviot ovat kaikki teinien tekosia.


    • Otetaanpas ensimmäiseksi huomioon se että tieteellisesti(kin) on päätelty yhdistelemällä eri tieteitä ja havaintoja elämän olevan erittäin yleistä universumissa ja siellä universumin elämän runsauden sarvessa oletetaan olevan valtaisa joukko teknisesti kehittyneitä sivilisaatioita, ennen, nyt ja tulevaisuudessa.

      Elämää oletetaan olevan siinä määrin massiivisesti että NASAkin on puhemiehensä välityksellä luvannut että virallinen vahvistus siitä tulee 20 vuoden kuluessa.

      Otetaan seuraavaksi huomioon ufoilmiön moninaisuus ja sitä kautta sen massiivinen kokonaisuus maapallolla ennen, nyt ja tänään. Siitäkin on lukuisia tieteellisiä todisteita. Todisteet jättävät kuitenkin joukon lisää kysymyksiä kuten uutta ja tuntematonta tutkiessa on tapana aina tapahtua.

      Otetaan seuraavaksi huomioon että esimerkiksi Valtaoja on sitä mieltä että teknisiä sivilisaatioita on ollut mahdollista muodostua jo 5,5 miljardia vuotta sitten. Kovimmat arviot tuosta mahdollisuudesta tiedemaailmassa ovat liki 12 miljardia vuotta. Ne ovat ihmismielelle käsittämättömän suuria lukuja.

      Otetaan seuraavaksi huomioon meidän maapallon ihmisten ja eläinten kaikki viestintäkeinot ennen ja nyt ja tulevaisuudessa. Ovatko ne identtiset ja kaikkien ymmärrettävissä? -Eivät ole, eivät ole koskaan olleet, eivätkä tule koskaan olemaan.

      Miten siis voitaisiin mitenkään suoraan ymmärtää joitakin kuvioita pellossa kun emme tiedä kuka ja mistä ne on tehnyt, miten ja miksi. (Puhun nyt siis niistä peltokuvioista joille ei anomalioineen vaikuta löytyvän luonnollista tai pilailuselitystä)

      Valaiden ääntelyä esimerkkinä on tutkittu jo sata vuotta emmekä vieläkään tiedä mitä ne ajattelevat ja miksi ne toimivat joskus meidän järjen vastaisesti. Osaako kaikki meistä Morsen aakkoset? -Ei osaa. Osaatko Kiinan kieltä? -Moni esimerkiksi suomalainen ei osaa.

      Sitten vedetään johtopäätöksiä noilta pohjilta.
      Koska menetelmä (peltokuviot) eivät ole edes meille länsimaisille tieteellisesti orientoituneille ihmisille selvästi luettavissa niin siihen on kaksi syytä:
      1. Peltokuvioiden tekijä ei tunne ihmisen toiminta tai viestintätapoja.
      2. Peltokuvioiden tekijä ei halua välittää viestiään kaikille tai "tyhmemmille".

      Olen vaihtoehdon 1. kannalla. Se että tehdään peltokuvioita siitä huolimatta että ihmiset eivät niitä mahdollisesti kukaan ymmärrä kertoo siitä että he eivät ole tutkineet miten me toimimme ja kommunikoimme.

      Koska peltokuvioita meidän ymmärtämättömyydestämme huolimatta ilmestyy niin siitä voidaan päätellä että tekijät eivät ole vuorovaikutuksessa meidän kanssa.

      Koska ne eivät ole vuorovaikutuksessa meidän kanssa niin siitä voidaan päätellä etteivät ne välitä ja siitä voidaan päätellä että ne eivät ole ajattelevia olentoja vaan ohjelmoituja koneita jotka ovat kaikki edellä mainitut asiat huomioon ottaen seuraavaa:

      -Joskus jostakin, jostakin syystä lähetettyjä koneita ja ne tuovat jotakin viestiä jolla on niiden ohjelmoijansa ajatusmaailman mukaan jokin informaatio jonka hän on halunnut jostakin syystä levittää universumiin sellaisena kuin hän on arvellut viestin menevän perille niille jotka sitä viestiä ympäri universumia hänen mielestään tarvitsee ja ymmärtää.

      Lähetys on saattanut tapahtua miljardeja vuosia sitten. Ei voi tietää. Saattaahan se olla että niissä ei ole laisinkaan mitään viestiä vaan ne ovat vain tekijänsä taideteoksia. Tosin on olemassa vihjeitä ja todisteita siitä että niissä on jokin viesti korkeateknisille sivilisaatioille.

      Itselleni tuota kone- hypoteesia tukee mainittujen spekulaatioiden ja aihetodisteiden lisäksi oma kokemukseni hyvinkin konemaisesti lentävän harmaan lasipallon kohtaamisesta talossani 2005.

      • Ettäkö ulkoavaruuden hypoteettiset superälykkäät olennot eivät tuntisi viestintämenetelmiämme, ja siksi tallaisivat kästtämättömyyksiä peltoihin?

        Yhdessä Kurt Vonnegutin romaanissa ohimennen mainitaan avaruusolennot jotka kommunikoivat piereskelemällä ja steppaamalla.


      • Lollotin Loo
        kekek-kekek kirjoitti:

        Ettäkö ulkoavaruuden hypoteettiset superälykkäät olennot eivät tuntisi viestintämenetelmiämme, ja siksi tallaisivat kästtämättömyyksiä peltoihin?

        Yhdessä Kurt Vonnegutin romaanissa ohimennen mainitaan avaruusolennot jotka kommunikoivat piereskelemällä ja steppaamalla.

        "Tallaaminen" on skepohuumoria ja se on kuultu melkoisen usein koska se on skepon mielestä niin hassua se tallaaminen. Motiiveja ja menetelmiä voimme vain arvailla. Skepojen kuten kekekin arvaukset on varsin huonoja.


    • gfjhnhbnvnbvn

      Miksi viljapelto kuviot ilmestyvät näkymättömissä? Koko ajatus että avaruusoliot kirjoittaisivat viestinäs peltoon on naurettava..avaruusolentojen käynnistä ei ole yhtään selvää fyysistä ja konkreettuista todistusta.

      • bneehqtehw

        Jos ne ei olekaan avaruusolentoja vaan heidän tulostimiaan kuten hellis tuossa sanoi? "Konkreettuista" todistetta ei varmaankaan ole, konkreettisia todisteita sen sijaan on reippaasti ja se kaikkein tärkein eli kokonaisuus.


    • yjhfggfhgfhgfh

      Ei ole yhtään konkreettisia todisteita..ei sitten yhtään..ei ole yhtään avaruusalusta tai edes esinettä avaruusaluksesta meillä..

      • Heckhegohego!!

        Näin se on. Mistäpä niitä olisikaan tullut kun missään muualla ei ole mitään. Ei tyhjästä voi nyhjästä. Paitsi ufouskisten sairaista aivoista vaikka lampaat söis. Ja niistä aivoista näkyy pelkkää suoraa viivaa noin niinkuin aivosähkökäyränä.


        Hehheh, hhehhee !!


      • ...?...
        Heckhegohego!! kirjoitti:

        Näin se on. Mistäpä niitä olisikaan tullut kun missään muualla ei ole mitään. Ei tyhjästä voi nyhjästä. Paitsi ufouskisten sairaista aivoista vaikka lampaat söis. Ja niistä aivoista näkyy pelkkää suoraa viivaa noin niinkuin aivosähkökäyränä.


        Hehheh, hhehhee !!

        Olipa taas aikuismainen kommentti.. *huokaus*


    • Starchild

      Jos avaruusoliot haluaisivat kommunikoida meidän kanssa, eiköhän he tekisivät sen aivan henkilökohtaisesti eivätkä tekemällä graffiteja ruohikkoon ja heinikkoon. He kuitenkin ovat meitä tuhansia vuosia edellä jos ovat olemassa ja heidän tekniikkansa olisi sellaista miyä emme osaisi edes kuvitella.

      • Stargrandmother

        Kuka sen on sanonut tai edes tietävinään, että ne on tuhansia vuosia meitä edellä? Jos ne ei muuten osaa kommunikoida kuin jollain alkeellisella kuvakielellä, niin epäilisin niiden olevan vielä tuhansia vuosia meitä jäljessä kirjoitustaitojenkin suhteen.


      • Stargrandfather
        Stargrandmother kirjoitti:

        Kuka sen on sanonut tai edes tietävinään, että ne on tuhansia vuosia meitä edellä? Jos ne ei muuten osaa kommunikoida kuin jollain alkeellisella kuvakielellä, niin epäilisin niiden olevan vielä tuhansia vuosia meitä jäljessä kirjoitustaitojenkin suhteen.

        Voivat olla tuhansia vuosia kehityksessä meitä edellä.
        Havaitsevat, että emme hallitse telepaattista viestintää ( kanavointi).
        Huomaavat, että kirjallinen viestintämme perustuu kuviosymboleihin (kirjaimiin).
        Telluksella vallitsee satojen kielien ja murteiden sekasotku, tuhansia vuosia meitä edellä oleva älyllinen lahjakkuutensakaan ei saa siitä tolkkua.
        Siksi turvautuvat oman varhaiskehityksensä aikaiseen kuvalliseen viestintään.
        Toimivat kuin meikäläiset arkeologit, joiden nykyihmisille pitäisi tulkita arkipäiväisiä tapahtumia mayojen aikaisilla kirjoitusmerkeillä.

        ks.http://fi.wikipedia.org/wiki/Mayojen_korkeakulttuuri

        siitä kohta Kirjoitus ja numerot.


    • Starchild

      Mutta miksi eivät ottaisi henkilökohtaisesti yhteyttä vaan salaa heinikkoon tuhertelevat? Maapallolla ei ole yhtään ihmistä joka oikeasti kanavoisi yhtään avaruusolentoa:D Kyllä avaruusmatkailu vaatii tuhansien vuosien tekniikan etumatkan meihin..Koko viljapelto avaruusolioiden merkkeinä on vaan niin absurdi ja tyhmä:)

      • Starbrother

        "...Mutta miksi eivät ottaisi henkilökohtaisesti yhteyttä..."

        Koska ainoa tuntemansa henkilökohtainen yhteydenotto on telepatia, jossa taidossa me olemme alkeellisia tuhertelijoita.
        Siksi ilmaisevat asiansa "rautalangasta vääntäen" ( = kuvaannollinen ilmaisu )


      • Näin se vaan on
        Starbrother kirjoitti:

        "...Mutta miksi eivät ottaisi henkilökohtaisesti yhteyttä..."

        Koska ainoa tuntemansa henkilökohtainen yhteydenotto on telepatia, jossa taidossa me olemme alkeellisia tuhertelijoita.
        Siksi ilmaisevat asiansa "rautalangasta vääntäen" ( = kuvaannollinen ilmaisu )

        Siis niillä läheisen merkonomikoulun tason kundeilla puuttuu telepatiataidot ja sen takia joutuvat käyttämään jotain lauta ja naru tekniikkaa kommunikointiinsa, josta eivät itsekään tajua mitään muuta kuin että humalapäissään lystiä vaan on.

        Älkää ny enempää naurattako jos muuta uskotte!


      • Niin se juuri on
        Näin se vaan on kirjoitti:

        Siis niillä läheisen merkonomikoulun tason kundeilla puuttuu telepatiataidot ja sen takia joutuvat käyttämään jotain lauta ja naru tekniikkaa kommunikointiinsa, josta eivät itsekään tajua mitään muuta kuin että humalapäissään lystiä vaan on.

        Älkää ny enempää naurattako jos muuta uskotte!

        Kun telepatiataidot puuttuvat, ei auta muu kuin turvautua lautaan , naruun ja alkoholiin !


      • Metsuri was a man
        Niin se juuri on kirjoitti:

        Kun telepatiataidot puuttuvat, ei auta muu kuin turvautua lautaan , naruun ja alkoholiin !

        Nimimerkki "metsuri" oli varsin taitava kanavoija jonka poistuttua nimimerkki "varaktori" koetti omia metsurin identiteetin itselleen osoittaakseen skeptismiin sairastumisensa jälkee että olemme universumissa yksin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe