Miksi lähes kaikki BB-asukkaat ovat lihavia?

Julia'78

Nykyistä BB-kautta seuratessani olen kiinnittänyt huomiota siihen, että lähes kaikilla talon asukkailla, etenkin naisilla on kauhea vararengas vatsan kohdalla. Ainoastaan Joni, Jonathan ja Jarno sekä naisista Jenna näyttävät normaalipainoisilta. Muut ovat kauheita syöttöporsaita ja saamattomia vätyksiä. Itse en moista vätystelyä ymmärrä, sillä käyn joka päivä salilla sekä illalla juoksulenkillä. Ihmetyttää muutenkin tämä suomalaisten ulkomuoto. Vastaan kävelee päivittäin vaikka minkämoista lyllertäjää. Oikein oksettaa käydä ulkona tuon takia. Mikä meitä suomalaisia oikein vaivaa?

35

559

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mahasta tielle

      Sinun onnesihan se on, että juoksulenkillä tulee vastaan oksettavia lyllertäjiä.
      Pääset niistäkin kaloreista ilman älytöntä rehkimistä.

    • Sportti-mimmi

      En kyllä kehtaisi ainakaan telkkariin mennä esittelemään muodotonta ja joka paikasta roikkuvaa läskistä vartaloa. Kyllä on alas vajonnut tv-viihteen taso, kun koko ajan joutuu kaiken maailman suurinta pudottajaa, dieetit vaihtoon, sun muuta läskifetissiohjelmaa tuijottamaan. Mieluummin seuraisin esim. suoraa lähetystä naisten kympistä, maratoneista, cityrunista ja muuta urheiluun kannustavaa ohjelmaa, sen sijaan että lössähtäisin sohvalle tuijottamaan läskien vertaistukimässäilyä, joiden mainoskatkoilla tulee pelkkiä ruokamainoksia. Oksettavaa!!

      • näitä "mimmejä" riittää!

        Miks sun "sporttisen" mimmin pitää ylipäänsä lössähtää sinne sohvalle telkkaria vahtaamaan??!! Menisit vittu vaan juoksemaan maratonia ku oot kerta niin urheilullinen!!! Äläkä ala mulle piipittää!! Uutiset näet kyllä netistäkin, ja rentoutua voi muutenkin ku sohvalla röhnöttämällä. Vielä ku oot niin penteleen vajaa, ettet osaa ees kanavaa vaihtaa ku joku läskien show alkaa... Joten kipi kipi lenkille ja salille vaan, jätä noi ylimieliset kommenttis omaan päähäs!


      • psykiatri2
        näitä "mimmejä" riittää! kirjoitti:

        Miks sun "sporttisen" mimmin pitää ylipäänsä lössähtää sinne sohvalle telkkaria vahtaamaan??!! Menisit vittu vaan juoksemaan maratonia ku oot kerta niin urheilullinen!!! Äläkä ala mulle piipittää!! Uutiset näet kyllä netistäkin, ja rentoutua voi muutenkin ku sohvalla röhnöttämällä. Vielä ku oot niin penteleen vajaa, ettet osaa ees kanavaa vaihtaa ku joku läskien show alkaa... Joten kipi kipi lenkille ja salille vaan, jätä noi ylimieliset kommenttis omaan päähäs!

        Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa!! :D :D:D: D:D:D:D: D:D


      • Muutakin tekemistä
        psykiatri2 kirjoitti:

        Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa!! :D :D:D: D:D:D:D: D:D

        Kyllä se ahdasmielisyydessään ja omahyväisyydessään minuakin ärsytti. Enkä edes katso teeveetä. Eikä ole ylipainoa.

        Mutta aina näitä mahtuu joka porukkaan, näennäisesti esitetään kritiikkiä mutta pakko päästä siinä ohessa brassailemaan omalla erinomaisuudellaan. Kyllä se kirjoitus hyvinkin ansaitsi saamansa kommentit. Toinen, maltillisempi löytyy alempaa.

        Luulisi nyt noin aktiiviselle ihmiselle löytyvän muutakin tekemistä kuin odottaa sohvallaan että telkkarista tulee jotain kaupunkijuoksua? Onhan niitä kanaviakin nykyisin jo pilvin pimein. Yksien lenkkareiden hinnalla saa jo ainakin vuodeksi pelkästään sporttia näyttävän maksukanavan. Plus kymmeniä muita.

        Ne ilmaiskanavat saavat minun puolestani näyttää ohjelmia joita paljon katsovat haluavat seurata, vaikka sitten vuoronperään kokkailua ja laihdutusta. ;>


    • epätietoinen Turuust

      Se johtuu siitä, että he elävät muutenkin aktiivisuudeltaan samankaltaista elämää kuin neljän seinän sisällä BB-talossa. Kuka enää viitsii tuhlata aikaansa ja katsoa moista ohjelmaa, kysyn vaan.

    • Unitutkija

      Itse katson BB:tä, jos ei uni muuten meinaa tulla. Yleensä jo muutaman minuutin katselun jälkeen on valmis torkahtamaan.

    • Huh mitä shittiä!

      Tv:n katselu on ihan vapaaehtoista puuhaa,jos ei aloittaja vielä ole hokannut! Mutta on kyllä totta,että lihavia on uudet asukit BB talossa! jJospa tänä vuonna onkin haastetehtävänä laihtuminen ja joka laihtuu eniten,saa sit pääpalkinnon! Silloin olisi tuossakin älyvapaassa ohjelmassa edes hitunen järkeä!

      • pysyn kaukana

        Kukaan ei tulisi sitä pääpalkintoa saamaan, koska suomiämmät lihoavat ja lihoavat vuodesta toiseen! Ja samaa tahtia tukka lyhenee. Suomalainen nainen on läski, meikkaamaton, lyhyttukkainen ja huonosti pukeutuva. Yök.


      • 112
        pysyn kaukana kirjoitti:

        Kukaan ei tulisi sitä pääpalkintoa saamaan, koska suomiämmät lihoavat ja lihoavat vuodesta toiseen! Ja samaa tahtia tukka lyhenee. Suomalainen nainen on läski, meikkaamaton, lyhyttukkainen ja huonosti pukeutuva. Yök.

        Lihovat. EI lihoavat. Opettele idiootti kirjoittamaan.


      • turha viisastella
        112 kirjoitti:

        Lihovat. EI lihoavat. Opettele idiootti kirjoittamaan.

        Läskejä mitä läskejä!!!


    • läskipaskiainen

      Koska ne syövät paljon ja juovat runsaasti olutta. Hyvä ruoka ja ravitseva olut tuppaavat lihottamaan mutta vitunko väliä sillä on.

    • Keskiverto mies

      Onko Joonaksella, Annalla ja Danillakin kauhea pötsi?

      Minä käyn aktiivisesti salilla ja juoksemassa aika usein. Sen lisäksi käyn kamppailulajien treeneissä. Ei minua ole silti alkanut muiden ulkonäkö koskaan oksettamaan.

      Joka päivä treenaamisesta tulee mieleen lähinnä joku neurootikko, jolle ulkonäkö on kaikki kaikessa. Sitten on pakko solvata muita, jotta tuntee itsensä paremmaksi. Näyttävät ehkä hyvältä jos eivät ole kuihduttaneet itseään ihan luuviuluiksi, mutta keskustelu on yhtä kiinnostavaa kuin maalin kuivuminen.

      Joka päivä treenaaminen ei ole edes kunnon kehittymisen kannalta järkevää, koska kroppa tarvitsee myös lepoa. Minä olin lesälomalla muutaman viikon kokonaan treenaamatta, eikä alkanut edes ahdistamaan. Suosittelen teille "sporttimimmeillekin".

    • 22+9

      Hirveitä läskiKasoja ovat, nimittäin perzeen leveydessä ja ihramahoissa
      löytyy.

    • 2+1

      Ylipaino johtuu ihan siitä, että syövät enemmän kuin kuluttavat. Eivät tee mitään raskasta fyysistä työtä tai muuten harrasta liikuntaa. Kyllähän se kertoo jo ahkeruudesta kun osallistuvat tuollaiseen pitempikestoiseen makuutuskilpailuun kameroiden edessä, jossa enimmäkseen syödään, juodaan ja tupakoidaan. Keitään heistä ei kaivata työpaikallakaan, joten ovat ruumiinrakenteeltaan sopivia kilpailemaan 100 000 euron voitosta kuka mitenkin kykenee. Sitten ne, jotka eniten samaistuvat näihin kilpailijoihin, seuraavat ohjelmaa päivästä toiseen kun elämässä ei ole parempaakaan tekemistä.

    • rikas Nalle

      Eikö ne ole pers´aukisia roskaruuan ahmijoita; roskaväkeä, joka ei ole elämässä pärjännyt.

    • mässybileet

      ja tuolla bb-talossa lihovat lisää.....

    • ---

      Pitäkää nämä bb paskajutut omalla palstallaan.

    • epätietoinen2

      Missä sellainen BB-palsta sitten on?

      • Näin on

        bbpalju.net, BBPlaza.org


      • tuolla on

        Viihde ja kulttuuri/ tv radio/ tv sarjat/ big brother.


    • ihra Jussi

      Juu ja pahin on se Kemiläinen Jussi, pallinaama itsensä kehuja. YÄK!

      • Osuit asian ytimeen.


    • fitness-beibe

      Eipä tuota Jennakaan voi hoikaksi sanoa...

      • bbbbbbbn

        Armi on bb talon tähti ja valmiiksi voittajaksi leivottu, pitihän sinne laittaa läskimpiä kilpailijoita ettei näytä ihan elefantilta yksinään.


      • 24h kyttääjä

        Onko Jennasta jo suihkukuvia?


      • not interested
        24h kyttääjä kirjoitti:

        Onko Jennasta jo suihkukuvia?

        Mitä sen lumpun suihkukuvilla teet, ku eihän sillä oo ees tissejä?!


      • Jenna on ihq
        not interested kirjoitti:

        Mitä sen lumpun suihkukuvilla teet, ku eihän sillä oo ees tissejä?!

        Pienet tissit on kivat ja käteen sopivat, isot tissit on vain tiellä ja silikonit YÖKÖTTÄVÄT!! Hyi yöks *OKSU*!!


    • Normaalipainoinen

      Lihavuus on kunkin ihmisen henkilökohtainen kamppailu. Se ei kuulu muille.

      Ihmiset, jotka liikkuvat paljon ja ovat pakkomielteisiä laihuudestaan eivät ymmärrä, että kaikille ulkonäkö ei ole niin tärkeää. He ovat kateellisia, kun lihavat saavat syödä ihan mitä herkkuja haluavat, kun itselle tulee kauhea morkkis, kun syö yhden leivän. Lihavat puolestaan ovat kateellisia näille neuroottisille heidän treenatuista kropistaan. Touhussa ei ole mitään järkeä. Kukin keskittyköön elämään terveellisesti. Ilman ulkonökäpaineita tai toisaalta ilman jatkuvaa paisumista epäterveellisten elämäntapojen vuoksi. Ei kannata liikkua liikaa eikä liian vähän tai syödä liikaa tai liian vähän. Sopivan määrän tietää siitä, että se tuntuu hyvältä.

      Muiden tekemiset tai tekemättömyys eivät terveellä itsetunnolla varustettua ihmistä kiinnosta. Muiden lihavuus häiritsee lähinnä neuroottista vaakaan tuijottelijaa tai himotreenaajaa, jota salaa vituttaa, kun ei mitään saa syödä, mitä haluaa ja aina pitää lähteä lenkille, vaikka ei yhtään sen enempää kiinnostaisi kuin sitä sohvalle rentona jäävää ylipainoista herkuttelijaa. Jotenkin sekopäistä tämä muiden haukkuminen ja kateus. Neuroottiset usein huutelevat, etteivät he läskeille kateellisia ole. Eivät he ulkonäöstä kateellisia olekaan, mutta itse asiassa he ovat kateellisia siitä kyvystä rentoutua. Syödä ja juoda, miten haluaa ja liikkua silloin, kun huvittaa. Sitä neuroottiset eivät oikein hallitse. He eivät osaa ottaa rennosti ja syödä ja juoda, jos hauavat ja joskus vain levätä sohvalla tuntikausia tekemättä mitään.

    • Normaalipainoinen

      Lihavan ei muuten kannata aloittaa liikkumalla heti liikaa tai tehdä liian vaikeita asioita. Siitä seuraa vain motivaatio-ongelmia, kun ei mihinkään pysty.

      Ei pidä syödä niin paljon, että vatsa on ähkyyn asti täynnä eikä koskaan kannata syödä paljon, jos ei ole nälkä. Mielitekoihin alistuminen on normaalia. Jos koko ajan tekee mieli ruokaa, vaikka on syönyt jo liikaa, kannattaa lähteä ulos. Kotona sohvalla istuminen lisää ruokahalua.

      Toisaalta, pitää syödä, jos ON nälkä. Nälkäinen ihminen toimii puolivaloilla eikä kykene lepäämään tai nukkumaan, koska keho pitää vireystilaa yllä, jotta ihminen lähtisi etsimään syötävää. Nälkiintyneellä on myös kylmä koko ajan Suomen oloissa.

    • Lihavuudesta

      Huom! Suomi on mielialalääkkeiden luvattu maa!

      Nuorista todella monet käyttävät niitä. Usein samat ihmiset ovat lihavia. Eivätkä olleet lihavia ennen lääkkeen aloittamista, mutta sen aloittamisen jälkeen lihoivat useita kymmeniä kiloja. Tietyt psyykelääkkeet lisäävät ruokahalua. Kaikki kyseisiä lääkkeitä käyttävät eivät lihoa, mutta ihmiset, joilla on jo valmiiksi vaikeuksia hillitä syömistä, alkavat ikävän usein ahmimaan, kun ennenkin valtava ruokahalu kasvaa entisestään. Psyykelääke on ikään kuin se viimeinen pisara. Raja ylittyy ja itsekontrolli häviää.

      Masentuneilla on myös mielialalääkkeistä riippumaton riski lihoa, koska masentunut ei jaksa tehdä mitään. Ei jaksa liikkua senkään vertaa kuin normaali ihminen. Ei ehkä ole mitään asunnon ulkopuolella. Ei ehkä ole töitä tai harrastuksia puhumattakaan siitä, että kävisi ystävien kanssa jossakin. Yksinäinen masentunut jää helposti kotiin sohvalle heilumaan netissä tai katsomaan telkkua. Vaikka olisi ystäviä, masentunut saattaa kieltäytyä lähtemästä ulos. Hänet kannattaa kuitenkin raahata vaikka väkisin, koska ulkona olo ystävien kanssa (kumma kyllä) lähes aina piristää enemmän kuin kotona istuminen! Yksinäisyyteen ei ole kuin yksi lääke! Etsiä seuraa! Niin rankkaa kuin se voi ujoille suomalaisille ollakin...

    • Lihavuudesta

      Myös kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsiviä on paljon! Sama juttu tässäkin. Kaikki eivät ala lihomaan alettuaan kärsiä kilpirauhasen vajaatoiminnasta, mutta ihminen, joka jo valmiiksi on altis ahmimaan, saattaa mennä rajan yli ja menettää itsehillinnän. Kilpirauhasen vajaatoiminta aiheuttaa myös väsymystä ja vetämättömyyttä, joten ihminen ei liiku tarpeeksi.

      Monilla kilpirauhasen vajaatoiminta on kuitenkin niin lievä, että lääketieteellisesti katsoen sen ei pitäisi aiheuttaa lihomista.

      • syövät hengiltä itsensä

        Järkyttäviä läskejä koko porukka! Se keenerikin on päässyt suomen lihapatojen ääreen köyhyydestä ja turvonnut palloksi. Vanhat ämmät ovat lihavia, samaten nuori pullamössö-sukupolvi. Inhotti katsoa 3min. Tuota pskaa!


      • Ei aina noinkaan
        syövät hengiltä itsensä kirjoitti:

        Järkyttäviä läskejä koko porukka! Se keenerikin on päässyt suomen lihapatojen ääreen köyhyydestä ja turvonnut palloksi. Vanhat ämmät ovat lihavia, samaten nuori pullamössö-sukupolvi. Inhotti katsoa 3min. Tuota pskaa!

        Ei kaikki vanhat ämmät ole lihavia. Tunnen pari iäkästä mummoa ja he ovat tuhdissa kunnossa. Se ei ole läskiä vaan lihasta. Hakkaavat itse polttopuunsa, viljelevät peltotilkkua, kantavat vedet pellolle, saunaan ja keittiöön, tekevät lumi- ja pihatyöt vuoden ympäri, liikkuvat pyörällä ja jaloin pitkiäkin taipaleita, kesällä ovat metsissä tuntitolkulla poimimassa milloin mitäkin.

        Mummelit näyttävät tuhdeilta, mutta alleja ja vatsamakkaroita niillä ei ole. Isot tissit niillä kyllä on ikäisekseen, vaikka 75 v. on tullut täyteen.


    • Syövät ja juovat

      Yksinkertainen vastaus yksinkertaiseen kysymykseen. Syövät ja juovat enemmän, kuin kuluttavat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe