MIten nainen isketään baarissa?

laivamatti

Kertokaa ihan miten olette lähestyneet naista baarissa ollessanne? onko nää hyviä lauseita?

Hei, oletkos vapaa vai varattu?
Hei, olet todella kaunis nainen :) saiskos tarjota drinkin?
Hei, lähdetäänkös jatkoille, minulla on iso.. köhm tuota asunto? ;)

14

566

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KarkeeKari

      Onko paha jos tuun jauhaan paskaa seuraasi?

      • Gizelle

        Jos paikkana on laivan yökerho tms.n suosittele esittäytymistä nimellä ensimmäisenä. se on liian tosikkomaista ja jäykkää.

        mieluummin:

        1) Se perinteinen: mene hakemaan tanssimaan (tanssiessa voi sitten jutella)

        2) Hakeudu kiinnostavan naisen seuraan esim. lähelle baaritiskillä, seisoskelemaan viereen (edellyttäen että siinä on muitakin, väentungos, katselemaan bändiä/esitystä/karaokea) -> aloita juttu jostakin aiheesta, joka koskettaa teitä molempia "Onkohan tämä sama bändi täällä myös huomenna", "Hei, suositteleppas mulle joku drinkki", "Käsittämättömiä noi taikatemput", "Lauloit muuten aivan erityisen hyvin..".
        -> jatka juttua, jos saat vastakaikua. Jos et, ei kannata vaivautua, etsi uusi kohde -> Kun olette jutelleet jonkin aikaa voit tilanteen mukaan tarjoutua tarjoamaan seuraavan juomat ja/tai pyytää pöytään istumaan ("Hei, etsittäisikö joku pöytä tästä..")

        3) Osallistu karaokeen (edellyttäen että osaat laulaa ja et ole liian kännissä laulamiseen) tai johonkin kilpailuun tms. Samalla tulet "tutuksi" koko ravintolalle ja sinua on helpompaa lähestyä

        Kun olet saanut keskusteluyhteyden toimimaan, jatko onkin jo paljon helpompaa. Sitten voit esitellä itsesi ja... ***


    • iem123

      Ei ole hyviä.

      Unohda nuo ns avausnokkeluudet.

      - Moi! Olen Matti ja kättä eteen tervehtimistä varten.
      - Moi. Lähdeks joraamaan / humppaamaan
      - Tosi hyvä bändi tämä XXX. Tosi energinen laulaja...
      - Anteeks onko sulla kelloa... Mä olen muuten Matti.

    • Keskustelun aloitus

      Ei ei ja vielä kerran ei tuolla tavalla. Vaan esim näin

      Poika: - Se on pidellyt säitä viime aikoina
      Tyttö: - Niin on pidellyt
      P - Satanut niin vietävästi
      T - Älä muuta viserrä
      P - Onneksi tuli otettua sadetakki mukaan
      T - Minä unohjdin kotiin ja olin koko päivän läpi märkänä
      P - Heh heh... sattuvasti sanottu!
      T - (hieman punehtuen) Noin... kuvaannollisesti
      P - Varmaan sekä että
      T - Totta puhuen sieltäkin
      P - Tuskin se siitä säikähti
      T - Kun ei vain tulisi flunssa!
      P - Olet niin vietävän vitsikäs.... kauniskin vielä
      T - Upeasti sanottu. Saanko tulla lähemmäksi? ( heillä oli pari tyhjää tuolia
      välillään
      P - Tule toki. Eipähän tarvitsee huutaa toisillemme
      T - (tulee viereen ja tarjoaa kättään) Sinulla on lämmin käsi
      P - Vähemmästäkin kuumottaa
      T - Vitsikäs olet sinäkin
      P - Totta puhut. Mehän olemme kuin vakka ja kansi
      T - Laittamaton ilmaisu tuo sananlasku
      P - Muuten, olenko minä valveilla vai onko tämä unta?
      T - Ei ole unta. Kyllä minä tässä istun vieressäsi. Nipistänkö?
      P - Mistä nipistäisit?
      T - Vaikka täältä!

      Poika hätääntyy hieman mutta palautuu nopeasti tilanteen tasalle. Heidän dialoginsa jatkui myöhälle iltaan, jonka seurauksena viettävät pian 20 ttä hääpäiväänsä. Näin yksinkertaista se on kun osaa asiansa

      • Jagdpanther

        EI VOI PITÄÄ PAIKKAANSA! Siis ei kukaan voi saada suustaan noin juustoista mössöä ulos saati että sais sillä akanki itelleen!


    • jonne neuvoo

      Sano sille että "Oot iha vitu hyvännäköne!!! Viddu ku oot guuma!!! Huh!!!!"

    • 8+20

      Joo, sanopa jos haluat saada korvillesi.
      "Moi, olen sejase, kuka sinä olet?" on ainut toimiva. Keskustelun saa jatkumaan aiheista bändi ja/ tai illan ohjelma mikäli sellaista on, kenen kanssa nainen on liikkeellä (tässä nainen saa helposti tilaisuuden sanoa ("poikaystävän" jos asia on niin eikä aikaa tuhlaannu), mistä nainen on kotoisin, mitä hän tekee, pitääkö kissoista -kaikki ihmiset puhuvat mielellään itsestään joten näin on todennäköisintä että häntä kiinnostaa jatkaa juttua.
      Tärkeintä on kuitenkin se ettet ota pakkeja itseesi. Moni mies suhtautuu siihen että naista ei kiinnosta jutella aivan kuin hän olisi sanonut "mene mutkalle vitun urpo, tuollaista rumilusta ei katsoisi korppikotkakaan" -vaikka torjumiselle on olemassa noin miljoona syytää jotka eivät liity sinuun tai aloitukseesi. Älä ole se kusipää joka alkaa raivota "no ei olisi kiinnostanutkaan ruma huora", teet vain itsesi naurettavaksi. Kaverille sattui että meni pubiin lukemaan tenttiin koska kotona ei voinut keskittyä, joku mies tuli juttelemaan, ja kaveri sanoi ettei ehdi jutella, pakko lukea. "No ei olisi tuollainen rumilus kiinnostanutkaan, mikä oikein luulet olevasi..." etc raivoa. No, seuraavalla viikolla menimme kaikki samaan pubiin nyt tyttöporukalla, tenttisesonki oli ohi ja olimme juhlatuulella. No, sama mies tuli juttelemaan meille, ja tajusi että oli nähnyt kaverini aikaisemminkin vasta kun kaveri kertoi tapauksesta meille -miehen kuullen siis. Lähti aika nopeaan.. Olisi varmaan onnistunut jos olisi edellisellä viikolla tajunnut sanoa vain "ahaa, onnea tenttiin" -mutta sensijaan teki itsensä naurunalaiseksi puolen tusinan naisen edessä. Älä tee tuota virhettä =)

      • Sixoy

        "Ahaa onnea tenttiin" olisi voinut sanoa, ja sitten illan kuluessa mennä juttelemaan jollekin toiselle naiselle. Ja sitten pitää huoli, että tenttiinlukija panee merkille, kuinka hauskaa sillä naisella onkaan sen miehen seurassa.. Tenttiinlukija katsoo sivusilmällä kun miehen seurassa oleva nainen kikattaa miehen jutuille ja kallistaa päätään sivulle. Hän huomaa että nainen nojautuu miestä kohti ja heillä on selvästi hauskaa keskenään. Sivukorvalla kuulee naiselta lauseita "nii millon se keikka on?" ja "wau, tosi siistiä!"

        Tässä vaiheessa tenttiinlukija tajuaa menettäneensä jotakin. Sosiaaliset taidot rules!


      • 8+20
        Sixoy kirjoitti:

        "Ahaa onnea tenttiin" olisi voinut sanoa, ja sitten illan kuluessa mennä juttelemaan jollekin toiselle naiselle. Ja sitten pitää huoli, että tenttiinlukija panee merkille, kuinka hauskaa sillä naisella onkaan sen miehen seurassa.. Tenttiinlukija katsoo sivusilmällä kun miehen seurassa oleva nainen kikattaa miehen jutuille ja kallistaa päätään sivulle. Hän huomaa että nainen nojautuu miestä kohti ja heillä on selvästi hauskaa keskenään. Sivukorvalla kuulee naiselta lauseita "nii millon se keikka on?" ja "wau, tosi siistiä!"

        Tässä vaiheessa tenttiinlukija tajuaa menettäneensä jotakin. Sosiaaliset taidot rules!

        No, tuota en kuitenkaan tarkoittanut. Tenttiinlukija halusi valmistua, ja jos olet koskaan lukenut tärkeään tenttiin niin tiedät että paikalle voisi saapua vaikka paraatilava jolla alaston Brad Pitt ratsastaa vaaleanpunaisella elefantilla, ja silmät eivät kirjasta kohoaisi (korkeintaan siirtyisi taas muualle lukemaan jos lava, Pitt, elefantti etc häiritsisivät keskittymistä).
        Idea jota yritin kommunikoida on että ihminen jota ei kiinnosta nimenomaan ei ole ampunut sinua, iskuyritystäsi, tai sosiaalisia taitojasi alas, ei ainakaan luultavasti, eikä sitä pidä ottaa henkilöön kohdistuvana ja kostettavana, ei vaikka kosto olisi tyylikkäämpikin kuin huutaminen. Ihminen joka haluaa tutustua toisiin julkisella paikalla masentuu nopeasti jos luulee että pakeissa on kyse jostain henkilökohtaisesta, eikä siitä että toisella ihan vaan ei nyt ole tutustumishetki. Jos sisäistää että tyyppi sanoi "huono hetki" eikä "olet huono", on onnellisempi.


    • Tosgana

      "Hei, oletkos vapaa vai varattu?"

      Kuvitelkaapa Titanic-leffan Jack avaavan keskustelun tolla replalla Rosen kanssa!! LOL

      Tai James Bondin. Toisessa ketjussa puhutaan itsevarmuudesta. Ei itsevarmaa miestä kiinnosta naisen "status"!!

      • 8+20

        Inhottaa että joudun olemaan se joka sinulle tämän kertoo, mutta Titanic (elokuva) ja James Bondit itse asiassa eivät pohjaudu todellisuuteen. Niin itsevarmaa miestä ei ole syntynytkään että kaikkia naisia kiinnostaisi.
        Tällä taktiikalla on tosin yksi hyöty; se tarjoaa hyvän tilaisuuden jollekin toiselle miehelle tehdä hyvä avaus: "jätä se tyttö rauhaan, etkö huomaa että ei sitä kiinnosta".
        (Varattuihinkiin naisiin kannattaa tehdä hyvä vaikutus, vaikkapa juuri tuolla "anna sen olla" tekniikalla, ainakin jos käyt samassa paikassa useammin -naiset usein menevät ulos ryhmissä, ja puhuvat keskenään: "tuo on ihan hirveä iilimato, en meinannut millään päästä eroon" "tuo on hirveän hyvä tyyppi, pelasti suunnilleen henkeni viime viikolla". Jos teet hyvän vaikutuksen yhteen ryhmän naisista, olet tehnyt sen kaikkiin -eivätkä he kaikki luultavasti ole varattuja).


    • brtbgbny

      Kaikki seksiin viittaava on huono tapa iskeä. Parempi on sanoa, hei, mun nimeni on xx... , ja esittäytyä. Sitten puhella small talkia ja jos tuntuu sujuva, kysyä, onko sinulla mies/poikaystävä. Jos ei ole, sitten vielä jatkaa jutustelua. Lopuksi sitten kysyä, haluaisiko nainen lähteä seuraavalla viikolla kahville ja jos haluaa, kysyä hänen puhelinnumeroaan 8ja sitten soittaa ja mennä sinne kahveille juttelemaan ja sitten sopia uudet treffit vaikka illalliselle ravintolaan tai leffaan tms).

    • aloitteleva kokki

      Miten nainen isketään keittiössä?

      • old guy

        On ymmärrettävä ero avausrepliikin ja iskurepliikin välillä. Avausrepliikki on keskustelunavaus. Iskurepliikki on kutsu, joka on kysymys eli sen lopussa on aina kysymysmerkki. Siihen on oikeus odottaa kaksi asiaa: kiitos kun kysytään ja vastaus kyllä tai ei. Kutsun pitää olla selkeä ja ymmärrettävä, koska kutsu on tytöllekin jännittävä ja vaikea vastata.

        itse kysyin viime lauantaina ventovieraalta nätiltä tytöltä heti avauksen ja sen vastauksen jälkeen, että mennäänkö pussailemaan. Vastaus oli myöntävä. Pussailu johti seksiin, mutta rukkasia tulee 50x enemmän.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2904
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      540
      2761
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1897
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1895
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1768
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1707
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1382
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1168
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      91
      1168
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe