Ylpeät leidit

Herra 48

Profiilissa itketään ettei miestä löydy! Siis voi vi..u ! Oon laittanu useita asiallisia/leikkimielisiä viestejä ilman mainittavaa vastakaikua? Kertokaapas naikkoset onko oikeesti niin s..tanan vaikeeta kommentoida ees parilla sanalla? Syyks ei kelpaa viestirajotus maili mahollisuushan on olemas? Asiallisia vastuksia kaipailee miekkonen.

30

302

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 907gvcfde

      Voi v.ttu olisokan väärä ikäryhmä.

    • Herra 48

      Opettele kirjoittaan lahjaton luuseri! Ja niitä asiallisia vastauksia,kiitos :-)

      • hyvää aamua kuiteski

        Ei pahalla, mutta jos oot tuolla asenteella matkassa, niin katoo PEILIIN ja sassiin siitä.............


    • Rouva 488

      Jos viestien puitteissa ei voi vastata, niin miksi ihmeessä pitää alkaa viestittelemään meiliin, jos kyseinen ei kiinnosta lainkaan? Haluatko oikeasti saada 'ei kiitos, ei kiinnosta'- meilejä? Tuskin niitä itsekään laitat naisille, joista itse et ole kiinnostunut????

    • 17+3

      Ai "nuorekas" miekkonen menetti hermonsa TAAS, kun ei saanut vastakaikua. Et kiinnosta niitä naikkosia, jotka eivät vastaa. Siirry eteenpäin. He EIVÄT ole kiinnostuneita sinusta. Mesoaminen ei auta.

    • väärä ikäluokka?

      Olisikohan niin, että lähestyt väärän ikäisiä naisia? Alle nelikymppisistä harva kiinnostuu sun ikäisestä miehestä. Ota yhteyttä omaan ikäluokkaasi.

    • Herra 48

      Viis vastausta ja yks kommentoinnin ansaitseva,ei huono. Rouva 488,kyllä haluan vastakaikua oli se sitten neg. tai posit.Kuuluu hyviin tapoihin vastata asiallisiin kommentteihin/kysymyksiin,kun kerran asettaa itsensä tyrkylle,ja vielä megafooniinkin huutelee muka epätoivoissaan.

      • wanha wiisaus

        Kuuluuko hyviin tapoihin huudella v...ttua netissä?

        Väkisinkin tulee mielikuva että kun joku nainen sinulle vastaisi ei kiitoksella, alkaisit ränkyttämään hänelle kun ei kumminkaan se ei kiitoskaan kelpaa.

        Yrittäkää kaikki miehet ja varmaan jotkut naisetkin ymmärtää että se että joku hakee kumppania ei tarkoita sitä että hän hakee nimenomaan SINUA!


      • tavat kunniaan
        wanha wiisaus kirjoitti:

        Kuuluuko hyviin tapoihin huudella v...ttua netissä?

        Väkisinkin tulee mielikuva että kun joku nainen sinulle vastaisi ei kiitoksella, alkaisit ränkyttämään hänelle kun ei kumminkaan se ei kiitoskaan kelpaa.

        Yrittäkää kaikki miehet ja varmaan jotkut naisetkin ymmärtää että se että joku hakee kumppania ei tarkoita sitä että hän hakee nimenomaan SINUA!

        Asialliseen viestiin kuuluu vastata, vaikkei se toinen olisikaan oma ihannekumppani.


      • ………...

        Miksi mun pitäis vastata keskustelupalstalla jotain asiallista v***u s*******a -aloitukseen?


    • Rouva 47

      Luetko tarkkaan, mitä vastaaja etsii eli vastaatko hänen kriteerejään. Itse en vastaa miehille, jotka ovat vääränikäisiä tai muutoin profiilista käy ilmi, että ei ole lainkaan sitä, mitä etsin.

    • Sippeli homma

      Vanha sanonta pätee naisten deittailuissa, silmä kattoo kattoo mut tiedä sitä sitten mitä kattoo. Perustelen sillä et useilla naisilla on profiilin kirjoitukset pitkiä kuin talvisodan jatko romaanit mikä jättää pelivaraa seuralaisen etsimisessä ihan laidasta laitaan. Mies hoitaa tämän yksinkertaisemmin haettu ikähaarukka 18-100 vuotta.

    • Nainen 32v

      Olet liiiiiiiiiiiian vanha mies alle 40v naiselle.

      Ja sen lisäksi tyhmää kuin saapas jos et ymmärrä sen.

      • Herra 48

        Käyppäs apukoulu loppuun niin opit "ehkä"vielä kirjottaankin.On sitten mukavampi täällä huudella kun muutkin ymmärtää tuskas :-).


      • 7 + 5 = N42
        Herra 48 kirjoitti:

        Käyppäs apukoulu loppuun niin opit "ehkä"vielä kirjottaankin.On sitten mukavampi täällä huudella kun muutkin ymmärtää tuskas :-).

        Herralla itselläänhän on nuo pilkut hallussa :)


    • Herra 48

      Ei oo kyse iästä,ja siis korjattakoon se väärinkäsitys etten olis saanu viestejä,oon kyllä jopa hakemaani nuoremmilta! Tahon vaan sanookin et on kohteliasta,vaikka vaan parilla sanalla kommentoida viestiä jonka eteen miesraukka on nähny mahd. suurenkin vaivan.Ite pidän periaatteena vastata kaikille naisille jotka mulle näkee vaivaa kirjottaa,sitäpaitsi ulkoisesti vähemmän miellyttävästä voi paljastua chattaillessä ihan uusia positiivisia juttuja. Kauneus ei aina ookkaan katsojan silmässä :-)

      • Nainen 32v

        Miksi sinunlaisellesi tyhmälle itserakkaalle pas.kiaiselle pitäisi jonkun olla kohtelias?


      • Montaako naista oikein haet, jos kerran viestejä jo tulee hakemiltasi nuorilta naisilta ja silti pitää edelleen kärttää lisää vastauksia?


      • Herra 48
        Nainen 32v kirjoitti:

        Miksi sinunlaisellesi tyhmälle itserakkaalle pas.kiaiselle pitäisi jonkun olla kohtelias?

        Osasit kirjoittaa melkein täydellisen LAUSEEN! Tosin opetettu apinakin pystyy samaan,jopa enempään :-). Ps.luulin sua aluks naarasapinaks,mut ootkin vaan tyhmä ihmis-narttu :-D


      • asia selvä
        Herra 48 kirjoitti:

        Osasit kirjoittaa melkein täydellisen LAUSEEN! Tosin opetettu apinakin pystyy samaan,jopa enempään :-). Ps.luulin sua aluks naarasapinaks,mut ootkin vaan tyhmä ihmis-narttu :-D

        Eiköhän näistä sun vastauksistasi voi jo päätellä, miksi et ole saanut vastakaikua.


    • Herra 48

      Hyvä helka! Haluaisin ottaa kontaktia eri ikäisiin ja sosioekonomisessa asemassa oleviin nais-yksilöihin,mutta vastapuoli sinä mukaanlukien et voi/halua tätä ymmärtää? Siis kysymys on ihan vaan chattailystä. Kyllä mun mielestä nainenkin voi olla ystävä mut sun mielestä ei. Miks ei?

      • Tottakai saa olla ystävä ja tottakai voi vain "chattailla". Näkyyhän tuo myös profiilissasi ja niissä viesteissä, joita lähetät? Itse hain aikoinaan nimenomaan "elävän elämän" kumppania ja siksi olisin välittömästi karsinut ne, jotka haluavat vain chattailla tai etsivät vain ystävää. Mahdollisesti myös lähestymäsi naiset ajattelevat samoin?


      • voivihvelö

        Helka puhuu asiaa. Siinähän sinulle vastaus: kun kerran nämä naiset "itkevät" ettei miestä löydy, niin ethän sinä ole se löytynyt mies, kun kerran haluat vain chattailla.

        Mikä tässä on nyt niin vaikea tajuta?


    • Herra 48

      Ei kaikkee tarvi töräyttää heti profiilissa. Ite uskon että kunnolla pohjustettu keskustelulla silattu ystävyys saattaa johtaa yllättäväänkin lopputulemaan,positiivisessa mielessä :-D

      • Onpas hyvä

        arvostella toisten kirjoitusta, et itsekään osaa käyttää välimerkkejä. Myös välillyönnit välimerkkien yhteydessä ovat hakusessa. Kirjoitustyylisi on myös aika apukoulutasoa.
        Viesteilläsi annat itsestäsi epämiellyttävän vaikutelman. Ehkäpä sen oman käyttäytymisen tarkastelu voisi hieman auttaa?

        Nettideittaillessa ei kannata vetää hernettä nenään, jos ei kaikkiin viesteihin vastauksia saa. Se on vain hyväksyttävä, varsinkin kun viestien määrä on rajoitettu. Valittaminen ei auta. Ei kaikki miehetkään viesteihin vastaa, mutta harvemmin täällä naiset siitä keuhkoaa. Kohteliastahan toki on laittaa vaikka se "ei kiinnosta" viestikin, mutta en ainakaan vaivautuisi erikseen kenenkään sähköpostiin sitä laittamaan. Asia on toinen, jos henkilö kiinnostaa.


    • Nainen 38 v

      En nyt väitä, että juuri Sinä olisit tälläinen mutta: aluksi vastasin kaikille jotain mutta joka kerta, kun vastasin "Kiitos kiinnostuksesta mutta et ole ihan mun tyyppiäni" tms. niin aina tuli joku näsäviisas tai tulikivenkatkuinen kommentti takaisin.
      Lopulta päätin olla vastaamatta niille, jotka ei vain kiinnosta.

      Ja ei, en perustanut kieltojani vain ulkonäköön (vaikka myönnän, että joskus se oli pelkästään kriteerinä) vaan profiilitekstiin, mitä mies hakee (esmi.nainen 18-99v ei oikein iske muhun), seksiin viittaavaat, selvästi yhteiskunnan ulkopuolelle jääneet jne.

      Mutta tässä kun useamman viestin sinulta olen lukenut, ei susta kovin älykästä kuvaa saa. Ja millainen on mielestäsi leikkimielinen viesti? Kerro esimerkki.

    • jaadijaadijaa

      Mikä sossu joku nettideittipalsta on? Mitä sä hyödyt, aloittaja, siitä, että joku laittaa sulle, että "Et kiinnosta"? Jos ei tule vastausta, vedä siitä johtopäätökset. Ei sieltä kavereita haeta, ja viestirajoituksella ei kiinnosta laitella kaikille jampoille niitä "Et ole tyyppiäni" -tokaisuja takaisin. Eivät miehetkään ole kohteliaita, joten mitä hyötyä on vastata omasta mielestään epäsopiville? Mitä? "Kaveruus jälkikäteen"? :D

    • Mäenkestä

      Mullekin vastasi joku moikkamies, haloo. Jos haen lapsetonta miestä, takuulla siellä kirjoittaa joku neljän lapsen yh-isä...eikö tekstejä viitsitä lukea vai eikö niitä ymmärretä?

      Ihan kiva varmaan saada "kiitos vaivasta" -viesti joo jos kirjoittaa kaksi sivua jollekin, mutta jos ei selkeästi täytä jonkun kriteerejä, niin saa syyttää itseään.

      Olen samaa mieltä, että tämä ei ole mikään miellyttämisfoorumi, ja elämä on kovaa. Jos meininkiä ei kestä, voi hyvin jäädä leikistä pois. Täällä itkeminen ei tuota mitään parempaa tulosta. Mouhota voi aina, mutta ei se muuta kenenkään käytöstä. Minäkin jätän edelleen vastaamatta moukille, moikkamiehille ja kriteereihini sopimattomille. Ulkonäöllä tai kuvattomuudella ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Olemuksella kyllä. Tylyn ja tympeän oloinen tupakkaa tuulihousuissa polttava mies ei vaan kiinnosta, vaikka naama olisi Pierce Brosnanin...

    • Lyhyesti

      Et kiinnosta. Hyväksy se. Siirry eteenpäin. Älä ruikuta.

    • järkeäpeliin

      Niin, mitä niillä "kiitos mutta ei kiitos" -viesteillä kukaan tekee? Mihin niitä tarvitsette, te miehet tai samako se on joka aina tästä asiasta tasaisin väliajoin valittaa? Pitääkö niin rautalangasta vääntää, ettei tajuta että se vastaamattomuus on sama asia kuin että ei kiinnosta? Kohteliaisuutta tähän on ihan turha vääntää mukaan, sillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Kohteliaampaa sitä paitsi on olla sanomatta mitään kuin sanoa että et ole ollenkaan minun makuuni.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1605
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1439
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1348
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1334
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      37
      1275
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1218
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe